Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kraawz
köszi mindenkinek, meglesz<#worship>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

azt is nézd, hogy ezek a videók általában profi játékosokról szólnak és õk azért jobban átgondolnak mindent.
Nekem volt pl: olyan nem hittem el, egy gyerek végig kísért egy K10, pedig A lent volt floppon (nálam meg egy másik) és egyszerûen nem hittem el mire adja meg az emeléseimet (drilltõl 2 pártól féltem, de végig csak callozott), se sor esély nem volt, se flush, se semmi egy pára se, sztem csak látni akarta a lapjaimat. Szóval néha érthetetlen mit miért csinálnak.
Dick Riddick
Nagyon sokat számít még a pozíció, a stack méretek, a te image-ed, az ellenfél/ek image-e, a flop/turn/river hármas, az elõzetes akciók is.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Csacsi
Azthiszem lassan megint megtámadom a micro limitet a FullTilten. Már csak 28 dollár hiányzik, és meglesz a 100 dollár, és lehet játszanom 0.02/0.04-en 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Sok sikert, és sok fisht.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Danny1987
A f.szom ki van az ukrán meg az orosz játékosokkal KQ emelek középrõl 4bb+limpek erre aosztóbol rámtolja a zsetonjait.

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Daráld le õket és légyszi oszd meg velünk az eredményt akár hányadik is leszel.

Dick Riddick
Küldök egy csomó pozitív energiát, ifjú padawan. 😊

Danny1987
Töltöttem le pókeres videokat és ott is van olyan hogy a semmire dobott all-int.

(bár a kommentátor megyjegyezte hogy a csávó feszes játékos és ezt a többi játékos is tudja tehát amikor all-int nyom nem blöfföl itt viszont igen annak köszönhetõen nyert hogy a róla kialakult kép az volt hogy feszes játékos)

kraawz
gyorsan 2 perc alatt megkerestem rá cash asztalon a beugró 1$-t, ne zárjak már mínuszban 😄

Dick Riddick
Szerintem ez az egyik legnehezebb része a pókernek. Ha mindig c-betelsz ugyanolyan rossz mintha egyáltalán nem. Ennek a kezelése határozza meg a pot késõbbi méretét.

Danny1987
Az erõ legyen veled!

kraawz
Beneveztem a 1.5 óra múlva kezdõdõ 10,000$ garantált versenyre, hátha sikerül egy jó helyet megcspíni<#gonosz1>

(sajnos az elején van rebuy, egyet megengedek én is magamnak,többet nem)

Dick Riddick
Lényeges különbségek vannak. Õ egy ellenfél ellen játszott, alul-fölül nyitott sora volt, és a flop-turn-river hármas is kedvezõ volt.
Ha egyszer-egyszer játszik az ember egy ilyen partit, az sokszor nagyon jót tesz. Fõleg ha feszes játékosról van szó.

Dick Riddick
#6748 Egy kicsit passzívan játszottad meg, de szerencsére nem kellett erõltetni az emelést. 😊
#6749 Mire számított vajon? Érdekes.
#6750 Volt sanszod, de ez nagyon hazárdjáték volt.

Dick Riddick
Nem tudok ehhez semmit hozzáfûzni. Teljesen egyetértek veled.

én volt, hogy király póker ellen blöfföltem :-) persze utánna simán AK-ra gyerek K6-tal megadta az Allinemet, persze ilyenkor a 6-hoz feldobta neki a sort :-)
még 0.10/0.25 asztalon is felesleges blöffölni (talán jó játékos ellen, de itt meg nagy lóvét kell kockáztatnod, hogy eldobja) félblöff még ok, c-bet kötelezõ (végül is ez is egy blöff fajta) direkt húzzogattam a strigulákat 10/8-ból bejött persze egy ellenfél ellen, és sztem (én így csináltam) ilyenkor nem szabad gondolkozni, ha nem jön a flopp egybõl kattintani kell pl: preflopp 0.75-0.85 emeltem, floppon nem is nézem odakattintok ok, kb. 1.25-1.5 megy ha megadja, felesleges tovább erõltetni.+ még jöhet a turnre valami. Ja és a lényeg persze te beszélj elõször, preflopp és (természetesen) floppon. Ha emelésre mentél be, persze ez már nem mûködik sõt biztos inkább ellened nyomják be.
zeli
Lehet, csak azon csodálkoztam, hogy milyen ócska blöffel próbálta eldobatni..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Csacsi
Na na....csak finoman ezzel a kijelentéssel. Micron azt csinálsz amit akarsz. És csak meg mutattatam, hogy ezt is lehet. Egyelõre köszönöm jól megy a micro limit, és értékelem építõ jellegû kritikádat is 😄

