Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Szerintem a pókerben a legnehezebb dobni.. De ha megéri az ember, hogy azzal nem pénzt nyer, hanem spórol, már jó.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
na én ezért fizettem be tegnap csak 25$-t, mert mindig olyan khmm, furcsán fogalmaznak. A 12,5 dodó bónuszt azért csak össze steppelem egy hét alatt (100pp).
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Nem lehet úgy pókerezni, ahogy a könyvben meg van írva. Hogy majd ha UTG +3 vagyok akkor AA-al emelek 3 BBt, KQ-t dobok meg minden. Hülyeség..
Kis kezeket általában dobom, de ha 10 centért be lehet szállni, megnézem. Erõsebb lapokkal meg emelek és kész. Nehéz elmondani, hogy játszok, de ha pl ketten vagy hárman vagyunk, és közöm nincsen a flophoz, meghívom és általában dobják. Ha visszemel, dobom.. De ez hosszú lenne.. Mindenkinek meg kell találnia a saját stílusát, én kicsit agresszívan játszok, de ésszel 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Más, tegnap partypokeren kaptam egy 50$-os bónuszt, mellette: "feltétel nélküli". Há' mondom de zsír😄😄 Persze h felvettem, aztán most látom h 200 partypointot összekell szednem....aha, valószínû... szal lehet én nem játszok sokat, de ez elég nagy genyóság.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A másik fele a Low Pot. Ezt a legkisebb kéz nyeri. Legkisebb kéznek az számít, akinél öt különbözõ lap van, ami közül egyik sem lehet nyolcasnál nagyobb. (Tehát nem lehet benne, pár, drill stb. Viszont a sor, flush itt nem számít.) A legjobb Low lap az A2345. Ha több megfelelõ lap is van, akkor az nyer, akinél a legalacsonyabb magas lap van. Ha ez egyforma, akkor a következõ dönt. Példa: A 2 4 5 6 vs A 2 3 7 8 esetén az elsõ játékos nyer, mert neki hatos a legmagasabb lapja, a másiknak meg nyolcas.
Ha nincs megfelelo low kéz, akkor a teljes potot a legjobb lap tulajdonosa nyeri. Mindenki indulhat egyszerre a High potért, és a Low Potért is. Fontos, hogy az Omaha Hi/Lo-ban is két lapot kell a kézbõl használni, és hármat az asztalról, azonban a Low pothoz, és a High pothoz lehet más lapokat használni a kézbõl is, és az asztalról is.
Wikipedia.
REAL MADRID
Komolyan mondom "direkt" csinálja a gép (szórja népet), hogy ha nem mész preflopp all-in, floppon akkor is mész :-) rengeteg ilyet láttam már (amúgy csak viccel)
gyereknél 45, amikor floppon ott a 68, már tudtam hogy jön a 7, hát riverre jött :-D
Én általában ultra tight-en játszom, amíg meg van a helybetopi díj, utána lehet lendületet váltani, és elég ahhoz, hogy mondjuk egy ilyet kihozz: (1,1,2,2,3,2,3,3,4) Sajnos csak eddig jutottam, mert hülye módon mentem be a 4-esen 2 párral (KJ).
na most egy ilyen az ugye a nevezési díj * 2 pont, ami egész kellemes.
és természetesen AA, AKQ 3 J
és természetes 9 10 adta meg meg még flopp elõtt az all-inem
néha azért nevetséges, hogy mik vannak
Egész verseny alatt nem kaptam semmit max. AK egyszer, egyszer QQ, akkor is flopp AKx, szóval csoda hogy döntõ asztalon voltam
don az 6,11,22 es sng-knél fogsz találni a prózai dupla vagy semmi néven.
van turbo, meg normál is.
a step az tök jó móka, próbáld ki azt is, igazi pont pörgetõ, mert ha ügyes vagy 50-100 pontot csinálsz vele 1 nap 3$-ért.
így sikerült nekem már 7lapot fordítanom a mostani promónál, persze egyik sem nyert :-(
Party Poker-en melyik a DoN? Hellkat vagy a steps, vagy egyikse?😄
\"Heroes never die. They just reload.\"
(Az eljárás alapját az én ötletem képezi.) <#nevetes1>#nevetes1>
Szellem van a gépben😊
Live for nothing or die for something.
Otthon pókereztünk 2-en, de nem értjük ki nyer ilyenkor:
Player 1: 3K
Player 2: 6K
Asztalon a lapok: 2 5 7 8 10
Az öt legmagasabb lap számít, de hogy van ez, elmagyarázná valaki?
Szín nem volt senkinek.
Köszi
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Az elsõ Royal-al?
Még szép hogy all-in! Hogy nézett volna ki egy passz. <#nevetes1>#nevetes1>
Most, hogy belegondoltam el kellett volna csekkolni, de olyan állapotban úgy rávertem az All-In-re, hogy az egér majdnem átesett az asztalon.. <#vigyor>#vigyor>
Check kellett volna... Nah majd legközelebb <#alien>#alien>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
SNG közben elindult egy freeroll, azon viszont úgy lemákoltak, hogy hihetetlen.
De pozitívan állok hozzá mostantól, sokkal jobb így játszani!
if players_number <= players_number_in_start/2 && game_type=="DoN {
poker_game.stop();
poker_game.deal_the_prize();
}
Megírjam nekik:
if players_number <= players_number_in_start/2 {
poker_game.stop();
poker_game.deal_the_prize();
}