22323
-
Nyiri #512 Vigjatekok szinkronban jok. Rajzfilmek (Shrek, nemo stb...) csak is angolul.
Akciok angolul. Sot meg a torrente is jobban tetszett spanyolul :P -
_Vegeta_ #511 Sose fogom megerteni mi jo a szinkronba. :) -
#510 lustaság :) -
#509 bocsi ha már írta vki, lusta voltam visszaolvasni -
#508 aug 26-tól az rtl klubon fogják nyomni (szinkronosan természetesen :)) -
#507 Sziasztok!
Egyik ismerősöm hatására beszereztem a teljes 1. évadot... Megérte.:) Régen volt ilyen, hogy 3 nap alatt végignézzek egy sorozatot...:) Utoljára nem is tudom megmondani mi kötött le ennyire.
Jó kis sorozat, csak meg kellett volna várnom a második évadot. Vajon mi van a lejárat mélyén? Miért kellett nekik a gyerek? A "tutajos" emberek vajon visszajutnak a szigetre? És még lehetne folytatni azt hiszem..:) -
Bandy #506 nekem tök nyolc csak már láthatnám :D -
#505 Nekem tetszett a "Pokoli Éden" is:) -
#504 mondjuk igaz,ennél kézenfekvőbb fordítást én se tudnék kitalálni,mi lenne "fapuma"? (by üvegtigris) -
#503 de őket má nem keresik :) csak az eltünteket szokták -
#502 "eltüntek ez elég lol"
Miért?Teljesen korrekt cím az eredetihez(Lost) képest. -
Bandy #501 láttam az rtl klub reklámját a lostrol :)). -
#500 én ezt nézem most: Arrested Development
remélem landol ez is egyszer))) -
Bandy #499 ok thx meglesem, amugy ez tök érdekes hogy a lost-ot ilyen hamar behozták hozzánk pedig vannak még nagyon zsir sorozatok amik még nálunk sehol sincsenek. :) -
#498 úgy tudom hogy már megszünt,pedig ott sok sorozat volt. én a mininova-t használom,ott fenn van minden jó. -
Bandy #497 btefnet.net ezt hogy lehet használni?:) nekem csak egy spyware-t tölt le :P -
Bandy #496 Én nem láttam Axn-on mert sajna nálunk nem lehet fogni, de én is kiváncsi leszek milyen lesz szinkronnal, bár az eredeti mindig jobb de magyarúl is meglesem :)). -
#495 az is gyors:)
hát igen mostmár mindenki vár:)
kiváncsi leszek a 26-ai első részre a retek klubon,remélem vmi jobb szinkron lesz,csak az a gáz hogy nyaralni leszek. Reménykedem,hogy vki rippelni fogja és lelehet majd tölteni. -
Bandy #494 hehe jah elhiszem hogy szar lehetett ennyit várni, viszont most én is várok :D -
#493 én naponta 1 et néztem -
#492 így könnyű nézni 3-4 nap alatt az egész évadot:DD
gondolj bele,milyen rossz volt minden héten várni az új epizódot sőt volt amikor egy hónapot kellett várni.... brrrr.... -
_Vegeta_ #491 Egyetertek. Viszont en ugy gondolom h a sorozat lenyege h megismerjuk a karaktereket es megtudjuk miert kerultek a szigetre. Nem pedig az h mi a fasz ez a sziget. :) -
Bandy #490 Köszi az infót amugy remélem nem nanobot lesz a rejtély mert ezzel elrontanák az egész sorozat hangulatát és épp ez tetszik benne, hogy ennyi rejtéjt hagytak nyitva.Én csak most szedtem le torrentől az első szezont és 3-4 nap alatt végig is néztem. Mégsem sem éreztem rajta, hogy nagyon elnyújtották volna a dolgot pedig, ha az ember megnéz 1 nap alatt 4-5 rész és nem vállik unalmassá akkor sztem egész izgalmas lehet a sorozat.:) Az első évad sztem nagyrészt azzal ment el, hogy bemutatták a főszereplőket. Szegény dagi srác nyert egy csomó pénzt és nem tudja elkölteni :D. Amugy ha jól értettem van egy doboz gyára is lehet hogy lock épp ott dolgozik ?:D -
#489 szept.21.
további info itt:Lost -
Bandy #488 Nem tudjátok mikor kezdődik a második évad? -
#487 :OK -
MolniGee #486 Ne feleldjétek el az egyetlen magyar fansitot sem !
Lost - Pokoli éden - Fansite
A 2. széria alatt is várok mindenkit, a megújult külsővel, és belsővel!
Sok újítás került az oldalra, szavazások, vélemények és pontozás minden külön részről, szereplőről, feltöltött képről, és ezek aéapján toplista!
Gyere, nézd meg az oldalt, és regisztálj! -
#485 utobbi :( -
_Vegeta_ #484 Az eredeti mindig faszabb.
Kori: Eleg szomoru sztem mindenkeppen nezd vegig ujra eredetiben. :) -
#483 én nem láttam eredetiben de szerintem elég jó volt a szinkron -
#482 remélem új szinkronnal nyomatják,mert szvsz a AXN-es változat elég gyenge volt az eredetihez képest! -
Nyiri #481 Ez is ugy jar mint minden mas sorozat. 1-2 honapig igy adjak majd mivel a "statisztika alapjan alig nezik berakjak csucsidore (ejjel 01:20) es 2 honap utan leveszik a musorrol. Minden olyan sorozat, ahol komolyabb volt a tema igy jart az RTL/Csiga adokon. Most vagy magyarokkal van baj (no brain a nezok tobbsegenel) vagy nem hagynak eleg idot a csatornak. -
#480 jaja _:) -
#479 Aug. 26-tól vetítik.
További infók ITT. -
#478 Ha jól láttam aug. 26án 20:55től. -
#477 hát a "pokoli éden" nem volt az?az is elég lol:) -
#476 eltüntek ez elég lol -
#475 az rtlkklubon mikor lesz a lost? -
solti #474 Hi
jajah,RTL megkezdte az óriásplakátozás "eltűntek" címmel....végre nem fognak rám hülyén nézni hogy egy lost sorozatról beszélek...:D -
#473 lesz az RTL-en