Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Ja +én már flopon allinre teszem a második visszaemelése után, és nézzük meg kinek mije van..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Attól a 7es drilltõl amúgy én se váltam volna meg, felõlem lejöhet 4 pikk is az asztalra.

sz4bolcs
Majd ha sunday millionon headsupozok akkor megkritizálom a Q6-os gyereket. 😄

Lammer
SZÁNDÉJMILLION LESZTHEND!

az orosz gyerek de ragaszkodott ahhoz a szetthez... szerintem a sved tok jol csinalta!

velemenyek?

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
jajjj ezt le akartam irni!

ritkan latok ilyet eloben, de ez nagyon durva volt...

mellettem ult egy srac, nagyon feszes volt, elfogyott, sad allin QK
instacall: AA... AA win

KOVETKEZO LEOSZTAS(!!!)
szemben ulo srac sadallin:KK-val...
--->>> UGYANAZ A SRAC instacall: AA 😄DDDD win szinten... mondom neeee, ez tiszta onlineos 😄

Lammer
+1!

nalam is ez a szitu!
btw egy erdekes stat (nagy altalanossagban)...

online poker: 5 jobb mutatas preflop allin, stat: 1/4...
elo: 5 jobb mutatas preflop allin, stat: 4/1...

😊

Szabinak-> a fennti peldat neked is: negativ mindset temara: mint lathatod online sikerult is bemagyaraznom, hogy szerencsetlen luzer vagyok... ez eloben "megfordult" (hulye szo, szvsz inkabb igazsagosabb)

kicsit eloben visszajott az onbizalmam 😊

sz4bolcs
Ja, most látom gizikét. ancol szinte soha nem fog callolni, pardases is épp örül neki, hogy átment rajta a vak. Így már nem is olyan gáz, bár nekem ilyen egydimenziós játékosként meg nem fordult volna a fejemben egy any2 push, hagyom szépen gizit kiesni köv körben.. 😄

sztem any2 voltam, ott volt CO-ban gizi az 1 BB zsetonjával
balszerencséjére pardasesnek pont ott volt az a lap nála amivel callolhatott, AA
pechjére bemákoltam
azért fájt, hogy gizi meg se köszönte :-)
sz4bolcs
nemvótgáz ez a push?

szívás

sz4bolcs
Agusrezk: fckin heart
Sz4bolcs1985: fckin YEAH!!! 😄

precision
mennyivel másabb az élõ póker mint ez az online bohóckodás... 😊
azt hittem, hogy teljesen szar játékos vagyok, szinte már fish... mert online nem nagyon jöttek az eredmények

aztán most az elmúlt két hétben 5x voltam élõ versenyen, kerestem 60k -t, mind az öt versenyen fizetõs helyen értem be, hármat nyertem, a másik kettõn második-második helyen végeztem

élõben sokkal jobban bejött a feszes/agresszív stílus mint online, ahol nem látod az emberek arcát, õk sem látják a tiédet, és calloznak, hátha bejön... persze itt is vannak blöffök meg fish megadások, de õk hamar ki is esnek (vagy ha mákolnak akkor késõbb esnek ki úgy is)

szal nemtom... van egy kevés pénzem különbözõ online termeken... sztem kiutaltatom mindet és uninstall

Bazinga!

Mostanában rákaptam az omahara mert nagyobb a pörgés meg 3x annyi a fish. Ennek köszönhetõen kissé hektikus a dolog. Szerdán volt 20 dodó; szombaton 120; vasárnap délután 6!; este 66. XD

És ezért nem fog soha kihalni ez az ipar😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

én nem nagyon szoktam chatelgetni, nem nagyon érdekel, néha beírom gúnyból ha valaki postflop játékban valami irdatlan nagy hülyeséget csinál, hogy nc vagy nr
de tegnap nekem is akadt egy nagyokos :-)
SB-ben 1500 stackel lapom 82s, BB150, egy minishortstack 15 chipsét berakja, mindenki fold, Button kb. 1200-ból call a 150, BB-ben szintén kb. 1200 zsetonú
all-int nyomok, BB fold, BU szintén dobja
mutatás, lemegy a party, valahogy a minit is bemákoltam, de lényegtelen

