Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

plu604
handhistory-t keresek, jó sokat :) akinek van és küldene, írjon és küldök én is, bár nekem nincs túl sok. FullTiltPokeres, PokerStarsos, PartyPokeres érdekelne.

Airbus A380
Hali 2 kérdésem lenne. A fulltilt-nek van magyar nyelvû ügyfélszolgálata? ill a free zsetonok újra töltése hogy megy? mennyí van és mnnyi idõre és mikor újratölthetõ?

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

sz4bolcs
Aki kiesik, az lesz az osztó. 8) Vagy veszünk pár sört, és aki kiesik, az ihat. Nemtom, én nem szoktam unatkozni, miután kiesek. CG gyakorlás rámférne amúgy, legalább elnyerhetitek az összes pénzem..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Az tök jó, 3-an ti + 2-en mi az 5 ember, az már elég. SNG-val csak az a bajom hogy aki kiesik az utána végig unatkozik :D CG-ben meg ilyen nincs, na meg én azt játszom, és jobban is megy. De majd ezt meglátjuk, ha aktuális lesz.

sz4bolcs
Mi eddig csak sng-t nyomtunk 500 Ft nevezéssel, azt mindenki szereti. 3an vagyunk, akik cashgame-tõl sem zárkóznak el, bár én abban nagyon fish vagyok...
Amúgy 3 pokeres ismerõsöm van +1 akinek jelenleg nincs pénze pokerre, általában hétköznap is ráérünk, de a hétvége is jó. 300as zsetonkészletem van nekem is (illetve ismerõsi, ami nálam dekkol), meg helyem is van hozzá.

Ja még annyit mondanék, hogy nemsokára jön a topik design 2.0 :D Csak lassan haladok / haladunk vele. De nemsokára meglesz, és akkor az Extra gomb is mûködni fog végre :)

Szabolcs: az elõ póker részleteit hogy gondoltad? Milyen téten, milyen formában? Én leginkább cash game-nek örülnék (5/10 vagy 10/20, 1000-2000-es beülõvel), de te gondolom inkább SNG-ban gondolkozol :D

Helyed van? Zseton? Játékosok? Nekem van (ill. lesz nemsokára) 300 darabos zsetonkészlet... nem sok, de ha senkinek nincs, akkor jó. Ezenk kívül 1 haverom van, akit érdekel annyira a póker hogy beáldozzon rá pénzt :D Ti hányan lennétek? Ja és általában mikor értek rá? Gondolom hétvégén játszanánk.

Egyelõre csak puhatolózás szintjén kérdezem, mert nem tudom mikor lesz szabadidõm, szóval még semmi konkrétat nem tudok mondani :)

Így utólag flop all-in kellett volna.... csak féltem a set-ektõl, mert közepes pp-re tettem õket.

Rash87
Ez megint egy olyan,ami ellen sokat nem tudtál csinálni.
Bár én a másikból pár $-t kihúztam volna turn+riveren, hátha...

Glory, Glory Man. United!

Szerintetek jól játszottam meg?
http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=2894468

AQ-t én is utálom. AJ-t szintén. Kedvenc lapom nincs, de nagyon imádom látni a JTs-t, és bármilyen PP-t :)

TaRka0107
Kedvenc nem nagyon van. Suited konnektorokat imádom:D AQ-t utálom mint a szart. Szerintem még sosem nyertem vele.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Csacsi
Nekem az AA a kedvenc lapom, mert azzal nyerek a legtöbbet.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

fook
valamiért a legtöbb dáma kombinációt én is nagoyn rühellem :D:D
nekem kedvencem a 99 :)

kedvenc kézbelapom a 74s kõrbõl :) de nem játszom meg csak nagyritkán :P
amit utálok az pedig a JQs :)

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

fook
Amúgy nektek van kedvenc/utált kézbe lapotok ?:)

fook
2x :) na mind1 , lehet ilyen bad beates nap is :)

értem :) és te hányszor húztál túl valakit? hányszor javult a hátrányban levõ kezed?

