Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az ilyen allinek mögött általában egy olyan szín szokott lenni amibõl 3 van a flopon........ megvallom nem nagyon gondoltam set-re, ha tudom hogy az van, lehet eldobom.

MEdievil
Sima call szerintem is (annak tudatában hogy nagy valószínûséggel coinflip lesz)

F

Standard megjátszás volt ugye?

MEdievil

most ezt még is hogy a halálba kellett volna kitalálnom? A range amire tettem és ekkorát emel az kb bármilyen flöss húzó, Kj KQ amivel inkább dobatni akar de õ eldobni soha sem fogja így fizesse ki a kis rohadt húzóját. Pre allinre talál eldobta volna? Nagyszerû hogy van két opcióm:
1. Nagyot emelek és körbefold.
2. Sima emelés és minden szutyokkal bejönnek az eredmény fent.

F

Ilyenkor attól basz szét az ideg, hogy a nagyobbiknak van pont olyan lapja ami jó. Nem az 1200-as senkinek hanem a 4000-nek. Aki nem mellesleg természetesen notórius vesztõ. Gondolom túl gyakran ad meg 6BB emelést 56s-re.

bármelyiknél a világon
éves díja van ami 10 euro, egyébként csak átváltásoknál von le pénzt (2 % max de lehet kevesebb).
szóval ha itthon forintban vásárolsz, de a mb számládon euro van akkor az átváltásért levon valamennyit

How much can you take,before you snap?

TaRka0107
Értem, köszi. Bármelyik ATM-nél ki tudom venni a pénzt? Bocs hogy ennyit kérdezgetek, de nem vagyok ebben jártas.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

MEdievil
Ha rendszeresen használod akkor rendelj egy MB kártyát (10 euro) és azzal ki tudod venni egy atmnél vagy vásárolsz vele és akkor tényleg ingyen van.

F

TaRka0107
Szerintetek check by Mail-es szolgáltatás megbízható? Partypokeren 7-20 munkanapba telik mire kijön a pénz checken. Díja: 5$
Moneybrookersnél díj: 0$
MB-rõl kerül 25000ftnál 8000ftbe hogy kiutalja egy másik bankszámlára, mert ezt elég nehéz elhinni.😄

Hát ebben nem vagyok biztos 😄 De lehet.

sz4bolcs
Én úgy tudtam, hogy már a legolcsóbb vásári bóvli napszemüveg is UV szûrõs.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

A szemüveg nagyon fasza, jól néz ki, pont mintha a fejemre öntötték volna, kellemes viselni. Azt írták hogy UV szûrõs is, el akartam vinni teszteltetni, de végülis inkább megbízom bennük 😄 A pénztárca még nem jött meg.

sz4bolcs
Én szemüvegre, meg pénztárcára pályázok. 😄 Azok milyen minõségûek?

Napszemüveg, télisapka, táska, pénztárca, póló. Ebbõl eddig az elsõ kettõ jött meg.

MEdievil
Nem találom de ha az segít biztos itt van valamelyik oldalon 😄

Amúgy meg most futottam egy kellemes AA coolerbe =/

F

sz4bolcs
valaki szúrja be a 'soha nem fogok ászpárt dobni preflop' képet pliz xD

MEdievil
Szerintem zseniálisabban nem is csinálhatta volna 😄

Persze következõ körben emelek középsõ pozícióból AK-val erre a maniac idióta allinel T7s-el.. persze hogy lejött neki a flush.

F

Na ezt fejtsétek meg!!!<#hehe><#taps>

Újabb 6-ik hely. Ezek is segítettek.<#hehe>

sz4bolcs
nem tudom, miért tartkának címezte a kérdést, valszeg rá voltam kattanva, de általánosságban kérdeztem.. 😄

sz4bolcs
miket rendeltetek eddig ft shopból?

