30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#12305 És saját magát nem frusztrálja ezzel a paraszt stílussal? -
ba32107 #12304 Hogy miért ekkora tahó. Mivel kreténségeket beszél, ezzel frusztrálja az ellenfeleit, akik hibás döntéseket hoznak, mint Perry is. Mondjuk azt nem értem, hogy miután kiesett, miért kell folytatni a parasztságokat, de azért van benne valami :D -
#12303 Mire gondolsz? -
ba32107 #12302 Olvassátok el a kommenteket, elég érdekes dolgokat írnak benne -
#12301 Milyen osztást vág a végén: "olvasd a pokerstrategyt, soha, soha ne hívj allint KJ-re." :D:D:D:D: -
#12300 Ezt a srácot mi lelte? -
#12299 Mid1, meg is találtam a választ:) -
#12298 Riddick, vagy aki fent van PP-n! A barát ajánlása dolog hogy van?
Meghívom a barátom és akkor én kapok 100$-t ő meg 50et?
Nem kell feltöltenie pénzt és csak utána? -
#12297 Mondd, hogy tudtad, hogy mi az utsó lap, és akkor nincs kötekedés. :PP
Egyszerűen csak mindent feltettél 25%-ra, és bejött. :) -
#12296 Jó, ez a megérzéses duma kamu. :D -
#12295 Barátnőm szalagavatója pont üti a 2000 $-os freerollt :( -
#12294 A lényeg hogy megnyerted. :) -
QPR #12293 Létezik hogy csak nagy szerencsém van, vagy annyire fishek PP-n a 6 dolcsis headsuposok, de utolsó 7 partyból 6-ot megnyertem... -
#12292 És ez az, amikor nem a számok dominálnak, hanem érzem, hogy le fog jönni.. Lehet rossz játéknak is nevezni, tényleg az, de ilyen is kell.. A megérzések is fontosak szerintem :)
-
#12291 Na végre, valami jót kaptam, nem dobtak és nem is szoptam vele :D
-
#12290 Hihetetlenül nem megy mostanában, az ÉGVILÁGON SEMMI NEM TALÁL EL !!!!!4 -
#12289 De ezeket a kártyákat amiker kapunk ezt majd látjuk mi is? -
#12288 Ha az a milla meglenne talán örülnék... -
#12287 Lényegében videópóker. :D -
#12286 Pár dollár ha jönne már elégedett lennék. -
#12285 A végjáték nem egyszerű dolog. -
#12284 Én biztos olyan "szerencsés" leszek hogy még egy párt se kapok!:) -
#12283 Sztem flös lesz, full már nem. -
#12282 Hát, igen! Royal flöshe kiváncsi vagyok lesz-e valakinek! De szerintem flöshe se lesz senkinek! Nagyon kevés rá az esély! -
#12281 Igen, igen! Nem a pénzt sajnálom csak azt hogy elrontottam! Túl feszes voltam már a végén...dehát azért mert nagyon magas volt a vak! -
#12280 Sose sajnáld. Ki is eshettél volna az elején. A 22 dollár mégis csak 22 dollár, nem? -
#12279 Majd meglátjuk. Ez tipikusan olyan promo ami jól hangzik, de a valóságban elég bizonytalan. Azért good luck. :) -
#12278 Nem rossz!
Bocs a sok HSZ-ért! -
#12277 Egyébként beszéltem egy poker játékossal akinek 60$ van a számláján és 1/2$ os vakokon játszik....! -
#12276 Nem örülök, vagyis a pénznek igen, mert azért elég jó ez... de lehettem volna jobb is! Ha azt a nagyobb allint nem adom meg AK-al.....! -
#12275 22.50$ lett belőle! JJval allint jelentettem! Mivel már a vakod se tudtam megadni! Az egyiknél K9 és jött is a flopon! -
#12274 Pont most van meg... már a 20$ az biztos! -
#12273 Azt akartam én! AKal elvesztettem a felét! És már nagyon nagy a vak! Én mindig itt rontom el a végén, amikor már nagy a vak! De még bent vagyok! Csak kiülöm a fizetős helyet, nem sok kell már! Utána jó lapokkal tolom neki! -
#12272 Very-very nice hand! :D
Nyerd meg!
Ahogy mondani szokták: Helyezd nyomás alá a többi játékost az asztalnál. -
#12271 Most jön még a neheze.... meg kell tartani a zsetont(vagy gyűjtögetni)! -
#12270 Alig akartam elhinni! Ez a 25000$-os freeroll! Feljöttem egy "kicsit"!:D
-
Lory87 #12269 Valaki játszik a Bettson Pokeron? Az érdekelne hogy ott a kifizetést lehet kérni MoneyBookersre? -
ba32107 #12268 Mondjuk itt nem számított, mert úgyis megadta volna, de flop előtt emelni kellett volna (akár all-in, ilyen vak és stack mellett) -
#12267 Most én is kikaptam K párral! Lejött riverre az Ász! Persze, előtte már allin mentünk! -
#12266 Hamár ász páral se tok nyerni akkor mivel fogok jolly jokerel?
és ha csak egyszeri alkalom lenne azt mondom oké de 2 hete zsínorban már azért rohadt sok