30077
  • sz4bolcs
    Nanáhogypersze allin 20%ra... Sajnos azt kell, hogy mondjam: alapszitu.
  • Carloska

baszki
  • sz4bolcs
    Tegnap láttam AK vs. AK flöst. :))))
  • Rash87
    Először csak info kellene,hogy vki játszik a ChiliPoker-en?
  • Rainbow15
    AK vs. AK vs. AK
    :D
  • ba32107
    Final table vélemény:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát szerintem nagyon szar volt, gyakorlatilag preflop all-in volt az egész, szinte nem is volt postflop játék....... Ivey játéka volt egyedül érdekes, de hamar kiesett. Cada meg nem mondom hogy szar játékos, de teljesen jellegtelen karakter. Szóval az egész unalmas volt.
  • ba32107
    Hát ez hihetetlen, ha nem akartok WSOP spoilert, akkor ne olvassatok se Blikket, se kommenteket youtube-on, elég nehéz nem beleszaladni, hogy ki nyerte, én nem tudtam kivédeni -.-
  • Carloska
    verseny elején elég merész huzás voltt de bejött ...

• sz4bolcs
    Nem tudsz te semmit. Az Ruyal Flass :D
  • Lory87
    Na ezzz még ilyensevolt Ma mindennel nyertem ipokeren ez hihetetlen sorozatban minden SnG-t megnyertem :DDD Az elmult 2 hét veszteségeit mind vicca nyertem hehe ,nah ilyen nekem is jár közbe-közbe :) (Peddig nemjátszodtam Fishként csak egyszerüen betaláltak a lapok)
  • kraawz
    Hihetetlen, ma mindennel buktam

AA vs QQ
    AQ vs Q8
    KK vs A6
  • Carloska
    kiült a forma aztán utána sztem azért kelett beraknia
  • Carloska
    sit and go
  • ba32107
    Ez milyen játék? Nem mondod hogy cash game? Azért kérdezem mert a bal alsó ürge bepostolja a SB+BB-t, és olyan csak elvileg CG-ben van...
  • ba32107
    Figyeltem a csávót, elég szolid játékosnak tűnt, direkt azért nyitottam potnyit, hogy ha húzóra megy akkor ne adja. Persze ha így gondolkozom, hogy nem húzóra ment, akkor csakis flösst flopolhatott, ami azért nem valószínű.

Ennyi volt az asztalnál a standard emelés, nem szoktam variálni az emeléseim méretét. Amúgy is elég feszes asztal volt, szóval ez bőven elég + a FTPA-n is épp az egyik challange-et csinálom, ahol ennyi van előírva.
  • Carloska
    nah ez már télleg fullos asztal.... :)

• ddt500
    Szerintem meg egyértelmű blöff volt. Én arra gyanakszom, hogy várta a 4-ik színt és amikor nem jött le eljátszott egyet. De miért nem emeltél preflop nagyobbat?
  • ba32107
    Szerintem jó dobás volt, igazából csak egy blöfföt tudtam verni, más nem nagyon lehetett nála. Suited connectorra tettem.
  • ba32107
    Vélemény?
  • ba32107
    Illetve csak olyan helyre tudjon kiutalni, ahova csak neked van hozzáférésed (a saját bankszámlád).
  • ba32107
    Nincs itt semmi gond, utalj be valami kis összeget a számlára, aztán egyben kiveheted az egészet. Ez azért van, ha valaki megszerzi a jelszavadat, ne utalhassa ki saját magának, csak olyan helyre ahová neked is van hozzáférésed.
    Ott ezt írja:

Your account is locked for outgoing transfers and credit/debit card payments therefore we cannot complete this transaction.

To unlock your account, you must upload funds into your Moneybookers account via bank transfer.
  • Dick Riddick
    Royal flesh még nem volt. :)
    /Fire in the hole!/
  • ba32107
    Flosh, Flash... :D Az flush :D
  • ba32107
    Withdraw
  • TaRka0107
    Igen ez tényleg nagy hiba! Én is ezt fogom ki mindig SnG-n! Túl feszesen játszik headsup-ba, viszem a vakot és annyira elhúzok tőle hogy allint mond 2 6-ra és lecallozom J8al és nyerek:D
    Melyik az a menünpont ahol a kártyámra tudok utalni?
  • kraawz
    te a feltöltésre mentél rá alapból...
    Az f@sza :) És azt a pénzt nem is tudom levenni? Vagy utána engedi?
  • Lory87
    Én ugytudom hogy elöször bekell fizess a MB -re hogy kitudd kérni a pénzt
    Helló!

Moneybookers-nél regisztráltam, de nem engedi levenni a pénzt. Ha jól értelmezem először kell rá feltöltenem?
    Létezik ez?

• Nospi
    Sziasztok
    Ha érdekel titeket november 13.-án este 8kor egy 100 dolláros freeroll
    Látogassatok el ide: http://pokerjunkiee.com
  • sz4bolcs
    Van egy olyan elvem, hogy amég esélyes vagyok a Royalra, addig akárhány párja, drillje, fullja van az ellenfélnek, és akármekkorát hív, én megadom, hogy láthassam a következő lapot.
  • sz4bolcs
    Rooyal Flash? Pikkből? Ez hány évente van? :D

Ezek szerint kimutattad a végén, hogy hadd érezzék a súlyodat. :D
  • Lory87
    ÁÁÁÁÁÁ Royal Flosh még én is befostam hogy most ezt hogy is játszam meg :DDD szerencse 4 en Calloltak Drill meg Floshökkel :D
  • Dick Riddick
  • Dick Riddick
    hát igen, ez benne van a pakliban.
  • ba32107
    A másodiknak se volt sokkal több, de egész este nem volt semmi akció csak ez a kettő, és akkor ez is ilyen :D
  • ddt500
    Na joccakát. Leragad a szemem.
  • ddt500
    Győztem. Nem akarok menőzni de az utolsó embert szanaszéd szedtem. Miután kettesben maradtunk 5 perc sem kellett és végeztünk. Ja és teljes egálról indultunk. Semmilyen emelést nem adott meg. Ami 1000-es nagyvaknál elég komoly hiba. (Összesen volt kb. 30 000 zseton).