Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
az orosz gyerek de ragaszkodott ahhoz a szetthez... szerintem a sved tok jol csinalta!
velemenyek?
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ritkan latok ilyet eloben, de ez nagyon durva volt...
mellettem ult egy srac, nagyon feszes volt, elfogyott, sad allin QK
instacall: AA... AA win
KOVETKEZO LEOSZTAS(!!!)
szemben ulo srac sadallin:KK-val...
--->>> UGYANAZ A SRAC instacall: AA 😄DDDD win szinten... mondom neeee, ez tiszta onlineos 😄
nalam is ez a szitu!
btw egy erdekes stat (nagy altalanossagban)...
online poker: 5 jobb mutatas preflop allin, stat: 1/4...
elo: 5 jobb mutatas preflop allin, stat: 4/1...
😊
Szabinak-> a fennti peldat neked is: negativ mindset temara: mint lathatod online sikerult is bemagyaraznom, hogy szerencsetlen luzer vagyok... ez eloben "megfordult" (hulye szo, szvsz inkabb igazsagosabb)
kicsit eloben visszajott az onbizalmam 😊
balszerencséjére pardasesnek pont ott volt az a lap nála amivel callolhatott, AA
pechjére bemákoltam
azért fájt, hogy gizi meg se köszönte :-)
Sz4bolcs1985: fckin YEAH!!! 😄
azt hittem, hogy teljesen szar játékos vagyok, szinte már fish... mert online nem nagyon jöttek az eredmények
aztán most az elmúlt két hétben 5x voltam élõ versenyen, kerestem 60k -t, mind az öt versenyen fizetõs helyen értem be, hármat nyertem, a másik kettõn második-második helyen végeztem
élõben sokkal jobban bejött a feszes/agresszív stílus mint online, ahol nem látod az emberek arcát, õk sem látják a tiédet, és calloznak, hátha bejön... persze itt is vannak blöffök meg fish megadások, de õk hamar ki is esnek (vagy ha mákolnak akkor késõbb esnek ki úgy is)
szal nemtom... van egy kevés pénzem különbözõ online termeken... sztem kiutaltatom mindet és uninstall
Bazinga!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
de tegnap nekem is akadt egy nagyokos :-)
SB-ben 1500 stackel lapom 82s, BB150, egy minishortstack 15 chipsét berakja, mindenki fold, Button kb. 1200-ból call a 150, BB-ben szintén kb. 1200 zsetonú
all-int nyomok, BB fold, BU szintén dobja
mutatás, lemegy a party, valahogy a minit is bemákoltam, de lényegtelen
Erre a BU limpelõkirály vagy 5 percig mocskolódott a chaten, hogy idióta, hülye stb, 82s-el stb.
végül beírtam, "..hogy dobtad, nem?.."
erre megint anyázott vagy 5 percig, "..hogy igen, de shortstack all-in volt..." stb. stb.
arról már nem világosítottam fel, hogy kurvára leszarom, hogy a sorty nyerhetett volna kb. 45 chipset, azt meg kurvára nem szarom le ha én meg nyerhettem/nyerhetek 300-at
bár ez már sztem magas neki + kurvára tudta osztani az észt, hogy hogy játszottam, DE az meg, hogy a kb. 1200 zsetonából 150BB-nél mit limpelget???
Ezért mondom, az online póker verhetetlen, mert sok a játékos, több millió, nagyrésze fish + ezt még nem is tudja magáról, vagy nem érdekli
csak játssza a szar játékát éveken keresztül amivel néha nyer de amúgy meg nyomja át a lóvét
Tölt újra, semmi gond... így becsülik meg a kedvességet 😄
ok, Phil Hellmuth, de õ ilyen :-P
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
online: -ROI
offline: +ROI
😊
meg vannak gyõzõdve róla, hogy amit csinálnak az jó és nem velük van a baj
Joekey78 barétom (legutobbi online strétfosse itt volt nemreg kirakva) ma plusszal zart, mert elobb kiesett MTT-rol es meg pluszba kihozta a cégézést miutan kiesett... elmondasa szerint ma is gaz volt... limpparade es minden szart szinte megadnak... :S
en be sem ulok, mert eleg feszesen es matekosan jatszok es az a maradek kb 8 milimeter hajam is kihullna, ha ott kellene tolnom... gaz na... :S
Kiszemelt magának egy eléggé laza srácot (játéka is, meg önmaga is az volt😄)... kb mindennel pusholgatott, csak mert az vicces és szép nagy pofája volt (de ettõl függetlenül jó arc volt😄)
Én már ekkor koma fölött álltam, õ még játszott 1 órát a broke-om után. Folyamatosan néztem én is a lapjait. Megsúgja nekem... kinézte a srácot, amint lesz valami erõs lapja lehúzza, mint a szemét.