És nem követendõ példaként tettem be. Egyébként meg azért vannak szituációk amikor mûködik. Ha nem jön be, az is megéri. Hiszen egy elég érdekes kép alakul ki rólam az asztalnál, és hidd el micron is figyelik a játékosokat, egy ilyen move után fizetik ki például #6749, #6748-at 😄

És valóban eléggé pluszban voltam már akkor, mikor ezt csináltam.

Báír így, hogy próbállak meggyõzni, magamaet kezdem, hogy valóban nem volt ez szép játék, még akkor sem, ha bejött 😄

kas123
gratulálok 😊 évente egyszer bejön, nyersz vele 1,5 dolcsit és buksz 20at 😊 szép volt, így kell cashgamelni...<#taps><#wilting>

Danny1987
Ha te ezt jól játszottad akkor én a #6716osat miért nem?

Csacsi
Jah, és lehet blöffölni micro limiten is.

Full Tilt Poker Game #11677903793: Table Alliance - $0.01/$0.02 - No Limit Hold'em - 8:49:43 ET - 2009/04/14
Seat 1: BusTaPro ($1.22)
Seat 2: Art Polo ($1.93)
Seat 3: supaprinzessin ($0.67)
Seat 4: tsatsee ($1.94)
Seat 5: Kugster0130Nova ($2)
Seat 6: maks1604 ($2.03)
Seat 7: Orypka ($3.01)
Seat 8: Falkhan ($2.03)
Seat 9: favalera ($2.51)
tsatsee posts the small blind of $0.01
Kugster0130Nova posts the big blind of $0.02
The button is in seat #3
*** HOLE CARDS ***
Dealt to tsatsee <6c 5c>
maks1604 folds
Orypka raises to $0.07
Falkhan folds
favalera folds
BusTaPro folds
Art Polo folds
supaprinzessin folds
tsatsee has 15 seconds left to act
tsatsee calls $0.06
Kugster0130Nova folds
*** FLOP ***
tsatsee checks
Orypka has 15 seconds left to act
Orypka bets $0.16
tsatsee calls $0.16
*** TURN ***
tsatsee checks
Orypka bets $0.48
tsatsee calls $0.48
*** RIVER ***
tsatsee bets $1.23, and is all in
Orypka has requested TIME
Orypka folds
Uncalled bet of $1.23 returned to tsatsee
tsatsee mucks
tsatsee wins the pot ($1.35)
*** SUMMARY ***
Total pot $1.44 | Rake $0.09
Board:
Seat 1: BusTaPro didn't bet (folded)
Seat 2: Art Polo didn't bet (folded)
Seat 3: supaprinzessin (button) didn't bet (folded)
Seat 4: tsatsee (small blind) collected ($1.35), mucked
Seat 5: Kugster0130Nova (big blind) folded before the Flop
Seat 6: maks1604 didn't bet (folded)
Seat 7: Orypka folded on the River
Seat 8: Falkhan didn't bet (folded)
Seat 9: favalera didn't bet (folded)

Eldöntöttem floppon, hogy ha szín jön, akkor táamdok, mert annyira védte turnon. Turnon még egyértelmûbb volt, hogy fél a színtõl. Az már más kérdés, hogy nem volt színem, de éreztem, hogyha jön, akkor tudok dobatni. Hát jött, és tudtam dobatni 😄

