22323
-
#592 Igen, tekintve hogy ez egy sorozat, egy rész alapján nem lehet megítélni az egész sorozatot, de általában az első rész elég meghatározó :\ -
#591 Pfff, tényleg szar volt.Alig lőttek benne, meg hiányoltam belőle a dugásos jeleneteket -
thiefpaper #590 Ha egyáltalán még nézni fogják... -
#589 mér akarod lelövetni a poént? türelem :D -
#588 mit vártál az első résztől?
nah végre egy jó sorozat jeee! -
#587 valaki elárulná akár priviben hogy mi van az erdöben?
-
#586 én is láttam, tényleg jobb eredeti szinkronnal és felirattal...
de izgi volt megint -
djukel #585 Hat ez rettento gyenge volt. Az RTL is hibas mivel ugy reklamozta ezt a filmet mintha krisztus masodik eljovetelerol lenne szo. Kozben csak egy hatasvadasz tucat film. Egyenlore. Nagyon bele kell huznia az elkovetkezo reszekben. -
#584 Jurassic Park???
LOL -
#583 később mást fogtok mondani, ez tuti... :) -
#582 16 év? kell ilyen aksi :D -
#581 Izomjó :)) -
nightgod #580 Kíváncsi vagyok, aki még nem látta, annak, hogy tetszett az első (dupla) epizód? -
#579 Jaja elég átlagos. -
#578 A nagy bereklámozás ellenére sokkal többet vártam a sorozattól, eddig nálam egy átlagos sorozatnak megy el. -
#577 Szerintem semmi újat nem hozott ez sem, olyan mint egy Számkivetett Jurassic Park-kal keverve én inkább maradok a régi jó sorozatoknál. -
thiefpaper #576 Jól hallottam, amikor Jin odament Hurley-hez a kajával, hogy ilyesmit mondott: enni, enni ? -
thiefpaper #575 Egyetértek. Bár eredetiben mi nem jobb? ;) -
Nyiri #574 Szinkron szar... Eredetiben jobb volt. -
#573 ja -
#572 még az első szünet van de valaki őrült már nyitott is egy ugyan "ez" topikot, na csak bejött a reklámhadjárat((( -
Augustus Gigo #571 na pont rosszkor küldtem el:D -
Augustus Gigo #570 "it nem lesz főhero, mert a 3. részben mindenki meghal, a többiek megsebesülnek..."
Ez most komoly? -
#569 :DDD
na jó, nem igaz... Hadd ne spoilerezzek már itt! Ez a sorozat egyáltalán nem "herok"ról szól, legyen elég annyi. -
#568 én sem a szó szoros értelmében véve írtam. Csak nem értem mi a célod azzal, hogy bejösz a LOST topikjába és leosztod, hogy neked aztán ugyan fel nem keltették az érdeklődésedet, nem nézed meg, a reklámok minek, mekkora a rongyrázás stb, stb, stb...
kicsit olyan feeling mintha bemegyek a GTA topikba és beírom ezt:
ez egy szutyok játék, nem való semmire, biztos nem fogok játszani vele...BYE
na ezért...
nos?
-
Phat Smoker #567 ki mondta, hogy kemény akarok lenni ?
ki mondta, hogy formabontó akarok lenni ?
mitől lennék a kérdéseim által kemény ?
mitől lennék a kérdéseim által formabontó ?
nos ?
-
#566 itt nem lesz főhero, mert a 3. részben mindenki meghal, a többiek megsebesülnek... -
#565 ez a doki lesz a fő hero???? -
#564 ezt értsd az 551-re is! -
#563 pont most ébred fel a doki... :DDDD -
#562 akkor te legyél kemény, te legyél formabontó, NE nézd a mindenki által csak szuperlatívuszokban emlegetett sorozatot... És akkor neked lesz jó!
Mindemellett sztem sem minket, sem az RTL nem érdekli, hogy te mit nézel, vagy mit nem nézel...
most jó? -
nightgod #561 Kb. 2 éve volt az M1-en. És igen, hihetetlen jó a sorozat. Nekem a személyes kedvencem... DVD-n amúgy már az 1., 2. évad megjelent és a 3. is mindjárt kint lesz (asszem november). -
Phat Smoker #560 én se tudtam, hogy a 24-et adták az M1-en!
gondolom a csatorna pénzügyi helyzete nem tette lehetővé, egy nagyobb kampány létrejöttét! de azért egy kicsi is megtette volna!
nem arról van szó, hogy akkora volumenű legyen, mint az reteklubnál, de azért jó lett volna vmi! -
Nyiri #559 Volt a 24?
Nah arrol lemaradtam pedig csak jokat hallottam rola. -
nightgod #558 Nem okoskodni akarok, de ezek a kereskedelmi csatornák a reklámokból élnek, tegyük hozzá igen-igen jól. Ha nem szakítanák meg a reklámokkal a filmeket, akkor ki a franc nézné meg őket? Ki reklámozna náluk egy vagon pénzért? Nem őket akarom védeni, de ez így működik.
A Lost-ot azért kell ennyit reklámozni, hogy a tudjanak az emberek róla és persze nézzék... és persze a reklámokat is nézzék, mert nekik az a lényeg. De ez a sorozat tényleg jó, mi sem járunk rosszul.
Egy ellenpélda erre az M1-en adott 24, ami szerintem, és nyugodtan mondhatom nagyon sokak szerint is, az egyik legjobb sorozat, ami a TV-ben valaha ment. De arról a kutya sem tudott, hogy ment. Következmény: a sorozat bukott akkorát, hogy rossz volt nézni, és nem igen hiszem, hogy lesz olyan bátor adó kishazánkban, aki műsörra tűzi ebben az életben. -
Phat Smoker #557 de nagy balfaszok ezek a marketingesek!
tehát nem is a sorozat miatt van a pár hete futó sok sok milliós reklámköltség, hanem hogy majd szépen megnézem, a reklámokat amelyekkel időnként félbeszakítják a filmet! világos! úgy kapcsolok el minden reklámról mint a huzat..meg szerintem más is! egyébiránt látom , hogy érdemben nem érkezett hozzászólás a kérdésemmel kapcsolatban..erre számítottam!
megaztán miért is kellene nekem néznem a xaros reklámjaikat ?
vki kötelez rá ? nem! hátakkormeg ?
-
Phat Smoker #556 fejtsd ki légyszi! minek is kellene örülnöm ? -
thiefpaper #555 :D -
#554 hogy örüjjé bazmeg :) -
thiefpaper #553 szabóZ elmés cikke a Lost-ról
A szinkronhangokra kíváncsi leszek (eredetiben láttam), meg, hogy mekkorát fog bukni (nem vagyok egy túl optimista ezen a téren).