Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
FREEROLL on nyomom bwin en és nálunk van hogy a kezdõ tõkét meg lehet vásárolni szóval vissza tudod vásárolni magad a versenybe. 0,10$.
Rohadt idegesítõ hogy egyfolytában ezt használják.
Örûl az ember ha kielytik erre vissza vásárolja magát és folyton ALL IN.
<#falbav>#falbav>
BattleTag: kabel15#2672
Iszonyú nehéz megerõszakolni a jellememet (türelmetlen vagyok, szétszort és álmodozó). Igazi tudathasadás, mert a racionális énem felfogja, hogy ezek a tulajdonságok csak ártanak a pókernek. Így 30-felett is van még mit tanulni...
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
valahol olvastam, hogy a tört öszeggel (ez mondjuk csak a felületes szemlélõnek az, mert ugye a max beülõ 75%-a) szálsz be, akkor lenéznek. Ám legyen, besaccolod ki az SSS mert 5$-al ül be. Sok szmájlit használok, mert azt is gyengeségnek tartják. Persze ezek az elõnyök csak kb 40 leosztásig tartanak ki.
beülõ: 18,75$ :-)
Viszont gondolom csak azért, mert õk is kezdõk és nem bírták elengedi a figurás lapjaikat.
tegnapi eredmény:
+80$
-90$
a plusz, az ugye sorokból, a minusz meg mert kezdõ vagyok és 1 bad bet
-40: tipikus kezdõ hiba, én vagyok a jani, irány eggyel feljebb, az NL50/100-ra.
-25: bad bet 52full ws 72full
-25: az emberi hülyeség, ill a fáradtság figyelmen kívül hagyása: elnéztem a sorom :-)
ez egyelõre a tapasztalat miatt érte meg + mert, elég nagy pénzt pörgettem meg ahhoz, hogy szerintem dobogós legyek az akadémiás cash game-ben.
érdekesség: az egyik asztalon pont ugyanígy játszott egy svéd srác, csak õ ügyesebb volt (én kb beülõn száltam ki, õ 50$-al). A móka faktor az volt, hogy a 9es asztalon nem ertek már bejönni sem.
PokerStars Game #31795528837: Tournament #187873494, Freeroll Hold'em No Limit - Level VI (100/200) - 2009/08/18 23:25:21 ET
Table '187873494 752' 10-max Seat #4 is the button
Seat 1: xobvaj (3324 in chips)
Seat 2: sunny18000 (1190 in chips) is sitting out
Seat 3: flushitaway (1540 in chips)
Seat 4: DrPepperAYoo (1145 in chips) is sitting out
Seat 5: fatboybud20 (1085 in chips) is sitting out
Seat 6: Isabella60 (1315 in chips) is sitting out
Seat 7: kriegegus (5065 in chips)
Seat 8: Da86ers (1205 in chips) is sitting out
Seat 9: Gabor Karman (7016 in chips)
Seat 10: Hakitaki (1155 in chips) is sitting out
fatboybud20: posts small blind 100
Isabella60: posts big blind 200
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Gabor Karman
kriegegus: folds
Da86ers: folds
Gabor Karman: calls 200
Hakitaki: folds
xobvaj: folds
sunny18000: folds
flushitaway: calls 200
DrPepperAYoo: folds
fatboybud20: folds
Isabella60: folds
*** FLOP ***
Gabor Karman: checks
flushitaway: checks
*** TURN ***
*** RIVER ***
*** SHOW DOWN ***
Gabor Karman: shows
flushitaway: mucks hand
Gabor Karman collected 700 from pot
*** SUMMARY ***
Total pot 700 | Rake 0
Board
Seat 1: xobvaj folded before Flop (didn't bet)
Seat 2: sunny18000 folded before Flop (didn't bet)
Seat 3: flushitaway mucked <5c 8c>5c 8c>
Seat 4: DrPepperAYoo (button) folded before Flop (didn't bet)
Seat 5: fatboybud20 (small blind) folded before Flop
Seat 6: Isabella60 (big blind) folded before Flop
Seat 7: kriegegus folded before Flop (didn't bet)
Seat 8: Da86ers folded before Flop (didn't bet)
Seat 9: Gabor Karman showed
Seat 10: Hakitaki folded before Flop (didn't bet)
<#eljen>#eljen>
Dealt to Gabor Karman
wevonovelda: folds
GeZZer67: raises 40000 to 48000
Gabor Karman has timed out while being disconnected
Gabor Karman: folds
Gabor Karman is sitting out

amúgy köszi
PokerStars Game #31793193955: Tournament #187167038, Freeroll Hold'em No Limit - Level XV (2000/4000) - 2009/08/18 22:02:35 ET
Table '187167038 671' 9-max Seat #6 is the button
Seat 1: mrcoldwater (33698 in chips)
Seat 2: arthurfoot22 (153788 in chips)
Seat 3: bedford247 (43924 in chips)
Seat 4: smartstrap (1395 in chips) is sitting out
Seat 5: danieel24 (32880 in chips)
Seat 6: rabatyoiet (29632 in chips)
Seat 7: pachu02 (15188 in chips)
Seat 8: vano sv (18164 in chips)
Seat 9: Gabor Karman (103968 in chips) is sitting out
mrcoldwater: posts the ante 300
arthurfoot22: posts the ante 300
bedford247: posts the ante 300
smartstrap: posts the ante 300
danieel24: posts the ante 300
rabatyoiet: posts the ante 300
pachu02: posts the ante 300
vano sv: posts the ante 300
Gabor Karman: posts the ante 300
pachu02: posts small blind 2000
vano sv: posts big blind 4000
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Gabor Karman
