Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kedves Játékosunk,
Ezúton szeretnénk meghívni Önt a következõ zártkörû versenyünkre.
A meghívásos versenyünk összdíjazása EUR2.000, amelyen a ParadisePoker kiválasztott játékosai ingyen indulhatnak!
A verseny 2007. november 20-án, kedden 20:00-kor (19:00 GMT) kerül megrendezésre. A verseny jelölése a Lobbyban: Bahamas Freeroll.
Regisztrációkor a "PARADISENOV" jelszót kell megadnia.
A verseny elsõ 50 helyezettje részesül nyereményben. A nyeremények jóváírása a versenyt követõen 24 órán belül történik, az arra jogosult játékosok számlájára.
Vegye ki a részét az ingyenes nyereménybõl!
Utána:
Kedves Játékosunk,
A mai napon kiküldött meghívó a Bahamas Freeroll versenyre
tévedésbõl került kézbesítésre az Ön címére.
A hibáért és az okozott kellemetlenségért ezúton is elnézését
kérjük. Az ingyenes versenyeinkrõl bõvebb információt itt
találhat:
http://hungary.sportingbet.com/t.html?a=xLz&j=nEK&url=1&u=RZgCCjNQ
AlyrArkhon meg bekaphatja!<#eplus2>#eplus2>
anno 1987
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
eom$
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
És így estem ki. Ilyet élõben nem nagyon látok szerencsére. Már a flopba nem jött volna be senki normális ilyen lappal.
Szóval abbahagytam az online pókert. Ma már rengeteg helyen lehet játszani élõben, és jobben megéri nekem.
bár azért kiolvastam 4 terjedelmes pókerkönyvet... <#kacsint>#kacsint>
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
vittem már sorral 50$-t, royallal sosem fogok ennyit...
utóbbiaknál 60-70% százalékban ott vagyok a top3-ban (3.hely: 10$, 2.hely: 15$, elsõ hely: 25$)
a 0.25-ös asztalokon meg általában átlag 1 óránként kell elkapni egy olyan kört ahol 10-20$-t vagy allint viszel.
ehhez hasonlókat:

2 nagyobb volt csak mostanság ott is csak 15-15 dollárt buktam szóval nemvészes (preflop Q-Qval allin , 8-9 különbözõszínû fogadta el, flop Q,2,6, turn 7, river 10 - sor.... minthacsak elõre tudta volna mi lesz az asztalon)
Másik A-Aal emelek visszamel izmosat allinbe viszem 5-6 káró volt nála, neki is leoszotta a következõképpen:
flop 6,J,8, turn 9, river 7.
ezeket nem tudom mire vélni
Élõben azért a 80.000 plusz megvan. De abbahagytam az online játékot egy jó idõre. Olyan badbeateket kapok turnön és riveren, hogy az elképesztõ.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
A hatéknyságáról nem tudok nyilatkozni, nekem egy extra feszes játéknak tûnt elsõre.
3+1 unlReb+Addonon
4+1 unlReb+Addonon
5+1 unlReb+Addonon versenyeken? Aki már volt lent az kérem válaszoljon 😊 köszee 😊
Spread De Love!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Csak akkor három koffert kell csipelnie 😄😄😄
És három keze ugyebár nincs...
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
De kezdetenek nem rossz...