Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
téves! Kaptál emailt is róla hogy tévedés!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

jhetedikj
Ezt kaptam(nem is vagyok ott regelve):

Kedves Játékosunk,

Ezúton szeretnénk meghívni Önt a következõ zártkörû versenyünkre.

A meghívásos versenyünk összdíjazása EUR2.000, amelyen a ParadisePoker kiválasztott játékosai ingyen indulhatnak!

A verseny 2007. november 20-án, kedden 20:00-kor (19:00 GMT) kerül megrendezésre. A verseny jelölése a Lobbyban: Bahamas Freeroll.

Regisztrációkor a "PARADISENOV" jelszót kell megadnia.

A verseny elsõ 50 helyezettje részesül nyereményben. A nyeremények jóváírása a versenyt követõen 24 órán belül történik, az arra jogosult játékosok számlájára.

Vegye ki a részét az ingyenes nyereménybõl!

Utána:

Kedves Játékosunk,

A mai napon kiküldött meghívó a Bahamas Freeroll versenyre
tévedésbõl került kézbesítésre az Ön címére.

A hibáért és az okozott kellemetlenségért ezúton is elnézését
kérjük. Az ingyenes versenyeinkrõl bõvebb információt itt
találhat:

http://hungary.sportingbet.com/t.html?a=xLz&j=nEK&url=1&u=RZgCCjNQ

AlyrArkhon meg bekaphatja!<#eplus2>

anno 1987

Gunnersboy
címüket megtudnád mondani? 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Szerintem is!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Csacsi
Szerintem meg egy különbözõ szinû Q5-el megadni sok.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

CzGobe
a 3-szoros BB, kevés szerintem, na mind1

eom$

Csacsi
Nem olvastad el amit írtam. Emeltem flop elõtt, és megadta. Emeletem floppon, és all int hívott. Nem értelek ebben mi volt a sunyi játék.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

CzGobe
és ezzel õszintén, mi a baj? ha nem sunyiztál volna flop elõtt és flopon, nyertél volna... így azt gondolta, h 1 toppárral simán jó lesz, neki be is jött^^

eom$

Csacsi
szóval online abbahagyva nálam jó idõre. Marad inkább az élõ verseny. Annak úgyis jobb hangulata van 😄 Meg ott több a pénz 😊

Pont ez az, hogy élõben ilyen lappal nem mennek be. Viszont online igen és rendszeresen megszivatnak.

vegicsek
És a képébe lehet ordítani az embereknek:Mi a jó büdös f*szt kerestél bent egy j4-gyel??!!<#kuss>

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Csacsi
Én ma ott hagytam abba, mikor a 20 dolláros 10 fõs STT asztalon kiestem. egyszinû AQ-val emelek 600-ig. A vak 100/200 volt. Egy megadó volt csak. A flop Q 10 6, és van négy szinem. Emelek megint 600-at. Kapok egy all int, megadom. Mutat egy Q5-öt. Turn nem tudom, river 5.

És így estem ki. Ilyet élõben nem nagyon látok szerencsére. Már a flopba nem jött volna be senki normális ilyen lappal.

Szóval abbahagytam az online pókert. Ma már rengeteg helyen lehet játszani élõben, és jobben megéri nekem.

Matthew Prosac
1 éve jáccom én sem számítok régi motorosnak. 😊
bár azért kiolvastam 4 terjedelmes pókerkönyvet... <#kacsint>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Palinko
nem gondolkodtál kezdõ tanításán? 😊))
Matthew Prosac
eddig a mai nap 50.000 jött össze <#wow3><#hawaii>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
hopp az utóbbi 2 órában még kerestem 20-at, mostmár 160k-nál járok 😊

Palinko
ja csak már nem tudja az ember,hogy mivel érdemes továbbmenni valaki csak nagy párokkal megy tovább de azt észrevettem hogy mire kivárod a nagy párt pont olyan lapok jönnek mik szopatnak sorral vagy a képen bemutatott esettel szóval nem tud az ember okos lenni 😄
Matthew Prosac
prémium lapokkal úgysem keresel sokat (2x volt royal flöshöm és 6 dollárokat kaszíroztam vele, ugyanez vonatkozik a 2 ászpókeres esetemre)
vittem már sorral 50$-t, royallal sosem fogok ennyit...

Matthew Prosac
ez nem realitás hanem szerencse kérdése. 10-bõl 2x jönne be neki az ilyen, hogy a magas párom ellen ilyen idióta lapokkal elfogad egy allint és viszi. én is szeretem a közepes lapokat, mert szanaszét keresem vele magam ha valaki kézbepárral Jancsizik nekem meg már rég sorom vagy két párom van... nem képesek eldobni, fõleg ha nincs lenn az asztalon a kézbepárjuknál magasabb lap.

