Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Talán, mert felsõ párja volt és színhúzója elég magas lappal!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

De akkor ennyi erõvel állj neki lottózni hiszen 50% esélyed van, hogy megnyerd a 1,5 milliárdot. Vagy igen vagy nem.

és miért nem?
én meg téged nem értelek. eddigi játékaidból az jött le hogy te is eléggé kezdõ vagy. ha van egy párod már emelsz ezerrel.az egy dolog hogy a többinél szar lap volt, de ha már egyiknél befigyel egy J vagy A már bukod ha nem jön le a 9 (bár tudom ez amugy is megtörtént.)

Dick Riddick
Három dollár és ötven pont, plusz egy nem nyert kártya. Ha minden jól megy ma még egyet kijátszok.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Ezt nem tudták volna eldobatni velem.

Dick Riddick
Megvan a tízezredik hozzászólás!
A topik belépett a nagyok közé! <#integet2>

kraawz
TÉK

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

9csöves9
köszi

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

asafderg
thePokerBay org

PP: 13 kártyát fordítottam, 1* nyertem :-)
tényleg van itt valaki, akivel "rivalizálok" a pokerakadémiás cashrace-en?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

9csöves9
hallottatok errõl a 2 Month,2 Million valóságsóról? elvileg tegnap volt az elsõ adás,ha valaki tudja hol lehetne letölteni vagy,sztrímelni az ne tartsa magában

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

sztem jó dobás volt, még ha nyertél is volna, még 2 ember volt partyban és flopp elég veszélyes :-) + zsetonod volt még, vak még nem nagy, belefér.
És sztem ezért, mert azt le lehetett venni, hogy Bruce Lee-nál nincs semmi komoly, nincs az az ember akinek flopp flush-e van és egybõl all-int küld és hiába õ küldte az all-int én se adtam volna meg neki, de én Almighty boy végett, nála simán lehet két szín (most nem volt, de ne nézd a lapot)
pl: nekem volt egy ilyen partim J10s, egy gyerek emel én meg még egy gyerek bementünk
Flopp 789 (de 89 még színhúzóba is jó volt), tehát flopp sorom van ( esetleg elég magassal lappal ha jön a 3. szín flushöm is)
1. gyerek chek
én chek
aki eredetileg emelt, tovább nyitott
1. gyerek jól megérezte, hogy csak c-bet, hogy ez csak erõlködés és rá is tolta az all-int, mint kiderült top párral A9, magas kickerrel

Én meg nevetõ 3. ként szépen megadtam, persze ahogy az 1. gyerek jól érezte , gyereknek semmi nem volt, dobta! Csak éppen nekem volt.
Carloska
én nem értem az ilyet miért kell a kezdõ játékosokat tolnia a gépnek

Dealt to Gabor Karman <9h 9s>

Alan.. v21.: calls 30
Gabor Karman: raises 120 to 150

denverrandy: calls 150

NumbCheeks: calls 150

KYbadazz: calls 135

*** FLOP *** <6c Js 8h>

KYbadazz: checks
Gabor Karman: bets 480
denverrandy: calls 480

NumbCheeks: calls 480

*** TURN *** <6c Js 8h>

Gabor Karman: bets 620 and is all-in

denverrandy: calls 620

NumbCheeks: calls 620

*** RIVER *** <6c Js 8h Ah> <9d>

denverrandy: bets 570
NumbCheeks: calls 405 and is all-in
Uncalled bet (165) returned to denverrandy
*** SHOW DOWN ***
denverrandy: shows <7c 5c> (a straight, Five to Nine)
NumbCheeks: shows <7h 7d> (a pair of Sevens)

Gabor Karman: shows <9h 9s> (three of a kind, Nines)

TaRka0107
Nála káró Q volt! Elég magas lap hogy elég legyen a flöshöz! Vagy most mi van?😄

kraawz
mert flopon 3 szín volt és elõtte all-in hívtak?

KAMIONOS KOGYO
Ezt miért dobtad el?

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Danny1987

Tönkre kellett volna menni?

Live for nothing or die for something.

Amúgy valaki írogatja a handjeit kíváncsiságból, hogy mivel mennyit keresett én tegnap elkezdtem az AA, kíváncsiságból.
Még szerencse, hogy felesbe megy a dolog haverommal, már csak vele cash gamezek
Full tilt-5 kézbe AA, - kb. 15 $
2-szer vittem emelésre a vakokat, ezek a plusz bevételeim 0.25$ asztalon
3 all-in bukás 5$-ral

-kisvakként emelek, gyerek megadja Flopp 235 itt csináltam egy chek-raiset turn J itt all-in mentünk river 6, nála 66 :-D

-szintén emelés preflopp, tehát nem limpelgetek (akkor még érteném is hogy szopok) 2-en bejönnek, flopp legmagasabb lap Q**, 2 szín lent van, flushtõl féltem végig emeltem, turnön all-in egy gyerek jött be river 3, nála Q3 :-D

-elsõ helyrõl emelek, mindenki megadja!!! egy gyerek rámemel, vissza all-in, egy másik gyerek adja csak meg, nála 10 3 (még színbe se klappol) flopp J33, nem esett más :-D

