30077
  • manitu88
    haliho emberek

szerintem most a Bwinen érdemes tolni, bár én is utálom ha ajánlgatnak dolgokat de ezt szerintem megéri. most 7500-as befizetésig megduplázzák a pénzed tehát ha töltesz már 15 rongynál jársz..(természetesen lehet kevesebbet is 2500 a minimum..) plusz ezen kivül ha már egy regisztrált tag hív meg, jelen esetben én:D akkor kapsz még 4000 forint friendship bonuszt plusz bizonyos játék után 30 dollárt!

szóval ha 7500öt feltöltesz pluszokkal együtt már 19nél jársz...

ha valakit érdekel dobjon egy email címet és már hivom is. vagy ha kérdése van nyugodtan

cimem: [email protected]

szerintem simán megéri

szép napot emberek
  • Sancor
    Remélem megértettem a kérdésed. :)
    Kb két kör után kezdi el kiírni a statisztikákat.
  • Dick Riddick
  • Csacsi
    Nem értem mileyn leírásra gondolsz?

Amúgy köszi mindenkinek.
  • QPR
    2.lettem....
  • sandor8206
    na játszottam egy SnG-t, elfogytam
    nagyvak vagyok 800 zsetonnal 160 nagyvak
    lapom 5d9d
    mindenki dob, kisvak kb. 4000 zsetonnal all-in, lecallozom, mire várjak
    nála A3o
    Flopp 3d 5 Qd
    turn-lényegtelen
    river A

Ha felduplázom magam akkor se vagyok sokkal előrébb, de bármi lehetett volna. Szóval a lényeg, ha csak kiegészít a kisvak GYANÚSAN jó floppot kaptam volna akkor is, ahol úgy is all-in megyek, ő meg akkor is lecallozzta volna, szóval így is úgy is bukó van
    Amúgy ok én fogytam el, ez van, DE ott is hogy a zsetonom felét elvitte egy "idióta", turnél sorom van-neki 2 pár, ő megy all-in-river neki egyik lenti lap pározódik, hogy fullja legyen :-)
  • QPR
    Már csak 4-en vagyunk Expekt freeroll
    1-40$
    2-25$
    3-16$
    4-11$
  • Dick Riddick
    :)
  • kraawz
    letöltöttem, beenged, DE:

mikor elindítom fulltiltet, nem is érzékeli. Igaz, eddig a kezeket nem is mentettem. Ötletek? :)
  • kraawz
    egy rövid leírást adnál ehhez ? :)
  • zeli
    Ez is nagyon jó! Megnyerni egy MTT-t az egyik legjobb érzés a pókerben!
  • zeli
    Az igen, ez nagyon szép eredmény! Remélem egyszer sikerülni fog így nekem is. :) GRT!
  • TaRka0107
    Kössz a válaszokat!
  • ba32107
    Take2-ról már lekéstél. Deep stack asztaloknál nagyobb a max beülő, cap asztalnál egy bizonyos szintig emelhetsz, educational-t nem vágom.
  • Sancor
    Szeptemberben kellett minél több nap játszani CG-t (min 1 FTP/nap) legalább két asztalon. pl 25 napért jár 50$.
  • Csacsi
    0,25/0,50 HeadsUp CashGame Party Poker.
  • KAMIONOS KOGYO
    Melyik terembe játszol,és mit,milyen limiten???
    Am. Szép!Grat!
  • Csacsi
    Gratula, szép eredmény.

Tovább folytatódik a menet. Eddig közel 6000 leosztás ment le.

De beszéljen inkább a Grafikon. Ez 7 nap eredménye :)

• TaRka0107
    Olyan kérdésem lenne hogy ez a Take2-t hogy kell kigyűjteni? Mennyi ftp pont kell? Csak mert most nyertem freerollon 2$-t! Már van 3.70!:D
  • TaRka0107
    A Deep stack, cap, Educational mit jelent Full Tilten?
  • Dick Riddick
    Lökj be egy sört is mellé! :)
  • TaRka0107
    Grat!
  • cassoneitaly
    alig másfél órája
    Leírhatatlan, milyen jó érzés
  • cassoneitaly
    Most ne azért, hogy dicsekedjek , de az éjféli BWIN FREEROLLT én nemrég nyertem meg

• sandor8206
    ja ja aki bukóba van kicsit pihenjen, én is kb. 2 napja nem játszom, sztem még holnap se.
    Egyik versenyen bubble lettem (ez ki is készített), jól álltam, de senkit nem hibáztathatok csak magamat túl agresszív voltam, de nem óvatos, amivel lefeleztem magam aztán megadtam egy QJs-el egy all-int, aki befedett nála 99 és nem jött semmi, ritka nagy hülyeségeket csináltam, kicsit most pihentetek is
    Kíváncsi leszek, majd hogy alakul
    Addig olvasgatom a könyvet :-)
  • zeli
    nah, felhoztam 4,5-re 1 óra alatt, teljesen jó.
    Kraawz, köszi a tippet az asztalrendezéshez, sokkal jobb volt így játszani 6 asztalon.
  • TaRka0107
  • zeli
    Ahogy írtam, beültem picit cash gamezni, azt hittem csak tovább idegesítem magam, ehelyett a -13-ból felhoztam -6-ra. :D
    Úgy dobálta a lapokat hogy az hihetetlen. 3 asztalon volt egyszerre AK, AQ, AA.....vagy egyszerre több nyitott sor, és vagy 3x bejött...
    (kopp-kopp)
  • TaRka0107
    Na, igen! Egyszer amikor -10$ba mentem, akkor egy hétig nem játszottam! Aztán egy nap alatt visszanyertem:)
  • Dick Riddick
    Vagy egy hétre, egy hónapra. Amíg nem kezd el hiányozni.
  • TaRka0107
    Amúgy tényleg hanyagold egy kicsit a pokert! Holnap után hidd el jobb lesz! Van olyan amikor lecsukom a TV-t és még átgondolom az napi dolgokat, hogy mit csináltam rosszul vagy éppen jól, és csak elmákoltak!
  • zeli
    Az lesz a minimum, le kell nyugodnom. Így fogom a legtöbbet veszíteni.
  • KAMIONOS KOGYO
    Ma kipróbáltam a sportfogadást,...hát meg kell mondanom,hogy biztosabb mint a póker!!!
  • Dick Riddick
    Erre most így nem tudok mit mondani. Amúgy megnyerted a partit? :D
  • Dick Riddick
    Pihentesd egy kicsit, egy ideig ne pókerezz. Utána majd meglátod.
  • zeli
    -$13 ismételten, beültem még egy SNgre, első körben kiestem....
    még ring gamezek egy kicsit, de teljesen felesleges. nem nekem való a póker.
  • TaRka0107
    Nice!
  • Chrisx
    Micsoda flop volt és szerencsére sikerült kifizettetni.
  • kraawz
    asztakurva :D
  • Chrisx