Matthew Prosac
0.25-0.25 pot limit, max 5 férõhelyes asztal illetve $5+$0.5 os nevezésû sit&go-kon szoktam jáccani.
utóbbiaknál 60-70% százalékban ott vagyok a top3-ban (3.hely: 10$, 2.hely: 15$, elsõ hely: 25$)
a 0.25-ös asztalokon meg általában átlag 1 óránként kell elkapni egy olyan kört ahol 10-20$-t vagy allint viszel.
ehhez hasonlókat:

Palinko
tényleg nem szoktak lenni hétvégén hetente sg hobby asztalok? mert jó lenne ha egymást tudnánk fejleszteni
laslandes
húúú, bazz.:o akkor jól tolod! mekkora vakokkal szoktál játszani?

Palinko
ja de mit tehet az ember ellenük? semmit... pedig a szolgáltatok nagy hasznot húznak ígyis úgyis akkor már lehetne normálisan reális a játék...
Matthew Prosac
le is print screeneltem hogy másoknak átküldjem mi a véleményük róla. mind2 allin megy 15$al ilyen fos lapokra. hmm

Matthew Prosac
engem elkerülnek a bedbeat-ek (lekopogom, de azért teszek is ellene)
2 nagyobb volt csak mostanság ott is csak 15-15 dollárt buktam szóval nemvészes (preflop Q-Qval allin , 8-9 különbözõszínû fogadta el, flop Q,2,6, turn 7, river 10 - sor.... minthacsak elõre tudta volna mi lesz az asztalon)
Másik A-Aal emelek visszamel izmosat allinbe viszem 5-6 káró volt nála, neki is leoszotta a következõképpen:
flop 6,J,8, turn 9, river 7.
ezeket nem tudom mire vélni

Igen én is ezt tapasztalom. Valahogy többször kapok jó lapot és az ellenfelek is (online). Gondolom nem véletlen.

Csacsi
Online 40.000 Bukóban vagyok.
Élõben azért a 80.000 plusz megvan. De abbahagytam az online játékot egy jó idõre. Olyan badbeateket kapok turnön és riveren, hogy az elképesztõ.

Matthew Prosac
140.000 hufnál járok 1 hónap alatt 😊

Palinko
ez jó tipp beépítem 😊 csak hát eddig játékpénzen nyomtam és ott mindent megadnak.... most rendezema titanpoekrona számlámat mert már van és nincs az a kód benne magyarázom nekik hogy töröljék,hogy bírjak új reget indítani 😊
Csacsi
Éppen ezért kell néha blöffölni. Pont az ellenkezõjét kell csinálni, mint amit érzel, hogy csinálnod kell, és mivel feszes játékosnak tartanak elhiszik, hogy van lapod. Ha mégis rajtakapnak, hogy blöfföltél, akkor, meg legközelebb ha jó lappal hívsz, akkor már nem hisznek neked annyira. Nem szabad végig egy stílusban játszani, mert kiismernek, és annyiszor jó lap nagyon ritkán jön, hogy csak azzal nyerj.

Palinko
na nálam is ez van honnan olvasol stratégiákat? ha csak így bemegyel egy pénzes asztalhoz játszani ott is visszafogottan nyomod mert ott nem igazán tudok játszani, mert mire bejön egy jó lap a vakok megeszik a pénzemet és a jó lappal meg megérzik hogy rendes lapom van és mindenki bedobja 😞 ezek régebbi tapasztalatok
vegicsek
Én csökönyös vagyok, rühellem, ha megmondják mit csináljak ,de nem értem a stratégia alapjait.Én innen onnan olvasok, ami tetszik azt beépítem a játékomba.Szerintem legjobb gyakorlás egy tournament.Elején feszes agresszív játék, közepén lazább indulólapok, végén short stack játék, azaz all-in/fold, vagy chip leaderként terrorizálás, ez a kedvencem<#vigyor1>