Kíváncsi leszek, hosszútávon mennyire lesz nyereséges az AA, dolgoznia kell mert elég szarul indított :-)
zeli
A stud az nem szar, csak tudni kell játszani....kicsit taktikusabb a holdemnél..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

no limiten se tudsz kiemelni senkit ha van valamije, csak a jó játékosokat aki nem fog megadni egy all-int egy lyukas sorra, az idióták meg igen és PONT ellened jönni is fog :-D
Carloska
limit pokernél nincs szarabb a földön nem lehet tudni kinél mivan mert minden fix bármi bejöhet mivel kise tudsz senkit semmit emelni se semmi

huhh szerencse :-) Full tilten nagyobb pénzben én is csak azért merek, limitesen vagy max. emelésesen játszani, ott mindig csodák történnek :-)
hát ja nekem is volt egy emlékezetes
preflopp emelés nálam J10s vagy 3-an bent vagyunk
flopp AKQ-szívárvány, nem hittem a szememnek, egyik gyerek emel (talán Ax volt nála) csak megadom, 3. all-in-dobd már el?!
Megadom, nála QQ
turn-semleges
river K :-D
Carloska
még egy iylen szart mint a stud poker tiszta szerencsejáték az egész

<#gunyos1>

Hát ettõl csak az mentett meg hogy Fixed limit volt 😄

REAL MADRID

TaRka0107
Ha nekem lejön flopba a sor, tuti nem tudok vele nyerni mert mindig lejön a másiknak a full! Nekem is ez szokott lenni!

S*AR ÜGY!! Még szerencse, hogy nem mentetek river elõtt és után all-in.
TaRka0107
Nem!

Dick Riddick
Egyébként zavaróak a linkek a benner alatt?

Dick Riddick
Ezért tényleg kár volt.

Dick Riddick
Ez tényleg durva.

Dick Riddick
Ez sem igaz teljesen, de jó esetnem közelít hozzá.

Csacsi
A K5o vs J7s közel sem bad beat. 40%-a volt kb nyerni. Tehát 10-bõl 4-szer. 100-ból 40-szer. Ugye így már nem is annyira bad beat.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

zeli
Szvsz K5-re nem kellett volna allint szúrni. Én ilyenkor várok egy Ax-re(A7 min.) ált. a shortstackek allinjét könnyelmûen megadják, és ha nem jön semmi, elég az ász is.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Danny1987
Újabb bad beat:

Seat 3: elen***3 ($4 945 in chips)
Seat 5: ShKE***5 ($2 490 in chips)
Seat 7: TheM***7 ($2 400 in chips)
Seat 8: danny87er ($1 240 in chips)
Seat 9: dago***9 ($2 665 in chips) DEALER
Seat 10: edna***10 ($1 260 in chips)
ednasboy posts ante of 25
elena27888 posts ante of 25
ShKENT posts ante of 25
TheMule posts ante of 25
danny87er posts ante of 25
dagobert1977 posts ante of 25
elen***3: posts big blind 250
Dealt to danny87er <5c,Kd>
ShKE***5: folds
TheM***7: folds
danny87er: is all in 1215.0000
dago***9: folds
edna***10: folds
elen***3: calls 965
elen***3: shows <7s Js>
danny87er: shows <5c Kd>
*** FLOP ***
*** TURN *** <9s>
*** RIVER *** <8s>
***SHOW DOWN***
elen***3: wins 2 580 with Flush, Jack high
danny87er finished 6 out of 10 players.

<#falbav><#falbav>

REAL MADRID

Csacsi
Szerencsére nálam, ha 80%-ban eéõnyben vagyok, akkor 80%-ban nyerek hosszútávón. Ha 60%-ban vagyok elõl, akkor 60%-ban nyerek.

Nekem ez bõven elég.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

nem az a lényeg hogy mit hisznek, hanem hogy hogy adja a lapokat a "jóisten" :-)
Csacsi
Szeretem az olyanokat, akik azthiszek, hogy 50/50-et játszanak riverig. Általában tõlük nyerek el pénzt 😊

KAMIONOS KOGYO
Végül is igen 50-50 a riverig,de néhány esetben már a flopon eldõl,mint pl😄any esetében!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Carloska
lesz egy limit stud verseny 2000$ dijazás anyira nem fekszik stud limites játék de beprobálom hátha lesz valami 😄

végül is nem tudom mit panaszkodok, hisz volt pár esélye
még ha hihetetlenek is JJ, 1010, J10, KQ, 78, Q8, csak ezekkel a két lap kombinációkkal nyerhetett és turnre és riverre ( két lap kell, két lap van hátra ) jött is :-)
erre mit mondanak a %, így lettem chipleaderbõl zsetonilag a legkisebb, végül a verseny végén 3.

nálam 66, nála J10
Flopp 6 10 9
all-in mentünk ( persze õ nyomta az all-int)
turn Q
river 8 ( és persze õ neki jött le a lap)

szóval én azt mondom, ahogy adja gép és 50-50 % vagy nyersz vagy nem :-)
Dick Riddick
Nem a te flopod volt... 😊

Danny1987

Kicsit eltalálta a flop<#wow1><#wow1><#wow1>

KAMIONOS KOGYO
Szerintem az OnGame hálózat tagjai mindegyik ilyen!(bwin,redkings,stb)

kraawz
ugyanilyenem van, 3 féle, és 150 ft volt darabja 😄

zeli
Nahh, a kép nem jelent meg, de ott van a link. 😊

zeli
Nekem van vmi pókerkönyvem, ami direkt az online pókerrel foglalkozik:

link