Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Befizetés egy másodperc múlva ott van, nekem a kifizetés több, mint 2 hétig tartott.
Ezért a mondatért is szimpatikus nekem a FullTilt:
"A Full Tillt Pokernél úgy gondoljuk, hogy játékosainknak ugyanolyan könnyen kell tudniuk felvenni a pénzüket, mint amilyen könnyen egyenlegüket feltöltik."
Gondolom ebbõl már nem sok igaz. 😊
Meg az nem tetszik, hogy $50 a min. kifizetési érték. Nem tudtok olyan helyet, ahova van no-deposit bonus, és a min. kifizetés $10 ?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
amikor pénzt fizetek be nekik, pillanat alatt ott van.
mikor kivenném az enyémet, napokat kell várni, most nem is tudok játszani..
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Kapok kézbe AK feljön 245 vagy 436 szóval semmi magas lap csak kicsik.
Ha kapok mondjuk 8,8 akkor feljön AKQ
<#falbav>#falbav>
BattleTag: kabel15#2672
Nem rontottál el semmit, 3 BB-nél egyértelmû allin, kézbe párral végképp. Alap hiba hogy ilyenkor megpróbálják kiülni a 3ik helyet, néha érdemes, de nálad nem ez volt a szitu.Esetleg ha nagyon vitézkednek elõtted, mondjuk egy raise, re-raise van akkor talán eldobhatod ezt a lapot. 5 handed játéknál 300/600 vakoknál sokat nem várhatsz.
kraawz: 3BB-vel mit csinálsz ebben a szituban?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

2009. 08. 10. 11:11 Poker Buy-In / Poker Buy-In - 371.53 HUF
Gyerekek, higgyétek el, a legjobb taktika a halacskák megjelölése. Akár még utána is mehettek másik asztalhoz, azért van játékos keresõ.
Kézben AA pár. Preflop emelek 35 centig, srác adja. Flopon ilyen 3 6 9 .. Hívok 50 centet, srác adja. Köv lap talán J. Meghívom 1$ körül, srác visszaemel all-in mind az 5$-jával. Mivel meg volt jelölve, hogy halacska, így megadtam, nálam AA , nála AK. A közelében nem volt..
Másikon meg Q10 kézbe, flopon 8 9 J , két ember is adta, tõlük is lenyertem vagy 8$-t.. Egyiknél 6 10 volt és a lyukas sorra várt, a másikat nem is tudom,mire adta.. Náluk is ott virít a zöld gomb.
BTW, most jutott eszembe, két napja csak SNGzek, és azóta nem láttam AA vs KK-t.
De nem zavar, mert legtöbbször ásszal fognak jönni, és a KK elértéktelenedik. 😊
Kapott Brigitta-HUN <9d 2s>9d 2s>
Dminry 1976: megad 200
lightbear: megad 200
pokerpete210: dob
PhillyPhlop: megad 100
Brigitta-HUN: passzol
*** FLOP ***
pokerpete210 elhagyja az asztalt
PhillyPhlop: passzol
Brigitta-HUN: nyit 200
Dminry 1976: emel 600 eddig 800
lightbear: dob
PhillyPhlop: emel 2000 eddig 2800
Brigitta-HUN: dob
Dminry 1976: megad 2000
*** TURN ***
PhillyPhlop: nyit 4200
Dminry 1976: megad 4200
*** RIVER ***
PhillyPhlop: passzol
Dminry 1976: nyit 3600
PhillyPhlop: megad 3600
*** MUTATÁS ***
Dminry 1976: mutat
PhillyPhlop: nem mutatja meg a lapját
Dminry 1976 begyûjtött 22200 ebbõl: pot
Brigitta-HUN mondta, "had 9"
Brigitta-HUN mondta, "looooooool"
*** ÖSSZEGZÉS ***
Teljes pot 22200 | jutalék 0
Asztal
3 szék: Brigitta-HUN (nagyvak) dobta ezen: Flop
4 szék: Dminry 1976 mutatott
CHUKLLA: megad 10
cingene ali: megad 10
Bolf3000: megad 10
drizzyd: passzol
Brigitta-HUN: megad 10
ASBernardo: megad 5
acuario23: passzol
*** FLOP *** <8h 8s 9s>8h 8s 9s>
ASBernardo: passzol
acuario23: nyit 50
CHUKLLA: megad 50
cingene ali: dob
Syvied beült az asztalhoz a(z) #3 székre
Bolf3000: emel 150 eddig 200
drizzyd: dob
Brigitta-HUN: emel 1790 eddig 1990 és all-in ment
Syvied mondta, "ummmm brigitta"
ASBernardo: dob
acuario23: megad 320 és all-in ment
CHUKLLA: megad 930 és all-in ment
ASBernardo elhagyja az asztalt
Bolf3000: megad 1790
*** TURN *** <8h 8s 9s>8h 8s 9s>
*** RIVER *** <8h 8s 9s Ts>8h 8s 9s Ts>
*** MUTATÁS ***
Bolf3000: mutat
Brigitta-HUN: mutat <6s 7s>6s 7s> (színsor, ettõl: Hatos eddig: Tízes)
Brigitta-HUN begyûjtött 2020 ebbõl: mellék pot-2
CHUKLLA: mutat
Brigitta-HUN begyûjtött 1830 ebbõl: mellék pot-1
acuario23: mutat ❤️s 8c>3s 8c> (Nyolcas drill)
Brigitta-HUN begyûjtött 1550 ebbõl: fõ pot
Kézbe kapok: 8,10
Emelnek egy minimumot, megadom, még rajtam kívül valaki!
flop: 8,8,J ->checkelek!