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Palinko
én most oldottam meg a titánra gondolom váltani a pénzt a party pokeron sok e low limites játékos és nehéz pénzhez jutni szerintem... a titánra nagyobb bónuszok vannak bár nem igazán értem hogy mit takarnak. ja a nyelvezet tényleg érthetetlen 6szor kell valamit elolvasni hogy megértsd. nekem az tetszik benne hogy megmondja hogy hol ülsz mivel kell flop elõtt nyitnod de az is olyan ritka lapokra megy rá. aztán a brutálisabb az a rész amit nem is értettem meg hogy mit kell ráhívni késõbb az ilyen elõzõ ráhívás 4:1 ét meg hasonló engem az õrületbe kerget mindenki 8 táblázattal, 2 zsebszámolóval és 5 segítõ társal pókerezik? mert én úgy nézem könyebb és élvezetesebb saját stratégiával araszolni igaz néha beégsz de legalább nem szórod szét a figyelmed ilyesmikre. vagy ti milyen stratégiát használtok?
vegicsek
Jó a party pokeres bónuszuk, viszont a stratégiájának pocsék a nyelvezete.
A hatéknyságáról nem tudok nyilatkozni, nekem egy extra feszes játéknak tûnt elsõre.

Palinko
most elfogadja a freeroll regisztrációmat meg útközben felmegyek a pokerstrategy-re ajánlották, mi róla a véleményetek?
Palinko
na majd akkor az 5ösi vagy az 5tizesire ha lehet majd regisztrálni beírom ide a fórumba,hgy mire hivatkozva nem enged
vegicsek
A freerollhoz nem kell játékpénz, nem tudom miért nem enged

Palinko
unibeten miért nem bírok freerollozni tegnap simán nyomtam egyet ma meg nem enged regisztrálni és a free módban sem bírok játszani holdemet mert tegnap hülyeségbõl allint nyomtam 2000re 😄 és elbuktam persze gondoltam megnézem hogy itt sem mehet a blöff szerencsére. gondolom elfogyott a játékpénzem ezért nem bírok freerollozni meg free holdemet játszani de nem találom sehol hol lehet feltölteni. segítene valaki?
Palinko
ja idõközben megtaláltam... köszi azért a figyelmeztetést az i4 re is megtaláltam a programot mostmár valszeg eltalálok 😊 te melyiken szoktál vagy melyiken érdemes mert az onlinepokerhu.com on amit elõzõleg adtatok linket ott azt írják hogy az i4 sem éri már meg szóval van olyam amit érdemes csinálni? én asszem hogy egyiket sem nagyon mert ha jól tudom úgy van hogy addig nem bírsz pénzt kivenni még nem fizettél? vagy ez csak ott van ahol be kell elõtte fizetni,hogy freerollozni bírj?
vegicsek
Unibet miért lenne kilõve?

Palinko
akarok már végre olyan freerollt játszani ahol nem kell elõtte semmit befizetni bwin kilõve, titanpoker kilõve, unibet ahogy látom kilõve maradt az i4 amit ti is ajánlottatok regeltem is de sehogy sem tudom hogy hogyan találom meg a freerollokat mert programot nem találtam hol kell letölteni,vagy csak böngészõben játszható? mert azt sem találtam. köszi elõre a segítséget!
N1ggA
kérdés: royale-ban, acapulcoban mekkora szokott lenni az elsõ 10 hely nyereménye általában 0+1 unlReb+Addonon?
3+1 unlReb+Addonon
4+1 unlReb+Addonon
5+1 unlReb+Addonon versenyeken? Aki már volt lent az kérem válaszoljon 😊 köszee 😊

Spread De Love!

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

predat000r
Én 8600 ért vettem pesten.500-as.Sok embernek megmutattam és falba verte a fejét mert õ drágábban szarabbat vett😄. A 3000 reális ár.De sztem a minõsége nem a legjobb.Én is láttam azt a készletet.A kártya az télleg fos az enyémbe is.Egyébként az elején én is 200ast akartam mert nagyon drágának tûnt a többi.De aztán meggondoltam a lent említett okok miatt.500 darabbal 7 en is vígan eljátszunk.

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

BlackShadow
erre mondják h vmit vmiért 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

naja 😄
Csak akkor három koffert kell csipelnie 😄😄😄
És három keze ugyebár nincs...
Vaxi
naja 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

BlackShadow
na ja de vesz abból 3 db-ot és 600 zsetonja van, egy 500as árából 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Biztos jó vétel volt, csak kérdés hogy mire lesz elég a 200 db zseton, mert ha belegondolsz, akkor 4 embernél kevesebbnek nem érdemes leülni pókerezni, és akkor már csak (max) 50 zseton jut fejenként, ami ha a SB/BB 1/2, akkor nem sok mindenre elég!
De kezdetenek nem rossz...
Vaxi
Sikerült beszereznem egy zseton-szettet.
a PENNY MARKETBEN!!! lol.
-200 11,5g számozatlan zseton
-2 pakli kártya (olyan amilyen)
-5 kocka
-Dealer button
-kofferban.
2990 ft.
sztem jó vétel volt.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.