Srác berak 500as Missisipit 50/50es asztalon. Haver kap: JJ ^^
Haver emel 1500ig, körfold a kiszemelt villainig, aki raise all in 5000...
Hát itt én is eléggé elgondolkoztam, mert ok, hogy online ez standard call lenne, de azért itt, hogy a haver már ott ült már két órát és úgy volt 5000+ban... úgy nem annyira vicces.
Fishy ilyenekkel traktálja: Ki nem mer, nem nyer😄 Aztán ilyet is benyög: A7 van nálam... ha ez segít.
A döntés még nehezebb... haver megadja
Faszi mutat: A7 O.O
Flopon ott a J 😄D
Mission Impossible 2010: PRO Class
szemleltetem:
nagyvak: 4000
nagyvak vagyok 4000-el... maradt 6300(!!)
ketto limpelo... mivel az 1ik az az asztal csiplidere en meg ultrafeszes vagyok ezert check...
flop:J94
masik srac check
lapatolok
gyors call a leadertol... mutatas: neki J9 (ofkorsz 😄)
nekem ugye 43
felalltam keszultem elmenni
turn:4
river:3 DAAAANG 😄DD
Utolso ket versenyem:
56-6 fizet 6-ik... (elozo szombat)
most jovok 69 indulo 7 fizet: 6-ik...
szoval meg mindig az a velemenyem, hogy altalanossagban, sokkal kevesebb az utkozes es sokkal kiegyensulyozottab szamomra a pre-flop allin 😊
igaz sokszor szivok, de ugy nez ki nekem sokkal jobban megy eloben 😊 sokkal latvanyosabban lehet terrorizalni ami nagyon tetszik! 😊 egy flopot ledobo dealer utan, ha kezedben van osszegyujtve a zsetonod es hanyagul bevagod pl. 😊
Ennél a set vs oversetnél is bocsánatot kért az ürge... én meg csak mosolyogva ráztam a fejem, hogy ugyan már (nem tehetsz arról, hogy minden pénzedet felteszed egy third párra😄)... késõbb tönkre is ment és idegesen elviharzott😊
Nem vagyok jó élõben úgy alapból sem... de tegnap tényleg nagyon rosszul csináltam a dolgokat + pechem is volt... van ez így😊
Véleményem az élõ CG-rõl: DURVA😄DDD
-1. leosztásnak KK, amire körfoldot kaptam (3 játékos)
-kb 4-5. leosztás 88 kézben, flopon szett, nyitok, faszi push, én megadok, river 9-es... AHA! Ilyen csak az olnine pókerben van mi????😄
-néhány pár, ami nem jött össze
-néhány jó blöff
-néhány túljátszott kártya (mert még nem fogtam fel akkor, hogy ez NEM online😄D
eredmény: 8K mínusz =(
havernak: 10K plusz😄
Amúgy mint "nem cg-s" mi a véleményed az Universum CG játékosairól? Egy magamfajta NL10 regulár meg fogja állni ott a helyét?😄D
Emelek 3/4 potot, callol, turn 8. Emelek, call. river blank. Checkel, emelek, erre kapok egy reraiset. Gondolkodok, gondolkodok, beírom: quad???
És nem tettem allin, csak calloltam nutfullal, mutat: 33 Így maradt meg 17 vakom 😊))
Megy a vadász az erdõben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belelõ kettõt, kis idõ múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idõ múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt 3 aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idõ múlva sértetlenül elõjön a medve a vállát porolva:
- Vadász, vadász te szopni jársz ide...