MEdievil
Én már dobtam el amikor annyira egyértelmû volt hogy mi volt nála. Szikla ellenfél, sok handem volt róla és a végén még meg is mutatta 😊Ja és az nem floppolt és nem is kézbepáros volt. De úgy általában inkább szedjék ki a halott kezeim közül a lapokat ha tudják 😄

F

Mighty
A bankkartya.hu oldalon kiválasztod az összes bank visa classic kártyáját egy összahasonlító táblázathoz. Ott szépen ki tudod választani, hogy neked melyik bank konstrukciója lenne a legmegfelelõbb.

A táblázatban keresd majd ezt a sort: Igénylési díjak és feltételek

pl az OTP-nél a kártyaigénylés nyitóösszege: "ha nincs jövedelemátutalás, 300000 Ft, vagy 5 hónapos számlamúlttal 150000 Ft; egyébként 0"

Van ahol alapból 0 ft vagy valamilyen számlacsomaghoz kötik.

Szóval vedd a fáradtságot, és nézd meg, neked melyik a legjobb 😊

Ezen az oldalon: http://www.bankkartya.hu/index.cgi?oldal=kartyak&csoport=all
Kattints minden visa classic mellett látható kis képre () A végén egy xls-ben letöltheted a táblázatot.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

TaRka0107
Soha. De sokszor kaptam már ki nagyobb full ellen. (fõleg Omahában)😄

sz4bolcs
Mikor dobtatok el flopolt full house-t????

sz4bolcs
Hát, tõlem itt a pécsi otp-ben kértek, de lehet másképp máshogy van. 😊

sz4bolcs
AZTAKURVA MEKKORA VIDEÓT TALÁLLTAM. Ilyen nincs, ilyet még nem láttam.

TaRka0107
Ismerõsöm nem mondott ilyet hogy 300ezer rúgót le kellett tennie. Õ OTP-nél van és VISA-t kapott😄😄 Mert csak ez lenne a jó, mert akkor nyithatnék számlát és nem lenne kezelési költsége.

sz4bolcs
Szerintem minden lappal ha már bemegy az ember, akkor az aggresszív játék a jó megoldás. Valószínûleg szerintem a preflop callt is érdemes kerülni.
Én sokat tanultam ebbõl a mondatból: "Egy lap vagy jó visszaemelésre, vagy meg sem játszva"

Én ilyen lapokkal általában pozícióból, max 1 ember ellen szeretek menni. Lehet sorhúzót, flösshúzót floppolni, ha más nem, akkor pedig floatolni. Amit írtam persze nem úgy értettem hogy minden húzóra megadok mindent 😄 Általában agresszívan játszom meg ezeket a handeket.

sz4bolcs
"A húzókat nem szeretem dobni, mert ha egyszer suited connectorral megyek be és eldobom a flösshúzóra, akkor minek mentem be?"

Szerintem az a lényeg, hogy flöst flopoljon valaki, de nem az, hogy még riveren is a flössét várja. 😄 Mivel minden zseton számít, ha csak nem nyíltvégû sorhúzó is egyben a flöshúzóm, akkor csak ritkán adok meg vele fél kasszánál nagyobb emelést. (ez mtt)

Najó lyuksorra nagyon ritka kivételes esetben, amikor 'van egy megérzésem <#idiota>', az más szitu. xDDDD

sz4bolcs
Nem azt mondtam, hogy ne nyiss náluk számlát. Én is OTP-nél vagyok, de nekem azt mondták, hogy csak úgy adnak Visát, ha otthagyok 300 e Ft-ot... Ebbõl gondoltam, hogy más banknál biztos könnyebb Visa-hoz jutni. 😄

De ha van 300 rugód, vagy ha nincs is ilyen feltétel, akkor nyugodtan...

sz4bolcs
"Mi a kurva anyjára jött be 4 ember ha senkinél nincs K vagy Q?? Mert egyébként második harmadik párra felteszik az életüket is akár."