Emelnek 100at!
Megadom! (gondolom magamba csak megadás, majd csõbe húzom!
Turn: 10 (gondolom ismét magamba, hogy csak megadom! AA párt nem játszok meg lassan, ezt azért nyugodtan megjátszhatom!
Emel 100at-> megadom, és a másik is megadja!
River: J(áááááááááááááááá)
Emeltem! Allin mentünk és J fullal vitte!
Igaz az én hibám volt nem figyeltem hogy ha lejön neki a J, akkor nem csak drillje lesz hanem Fullja! Lehet álmos vagyok vagy nem tudom!😄
De a tanúlság: Semmilyen lapot nem szabad lassan megjátszani! Na jó azért a Poker, straight és royal flosh-t biztos meg lehet!😄
Jó tény az hogy micro limiten vagyok és itt bejönnek minden hulladék lappal, de valahol össze kell szedni a beülõt nagyobb limitre.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
utánaolvastam eza mondat alapján magamraismerteme😄
"Nem szokatlan, hogy sorozatban több versenyt is nyereség nélkül zárunk. Ilyenkor képesnek kell lenned egy szintet visszalépni, hogy erõt gyûjtsél. Azt szokták mondani: It's one big session. Soha ne nézd csupán egy napnak az eredményét, mert mindig vannak olyan napok, amikor nem megy."
fogjatok meg egy pénzérmét..
és dobjátok fel, számoljátok fej írásokat
számoljátok össze 100nál, 200nál meg mondjuk 300nál.
100-nál még nagy lesz az eltérés, akár ilyen 70-30 is, de 300nál már ien 150-150 körül lesz.. És ez is csak %. Próbáljátok ki 😊
Ma is kaptam J 4 et kézbe megadtam a vakot.
Erre feljött J J K megörûltem neki és betettem a vakot.
Erre kaptam egy emelést. Vissza emeltem, Allin megadtam.
És milye volt a gyereknek? J K <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
BattleTag: kabel15#2672
Persze ha olyan a helyzet akkor nincs más.
De ha elõtted emeltek akkor standard 3x emelést kell végrehajtanod.
Live for nothing or die for something.
Ps freeroll. 4k zsetonig meg se állok. Ott 9es párral QQ ba futok, persze hogy nem jön 9es, marad 600zsetonom, persze hogy én vagyok a nagyvak és valami hulladék lapot kapok. Erre ugyan annál kinél az elõb QQ volt most KK van, csupa egymerõ véletlen. Arról ne beszéljünk hogy én egész freeroll alatt nem láttam 9es párnál jobbat a kezembe, ennél meg kb a 4. Király pár volt. Ennyit az RNG rõl. Ez titan poker, szóval meg vagyok átkozva itt is.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
KK ->
5-6x os nagyvak emelesnel meg srac bejott velem es elkisert riverig, mikor leesett neki a masodik parja.(89 volt nala). F
el ,3\4 potnyit szoktam emelni de itt mar potnyit emeltem turn-on de nem dobta el..
Masik Ak,s nalam nala k10. Floppon K, +2 semleges.. Riverig elkisert , leesett neki a 10es. Szinten eleg izmosakat emeltem vegig, de nem birta eldobni.Es ez most csak 2 eset amit becumiztam. 3. napja ilyeneket szivok. Eleg bosszanto mar, es ezek miatt nem tudok normalissan jatszani se. kell a pihi..
Most megis visszaultem kicsit, folyamatossan szorja az AK , AQ , AJ ,KK okat..
Jelentem buko mindegyik 😄 ez vicc.. Komolyan mondom.
fulltilt nekem eddig -40$
Én elkezdtem tegnap SNGzni, elején tök jól ment, aztán tegnapi utolsó pár menet óta egészen máig annyira szar. nem jönnek a kurva lapok, ha jönnek is, vesztek vele...
áhh, béna vagyok ehhez. :|
én magyar létemre 50$-ból 160at csináltam fulltilten...
5ös párra baromság all-in menni...
Most lemákolt, 16% esélye volt erre kb.. 5x nem fog 😊
Amúgy megvan a 7200 HUF bwinen, kiveszem, aztán megint befizetek 2500öt, csak tökölnek, mert kell a security answer (ilyet sem hallottam még)
Mondok nektek egy nagyon jó taktikát 😊
Minden teremben meg lehet jelölni a játékosokat. Én a kis halacskáknak szoktam adni egy zöld gombot meg egy fish feliratot, amikor látom, hogy ordító baromságra adják meg vagy mennek all-in.
Ma az asztalhoz beült egy régebben bejelölt játékos, akitõl 6$-t húztam le. De értitek, nálam talán AQ volt.. flopon A 9 4 .. meghívom, srác a 2$-jával all in ment.. megadom.. J-4 volt nála.. és szépen le is húztam.. És naponta 2-3 ilyen játékost jelölök meg..