Csacsi
Sziintén em volt nehéz dolgom 😄

Full Tilt Poker Game #11678332234: Table Talavera - $0.01/$0.02 - No Limit Hold'em - 9:41:48 ET - 2009/04/14
Seat 1: maks1604 ($3.34)
Seat 2: A Wolfsson ($5.23)
Seat 3: yvan6 ($0.36)
Seat 4: supaprinzessin ($1.18)
Seat 5: jamo81 ($1.59)
Seat 6: shooroop2009 ($2)
Seat 7: yeeeahboy ($2.09)
Seat 8: NYMets7ss ($2)
Seat 9: tsatsee ($2.91)
maks1604 posts the small blind of $0.01
A Wolfsson posts the big blind of $0.02
NYMets7ss posts $0.02
The button is in seat #9
*** HOLE CARDS ***
Dealt to tsatsee <4h 4s>
yvan6 calls $0.02
supaprinzessin folds
jamo81 has 15 seconds left to act
jamo81 calls $0.02
yeeeahboy folds
NYMets7ss checks
tsatsee calls $0.02
maks1604 folds
A Wolfsson checks
*** FLOP *** ❤️d 4c 9d>
A Wolfsson checks
yvan6 bets $0.02
jamo81 raises to $0.17
NYMets7ss folds
tsatsee raises to $0.64
A Wolfsson folds
yvan6 adds $1.68
yvan6 folds
jamo81 calls $0.47
*** TURN *** ❤️d 4c 9d> ❤️h>
jamo81 checks
tsatsee bets $1.41
jamo81 has 15 seconds left to act
jamo81 calls $0.93, and is all in
tsatsee shows <4h 4s>
jamo81 shows
Uncalled bet of $0.48 returned to tsatsee
*** RIVER *** ❤️d 4c 9d 3h> <8s>
tsatsee shows a full house, Fours full of Threes
jamo81 shows two pair, Nines and Threes
tsatsee wins the pot ($3.06) with a full house, Fours full of Threes
jamo81 is sitting out
*** SUMMARY ***
Total pot $3.27 | Rake $0.21
Board: ❤️d 4c 9d 3h 8s>
Seat 1: maks1604 (small blind) folded before the Flop
Seat 2: A Wolfsson (big blind) folded on the Flop
Seat 3: yvan6 folded on the Flop
Seat 4: supaprinzessin didn't bet (folded)
Seat 5: jamo81 showed and lost with two pair, Nines and Threes
Seat 6: shooroop2009 is sitting out
Seat 7: yeeeahboy didn't bet (folded)
Seat 8: NYMets7ss folded on the Flop
Seat 9: tsatsee (button) showed <4h 4s> and won ($3.06) with a full house, Fours full of Threes

Csacsi
Egy kis érdekesség, comment nélkül 😄

Egész jól esett 😄

Full Tilt Poker Game #11678351464: Table Angelica - $0.01/$0.02 - No Limit Hold'em - 9:43:59 ET - 2009/04/14
Seat 1: ostrovsky ($2.80)
Seat 2: supaprinzessin ($0.42)
Seat 5: tsatsee ($3.20)
Seat 7: sobstad4 ($1.20)
Seat 8: dmalinov ($4.60)
Seat 9: ILOVETHESUN ($2)
dmalinov posts the small blind of $0.01
ILOVETHESUN posts the big blind of $0.02
The button is in seat #7
*** HOLE CARDS ***
Dealt to tsatsee ❤️c Ac>
ostrovsky calls $0.02
supaprinzessin folds
tsatsee calls $0.02
sobstad4 calls $0.02
dmalinov calls $0.01
ILOVETHESUN checks
*** FLOP ***
dmalinov checks
ILOVETHESUN checks
ostrovsky checks
tsatsee checks
sobstad4 checks
*** TURN ***
dmalinov checks
ILOVETHESUN checks
ostrovsky has 15 seconds left to act
ostrovsky checks
tsatsee checks
sobstad4 has 15 seconds left to act
sobstad4 bets $0.02
dmalinov calls $0.02
ILOVETHESUN adds $0.02
ILOVETHESUN folds
ostrovsky has 15 seconds left to act
ostrovsky folds
tsatsee calls $0.02
*** RIVER ***
dmalinov has 15 seconds left to act
dmalinov checks
tsatsee bets $0.16
sobstad4 has 15 seconds left to act
sobstad4 raises to $1.16, and is all in
dmalinov calls $1.16
tsatsee calls $1
*** SHOW DOWN ***
sobstad4 shows <9c As> a straight, Ace high
dmalinov shows a straight, Ace high
tsatsee shows ❤️c Ac> a flush, Ace high
tsatsee wins the pot ($3.40) with a flush, Ace high
tsatsee is sitting out
sobstad4 is sitting out
*** SUMMARY ***
Total pot $3.64 | Rake $0.24
Board:
Seat 1: ostrovsky folded on the Turn
Seat 2: supaprinzessin didn't bet (folded)
Seat 5: tsatsee showed ❤️c Ac> and won ($3.40) with a flush, Ace high
Seat 7: sobstad4 (button) showed <9c As> and lost with a straight, Ace high
Seat 8: dmalinov (small blind) showed and lost with a straight, Ace high
Seat 9: ILOVETHESUN (big blind) folded on the Turn

