22323
-
#472 ezmi? -
N1 #471 Valami készülőben van
http://www.oceaniaairways.com/
... -
winnie #470 így már értem, de tény, hogy ez is egy műfaj - itt nem nincs normális értelemben vett lezárás valóban. (ld. jj abrams másik sorozata az alias, vagy a twin peaks)
anno ezért sem jött be nekem a vége, mert szerintem egyes részek végén sokkal nagyobb cliffhanger volt, mint az utolsóba. -
Cvd #469 Nem is azzal van a gond hogy fent akarják tartani az érdeklődést, ezért egy egy halom dolgot nyitva hagynak, ez természetes. A gond az volt, hogy emellett illik lezárni/megmagyarázni/összegezni is jópár dolgot, hogy az embernek meglegyen az az érzése hogy itt vége egy évadnak. Ez utóbbi teljesen hiányzik, (míg pl. a DH esetében szépen megoldották), így sokakkal egyetemben nekem is hiányérzetem van az évaddal kapcsolatban.
A Csillagkaput nem számítanám ide, az teljesen más logika alapján épül fel. Egy-két évadot kivéva sokkal kevésbé (vagy sokszor egyáltalán nem) függenek össze a részek, az ilyen sorozatoknál teljesen normális hogy a cliffhanger egy félbevágott rész első fele. Ott nem kell lezárni semmit, csak veszélybe sodorni a hírókat, aztán mikor a legnagyobb halálveszélyben vannak, kiírni hogy "TO BE CONTINUED..." és kész.
-
#468 egy szigeten teis rámásznál egy fehér tyukra -
_Vegeta_ #467 A csillagkapu jo gyenge sor szal nem is eri meg vele foglalkozni. :)
#466: Nallam detto ugyanezt a helyzet, a szineszek akcentusa kivallo! Sayid: We are not alone! :DD :) charlie britt akcentusa, claire ausztral akcentusa stb.. :)
Boone vissza fog jonni.. (jajj ez spoiler volt boccs) :D
Charlie amugy jo fej a kis hobbit. :) -
Nyiri #466 Nem a vegevel volt bajom. Idegesitett hogy "Hey Dude"-rol alig volt info de Kate-rol meg 3 resz is szolt. Kate-l semmi bajom jo csaj meg minden (bar neha a hazugsagai miatt idegesitett).
Karakterekrol igy velekedek.
A koreaiakrol alig volt info. A csavo karaktere nagyon tetszik de ohne info. Par aprosag csak. A csaj nagyon csinos es jo fej.
Michael es a fia-t nemtom hova tenni. Nehol elmegy nehol kinyirnam oket.
Doki nagyon alap. Mindig azt vartam hogy letamadja Kate-t es forditva is :) Ideje lenne mar.
Sayid a masik kedvenc karakter. Tetszik a katonai multja es a szaki beallitottsaga. :) Bar nehol necces. Eletet kockara teszi valakiert aztan ramaszik egy feher tyukra (azert megertem :)
Boone-t nem kellett volna kiirni. Nagyon hianyzik a srac.
Shannonrol neha az a velemenyem hogy csak azert van, mert kell egy jo csaj :)
Sawyer egy ilyen csavo kellett bele. Neha kocsog, egyre jobb fejnek tunik bar leszallhatna Kate-rol :) Az a dokie :P Igaz a vegen jol megutalta.
Locke - Nincs mirol dumalni. Ez az alap csavo. Igazi Saválló Men :D
Charlie - Meg nem hevertem ki hogy kinyirta a sracot. Ott nagyon megutaltam :) -
winnie #465 azt hittem azt írod, hogy az évadzáró miatt van tele a tök.
az, hogy tetszik -e, az ízlés kérdése - én spec nem akarom, hogy hamar kiderüljenek a titkok, maradjanak csak a szálak. sokkal jobban érdekeltek az emberek és a történeteik.
azt a készítők is tudják, hogy egy hasonló sorozatban nem jó ha (hamar) lelövik a titkot - ezért is látnak hozzá teljesen más irányból a sztorinak a 2. évadban. -
#464 nem tudom én végig feszült voltam a részek alatt, nekem nagyon bejött -
Nyiri #463 A lost kozepe tajan nagyon kezdett lapos lenne. Total semmitmondo tortenetek egy rakas megynitott szal rohadt erdekesek aztan 3-4 reszig egy kukkot nem szoltak rola. -
winnie #462 De vigyazni kellene vele, mert egy ido utan az embernek a toke televan. Jopar sorozattal voltam igy es hagytam a picsaba.
