30077
  • ba32107
    Nekünk is lehet néha szerencsénk :D

• ddt500
    A turn emelés volt a hiba de csak azért amit utána csináltál. Visszaemelésre vagy all-in vagy fold. Call csak akkor ha tudod, hogy a riveres emlést is megadod legyen az bármekkora.
  • ba32107
    Bizony :D
  • Dick Riddick
    Nicsak, meguntad a logo nélküli életet?
  • TaRka0107
    Carloska ha van időd linkelheted azokat a Pokeres valóságshow-kat amiket szoktál.
  • Chrisx
    Igen, turnnél kaphatok egy ingyenlapot, de ha nem jön le akkor a rivernél simán kiblöffölhet, viszont a check raise miatt, szerintem egyértelműen lejött a flush neki. Itt már csak a színhúzó miatt adtam meg. A rivernél a megadásom után nem ment volna előttem all-in lap nélkül.
  • Csacsi
    LEgnagyobb hiba, hogy belehívtál turnon. Ott checkelni kellett volna. River meg laza call. Persze attól függően, hogy mennyit emel.
  • sandor8206
    preflop dobás
  • ba32107
    Szerintem:
    - preflop emelni kellett volna (bár én szívem szerint dobtam volna, rossz a pozíció)
    - flopon legalább potnyit nyitni a húzók ellen
    - turnt elcsekkelni, de ha nyitsz akkor a check-raise-re fold

Határeset kézzel alacsonyan kell tartani a potot.
  • Chrisx
    Ti megadtátok volna?

• sandor8206
    hatalmas ez az online póker, most ok hogy mákom volt de ez benne van + szorult helyzetbe voltam mindegy-mindegy alapon (erősebb kéz mögöttem ült) DE, hogy játszanak már???
    Preflop emelés tök felesleges, a flop játék külön figyelemreméltó ( hát a 66 kibas*ott kemény)

Mondjuk tök mindegy mert kiestem, kisebb zsetonúak leszedegettek
    AA nála, nálam 99, flop J 10 8 persze all-in mentünk
    JJ nálam AK nála persze, hogy jött az A
    aztán meg amikor én voltam short stack A5 kiestem QQ ellen AQx flop volt. Na mindegy
    Csak azt nem értem, ha haverom is megmondja, hogy jobban játszok mint ő, ő meg + 1 000 000 Ft-ba van az évben én meg 3 hónap alatt SnG, kemény 60-70$ szedtem össze :-) lehet áttérek én is a versenyekre
  • KAMIONOS KOGYO
    Az ilyennek sok pénze van,és nem nagyon érdekli a dolog!
  • sandor8206
    mondjuk turnél már felesleges volt keménykedni ott már látszott, hogy mindent ad DE komolyan én még limpelni se limpeltem volna első helyről+ ilyen nagy emelést megadni egy 22, most , hogy jön a 2 igen kicsi az esély az meg, hogy lesz egy marha és beblöfföli az összes zsetonját egy AJ-ra az se tuti :-)
  • sandor8206
    komolyan mondom az ilyenek ellen, hogy a fas*ba játsszon az ember, azt s*ar párt nem lehet kiverni a kezéből, az meg se fordul a fejében, hogy high párra emelgettem preflop + végig, ha meg úgy gondolja, hogy nincs semmim flopon vissza all-in, csak callozgatunk
    topsharkon még csak NA (tehát keveset játszott) de már -200$ van, utána meg csodálkoznak ha - 2-3-5 ezer $ lesznek

• ba32107
    Lol, gyerek kicsit félreértelmezte az agresszív játék fogalmát :D Kivétel nélkül minden körben rátenyerelt a raise gombra. Ezt még eljátszotta párszor, aztán kiesett :D
  • sandor8206
    na mondtam én, kijöttem mára 0-ra :-) persze semmi gond nem lett volna ha nem vernek ki döntő asztalról egy Q8 a AQs, flop Q8x persze nekem még pluszba flush húzóval, végül semmi.
  • sandor8206
    mekkora s*ar :-)

+ ma se nyerek már pénzt már látom előre, ha AJ-val nem tudok leverni egy A6, AJ10 flop után ott már baj van, riverre feleztünk
  • sandor8206
    csak akkor vagy bajban ha nem blöffölt az illető :-)
  • ba32107
    Gyerek ennyit írt be mielőtt lecallozta :D
    "lol u dont wanna see my hand"

