Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Christian88
jobb oldalt az is ottvan mikor frissítették utoljára.Take-nél a flop elött nem kapsz pontot, ha jól tudom HH-ban ez nincs megszabva.

http://www.twitch.tv/hegii

Take2 pontok nálam is lassabban gyûlnek mint a FulltiltPontok 😊
1 órát toltam nl.2 ,3 asztalon, összegyült 20Ftp de Take2 Pointom 1 volt,igy kimentem vacsorázni ,amikor visszajöttem megnéztem ujjra és 6.41 Take2 Pointom lett vagyis megvolt az csak késöre frissitik az oldalt 😊

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

zeli
Full Tilt Pont != Take2 pont

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

fenrob
Bwin pokeron sztetek cash game-l toljam vagy vmi kistétes pokerversenyen ?😊

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

Rash87
Ennél a Take2-nél csak nekem számolja olyan hülyén a pontokat?
Mert állítólag 5 pont kellene,de mielõtt ma leültem játszani,megnéztem hány pontom van,azóta gyûjtöttem kb. 20 pontot,de a táblázatban csak 4-nél tartok. Mondjuk így se nehéz,csak érdekesen számolja.

Glory, Glory Man. United!

kraawz
mondjuk ezekbõl nem látszik,de mindig 50BB beülõvel kezdek (szal 5$)

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
most nekem is estek a lapok.. végre megtanultam magam nem TILTre vágni, amikor egy AK-AK-t elvesztek, miután lejön a 4 színe még.. 😊

itt úgy gondoltam, hogy kiblöffölöm, mivel elég hülyén játszott.. végén 66 volt nála..

itt pedig szimplán kiv voltam, van e flopon ásza. A4 volt nála utólag ..

sz4bolcs
<#beka3>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Carloska
brutális mákom voltt 😄

Chrisx
ugyanannyi az esély mint bármely párra: 4/52 * 3/51 = 0.45% tehát kb minden 221 leosztásra jut 1 AA

kraawz
a fenét, 55:1-hez.. v hogy is van ? 😄

kraawz
143 leosztás alatt 4x kaptam AA-t kézbe .. elvileg 110:1 az esélye, nem rossz 😄

sz4bolcs
suxD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Ezzel az egy handdel kb meg is volt a napi 5 pont 😄

Bazzeg... valami gyanús volt, valami nem stimmelt... a végén már biztos voltam benne, de meg kellett adni. Én rontottam el? :S

Persze, mindegy honnan jön a pont, csak meglegyen. Legalábbis én úgy gondolom. De ha a happy hour alatt játszol két asztalon egyszerre, #16594 szerint 4x pontot kapsz. Csak ne felejts el regisztrálni a take2 promora.

Ez a bónuszba beleszámít, hogy 2x gyorsabban jönnek a pontok?
A 25$ mellé még jön az FD bónusz is? Mert akkor tényleg elkéne még ma kezdenem.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

zeli
szokásos...<#szomoru1>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

kraawz
istenem, de hiányoztak már ezek a mákolások...

flop elõtt srác emel 5BB-t, buttonról megadom 10-10el.

Flop K 4 10.. Srác hív 1$-t , visszaemelek 2.5$-ig, all in megy. Nála A K. Turn Q, River J, ott a sora, 19$-os pot ennyi...

Most már jó nekem is. Akkor ezek szerint nem a pipát kell nézni, hanem hogy meglegyen 5 pont, és minden rendben van. Ez az 5 pont pedig gyerekjáték, én a reggeli Happy Hour alatt játszottam talán negyed óra Rush-t két asztalon egyszerre, és simán meglett.

Christian88
Nekem is 1 után már pipa volt de csak 5 után írta ki jobb oldalt, hogy 1 sikeresen teljesített napom van

Szuper 😄 köszi a választ ! akkor érdemes a Happy Hour-kor nyomatni 😊
Az elöbb amikor elértem az 1 Take2 pointot pipalett alatta , most megint megnéztem 1.29 take2 pontom van és most nincs ott a pipa, ez érdekes 😊 akkor gondolom 5 pontot kell gyüjteni 😊

zeli
Lehetséges egyszerre részt venni a Take 2 és Full Tilt Poker Boldog órák promócióban, mindkettõbõl a megfelelõ mennyiségû bónuszpontot fogja kapni a játékos. Tegyük fel, hogy valaki egy órán át játszik készpénzes játékot egyszerre három asztalnál, és részt vesz mind a Take 2, mint a pedig a Boldog óra promócióban. Az A asztalnál 60 Full Tilt pontot, a B asztalnál 40 Full Tilt pontot, a C asztalnál pedig 30 Full Tilt pontot kap játékáért, a Boldog óra promóció miatt dupla pontot kap minden asztal után (130 bónuszpont), plusz megduplázza a legsikeresebb két asztal után kapott pontjait (további 100 bónuszpont), így összesen 230 bónusz Full Tilt ponthoz jutott egyetlen órányi játékkal.

