30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#13386 Nanáhogypersze allin 20%ra... Sajnos azt kell, hogy mondjam: alapszitu. -
baszki -
#13384 Tegnap láttam AK vs. AK flöst. :)))) -
#13383 Először csak info kellene,hogy vki játszik a ChiliPoker-en? -
Rainbow15 #13382 AK vs. AK vs. AK
:D -
ba32107 #13381 Final table vélemény:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát szerintem nagyon szar volt, gyakorlatilag preflop all-in volt az egész, szinte nem is volt postflop játék....... Ivey játéka volt egyedül érdekes, de hamar kiesett. Cada meg nem mondom hogy szar játékos, de teljesen jellegtelen karakter. Szóval az egész unalmas volt. -
ba32107 #13380 Hát ez hihetetlen, ha nem akartok WSOP spoilert, akkor ne olvassatok se Blikket, se kommenteket youtube-on, elég nehéz nem beleszaladni, hogy ki nyerte, én nem tudtam kivédeni -.- -
#13379 verseny elején elég merész huzás voltt de bejött ...
-
#13378 Nem tudsz te semmit. Az Ruyal Flass :D -
Lory87 #13377 Na ezzz még ilyensevolt Ma mindennel nyertem ipokeren ez hihetetlen sorozatban minden SnG-t megnyertem :DDD Az elmult 2 hét veszteségeit mind vicca nyertem hehe ,nah ilyen nekem is jár közbe-közbe :) (Peddig nemjátszodtam Fishként csak egyszerüen betaláltak a lapok) -
#13376 Hihetetlen, ma mindennel buktam
AA vs QQ
AQ vs Q8
KK vs A6 -
#13375 kiült a forma aztán utána sztem azért kelett beraknia -
#13374 sit and go -
ba32107 #13373 Ez milyen játék? Nem mondod hogy cash game? Azért kérdezem mert a bal alsó ürge bepostolja a SB+BB-t, és olyan csak elvileg CG-ben van... -
ba32107 #13372 Figyeltem a csávót, elég szolid játékosnak tűnt, direkt azért nyitottam potnyit, hogy ha húzóra megy akkor ne adja. Persze ha így gondolkozom, hogy nem húzóra ment, akkor csakis flösst flopolhatott, ami azért nem valószínű.
Ennyi volt az asztalnál a standard emelés, nem szoktam variálni az emeléseim méretét. Amúgy is elég feszes asztal volt, szóval ez bőven elég + a FTPA-n is épp az egyik challange-et csinálom, ahol ennyi van előírva. -
#13371 nah ez már télleg fullos asztal.... :)
-
ddt500 #13370 Szerintem meg egyértelmű blöff volt. Én arra gyanakszom, hogy várta a 4-ik színt és amikor nem jött le eljátszott egyet. De miért nem emeltél preflop nagyobbat? -
ba32107 #13369 Szerintem jó dobás volt, igazából csak egy blöfföt tudtam verni, más nem nagyon lehetett nála. Suited connectorra tettem. -
ba32107 #13368 Vélemény?
-
ba32107 #13367 Illetve csak olyan helyre tudjon kiutalni, ahova csak neked van hozzáférésed (a saját bankszámlád). -
ba32107 #13366 Nincs itt semmi gond, utalj be valami kis összeget a számlára, aztán egyben kiveheted az egészet. Ez azért van, ha valaki megszerzi a jelszavadat, ne utalhassa ki saját magának, csak olyan helyre ahová neked is van hozzáférésed. -
#13365 Ott ezt írja:
Your account is locked for outgoing transfers and credit/debit card payments therefore we cannot complete this transaction.
To unlock your account, you must upload funds into your Moneybookers account via bank transfer. -
#13364 Royal flesh még nem volt. :)
/Fire in the hole!/ -
ba32107 #13363 Flosh, Flash... :D Az flush :D -
ba32107 #13362 Withdraw -
#13361 Igen ez tényleg nagy hiba! Én is ezt fogom ki mindig SnG-n! Túl feszesen játszik headsup-ba, viszem a vakot és annyira elhúzok tőle hogy allint mond 2 6-ra és lecallozom J8al és nyerek:D -
#13360 Melyik az a menünpont ahol a kártyámra tudok utalni? -
#13359 te a feltöltésre mentél rá alapból... -
#13358 Az f@sza :) És azt a pénzt nem is tudom levenni? Vagy utána engedi? -
Lory87 #13357 Én ugytudom hogy elöször bekell fizess a MB -re hogy kitudd kérni a pénzt -
#13356 Helló!
Moneybookers-nél regisztráltam, de nem engedi levenni a pénzt. Ha jól értelmezem először kell rá feltöltenem?
Létezik ez?
-
Nospi #13355 Sziasztok
Ha érdekel titeket november 13.-án este 8kor egy 100 dolláros freeroll
Látogassatok el ide: http://pokerjunkiee.com -
#13354 Van egy olyan elvem, hogy amég esélyes vagyok a Royalra, addig akárhány párja, drillje, fullja van az ellenfélnek, és akármekkorát hív, én megadom, hogy láthassam a következő lapot. -
#13353 Rooyal Flash? Pikkből? Ez hány évente van? :D
Ezek szerint kimutattad a végén, hogy hadd érezzék a súlyodat. :D -
Lory87 #13352 ÁÁÁÁÁÁ Royal Flosh még én is befostam hogy most ezt hogy is játszam meg :DDD szerencse 4 en Calloltak Drill meg Floshökkel :D -
#13351 -
#13350 hát igen, ez benne van a pakliban. -
ba32107 #13349 A másodiknak se volt sokkal több, de egész este nem volt semmi akció csak ez a kettő, és akkor ez is ilyen :D -
ddt500 #13348 Na joccakát. Leragad a szemem. -
ddt500 #13347 Győztem. Nem akarok menőzni de az utolsó embert szanaszéd szedtem. Miután kettesben maradtunk 5 perc sem kellett és végeztünk. Ja és teljes egálról indultunk. Semmilyen emelést nem adott meg. Ami 1000-es nagyvaknál elég komoly hiba. (Összesen volt kb. 30 000 zseton).