Erre a BU limpelõkirály vagy 5 percig mocskolódott a chaten, hogy idióta, hülye stb, 82s-el stb.
végül beírtam, "..hogy dobtad, nem?.."
erre megint anyázott vagy 5 percig, "..hogy igen, de shortstack all-in volt..." stb. stb.
arról már nem világosítottam fel, hogy kurvára leszarom, hogy a sorty nyerhetett volna kb. 45 chipset, azt meg kurvára nem szarom le ha én meg nyerhettem/nyerhetek 300-at

bár ez már sztem magas neki + kurvára tudta osztani az észt, hogy hogy játszottam, DE az meg, hogy a kb. 1200 zsetonából 150BB-nél mit limpelget???
Ezért mondom, az online póker verhetetlen, mert sok a játékos, több millió, nagyrésze fish + ezt még nem is tudja magáról, vagy nem érdekli
csak játssza a szar játékát éveken keresztül amivel néha nyer de amúgy meg nyomja át a lóvét
sz4bolcs
negatív mindsettel a pokert nyomni hosszútávon lehetetlen.

sz4bolcs
Épp találkoztam ilyennel. Beültem cashgame headsupozni, mindig mikor nyert egy potot magas lappal herocalloltam, vagy akármi... beírt egy lolt. AKs-sel emelek, õ visszaemel, nyomok még1 reraiset, tolt egy allint (fél beülõvel volt bent), én meg calloltam, mutat: 23o flop 2xx x x. Tovább lologott, én meg csak játszottam a játékomat. Fölhoztam addig, hogy kb. ugyanannyi zsetonunk lett. Aztán egyszercsak úgy gondolta, hogy neki reraiselnie kell a KJs-emet, na ok, callolom. flop Jxx emelek, reraisel, ...turn x itt már akkora volt a kassza hogy úgyis minden bekerül, tolt is egy allint, calloltam. Mutat: J6, river K ..mindenét átbukja hozzám. Erre beírom chatre, hogy lol. Válaszként: sry for lols. írom: semmi probléma, good joke. Erre válaszként: idiot... 😄😄😄:
Tölt újra, semmi gond... így becsülik meg a kedvességet 😄

Lammer
ha az elot meg az onlinet osszevetem, akkor is pluszban vagyok (nem nagyon, de +) ... sajnos az eletben is ilyen vagyok... nagyon negativ... meg ugye alapbol egy emberi rossz tulajdonsag, hogy csak a rosszra emlexunk... 😊

mindenképpen rossz, hallottál már jó játékost állandóan nyavalyogni :-)
ok, Phil Hellmuth, de õ ilyen :-P
így van
Jaja. A Pókerarcokban azt mondta a figura, hogy nem emlékszik a nagy nyereményekre csak a nagy bukásokra. Online meg azt látom, hogy a csávó elbukik 2 v 3 beülõt gond nélkül és amikor nyer 10 BB-t akkor meg írogat, hogy ffish meg stb. Az, hogy 200BB mínuszban van nem zavarja.<#hehe>

zeli

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Persze, mint az a faszi is, aki betette ellenem a pénzét 76sel turnölt 6ossal és riverre két párrá javult... tényleg... tök jó volt😄

Lammer
akkor en jo vagyok, vagy nem? 😊

online: -ROI
offline: +ROI

😊

az online pókerben az a jó, hogy rengeteg a játékos egy helyen, könnyebb a zavarosban halászni, rengeteg a fish és a legjobb az egészben a póker mint játék sajátékoságaiból adódik, hogy nyernek is néha/sokszor így "észre sem veszik", hogy szarok és hosszú-hosszú éveket tudnak szarul lejátszani és nyomni a lóvét
meg vannak gyõzõdve róla, hogy amit csinálnak az jó és nem velük van a baj
Én meg önmagamhoz képest hal voltam, de azért mégse... mind1, majd legközelebb... most egy picit azért hanyagolom az élõ game-t... legalábbis az ilyen összegekben való játékot😄

Lammer
cg 50/50-en eleg vicces...