-Naja 😄😄😄: Ez annyira jellemzõ. 😄

Félreértés ne essék, superuser alatt Full Tiltnél dolgozó embert értek, nem átlagos játékost 😄

Nincs ilyesmi... úgy van megcsinálva a program, hogy az ellenfél lapjai csak showdownkor jönnek le a kliensre, szóval nem lehet meghekkelni. Superuserek vannak, de arra szerintem külön kliensek vannak. Sõt, lehet hogy talán hardveres védelem is van. Durva biztonság van itt, higgyétek el 😄

kabel15
De piszok idegesítõ mikor ilyen nyer. És utána elkezd röhögni chaten <#falbav>

BattleTag: kabel15#2672

jaja, de ha észreveszik akkor meg bannolnak és ezért eladni biztosabb jövedelem 😊
de tényleg nagyon kicsi rá az esély,hogy találkozol hacket használó emberrel

Ha én megtudnám hackelni a full tiltet az fix, hogy senki nem tudna róla. Nincs az a pénz amiért megérné eladni mivel a 100X-át tudnád te magad összeszedni. Szóval ha van is ilyen ember akkor jó ha évente 1X találkozol vele.

fishy az, nem hack
ha létezik is hack, biztos nem publikus és jó ha minden 500. ember használná

kabel15
Szerintetek van valami poker hack amit használnak?
Egyszerûen nem tudom felfogni hogy J8 menne allin re és sor lesz a vége.És ez nem elõszõr fordul elõ. 34 mennek allin AA ellen és megnyerik. Szerintem itt valami nagyon nincs rendben. Mert 1-2 alakalommal még elmegy de folyamatosan ez van.

BattleTag: kabel15#2672

TaRka0107
Amúgy Szabi, miért mondtad hogy OTP-nél ne nyissak számlát? Ott van ifjúsági is, szóval nem kellene fizetni semmiféle kezelési költséget és ott kaphatnék VISA kártyát.

Pár érdekesebb osztás..
Nem beszarni a 4 színtõl.

Idiot. Flop után beemel azonnal dobom.

Õ bármit kifizetett volna.

Vissza kell emelni vele. Sokszor már arra is eldobják. Ha csak megadja elõnyben vagy mert erõt mutattál. Folytatólagos emelés (nem túl nagyok de annyi amit már megérez) és vagy lejön a lapod vagy riveren el tudod dobatni vele. Persze rá is lehet faragni. De csak ara kell gondolni hány emelést adsz meg mondjuk pocket párra és hány floppolt settedet fizetik ki rendesen. A múltkor 5-en néztübnk flopot emelés után. Nálam 88, flop 8KQ. Körchek. Turn kis lap én beemelek 4-5BB-t erre körfold. Mi a kurva anyjára jött be 4 ember ha senkinél nincs K vagy Q?? Mert egyébként második harmadik párra felteszik az életüket is akár.
Szóval én elég gyakran visszaemelek ha húzóm van. Oszt persze lehet hülyeség.

A húzókat nem szeretem dobni, mert ha egyszer suited connectorral megyek be és eldobom a flösshúzóra, akkor minek mentem be? Mondjuk ti MTT-t játszotok én meg CG-t, más a kettõ.

Én úgy vagyok vele ha lejön a húzó rögtön eldöntöm, hogy mennyit ér meg nekem. Nem %-ok alapján hanem a stackem alapján.

Ja kb én is csak így.

TaRka0107
Hát én olyanokra figyelek, például ha hív a srác 1200-ra 300-at vagy 400at és sorhúzóm van vagy flushhúzóm akkor megadom, de ha potot hív vagy 3/4 potot akkor nem szoktam megadni, mert nekem az már nem éri meg.

Amúgy ti mennyire játszotok matek szerint? Figyeltek a pot odds-ra, implied oddsra, amikor húzóra calloltok? Vagy inkább érzésbõl?

Én kb vegyesen, elsõsorban érzésbõl játszotam, de nagyjából nézem az oddsokat is.

9:1 asszem.