Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Heroes never die. They just reload.\"
A topik belépett a nagyok közé! <#integet2>#integet2>
\"Heroes never die. They just reload.\"
tényleg van itt valaki, akivel "rivalizálok" a pokerakadémiás cashrace-en?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
És sztem ezért, mert azt le lehetett venni, hogy Bruce Lee-nál nincs semmi komoly, nincs az az ember akinek flopp flush-e van és egybõl all-int küld és hiába õ küldte az all-int én se adtam volna meg neki, de én Almighty boy végett, nála simán lehet két szín (most nem volt, de ne nézd a lapot)
pl: nekem volt egy ilyen partim J10s, egy gyerek emel én meg még egy gyerek bementünk
Flopp 789 (de 89 még színhúzóba is jó volt), tehát flopp sorom van ( esetleg elég magassal lappal ha jön a 3. szín flushöm is)
1. gyerek chek
én chek
aki eredetileg emelt, tovább nyitott
1. gyerek jól megérezte, hogy csak c-bet, hogy ez csak erõlködés és rá is tolta az all-int, mint kiderült top párral A9, magas kickerrel
Én meg nevetõ 3. ként szépen megadtam, persze ahogy az 1. gyerek jól érezte , gyereknek semmi nem volt, dobta! Csak éppen nekem volt.
Dealt to Gabor Karman <9h 9s>9h 9s>
Alan.. v21.: calls 30
Gabor Karman: raises 120 to 150
denverrandy: calls 150
NumbCheeks: calls 150
KYbadazz: calls 135
*** FLOP *** <6c Js 8h>6c Js 8h>
KYbadazz: checks
Gabor Karman: bets 480
denverrandy: calls 480
NumbCheeks: calls 480
*** TURN *** <6c Js 8h>6c Js 8h>
Gabor Karman: bets 620 and is all-in
denverrandy: calls 620
NumbCheeks: calls 620
*** RIVER *** <6c Js 8h Ah>6c Js 8h Ah> <9d>9d>
denverrandy: bets 570
NumbCheeks: calls 405 and is all-in
Uncalled bet (165) returned to denverrandy
*** SHOW DOWN ***
denverrandy: shows <7c 5c>7c 5c> (a straight, Five to Nine)
NumbCheeks: shows <7h 7d>7h 7d> (a pair of Sevens)
Gabor Karman: shows <9h 9s>9h 9s> (three of a kind, Nines)
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Még szerencse, hogy felesbe megy a dolog haverommal, már csak vele cash gamezek
Full tilt-5 kézbe AA, - kb. 15 $
2-szer vittem emelésre a vakokat, ezek a plusz bevételeim 0.25$ asztalon
3 all-in bukás 5$-ral
-kisvakként emelek, gyerek megadja Flopp 235 itt csináltam egy chek-raiset turn J itt all-in mentünk river 6, nála 66 :-D
-szintén emelés preflopp, tehát nem limpelgetek (akkor még érteném is hogy szopok) 2-en bejönnek, flopp legmagasabb lap Q**, 2 szín lent van, flushtõl féltem végig emeltem, turnön all-in egy gyerek jött be river 3, nála Q3 :-D
-elsõ helyrõl emelek, mindenki megadja!!! egy gyerek rámemel, vissza all-in, egy másik gyerek adja csak meg, nála 10 3 (még színbe se klappol) flopp J33, nem esett más :-D
Kíváncsi leszek, hosszútávon mennyire lesz nyereséges az AA, dolgoznia kell mert elég szarul indított :-)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
preflopp emelés nálam J10s vagy 3-an bent vagyunk
flopp AKQ-szívárvány, nem hittem a szememnek, egyik gyerek emel (talán Ax volt nála) csak megadom, 3. all-in-dobd már el?!
Megadom, nála QQ
turn-semleges
river K :-D
REAL MADRID
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Seat 3: elen***3 ($4 945 in chips)
Seat 5: ShKE***5 ($2 490 in chips)
Seat 7: TheM***7 ($2 400 in chips)
Seat 8: danny87er ($1 240 in chips)
Seat 9: dago***9 ($2 665 in chips) DEALER
Seat 10: edna***10 ($1 260 in chips)
ednasboy posts ante of 25
elena27888 posts ante of 25
ShKENT posts ante of 25
TheMule posts ante of 25
danny87er posts ante of 25
dagobert1977 posts ante of 25
elen***3: posts big blind 250
Dealt to danny87er <5c,Kd>5c,Kd>
ShKE***5: folds
TheM***7: folds
danny87er: is all in 1215.0000
dago***9: folds
edna***10: folds
elen***3: calls 965
elen***3: shows <7s Js>7s Js>
danny87er: shows <5c Kd>5c Kd>
*** FLOP ***
*** TURN *** <9s>9s>
*** RIVER *** <8s>8s>
***SHOW DOWN***
elen***3: wins 2 580 with Flush, Jack high
danny87er finished 6 out of 10 players.
Live for nothing or die for something.
REAL MADRID
Nekem ez bõven elég.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
még ha hihetetlenek is JJ, 1010, J10, KQ, 78, Q8, csak ezekkel a két lap kombinációkkal nyerhetett és turnre és riverre ( két lap kell, két lap van hátra ) jött is :-)
nálam 66, nála J10
Flopp 6 10 9
all-in mentünk ( persze õ nyomta az all-int)
turn Q
river 8 ( és persze õ neki jött le a lap)
szóval én azt mondom, ahogy adja gép és 50-50 % vagy nyersz vagy nem :-)
Kicsit eltalálta a flop<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Live for nothing or die for something.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!