Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
52 indulo... szinkronuszas FT elott...
KcQc (mondtam mar, hogy gyulolom a treffet?)
emelek 2.5X gomb... BB megad...
flop: 2y9x9treff
lecsekkol, mondom olle' (vegre szitujatszas) instacall... ofkorsz, hogy AA*
turn:K
river: irrelevans
gg... 11-ik
*
miert nem ilyed meg a ket kilenctol??? foleg, hogy nem 3bet volt preflop, siman prezentaltam egy suited 9T-t, nem? mivel alig vartam, hogy lecsekkoljon, mar lapatoltam is!
most rosszul jatszottam? komolyan erdekel...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
kezeim, AA, KK, AKs, KK, JJ minimum 1 megadom mindig volt , de legtöbbször 2 és mégis induló 1500 zsetonon vagyok :-D
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
de en mar leszedulok 😊
majd megnezem ma a vegeredmenyt, ha felkeltem 😊 (mind2 tuti ITM)
SH 4 centes CG.
AA --> emelek, 1 call. Flop: K magas 2 club. nyitok, adja, turn Ac. nyitok 3/4 potot adja. River megint club, checkelek, nyit 1$-t, adom, mi van nála? 4-es pocket clubbal...
Másik:
KK --> emelek, 1 ad megint. Flop csupa low szivárvány. Nyitok, ad. Turn megint semmi érdekes, nyitok, visszaemel, allin megyek, ad, mutat QQ-t river Q.
7$ minusz 2 kör alatt, szerintem inkább megyek vissza SnG-zni holnaptól...
Amúgy tényleg jó volt elõtte kijárni az alap nl iskolát és megismerkedni az FR-el... ma elkezdtem nézni Deucescracked videókat is és emlékszem még úgy fél éve tök "kínai" volt, amiket dumált benne a fazon😊)
Mission Impossible 2010: PRO Class
egyszer szeretnek mar elindulni egy 50K-s befizeton... na ott kivancsi lennek a partykra 😊 csak hat no money 😞
Pár indok:
asszony elküldött játszani, mert a gyereknek jön a foga, és inkább ne is legyek otthon, mert tragédia lenne.
Ez játék. Ennyi pénzbõl ha bemegyek egy moziba, másfél óra alatt vége, és lehet nem is tetszik, itt meg elvagyok pár órán keresztül.
Én online tolom, nem szeretem az élõt, a barátnõm miatt vagyunk itt, õ szeret itt játszani.
És hát ugye az aktív mag hülyül egyet az 500-on, aztán még indul 1-2 versenyen, és sokan beülnek mellette cashezni.
Hétvégén tele az asztal vándorméhészekkel, hétköznap pedig a fiatal online jövõ reménységei ugranak át a koleszból rommáblöffölni akit lehet.
2 kezemen nem tudom megszamolni hanyszor lattam a kovetkezo jelenetet... allinel (vagy szitubol megad par outra) gagyi lappal... feloltozik kabatra es na, jo megyek ... es ALLANDOAN makol amikor latom...
Mai 500-as... korai pozi, 800 a BB... stackem kb 30X... lenezek... AA
jajj akkor 2600-ig hivok... utanam egy sad olle 3600-ig... +1 srac vacillal SZAR POZIBOL (SB talan)... megad... mivel ilyenkor nem lehet re'zolle'zni, akkor csak megad... orultem...
flop: 4Kx
srac csekk... mondom olle... 20K korul belapatolom... srac hummog (amugy lattam mar a sracot feloltozve, hogy esik neki a lap riveren, turnon nagyon sokszor, iszonyat maktenger)... hmmm akkor megadom: es B*SSZ*M*G mit mutat???