Hetente 10 ilyet tud mindenk mutatni aki napi pár órát játszik,de jó kép 😊
Ez a póker. Akik tudnak játszani azok ezekbõl az emberekbõl élnek. A kulcsszó: hosszútáv.

zeli
Jó lenne már itt hagyni ezt a 0.2\0.4-et 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
Ugyanez vonatkozik a rebuyos versenyek elsõ szakaszára. Ott durvább dolgokat láttam, mint freerollon.
Mai játékom nem volt olyan rossz eddig, a jó indulókezekkel megint bosszantóan sokszor vesztettem, de most már többségében nem okádék lapoktól, hanem tényleg jobb lapoktól.

Ezt az egy leosztást nem értem 😄

vegicsek
Harrington könyveket én is ajánlani tudom.

Viszont a hand historyknál látom, sokszor freeroll a verseny, ahol lemákolják a panaszkodókat.
Freerolloknál, vagy nagyon alacsony beugrójú versenynél az elsõ egy órában nem szabad logikát keresni az ellenfelek játékában, kiblöffölésrõl meg nem is szabad álmodni, a legnagyobb hiba pedig az, ha idegeskedik az ember 😊

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Dick Riddick
Köszönöm. Ahogy a helyzet most áll, nem sok dolgom lesz itt, remélem így is marad.

Dick Riddick
Az a gáz hogy sokszor nem is értem mit is akartak csinálni. Az egy dolog hogy lent van egy ász (már az is bõven elég, fõleg hogy az ászos lapok mindenki skálájában ott vannak), de van hogy nem is egy magas lap, hanem kettõ-három, egyedül a drillel nyerhet, és még akkor is lehet valakinél magasabb drill.

Csacsi
Látom pörgés volt a hosszú a hétvégén. Gratulálok a házigazda kinevezésének. További jó játékot mindenkinek.

kösz szépen! Beszerzem õket! Azért nem akarok panaszkodni még plusszba vagyok, de ez a 2 nap kemény volt nagyon! Sztem is megtettem mindent, sajnos mindig végig nézem a leosztásokat és idegesít miért nem adtam meg egy emelést mondjuk 77, és floppon egy 7, de aztán mindig jön a JJ-ra (aki emelt) egy J turnre vagy riverre. Pedig floppon ott egy A, egy gyerek bemegy vele (mondanom se kell A3-al egy emelésre) és mégis betolja floppon JJ egy Allint és még olyan mákja van, hogy jön a J. És akkor látom baszhattam volna a 7 drillemet a floppon, mert hiába van lent A vagy K vagy Q betolja egy JJ párra és még mákja is van.
Dick Riddick
Szerintem jó volt a lejátszásod, megtettél mindent.
A T9s rerise talán már túlzás lett volna.

Dick Riddick
A Dan Harrington könyvek kiválóak. Tudom ajánlani õket.
Hold'Em versenystratégia
Holdem Cash game 1-2.

Dick Riddick
Jó ez a kép.
Lehetne a címe mondjuk "Mákolás felsõfokon". 😊

Dick Riddick
Nem akarlak csesztetni, kérlek ne vedd annak. De a #6716 lépésed nem volt éppen valami fényes. Korai pozícióból emelsz ezekkel a lapokkal. Egy rakás ember mögötted. Valaki visszaemel, már megy is a lapod a levesbe. A játék alatt hizlalod a potot, nem sok esélyed van a javulásra, bemutatási érték szintén nem sok, kellemes pot-odds-ot adsz a húzóknak, közben halvány fogalmad sincs hogy az ellenfeleidnél mi is lehet, a végén pedig befogod a szemed és all-in mész.
#6717 Itt megint, szem befog, koraiból all-in mész határeset lappal, majd lesz valami.