1 pontot elértem és nekem is pipalett 😊 de jovolna tudni hogy most akkor 1 pontot kell csinálni naponta vagy 5-öt?!
És este amikor Happy Hour van és 2x Pointot ad, akkor vajon 2x gyorsabban lehet gyüjteni a take2 pointokat is?

zeli
Nézd meg most, nekem már 1-et ír.

Full Tilten játszik azt tudom, de részleteket sajnos nem. Majd ha egyszer találkozok vele, akkor megkérdezem.

Amúgy frissült a take2, de semmi sajnos :S
Your Take 2 Status
As of: 2010-04-03 08:48:00

Days Earned in Take 2: 0

Ha holnap sem írják jóvá, emailt küldök.

kraawz
buliban voltunk, és ismerõs volt az arca. rákérdeztem, hogy nem õ e koroknai andrás, és mondta,h de személyesen. De amilyen hangzavar volt ott, esélytelen lett volna beszélgetni. Pedig szívesen dumálnék vele..

Bár Debrecenben lakik és sokat bulizik, sztem még összefutok vele. Remélem :o

Christian88
ti ennyire nagy tétekben játszotok?=)

TaRka0107
Beszélgettél is vele vagy csak láttad?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

kraawz
én a múltkor koroknaival futottam össze a deepben (õ nyert 350 milliót las vegasban)

zeli
Átfutottam a szabályzatot, kivételre nem volt külön szabály, így szerintem ugyanazok a szabályok vonatkoznak erre a pénzre is, mint a többire.

Christian88
lehet tudni melyik versenyen?

zeli
Igen, csak az a gáz, hogy az az idõ sztem az õ szerveridejüket mutatja.

Frissítve: 2010-04-03 07:30:00
az idõ: ET 07:36

Rash87
Jó,az oké,h megkapom,de feltételhez van kötve,h egybõl kivehessem?

zeli
Mi a rák lett a Fulltilt-el ?
Elõbb full lefagyott, aztán reconnectelt, és most megint kivágott...

Azért vicces, ha 4 asztalnál befagy 😄

Jaa, semmi gond. Ezt írja:
Your Take 2 Status
As of: 2010-04-03 07:24:00

Days Earned in Take 2: 0

Amúgy én még mindig meg vagyok lepõdve ezen a 30 ezer dolcsis csávón 😄 Mármint hogy a közvetlen környezetemben van egy ilyen ember... nem ismerem mondjuk, össze kéne vele spannolni, hátha tanít egyet-mást 😄

Én megcsináltam még reggel, 7.10 pont van és pipa, de az áttekintõ még nem frissült..... pedig reggel 8 elõtt csináltam. Remélem elfogadták :/

zeli
Nem, ha mind a 9 napon teljesíted a minimumot, megkapod a $25-t.

Christian88
vagy valaki szóljon ha eljutott 5ig =D

Rash87
Ha teljesítem az összes napot,akkor a 25$-t simán megkapom? Mármint nincs feltételhez kötve,h kivehessem? Vagy h van ez?

zeli
Majd meglátjuk, ha frissíti az áttekintõt a jobb oldalon.

Christian88
Én is 5-öt olvasok és nem értem a pipát 1-nél nekem is ez van

zeli
Hm, de most akkor a Take2-ban 5 pont kell, vagy egy ?
Csakmert ezért:

Christian88
már benne is vagyok 😉

kraawz
ma kezdõdik a take2 FTP-n 😊

TaRka0107
Akkor mondjad már neki hogy küldjön mindenkinek 10$-t😄😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Baze 😄 Barátnõm egy ismerõsének kb 30.000$-os bankrollja van.... most tudtam meg 😮

zeli
Akit érdekel, vasárnap 21:00-kor kezdõdik egy $500-os freeroll a Mansion-ön! Elvileg minden játékos regisztrálhat!

Carloska
jó verseny kezdés....

Nightt
Az biztos, h eszaki, de nem hinnem, h o lenne...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"