22323
-
gnom #552 mert azt akarjak hogy sokan nezzek, sokan nezzek az elotte-utana-kozben futo reklamokat, es ezekert a reklamokert sok penzt kerhessen el.
logikusan gondolkodva rajohettel volna te is :) -
Phat Smoker #551 amúgy a reklámhadjárat ellenére továbbra sem keltette föl a figyelmem maga a sorozat (lezuhant repülő,a túlélők a szigeten császkálnak,misztikus izékbe botlanak..jujj...mindez x részen keresztül! hurrá )
csak akarva,akaratlanul belebotlik az ember a mára már kissé idegesítővé vált plakátokba, hírdetésekbe, meg minden egyéb sz@rba, mely a loszttal kapcsolatos.
mi a pöcsnek kell ekkora hírverés ? miért nem elég egy 1xű reklámszpot a tv-ben ,mint minden más sorozatnál ? -
Phat Smoker #550 lehet hogy nem tudják passz...
tehát akkor válasz a kérdésemre, hogy minek tudható be ez az agresszív reklámkampány? 'reklámkampánynak, mert az átlag magyar asse tudja miez'
ühüm..világos
-
_Vegeta_ #549 reklamkampanynak, mert az atlag magyar asse tudja miez -
Phat Smoker #548 bazzeg ezt az agresszív reklámkampányt..már a csapból is a 'Lost' folyik!
újságok hada, idióta rádióremklám, óriásplakát, tv-reteklub
egy rohadt sorozat körűl sem láttam még ekkora rongyrázást!
minek tudható be mindez ?
-
#547 zsir... -
#546 Lezuhant repülő, túlélők, misztikus és rejtélyes dolgok a szigeten.
Egyelőre többet nem érdemes írni róla.Nézd meg és 2-3 rész után már tűkön űlve fogod várni a folytatást. -
#545 valaki pár szóban összefoglalná miröl szól a sorozat? -
winnie #544 ha a letöltésre célzol, akkor az az oldal megszűnt már. használj torrentkeresőt. www.torrentspy.com -
winnie #543 jó, azt igen:) -
TommoT #542 winnie, nem találom ott, hogy hol kéne a részekre rákeresni -
#541 amit a kedves tvnézők most látni fognak, azt én már láttam, ahogy te is :) -
winnie #540 azért közel sem az egészet, mert nemsokára ránk szabadul az újabb 22 rész:) -
#539 én meg remélem, hogy vmi miatt 10-12. rész környékén befejezik a vetítését... :DDDD, hogy mindenki agyérgörcsöt kapjon az idegtől :DDDD
[már látta az egészet] -
_Vegeta_ #538 En meg remelem ugylesz.
[gonosz] -
Nyiri #537 Remelem nem ugy lesz, hogy leadnak 10 reszt aztan berakjak csucsidobe (hajnal 02:30) -
Nyiri #536 LOL :D
RTL-n szamalo van hogy mikor kezdodik a Lost :) -
#535 Az RTL Klub előzetese :D -
N1 #534 jó kis spot -
winnie #533 ezmiez? -
http://fogpiszkalo.uw.hu/Lost.avi -
#531 Hát ez van. Megint várok egy évet.:) Bár úgyse bírom ki...:) -
winnie #530 hát, gyakrabban biztos, hogy nem lesz. ossz el 23 részt 42 hétre. lesz 19 hét, amikor nem lesz rész, és tuti lesz megint egy-egy 3-4 hétes szünet is. -
#529 Remélem ezt gyakrabban adják, majd mint az első évad részeit.:) Mikor itt olvastam vissza a topikot, láttam min mentetek keresztül két rész között. Én meg 3 nap alatt végignéztem az első évadot.:) Már így is alíg várom, hogy folytassák végre.
Egyébként én is csak ajánlani tudom, hogy NE szinkronosan nézze meg, aki teheti. -
#528 -
#527 :D jaja má előre félek tőle -
_Vegeta_ #526 Inkabb a 2.evadot varom mint a gagyi magyar szinkront. :) -
N1 #525 rtlklub -
#524 hol? -
N1 #523 08.26 - Lost - 21.00-22.30 -
#522 :( -
winnie #521 minispoilerek
a képregény csak afféle tidbit, easter egg, vagy hogy nevezzem - igazából _valószínűleg_ nincs sok jelentősége - hasonló, mint amikor a koreaiak sztorijában megjelent hurley a tévében, vagy amikor utaltak rá, hogy locke hurley alkalmazottja. ezek rajongóknak szóló "ajándékok", amik így a net korában már nem maradnak sokáig rejtve a nagy nyilvánosság elől. -
#520 no most jutottam el oda, hogy végignézzem az I. évadot.
!!!SPOILER!!!
hmmm
elég sok kérdést vet fel a hajón lévő csávók megjelenése, a lépcső a fémfedél alatt és még pár apróság. pl minek kellenek nekik gyerekek? Mi az a fekete köd? A nő őrült, vagy tényleg igaz a meséje? Számoknak mi a szerepe?
És még egy dolog ami engem kurvár@ nem hagy nyugodni: nemtom ki vette még észre, de visszatérő motívum az a képregény, aminek az elején egy jegesmedve van!!! A feka kisgyerek is olvasta korábban a parton, és most az Exodusban, Hugo mikor nagynehezen feljut a gépre, leül és ezt a képregényt veszi a kezébe! És továbbgondolva találkoznak is ugye egy jegesmedvével, ami persze nem is illik arra az éghajlatra. -
_Vegeta_ #519 Az igaz viszont. :) -
#518 nem kell olvasni:) -
_Vegeta_ #517 #511 :) -
#516 én láttam szinkronosan nekem tetszett -
_Vegeta_ #515 Ott a felirat.. -
#514 mondjuk nem mindenki tud angolul!!!!!!!!!!4 -
_Vegeta_ #513 A The hitchhikers guide to the galaxy sorozat kivetelesen jobb szinkronba. :)