Dick Riddick
Még olvasni is sok volt. Nem is tudom mit lehet tenni ilyen esetben, vagy mit lehet tanácsolni. Talán az a legjobb, ha a nagy bukták után pihen az ember, és másnap, vagy amikor úgy érzi mehet, folytatja tovább.
Az a baj hogy nem a leosztásokkal van a gond, hanem a pocsék játékosokkal. Olyan lépéseik vannak, amikre sokszor nincs reális magyarázat. Egyszerûen érzelmi lépések. Kezdõkezek megválasztása, stratégia, józan ész... minek is, elég a szerencse.

zeli
Igen, ez tényleg nagyon idegesítõ, de ha belegondolsz az AQ-d is csak egy magas lap, ami ha tetszik ha nem a pókerben a leggyengébb kéz. Én mostanra már megtanultam, hogyha floppon nem javulok AK, AQ AJ AT lapokkal, akkor meg kell válni tõlük. Illetve attól függ, hogy lehet-e folytatólagosan licitálni. Én is szoktam, fõleg akkor elõnyös, ha az ellen után vagy pozícióban. Olvass utána a CBetnek, így elkerülheted ezeket az irritáló eseteket...

Nekem a kedvenc leosztásom mind a mai napig ez:
Emeltem JJ-val, srác visszaszúrt majdnem allint preflop, azután ez a kép fogadott:

(ezt a képet párszor beszúrtam már ide, sry ha vkit zavar, de megunhatatlan 😊 )

Danny1987
Teli a tököm az olyanokkal akik 7 nagyvaknyi emelést megadnak 96o el
Flop:875
AQ val buktam ezután dobatni akartam emeltem egy potnyit ráemeltem tartottam.
river lejön egy Q emelek visszaemel én push
10.nek kiestem.

Tudom hogy én basztam el de akkor is idegesit hogy ilyen szar lapokkal megadnak mindent.

Az a legdurvább hogy már floppon tudtam hogy sora van vagyis sejtettem de a kibaszott idegesség amikor ilyen lapod van és a flop nem stimmel áááá

Megyek aludni.

Jó éjt!

zeli
Grat. 😊

Elõbb megszámoltam, mai nap: 2342 hand összesen 😄

kraawz
6$-al zártam a mai napot, jó lesz ez 😊

zeli
Én is visszaveszek sztem, csak kipróbáltam milyen 😄
Máshova egy másodpercet nem lehet figyelni kb. 😊

kraawz
kevés zsetonja volt, fogjuk rá 😊

én 3 asztalnál még nem is próbáltam többön játszani, de nem is akarok 😊

zeli
Nem mondom, hogy a J9 jobb, de szerintem AJo-ra all-int szúrni preflop elég meggondolatlanság. Mivan, ha valaki megadja egy 22-vel, és ha nem jön Ász, vagy Bubi, akkor cseszheted. 22 azért elég durva lenne, de pl 77tõl szerintem simán megadnák bármilyen kézbe párral, nem beszélve az AQ AK kezekrõl...és ezeknek a kezeknek elég, ha nem jön le semmi, már is megvertek...és ugye többször jön semmi, mint valami. 😊

zeli
Akkor mindegy, mert amúgy sem mostanában regisztráltam volna. De azért köszi a felvilágosítást!
Mansion-ön is volt ma duplapontos ajánlat, játszottam összesen kb 7 órát, abból 4-et hat asztalon. Elõször furcsa volt, mert ennyi asztalon még nem játszottam egyszerre.

zeli
Már megtaláltam a FullTilt oldalán. Csak nem találtam meg elõször, a magyar oldalon.

kraawz
Igen, mindenkide vonatkozoTT,tegnap este lett vége.

Sajnálhatod, hogy lemaradtál róla, gyerekjáték volt. Ápr3 és 12 között volt, ha már csak 1 pontot szereztél, akkor 5$-t kaptál, és ha minden nap 1 pontot szereztél a 10 nap alatt, akkor még 20$-at.

Pontosan nem tudom, talán 1$ rake 3 FTP.

De ami a legjobb volt: Este 9-111 között van Happy Hour Ring Game Hours. Minden pontod duplán számolják. Ez igaz volt a Take2ra is, magyarul ha este 9 után játszottam 2 asztalon, akkor 4x-es pontokat kerestem meg 😄

Danny1987
Igaz a j9 jobb.

Persze forditott esetben potyogtak volna az ászok. Sõt kijött volna neki a sor is.

zeli
Ma nekem is volt egy KKra szett floppon, végén kikaptam egy A3-tól, backdoor sor...