Az utolsó leosztás....... ez az ember mit képzelt?? (nagy blöffmester volt, ezért adtam meg)

• ba32107
    Ha egyszer nem jön...
  • ba32107
    Szóval megadsz akármilyen hívást alsó párra húzónehéz boardon? Okos játék.
  • Rundstedt17
    lol mit vársz dobjanak egy blöffre?olyat ne is várj,ha van lapom biztos nem fogok szarni és simán megadom....
  • chalezlopez
    csak a nutra menni mikro limiten
  • ba32107
    Ja és persze kiestem, mondanom sem kell.
  • ba32107
    Baszki akkora balfaszokkal játszottam, hihetetlen.......... preflop mindent lecalloznak, mindegy mit emelek, postflop meg csekk, csekk, csekk. Ha volt egy párjuk, akkor már all-in. Lapot nem kaptam, lopni nem tudtam. All-in megyek, utánam a shortstack is, lecalloznak QT-vel........ no comment. Mégis hogy lehet ilyenek ellen hatékonyan játszani?
  • TaRka0107
    Szerintem nem voltam BB. Utána voltam kettővel. Igaz az is rossz pozíció, de tuti hogy nem voltam vak.
  • zeli
    Én is regeltem oda, de megbántam. Van még ott zsém, de rég játszottma ott, nem jött be nekem se.
  • ba32107
    Nekem nagyon nem jött be, el is vesztettem az összes pénzemet.
  • setuh
    oks azt is kiprobalom.lattam ezt a titan pokeren 25$-at ingyen majd +meg 125.az viszonylag konnyen megjon es a titan poker mennyire jo?
  • zeli
    Ott van a YourPokerCash. Igaz angol, de ott lényegében csak igényelni kell, nincs kvíz, viszont ennek ellenében várni is kell 1-2 hetet a zsére.
  • setuh
    hali!szeretnek kerni ingyen poker toket.strategy-rol mar kertem meg regebben de elvettek.melyiket ajanlanatok ameikkel egyszeruen megkapom a kezdo penzt?
  • sandor8206
    akkor meg flopon volt kicsi a 300 emelés, all-in már akkora kasszába és lesz valami
  • sandor8206
    uhhh, szar ez a H history, most nézem BB voltál? Akkor elég szar a pozíciód, jobb preflop elintézni jó nagy emelés!
    De amúgy kemény játékosok vannak itt is a másik AJ is csak limpelt.
    Amúgy ja 36 mit keres bent, de láttad hogy sok idióta van, azért nem kellett volna már annyira keménykedni egy A párral turnon, főleg hogy simán benne van még egy A kisebb kickerrel, de két párral vagy akármi.
  • TaRka0107
    Várjatok már, most olvasom hogy 80at ír emelésnek. Én 240et emeltem. Emlékszem rá. Direkt gondoltam arra a csávóra hogy akármilyen lapra ne adja meg.
  • ba32107
    Ilyen nagy potban, min raise-re már jó megadás lehet. Most nem számoltam ki pontosan, de plusz 40-et lehet hogy megért, ha lejön a sor vagy két pár, nagyot lehet vele nyerni. Ezért fontos hogy megfelelő mennyiségűt emeljen az ember. Nagyon kevés volt a 80, főleg, hogy voltak előtted limperek. Minimum 200-at kellett volna. Ilyen lappal amúgy én néha all-in is megyek, ha sok a limpelő, be lehet vele szedni pár száz zsetont, és úgyse fogja senki megadni. Ha mégis, még mindig van esélyem. Szerintem nem rossz taktika.
  • TaRka0107
    Jólvan de egy emelést mért ad meg 36 offsuit-al? Meg volt bent A2 is. A2 már dobtam volna a francba egy emelésnél. Mert az AJ oké hogy megadja, de a 3-6 és A2 mit keresett benn?
  • sandor8206
    preflop sztem, bár első helyről tudja a franc De a lényeg, hogy ennyi ellenfél ellen már óvatosabban játszottam volna meg egy A párt
  • TaRka0107
    Hát persze. Ez így szokott lenni. De mondom olyan rosszul játszott, hogy csak néztem amikor Riverbe lejött neki a második pár.
  • TaRka0107
    Többet kellett volna emelnem floppon?
  • sandor8206
    ja igen és természetesen ki nyert, az asztalon a legnagyobb zsetonú játékos