??? ezt nem értem. miért? egy sorozatot nem úgy kell kezelni, hogy közben lesz vége, hanem úgy, hogy amikor lemegy az utolsó rész, akkor van vége. (ld. mondjuk a lost-ból, ha lemegy a 100. rész, mittomén) - az, hogy egy évad végén cliffhanger van, még jó is, szerintem -
winnie #461 ez nagyon nem igaz. -
#460 hát azért ott is volt egyik évdról a másikra történő áthuzódás -
solti #459 Ezért jó a Csillagkapu, ott van mindig lezárás, elég jól elkülönülnek az évadok, mégis egységet adnak és q***va sokan nézik:D -
Nyiri #458 De vigyazni kellene vele, mert egy ido utan az embernek a toke televan. Jopar sorozattal voltam igy es hagytam a picsaba. -
#457 logikus -
#456 remélem így lesz
akkor várjunk a folytatásra -
winnie #455 a sorozatok 90%-ában az évadzáró rész nem lezár, hanem újabb kérdéseket vet fel, hisz az a lényeg, hogy a néző visszatérjen ősszel, hogy megnézze az évadnyitó részt -
_Vegeta_ #454 Ez nem a lezaro sorozatok koze tartozik. ;) -
#453 pontosan -
béricsi #452 winnie: te mindig kötözködsz :)
úgy gondolta, hogy így évad végén jó lett volna egy bizonyos fajta lezárás.
pl. a esperate-et is elég szépen lezárták, ugyanakkor hagytak nyitva dolgokat, ezáltal lehet várni a második évadot... -
winnie #451 vége? miért akartad, hogy vége legyen? -
_Vegeta_ #450 Miert kene vege lenni neki? Oo -
Monoton #449 Hát nem. DE nagyon király volt!
Várom a folytatást! (ami nem most lesz) -
#448 ma volt az AXN csatornán az utolsó rész
hát nem nagyon lett vége a sorozatnak!!!!!!! -
Christian #447 sárga. De már beállítottam a windows tűzfalban a 6881 -es portot, akkor miért passzív még mindig? Routerem is van, talán ebben lehet a gond? Nem tudsz routerben segíteni, hogyan állítsam be? -
béricsi #446 milyen színű a kis lámpa?
ha zöld, akkor aktív vagy, ha sárga, akkorr passzív vagy -
Christian #445 de hol? -
winnie #444 a bittornado (és gondolom a többi kliens) is jelzi, hogy mi vagy -
Christian #443 Offtopic: valaki régebben írta, hogy több száz kb-al tölt bittorrenten. Szóval, beírtam a routerbe meg a gépbe is a portot, hogyan lehetne letesztelni, hogy aktív vagy passzív vagyok? -
_Vegeta_ #442 Lehetne még mit valogatni. :D -
#441 a jegesmaci :)
most kezd majd csak izgalmas lenni :I
-
#440 szerintem nincs semmilyen titok mindenki a saját életéből vett elm,életeit látja a szigeten szerencse ,isten, stb -
solti #439 Az alábbi hozzászólás spoiler-t tartalmaz!!!
Hi
Még egy szóra a nanobotokhoz....mikor megjelenik valaki valakije és eltűnik (nem emlékszem pontosan,talán Jack faterja volt) az is simán lehet nanofelhő, szintén mint a Prédában, mikor a férj lát "valakit" ülni még a kocsiban...viszont a nanobotos elméletnek ellent mond a az utolsó részben feltűnt számomra lepattantnak látszó motorcsónak,hiszen miért nem valami modernebb dolog van -
winnie #438 egy fószer direkt bejuttatja magát egy börtönbe, hogy az ott raboskodó, kivégzésre váró bátyját kiszabadítsa. spoiler nélkül ez az alap, de baromi komplex a sztori az első rész alapján. -
#437 miről szól? -
_Vegeta_ #436 " de van benne valami ami megfogja az embert."
Sztem a csajszi. ;) -
winnie #435 nyomok ide egy ajánlást, hogy csekkolja, aki tud angolul (de asszem lesz magyar felirat is) az ősszel induló prison break c. sorozat most kiszivárgott első részét.
ígéretes. -
#434 szegény daginak lemerült az eleme :( sajnáltam mindenkinek lett párja a szigeten csak neki nem :( -
#433 ja a veronica mars is jó kis sorozat (magánnyomozós, egész pontosan egy magánnyomozó tini lánya hiszi azt hogy ő is az, és mit tesz a véletlen, tényleg jól műveli ezt)
könnyed, laza sorozat, de van benne valami ami megfogja az embert.