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

fook
ma vagy 6-7x szopatott meg riveren , de nagyon :(

mi a problémád vele?
pár éve itt játszom, soha nem volt semmi problémám vele :)

fook
ilyen egy patkány oldalt még nem láttam mint ez a full tilt

plu604
az fasza könyv... és nem csak versenyekhez jó.
a phil gordon féle kis fekete/zöld/kék könyvek tetszettek még. a fekete nagyon alap, a zöldben már vannak érdekességek, de a legjobb talán a kék, az egy példatár, megoldandó helyzetekkel, szerintem abból is sokat lehet tanulni. Egyébként mit játszol? NL?

Ja hát annyira szerintem sem volt nehéz dobás, csak úgy betettem :D Flopon persze check-raise-elni akartam.

sz4bolcs
Az elsõnél olyan KK körül adtam volna meg az emelést.

sz4bolcs
Valaki tapasztalt don játékos elemezné, hogy milyen volt a két megjátszás?

sz4bolcs
vicces szituáció DON játékban, két egymást követõ kézrõl van szó:
Címe lehetne: "Amikor a szarabb kéz sokkal jobb" :D

http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=2890615

http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=2890616

:)
Most én is totál így vagyok... eléggé mínuszba jöttem ki, aztán most inkább olvasok-videókat nézek és majd ha már kellõ tudásra szert tettem próbálkozok:)
Miket olvastál még? Vagy esetleg tudnál valamit ajánlani, amit nagyon jónak találtál?:)
Most a Dan Harrington versenystratégiát olvasgatom... elõször a Collin Moshman sit and go-t kezdtem, de az most túl száraz volt nekem... majd késõbb visszatérek rá:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

plu604
mivel többet olvastam mint játszottam, és elõbb olvastam aztán játszottam, nemigazán. kicsit mintha tanulnád hogy hogyan kell szépen rajzolni, de nem rajzolnál. de rengeteg hasznos információhoz hozzájutottam, amiket így utólag hallok vissza, és így beugrik hogy aha, ezt már ismerem. a másik akadály, hogy pl. a kis fekete/zöld/kék könyvek NL hold'em-rõl íródtak, én meg FL-t játszom. Sklansky pókerelméletét még nem fejeztem be, elég tömény, nincs mindig agyam foglalkozni vele.

és ha szabad kérdeznem mennyire segítették a könyvek a játékod (pozitív) alakulását?:)
(érezhetõen) nyereségesebb lettél tõle?:)

plu604
amennyit csak lehet :D mindent megteszek a fejlõdés érdekében. :)

jajj elnézését :$:D elnéztem...4 treffet láttam, a 3 helyett...sztornó az egész

max annyit hogy floppon kellett volna hívni a 1,5et és nem turnon :)
de szép dobás, tényleg gratu

azért ez nem volt nehéz dobás, sõt a megadás riveren bõven felért volna egy rossz játékkal :)
de gratu :)

"az el nem vesztett chipek fontosabbak a megnyerteknél"

Tyû... te hány könyvet olvastál már el:D

plu604
kis zöld könyv. de ha már itt tartunk, akkor sorrendben: kis fekete könyv, kis zöld könyv, kis kék könyv. utána mehet a Sklansky-féle póker elmélet.

Haller!
Szerintetek melyik könyvvel érdemes kezdeni, A póker kis zöld könyve vagy a Póker elmélete lenne a jobb?
Köszi elõre is ;)

cesc fábregas

How it's made: Jó pókerjátékos:D <#eljen>

TaRka0107
<#eljen>

Néha a jó dobás majdnem olyan jó érzés mint egy jó call :)
http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=2889260

plu604
Hál' Istennek haverom leosztása volt, nem az enyém... Õ flushre tette.

Galy
thx
Itt nem szoktunk flémelni, úgyhogy fejezd (fejezzétek) is be lécci. Köszi.

sz4bolcs
xDD

Jeeee! Kezdõdik!:D:D:D

sz4bolcs
Te vagy itt a sheriff?

Me0w
Azelott akartad ellopni, mielott lattad volna, hogy van hozza nyilvanos letolto. Ennyi.

Together we'll fly someday...

TaRka0107
<#idiota><#wilting>

sz4bolcs
Hogyne. A vakokra is mindig ráemelek. :D Élelmesnek kell lenni, minden zseton számít.

kraawz
van hozzá teljesen legális letöltõ program, szóval az arcodból most vegyél vissza <#wave>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Me0w
Na, magyar mentalitas, hogy lehet valamit valahogy ellopni. Hihetetlen.

Together we'll fly someday...

sz4bolcs
Részegen toltad?