Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyébként most sikerült 11-nek kiesnem a 10$-on. Tök jól álltam 22000 zseton QQ há mondom ólin úgy is dobja mindenki. Csiplíder call AK-val. Csupa számozott lappal is nyert. Kijött neki a 4 lapos flös.<#falbav>

Szerintem ekkora vaknál a preflop ólint is megadta volna. De ennyi beszállónál én 400-at emeltem volna. 80-ra 120? Az semmi.
Szóval bármit csinálsz ezen a vakszinten a 1010 ellen ólin mentél volna. Ezzel a floppal pláne.

sz4bolcs
Mi lett volna a helyes preflop játék a részemrõl?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
igazad van.

Csacsi
700-ra kellett megadnia 120-at...úgy hogy ha overpár van nálad, és telibevágja a flop....akkor még implied odds-a is van, mivel flop után bekerül. Szóval teljesen jó megadás volt.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

TaRka0107
Akkor nem tudom hogy fogok kiutalni, mert ez tényleg szívás...

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

sz4bolcs
Ha pokerstarsról beszélsz, akkor igen, moneybookersre kell elõször utalni, ha mastercardod van, mert arra pokerstars nem hajt végre kifizetész (full tilthez, pp-hez nem értek). A moneybookersrõl viszont azt olvastam, ha arról utalsz ki mastercardra, akkor 25000 Ft felett 8000 Ft-ot vonnak le a kiutalásért. Igen, 8000, nem 800. Ezért akartam Visát, arra egybõl lehet kiutaláni, de még a moneybookrs se von le semmit, ha visára utalsz ki. 😄 Mastercard szívás.

TaRka0107
#19953, #19952: Erre a kettõre valaki pls?

sz4bolcs
Beragadt a call gombja xD

Wtf? 😄😄😄

sz4bolcs
ennyire nehéz volt

sz4bolcs
Én nem callolok QQ alatt ekkora emelést. Most tényleg, ennyire volt kitalálni a 10(!!) bb--s emelésbõl, hogy mi van nálam?

TaRka0107
Utolsó leosztás: Azért durva volt már amikor 3an voltunk,50/100.000-es vakoknál és 800K-ja volt mindenkinek. Volt egy csávó, valamilyen LEGENDARE111 azt hiszem😄 Csak úgy elkezdett pofázni chat-be, de annyira nem zavart, aztán kiesett 3.ként😄 Elmakkolták annyiszor hogy már én is ideges lettem volna😄

TaRka0107
Mennyit szokott levonni ez hogy így utalgatunk?

TaRka0107
Azt szeretném kérdezni, hogy mit kell akkor csinálni ha Erste-nél vagyunk és MasterCard-os kártyánk van? Moneybrookersre kell kiutalni és onnan kell tovább utalni mastercard-ra vagy hogy van ez?😄😄

Csacsi
Azt ne mond, hogy Te nem ugyanígy játszottad volna meg a 10 10-et.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Hidd el, hogy lehet. Az még rosszabb...ha több napig tart. 😞

De ilyen a póker.

Én végülis 40 bukott meccs után kezdtem el fordítani. Most már megint kezd alakulni..és a bukó fele már visszajött 😊

sz4bolcs
hogy a redvás ...-ba lehet egy nap 20 játékon keresztül az összes 30/70%-ot elbukni??????????

TaRka0107
Aztazeget...😄

sz4bolcs
majdnem agyfaszt kaptam flopon

sz4bolcs
TT jó lap, nyomni kell...

TaRka0107
Az faja.

Aham

ARSENAL&POKER

TaRka0107
Azt szeretném kérdezni, hogy kifizetés elõtt be kell fizetnem. Akkor befizetek egy minimálisat (azt hiszem 20$) és utána kivehetem az egészet?

TaRka0107
Kösz!