T4...
turn? (mar fel volt oltozve) T... mert miert nem???
szetb*szott az ideg... megint lemakolnak... el is ment a kedvem... vissza kezdore... szenvedes donto asztal elottig... kb 14ik lettem 55-bol igy... :S
aki kitalalja, az nyert
<#taps>#taps>
Ha gyanítod, hogy mákostészta, miért nem játszol ellene egyenesen?
pont errol beszeltunk cimboraval is miutan kipukkatam bubiban tegnap elon... hiaba jatszok jol, meg amikor meg nem elvadult a vakszint lehet szepen jatszani, addig okos higgadt jatekkal fel tudom magam 2-3x... utana meg flip hegyek... sajnos az mar nem megy 😞
egyebkent megnezem ki tud egy olyan turbo versenyen jatszani ahol eloben(!!!) 10 percenkent vakszint ugrik: 100/200,200/400,300/600,400/800,500/1K szunet utana 700/1.4K,1K/2K,1.5K/3K,2K/4K stb... ja es van 10K zsetonod 😄
de a jobb versenyeken is ez a vakstruktura... csak mondjuk 20 perc a szint es 20K/30K/40K-val kezdesz (befizetotol fugg)... egyszeruen ido utan nem nagyon lehet jatszani ott sem :S
eleve mi mást csinálsz, emelsz 40-45 ezerig õ push, neked maradt 13,5-14 BB stacked, foldolsz (esetleg ha nagyon komolyan readeltél, de megemelem a kalapom aki 2 lapra tesz ilyenkor az ellent KK és AA és dob 14 vakkal, amikor eleve a kassza kb. 200 ezer)? MTT-nél mert buborék van, ott "nem számít" buborék, ez nem SnG 1. hely a lényeg (min. elsõ 3)
cooler ennyi, ilyennel nem is foglalkoznék a helyedben
btw piszok nehez helyzetben voltal... en vagyok olyan nit, hogy igen... eldobom es megvarom a fizetost... ugy is kiverekszik nelkuled is a kiesoket 😊 En AQ, AK-t dobtam (jo persze, az 3ik allinmegadonal mar konnyu dontes)!!! es lam 3-ik lettem az 1500-os MTT-n nem is oly reg... Azt javaslom Te is jatssz kicsit farmolosabban... es raadasul Te jol is alltal!
Ezért kérdés: mi lett volna szerintetek, mit kellett volna tenni?
UTG ( pókerhez nem sok köze van, nõ,csak monsterekkel, párokkal játszik, flösst észre sem veszi boardon, stb...)limpelt, mindenki dob, én buttonon QQ-val, egyedül a kisvaknak van valamivel több zsetonja, nagyvak kiesés szélén, UTG olyan harmada az enyémnek, 5000/10000 vakok, elõttem olyan 180.000.
Az asztal már ismer, FT-n csak emeléssel szálltam partyba, 6-ból 2-õt meg is nyertem belõle mutatással jó lapokkal, 2X meg már Cbetre dobtak, de másik asztalon az elejétõl együtt játszottunk 3 versenyzõvel a hétbõl. Tehát ismernek, feszes agresszív, nem szarral gurigázó, nem blöffölõs kép.
Sima lopás akart lenni ellenállás nélkül, kisvak olyan 200.000, így QQ-val allin szerintem erõs fold eqvuity FT-n buboréknál, így egyetlen jó lépésnek a bonyodalmak elkerülése végett gyors allin, gyors körbefold, lapozhatunk.Sajnos kisvak reraise allin, KK vs. QQ board: 78769 kiestem.
Érdekelne a lehetséges forgatókönyv a részetekrõl. Én egy másik sráccal egyetemben arra jutottam, hogy vagy allinig jutok a boardon, vagy talán dobok egy nagyon nagy emelésre, és shortyként megúszhattam volna.
Gomról QQ: KV,NV, UTG limp, részemrõl limp kizárt, emelés vagy allin. emelés után kb. ketten maradtunk volna,a board max riverre ilyesztõ, de elvileg ott sem, kisvak nem adna meg emelést olyan lappal amivel sorra várhatna, lehet visszaemelt volna, azt meg én megadom, vagy arra vissza tolom az allint. A board alapján összevesztünk volna, vagy én támadok, vagy õ, szerintem allinig keveredünk bárhogy. Vélemény?