Joekey78 barétom (legutobbi online strétfosse itt volt nemreg kirakva) ma plusszal zart, mert elobb kiesett MTT-rol es meg pluszba kihozta a cégézést miutan kiesett... elmondasa szerint ma is gaz volt... limpparade es minden szart szinte megadnak... :S

en be sem ulok, mert eleg feszesen es matekosan jatszok es az a maradek kb 8 milimeter hajam is kihullna, ha ott kellene tolnom... gaz na... :S

Haveromnál ilyen szitu volt egy szép nagy kasszával😄

Kiszemelt magának egy eléggé laza srácot (játéka is, meg önmaga is az volt😄)... kb mindennel pusholgatott, csak mert az vicces és szép nagy pofája volt (de ettõl függetlenül jó arc volt😄)
Én már ekkor koma fölött álltam, õ még játszott 1 órát a broke-om után. Folyamatosan néztem én is a lapjait. Megsúgja nekem... kinézte a srácot, amint lesz valami erõs lapja lehúzza, mint a szemét.
Srác berak 500as Missisipit 50/50es asztalon. Haver kap: JJ ^^
Haver emel 1500ig, körfold a kiszemelt villainig, aki raise all in 5000...

Hát itt én is eléggé elgondolkoztam, mert ok, hogy online ez standard call lenne, de azért itt, hogy a haver már ott ült már két órát és úgy volt 5000+ban... úgy nem annyira vicces.

Fishy ilyenekkel traktálja: Ki nem mer, nem nyer😄 Aztán ilyet is benyög: A7 van nálam... ha ez segít.

A döntés még nehezebb... haver megadja
Faszi mutat: A7 O.O
Flopon ott a J 😄D

petesilver
Na végre, gratula, megy ez! 😄

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Ezzel csak egyet érteni tudok, nekem is itt az volt az elsõ bejegyzésem élõrõl, és utána sok jött még szintén ugyan ezzel: ugyan úgy lehet szívni élõben is mint online, és ugyan úgy vannak durva/hihetetlen szituk, ütközések és mákok. Számomra lapjárás és történéseket tekintve board ügyileg dettó mindkettõ. Élõben többségében annyira más, hogy jobban lehet readelni a többségét, de ott is azért sok az olyan zsivány, akinél nem tudod hogy air vagy nuts van, mert ugyan úgy játsza õket 😄 Gondolom azért, mert itt sok az 'amatõr", sokszor az számít nagyon sokat, hogy imádják kitárgyalni, megmagyarázni hogy mit miért hogyan csinálnak. Ez az ami online kizárt, és amiért az veszélyesebb necces döntéseknél.

Lammer
hozza kell tennem, hogy elozo heten sokkal jobban jatszottam... mig most volt egy ordenare makom amivel tuleltem (allitolag az MTT-hez ez is kell):

szemleltetem:
nagyvak: 4000
nagyvak vagyok 4000-el... maradt 6300(!!)

ketto limpelo... mivel az 1ik az az asztal csiplidere en meg ultrafeszes vagyok ezert check...
flop:J94

masik srac check
lapatolok
gyors call a leadertol... mutatas: neki J9 (ofkorsz 😄)
nekem ugye 43

felalltam keszultem elmenni
turn:4
river:3 DAAAANG 😄DD

Lammer
kivettem a favbol, de mivel erintve erzem magamat, ezert regalnek 😊

Utolso ket versenyem:
56-6 fizet 6-ik... (elozo szombat)
most jovok 69 indulo 7 fizet: 6-ik...

szoval meg mindig az a velemenyem, hogy altalanossagban, sokkal kevesebb az utkozes es sokkal kiegyensulyozottab szamomra a pre-flop allin 😊

igaz sokszor szivok, de ugy nez ki nekem sokkal jobban megy eloben 😊 sokkal latvanyosabban lehet terrorizalni ami nagyon tetszik! 😊 egy flopot ledobo dealer utan, ha kezedben van osszegyujtve a zsetonod es hanyagul bevagod pl. 😊

Persze😊)
Ennél a set vs oversetnél is bocsánatot kért az ürge... én meg csak mosolyogva ráztam a fejem, hogy ugyan már (nem tehetsz arról, hogy minden pénzedet felteszed egy third párra😄)... késõbb tönkre is ment és idegesen elviharzott😊
Nem vagyok jó élõben úgy alapból sem... de tegnap tényleg nagyon rosszul csináltam a dolgokat + pechem is volt... van ez így😊

