30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
manitu88 #12145 haliho emberek
szerintem most a Bwinen érdemes tolni, bár én is utálom ha ajánlgatnak dolgokat de ezt szerintem megéri. most 7500-as befizetésig megduplázzák a pénzed tehát ha töltesz már 15 rongynál jársz..(természetesen lehet kevesebbet is 2500 a minimum..) plusz ezen kivül ha már egy regisztrált tag hív meg, jelen esetben én:D akkor kapsz még 4000 forint friendship bonuszt plusz bizonyos játék után 30 dollárt!
szóval ha 7500öt feltöltesz pluszokkal együtt már 19nél jársz...
ha valakit érdekel dobjon egy email címet és már hivom is. vagy ha kérdése van nyugodtan
cimem: [email protected]
szerintem simán megéri
szép napot emberek -
Sancor #12144 Remélem megértettem a kérdésed. :)
Kb két kör után kezdi el kiírni a statisztikákat. -
#12143 -
#12142 Nem értem mileyn leírásra gondolsz?
Amúgy köszi mindenkinek. -
QPR #12141 2.lettem....
-
sandor8206 #12140 na játszottam egy SnG-t, elfogytam
nagyvak vagyok 800 zsetonnal 160 nagyvak
lapom 5d9d
mindenki dob, kisvak kb. 4000 zsetonnal all-in, lecallozom, mire várjak
nála A3o
Flopp 3d 5 Qd
turn-lényegtelen
river A
Ha felduplázom magam akkor se vagyok sokkal előrébb, de bármi lehetett volna. Szóval a lényeg, ha csak kiegészít a kisvak GYANÚSAN jó floppot kaptam volna akkor is, ahol úgy is all-in megyek, ő meg akkor is lecallozzta volna, szóval így is úgy is bukó van
Amúgy ok én fogytam el, ez van, DE ott is hogy a zsetonom felét elvitte egy "idióta", turnél sorom van-neki 2 pár, ő megy all-in-river neki egyik lenti lap pározódik, hogy fullja legyen :-) -
QPR #12139 Már csak 4-en vagyunk Expekt freeroll
1-40$
2-25$
3-16$
4-11$
-
#12138 :) -
#12137 letöltöttem, beenged, DE:
mikor elindítom fulltiltet, nem is érzékeli. Igaz, eddig a kezeket nem is mentettem. Ötletek? :) -
#12136 egy rövid leírást adnál ehhez ? :) -
#12135 Ez is nagyon jó! Megnyerni egy MTT-t az egyik legjobb érzés a pókerben! -
#12134 Az igen, ez nagyon szép eredmény! Remélem egyszer sikerülni fog így nekem is. :) GRT! -
#12133 Kössz a válaszokat! -
ba32107 #12132 Take2-ról már lekéstél. Deep stack asztaloknál nagyobb a max beülő, cap asztalnál egy bizonyos szintig emelhetsz, educational-t nem vágom. -
Sancor #12131 Szeptemberben kellett minél több nap játszani CG-t (min 1 FTP/nap) legalább két asztalon. pl 25 napért jár 50$.
-
#12130 0,25/0,50 HeadsUp CashGame Party Poker. -
#12129 Melyik terembe játszol,és mit,milyen limiten???
Am. Szép!Grat! -
#12128 Gratula, szép eredmény.
Tovább folytatódik a menet. Eddig közel 6000 leosztás ment le.
De beszéljen inkább a Grafikon. Ez 7 nap eredménye :)
-
#12127 Olyan kérdésem lenne hogy ez a Take2-t hogy kell kigyűjteni? Mennyi ftp pont kell? Csak mert most nyertem freerollon 2$-t! Már van 3.70!:D -
#12126 A Deep stack, cap, Educational mit jelent Full Tilten? -
#12125 Lökj be egy sört is mellé! :) -
#12124 Grat! -
#12123 alig másfél órája
Leírhatatlan, milyen jó érzés -
#12122 Most ne azért, hogy dicsekedjek , de az éjféli BWIN FREEROLLT én nemrég nyertem meg
-
sandor8206 #12121 ja ja aki bukóba van kicsit pihenjen, én is kb. 2 napja nem játszom, sztem még holnap se.
Egyik versenyen bubble lettem (ez ki is készített), jól álltam, de senkit nem hibáztathatok csak magamat túl agresszív voltam, de nem óvatos, amivel lefeleztem magam aztán megadtam egy QJs-el egy all-int, aki befedett nála 99 és nem jött semmi, ritka nagy hülyeségeket csináltam, kicsit most pihentetek is
Kíváncsi leszek, majd hogy alakul
Addig olvasgatom a könyvet :-) -
#12120 nah, felhoztam 4,5-re 1 óra alatt, teljesen jó.
Kraawz, köszi a tippet az asztalrendezéshez, sokkal jobb volt így játszani 6 asztalon. -
#12119 -
#12118 Ahogy írtam, beültem picit cash gamezni, azt hittem csak tovább idegesítem magam, ehelyett a -13-ból felhoztam -6-ra. :D
Úgy dobálta a lapokat hogy az hihetetlen. 3 asztalon volt egyszerre AK, AQ, AA.....vagy egyszerre több nyitott sor, és vagy 3x bejött...
(kopp-kopp) -
#12117 Na, igen! Egyszer amikor -10$ba mentem, akkor egy hétig nem játszottam! Aztán egy nap alatt visszanyertem:) -
#12116 Vagy egy hétre, egy hónapra. Amíg nem kezd el hiányozni. -
#12115 Amúgy tényleg hanyagold egy kicsit a pokert! Holnap után hidd el jobb lesz! Van olyan amikor lecsukom a TV-t és még átgondolom az napi dolgokat, hogy mit csináltam rosszul vagy éppen jól, és csak elmákoltak! -
#12114 Az lesz a minimum, le kell nyugodnom. Így fogom a legtöbbet veszíteni. -
#12113 Ma kipróbáltam a sportfogadást,...hát meg kell mondanom,hogy biztosabb mint a póker!!! -
#12112 Erre most így nem tudok mit mondani. Amúgy megnyerted a partit? :D -
#12111 Pihentesd egy kicsit, egy ideig ne pókerezz. Utána majd meglátod. -
#12110 -$13 ismételten, beültem még egy SNgre, első körben kiestem....
még ring gamezek egy kicsit, de teljesen felesleges. nem nekem való a póker. -
#12109 Nice! -
#12108 Micsoda flop volt és szerencsére sikerült kifizettetni. -
#12107 asztakurva :D -