Gabor Karman: folds
mrcoldwater: calls 4000
arthurfoot22: folds
bedford247: raises 24000 to 28000
smartstrap: folds
danieel24: folds
rabatyoiet: folds
pachu02: calls 12888 and is all-in
vano sv: calls 13864 and is all-in
mrcoldwater: folds
Uncalled bet (10136) returned to bedford247
*** FLOP *** <2d Qh 5c>2d Qh 5c>
*** TURN *** <2d Qh 5c>2d Qh 5c> <4d>4d>
*** RIVER *** <2d Qh 5c 4d>2d Qh 5c 4d>
*** SHOW DOWN ***
vano sv: shows <6c Ac>6c Ac> (high card Ace)
bedford247: shows <7h 7c>7h 7c> (a pair of Sevens)
bedford247 collected 5952 from side pot
pachu02: shows
pachu02 collected 51364 from main pot
*** SUMMARY ***
Total pot 57316 Main pot 51364. Side pot 5952. | Rake 0
Board <2d Qh 5c 4d Jh>2d Qh 5c 4d Jh>
Seat 1: mrcoldwater folded before Flop
Seat 2: arthurfoot22 folded before Flop (didn't bet)
Seat 3: bedford247 showed <7h 7c>7h 7c> and won (5952) with a pair of Sevens
Seat 4: smartstrap folded before Flop (didn't bet)
Seat 5: danieel24 folded before Flop (didn't bet)
Seat 6: rabatyoiet (button) folded before Flop (didn't bet)
Seat 7: pachu02 (small blind) showed
Seat 8: vano sv (big blind) showed <6c Ac>6c Ac> and lost with high card Ace
Seat 9: Gabor Karman folded before Flop (didn't bet)
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
volt egyszer egy JJ, Flopp AQXs és még rajtam kívül 3-an :-)
200 a vak 600 zsetonnal 1010, all-in KQ, floppon már ott díszelgett a Q :-D
játsszál hülye gyerek
Jah, Fulltilten próbáltam ki a többasztalos SNgket, jóak, mert sok zs jön össze, és nem olyan sok a játékos.
Régebben én azt hittem, hogy versenyen kell lazábban játszani, és cash gameben feszesen. De közben rájöttem, hogy valójában ez fordítva igaz.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
+ heads up elég szarul megy.
Most rendeltem meg Dan Harringtontól a No limit holdem versenystratégia címû könyvet, remélem valamit segít (bár ez csak gondolom rajtam múlik, hogy mennyire tudom majd elsajátítani+használni+alkalmazni az ottani dolgokat)
Nekem pl: két ismerõsöm is ebbõl él, mindkettõ ott hagyta az állását, pedig az egyik nem keresett rosszul (3 kiló fixen megvolt-akkor képzelhetitek mennyit keres pókeren havonta), de azt azért hozzátenném, hogy nem cash gamen egyik se, mindkettõ véleménye (és az enyém is), hogy az rizikósabb és hosszabb távon nem olyan nyereséges + idegileg kikészítõbb.
Bár õk raktak be kemény bankrollt (pénzbõl lehet pénzt csinálni :-D), õk úgy nyomják, hogy 5 fõs SnG 20-50 Eurós beülõsöket és egyszerre 5-6 asztalon játszanak :-)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Ez nem így van, és a legnehezebb rész mind közül az indulás. És indulás alatt nem azt értem hogy valaki pénzt tölt fel a számlájára, vagy megkapja az elsõ kezdõtõkéjét. Hanem azt hogy olyan játékot és hátteret alakít ki magának, amivel érezhetõen és stabilan hosszú távon nyerõ játékot tud folytatni.
Neked is ez hiányzik. Szerintem gondold át mit is szeretnél elérni a pókerrel. Ha csak játszanál, az nem baj, sokan teszik ezt a világon, stressz-levezetõnek, szórakozásnak kiváló.
Viszont ha komolyan pénzt szeretnél szerezni a játékoddal, akkor rengeteg türelemre van szükséged, és nem mellesleg sok tanulásra, tapasztalatra. Mindegy hogy most játszol vagy hónapok múlva, semmi nem fog változni. A póker egy üzleti befektetés, nem sokban különbözik a tõzsdétõl. Ahogy ott, itt is lehet nagyot bukni, errõl a profik is sokat tudnának beszélni.
Én azt tanácsolom rágódj egy kicsit a témán, gondold át, és ennek fényében állj neki ismét játszani.
\"Heroes never die. They just reload.\"
\"Heroes never die. They just reload.\"
nekem KK vs A7, esett az A
nekem AK vs QQ, nem jött semmi
végül kiestem, nekem AA vs 910, jött neki a sora
Ja és a hosszútáv minimum 100,000 lejátszott hand. Nah akkor mutass róla statisztikát. Rá fogsz jönni, hogy nagyon sokat buktál velük.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A számlámon (moneybookers) a semmibõl szinte lett 8,000 Ft, jó lesz az majd.
Röhejes, hogy kézben kapok 77-et, flopon 4 5 6 , srácnál pedig 2-3 volt... Mindezt persze 4 BB emelésre adta meg preflop.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Elõbb 14$-os all innél A7 vs K3 volt.. Preflop
KK vs 26
A kettesére drill esik le ^^
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
10$-on all in
AA-omat figyelj, Q6o fogadja
Leesik neki 2Q és 2 6-os is. Eszem megáll.
3000 Ft-ról felnyertem magam 5000re, most megint sikerült visszabukni 3000re.. Azt hiszem, ezen a 2$-os beülõn változtatok mostantól.