Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ARSENAL&POKER
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Úgy látom egy ideje ráálltál a multi-SnG-re. Ez lesz a fõ irányvonal?
\"Heroes never die. They just reload.\"
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Szerintem még a nyitásméretet sem kell firtatni, isten ments hogy elkezdjen gondolkodni rajta. 😊 /Lebarmozni azért nem volt szép./
Több száz SNG-n keresztûl csak csökkent.
Az sng-ben meg simán lehet számitani 20 beülõs ingadózásokra szóval annyira nem parázok.
Live for nothing or die for something.
ARSENAL&POKER
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Az az igazság,hogy nem nagyon érdekelt.
Van ilyen,hogy nem jönnek a százalékok és az ellenfél jobb lapot kap.Ilyenkor általában kiesek.
És ebbõl emelt 4 BB-t.
ARSENAL&POKER
ilyen estrõl halott már valaki?
Egyébként meg nem oktattam ki. Csak megkérdeztem mi a célja ezzel?<#eplus2>#eplus2>
Jobbat tesz ha inkább pihensz, kikapcsolódsz.
AJo vs T5o
Az aztalra két tizes esett.
"Ramada ezt nem hiszem el"
Topper Harley-Nagy durranás 2
Emeltek elõttem már csak két Bb van AJ o-al megadom persze AQ van nála.
Ma nagyon rühell az rng.
gyerek limpel elsõ helyrõl, nagyvak vagyok hívok 5BB, megadja
flopp Q5K
all-in megyünk, nála Q5 ??? kérdem én miért van ez a lap nála? :-D
másik szintén zenész
AK-val emelek sok limpelõ miatt 7BB, ketten megadják flopp A82, emelek tovább potot mert két szín lent van, egy gyerek megadja turn 6, gyerek all-in, már nem sokat kellett megadnom simán lecallozom
nála 86??? kérdem én miért van ez a lap nála? :-D
komolyan mondom, csak az "vigasztal", hogy megnéztem ezt a két betyár gyereket és mindkettõ 1$ SnG-nél állt -150$ profitnál
ok szórakozásból játszik, de ennek így semmi értelme sztem, hogy akkor is össze-vissza játszok.
Most komolyan, mi köze a számlatörténetnek az asztalok számához?
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
AK nálam, turnon all-in megyünk addig 8 5 K K
pech, hogy AK a nagyvaknál, de ez benne van a gép ilyenkor már "vadászik" a short stackekere :-)
JJ vel emelek koraiból.Erre jön egy push??
Mivel teheti.Ha tudna játszani akkor is max 3 betelne.Szóval AX-re tettem vagy valami közepes zsebpár ezekkel szóktak megõrülni.
Megadtam. AJ volt nála.Kicsit mellé ment. Mindegy majdnem volt 70%-om egészen turnig ott lejött az A.
Megint kicsinálták a zsebpáromat😞
Most beleszaladtál az AK-ba megesik.
akkoris megadta volna, semmit nem változtatna..
27 fõs SNG, BUBORÉK
mindig ilyenekkel szopok ki, tököm tele van már.....
meg lehet kipróbálom a sima headsupot, az is egész jó.