22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • gnom
    mert azt akarjak hogy sokan nezzek, sokan nezzek az elotte-utana-kozben futo reklamokat, es ezekert a reklamokert sok penzt kerhessen el.

logikusan gondolkodva rajohettel volna te is :)
  • Phat Smoker
    amúgy a reklámhadjárat ellenére továbbra sem keltette föl a figyelmem maga a sorozat (lezuhant repülő,a túlélők a szigeten császkálnak,misztikus izékbe botlanak..jujj...mindez x részen keresztül! hurrá )
    csak akarva,akaratlanul belebotlik az ember a mára már kissé idegesítővé vált plakátokba, hírdetésekbe, meg minden egyéb sz@rba, mely a loszttal kapcsolatos.
    mi a pöcsnek kell ekkora hírverés ? miért nem elég egy 1xű reklámszpot a tv-ben ,mint minden más sorozatnál ?
  • Phat Smoker
    lehet hogy nem tudják passz...
    tehát akkor válasz a kérdésemre, hogy minek tudható be ez az agresszív reklámkampány? 'reklámkampánynak, mert az átlag magyar asse tudja miez'
    ühüm..világos
  • _Vegeta_
    reklamkampanynak, mert az atlag magyar asse tudja miez
  • Phat Smoker
    bazzeg ezt az agresszív reklámkampányt..már a csapból is a 'Lost' folyik!
    újságok hada, idióta rádióremklám, óriásplakát, tv-reteklub
    egy rohadt sorozat körűl sem láttam még ekkora rongyrázást!
    minek tudható be mindez ?
  • Tatyla
    zsir...
  • Dynamic
    Lezuhant repülő, túlélők, misztikus és rejtélyes dolgok a szigeten.
    Egyelőre többet nem érdemes írni róla.Nézd meg és 2-3 rész után már tűkön űlve fogod várni a folytatást.
  • Tatyla
    valaki pár szóban összefoglalná miröl szól a sorozat?
  • winnie
    ha a letöltésre célzol, akkor az az oldal megszűnt már. használj torrentkeresőt. www.torrentspy.com
  • winnie
    jó, azt igen:)
  • TommoT
    winnie, nem találom ott, hogy hol kéne a részekre rákeresni
  • fifi
    amit a kedves tvnézők most látni fognak, azt én már láttam, ahogy te is :)
  • winnie
    azért közel sem az egészet, mert nemsokára ránk szabadul az újabb 22 rész:)
  • fifi
    én meg remélem, hogy vmi miatt 10-12. rész környékén befejezik a vetítését... :DDDD, hogy mindenki agyérgörcsöt kapjon az idegtől :DDDD

[már látta az egészet]
  • _Vegeta_
    En meg remelem ugylesz.
    [gonosz]
  • Nyiri
    Remelem nem ugy lesz, hogy leadnak 10 reszt aztan berakjak csucsidobe (hajnal 02:30)
  • Nyiri
    LOL :D
    RTL-n szamalo van hogy mikor kezdodik a Lost :)
  • PLaci #535
    Az RTL Klub előzetese :D
  • N1
    jó kis spot
  • winnie
    ezmiez?
  • PLaci #532

http://fogpiszkalo.uw.hu/Lost.avi
  • Morpheus
    Hát ez van. Megint várok egy évet.:) Bár úgyse bírom ki...:)
  • winnie
    hát, gyakrabban biztos, hogy nem lesz. ossz el 23 részt 42 hétre. lesz 19 hét, amikor nem lesz rész, és tuti lesz megint egy-egy 3-4 hétes szünet is.
  • Morpheus
    Remélem ezt gyakrabban adják, majd mint az első évad részeit.:) Mikor itt olvastam vissza a topikot, láttam min mentetek keresztül két rész között. Én meg 3 nap alatt végignéztem az első évadot.:) Már így is alíg várom, hogy folytassák végre.

Egyébként én is csak ajánlani tudom, hogy NE szinkronosan nézze meg, aki teheti.
  • fifi
  • Rafaelo
    :D jaja má előre félek tőle
  • _Vegeta_
    Inkabb a 2.evadot varom mint a gagyi magyar szinkront. :)
  • N1
    rtlklub
  • fifi
    hol?
  • N1
    08.26 - Lost - 21.00-22.30
  • Rafaelo
    :(
  • winnie
    minispoilerek

a képregény csak afféle tidbit, easter egg, vagy hogy nevezzem - igazából _valószínűleg_ nincs sok jelentősége - hasonló, mint amikor a koreaiak sztorijában megjelent hurley a tévében, vagy amikor utaltak rá, hogy locke hurley alkalmazottja. ezek rajongóknak szóló "ajándékok", amik így a net korában már nem maradnak sokáig rejtve a nagy nyilvánosság elől.
  • fifi
    no most jutottam el oda, hogy végignézzem az I. évadot.
    !!!SPOILER!!!
    hmmm
    elég sok kérdést vet fel a hajón lévő csávók megjelenése, a lépcső a fémfedél alatt és még pár apróság. pl minek kellenek nekik gyerekek? Mi az a fekete köd? A nő őrült, vagy tényleg igaz a meséje? Számoknak mi a szerepe?
    És még egy dolog ami engem kurvár@ nem hagy nyugodni: nemtom ki vette még észre, de visszatérő motívum az a képregény, aminek az elején egy jegesmedve van!!! A feka kisgyerek is olvasta korábban a parton, és most az Exodusban, Hugo mikor nagynehezen feljut a gépre, leül és ezt a képregényt veszi a kezébe! És továbbgondolva találkoznak is ugye egy jegesmedvével, ami persze nem is illik arra az éghajlatra.
  • _Vegeta_
    Az igaz viszont. :)
  • Kori
    nem kell olvasni:)
  • _Vegeta_
    #511 :)
  • Kori
    én láttam szinkronosan nekem tetszett
  • _Vegeta_
    Ott a felirat..
  • Kori
    mondjuk nem mindenki tud angolul!!!!!!!!!!4
  • _Vegeta_
    A The hitchhikers guide to the galaxy sorozat kivetelesen jobb szinkronba. :)