Lammer haverunkban is azt nem értettem, hogy elvileg játszik élõben (ahol ugyanúgy esik aminek nem kellene, ugyanúgy szopás ott is, ugyanúgy van laptalálkozás) és még is ki volt akadva az online pókerre, ami érthetõ hisz más valamennyire és lehet aki élõben pöpec online nem biztos és fordítva, de ez a játék sajátékoságaiból adódik, nem a lapjárásból, az ugyanaz
😄DD

Véleményem az élõ CG-rõl: DURVA😄DDD
-1. leosztásnak KK, amire körfoldot kaptam (3 játékos)
-kb 4-5. leosztás 88 kézben, flopon szett, nyitok, faszi push, én megadok, river 9-es... AHA! Ilyen csak az olnine pókerben van mi????😄
-néhány pár, ami nem jött össze
-néhány jó blöff
-néhány túljátszott kártya (mert még nem fogtam fel akkor, hogy ez NEM online😄D

eredmény: 8K mínusz =(
havernak: 10K plusz😄

sz4bolcs
😄DDDDDDDDDD skót

Én 5000el ülök be, hogy azért a 100 bb kezdõ meg legyen😄 Nem megváltani megyek a világot, de ha csurran-cseppen valami, annak csak örülök😊)

petesilver
Vegyes. Mákereket, bármivel beszáll és jön a board hozzá, bármit megad mert AX van nála, én ilyeneket láttam. De ez 50/50 volt, ez a minimum, és hát gondolom itt is akad bõven érdekes elképzelés. Azt is hozzá kell tenni, hogy én 3000-el ültem be, és sokszor a teljes beülõvel is iszonyat shorty voltam, így nyilván lazábban adtak meg ellenem. DE volt itt is jó hangulat néha, asztal függõ, de nem a skill jellemzõ. Másfelõl:cseszhettem a skillt, szar megadásokkal nyertek ellenem csak, szóval skill leves 😄

Mert NL5ön zsigerbõl lerídelik a sztréjtflössöd😄D

Aljaaaas X'DDDDDDDDDDD

Amúgy mint "nem cg-s" mi a véleményed az Universum CG játékosairól? Egy magamfajta NL10 regulár meg fogja állni ott a helyét?😄D

ezerelis miért nem mondott all-int?

sz4bolcs
ááá-ramszünet. Pedig épp tettem volna be egy érdekes handet. 6max sng Emelek 40 vakból A8-ra gombról, kapok egy callt egy másik nagy stackû játékostól nagyvakról. Flop: 338
Emelek 3/4 potot, callol, turn 8. Emelek, call. river blank. Checkel, emelek, erre kapok egy reraiset. Gondolkodok, gondolkodok, beírom: quad???
És nem tettem allin, csak calloltam nutfullal, mutat: 33 Így maradt meg 17 vakom 😊))

petesilver
CSak ha olyan oldalon keresztül regisztrálsz, amin keresztül visszakapsz 😞 Én anno írtam nekik, hogy simán regisztráltam, de azóta a Pokerstrategynél szeretném bekötni, vagy ha nem lehet, szeretném törölni, és újraregisztrálni rajtuk keresztül. Nos, totális nem volt ( mondjuk sejthetõ volt, de egy próbát megért) a válasz, sem törölni, sem kapcsolni nem lehet.

Egy kis csemege!!!

pokerstarnál van rakeback?
petesilver
Kalappal!! Én ott 1 vagy 2-3 leosztásból bukom a beülõt, így nem erõltettem inkább 😄 De nem is nekem való 😄

petesilver
Már egy hónapja is ez a vicc merült fel bennem Lammer élõ pókerrománcaival kapcsolatban, aztán meg is maradt, lévén sok változás nem történt. Nem bántásból, csak erõs párhuzamot érzek a vicc és a történések közt. A vicc:

Megy a vadász az erdõben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belelõ kettõt, kis idõ múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idõ múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt 3 aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idõ múlva sértetlenül elõjön a medve a vállát porolva:
- Vadász, vadász te szopni jársz ide...

petesilver

Ty😄

GL & HF 😊