Áhh, utána már lassan mentem aludni😄 Majd ma is lesz vmi Party pontos verseny, azon kellene megint indulni😄

sz4bolcs
hát ez... epic:

sz4bolcs
hát én rohadtul nem tudok döntéseket hozni hud alapján eddig, inkább csak zavar, mint segítene...

sz4bolcs
mit lehet tenni, hogy ne rendezõdjenek át a hud feliratok minden ültetésnél? Nekem tök máshol vannak a nevek, miután átültetnek.

sz4bolcs
ez is mókás 😄😄

sz4bolcs
Amúgy ez a hud mennyire hasznos? Ad valami használható többletinfót azon kívül, amit tapasztalatból is meglát az ember?

sz4bolcs
amocskosbüdös... ezt annyira utálom <#idiota><#idiota><#idiota>

sz4bolcs
uh, ez lesz a probléma!! Köszi!

MEdievil
Ami eszembe jutott még és amivel szívtam:

Pokerstars teljesen angol nyelvû kell hogy legyen (csak a hand history vagy átállítva a nyelvet nem elég!) Ha magyar akkor le kell szedni megkeresni Doc&Settingsben a maradék fájlokat, amiket az uninstall nem szed le és törölni majd újra felrakni. (Hand History, Note és egyéb beállításokat természetesen mindenképp mentsd ki!)

F

sz4bolcs
megvan ez a beállítás 1-re van állítva, ennek ellenére nem mutatja a hudot a kliens.

sz4bolcs
"játszanikell pár handet mire van hud (ezt te állítod be érdemes egyre rakni, nem tudom mennyi az alap)" -ezt az opciót hol találom???

(a videót megnéztem, köszi)

MEdievil
Ezt mindenképp nézd meg itt megmutat mindent
mindegy melyiket indítod elõbb a kliest be kell állítani + begin auto import amivel elindítod mindig. + játszanikell pár handet mire van hud (ezt te állítod be érdemes egyre rakni, nem tudom mennyi az alap)

F

sz4bolcs
pedig még az sql cuccot is föltelepítette <#nemtudom>

sz4bolcs
mit kell elõször indítani? klienst, vagy a trackert, hogy látsszon a hud?

sz4bolcs
nekem a kliensbe nem is mutatja a hudot.... ?

MEdievil
Írtam 😊 csak 11$-ig tudod sng-t / tournamenten használni.

"Begin playing poker like a pro with PokerTracker Micro Stakes edition. Enjoy all of the features of PokerTracker at an affordable price!

Limited up to and including the following limits:

* No-Limit $0.10 / $0.25
* Limit $0.25 / $0.50
* Tourney/SnG $11.00 buyin.
"
De ha annyi 20+$ Sng-t játszol akkor csak lesz még 40 dolcsid fejleszteni teljes értékûre nem? addig meg bõven elég 😊

F

sz4bolcs
nál=tól...

sz4bolcs
miben különbözik a mikro stakes a full versionnál?

MEdievil
Nem ritka a keylogger és egyéb finomságok. Ha csak 25%-ban akad valami finomság a crackben akkor arra azért nem túl jó ötlet feltenni a br-t amikor csak a vakokat vihetjük, nem? 😄

F

sz4bolcs
tört utalgathat a bankrollomból?

MEdievil
Törtet használni necces én nem vállalnám be, Sng wizzardnak nem jártam utána. Az elsõ linken (vagyis csak ki kell másolni) ott van a trial letöltés.
Nekem még van 4x napom majd utána eldöntöm mit akarok de a micro stakes annyira nem vészes 4x$, és ha feljebb lépnék limitben akkor nem igazán fog gondot okozni az upg. (11$ nevezésû SNg/tournamentig jó a ms)

F

sz4bolcs
az sng wizzard is ilyen hud?

sz4bolcs
Ja, és lehet ezt crackelni, vagy mindenképp meg kell vásárolni, ha 60 napnál tovább akarom használni?

sz4bolcs
Honnan lehet lekapni ezt a pokertracker3-at? Érdekelne. Esetleg át tudod küldeni? msn: [email protected]

sz4bolcs
Igen, valami hasonlóra gondoltam, hogy ez történt veled. Én is jártam már így, és nagyon gáz utána tükörbe nézni. 😄

KAMIONOS KOGYO
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ <#wow3>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!