22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Nyiri
    Mindent meg fognak magyarazni. Nem kell kerdezni :)
  • Pharaoh
    A fekete dobozban van jeladó is.
  • fifi
    de most itt nem a lezuhanás oka-mikéntje a kérdés

vagy én nem értettem a filmet?
  • Pharaoh
    ja, erre van a feketedoboz.
  • fifi
    na ez szét is hullott rendesen...
    de ezt a feketedoboz dolgot fel nem foghatom, biztos én vagyok hülye...
    ezek ott vannak az Isten háta mögött, feketedoboz vhol a roncsokban, kinek kéne ezt megtalálni? a mentőcsapatnak a hetedik napon? akkor kezet is foghatnak a túlélőkkel, és léphetnek haza nem?

nem értem-nem értem
  • Pharaoh
    Még nem, azért lennének kérdéseim, hogy mi az az erdőben.
  • fifi
  • fifi
    te ugye még nem láttad ezt a sorozatot?
  • Pharaoh
    A feketedoboz nem a túlélőknem kell, hanem a mentőcsapatnak, azt a tenger fenekén is megtalálják.

200tonnás repülő ha a vízbe essik akkor is darabokra hullik. Még akkor is ha kényszerleszálást próbál, nem csak úgy becsaódik.
  • fifi
    te ekkora aviatikai szagértő vagy, hogy tudod mi történik egy 200tonnás repülővel, miután beb@szódik a homokba? Miért ne járhatna a hajtómű?
    ha van is feketedoboz, mennyivel lesznek okosabbak adott esetben ott a parton?
    akksival kapcsban: ez a tipikus "így jártunk" esete
  • Pharaoh
    5 részben :
    A parton a hőség és az ivóvíz hiánya teljesen kikészíti a csapatot.

Lol 6 nap után se jönnek rá ,hogy árnyékot keressenek, vagy hogy pár levélsegítségével esőt gyűjtsenek?
  • thiefpaper
    Kicsit későpn küldte el...
  • thiefpaper
    Soroljad...
  • Pharaoh
    A lezuhant gépen a millió alkatrészből álló hajtómű tökéletes állapotban van + még müködik is.
    Nincs feketedoboz.
    A kis rádióban 5 percre elég az aksi.
    Sok ebmer ott fő a parton semmi árény nélkül
    stb
  • fifi
    például?
  • Pharaoh
    Azért így az első részben elég sok úgymond "hülyeség" volt. Tipikus amerikai film.
  • Neogan
    Ja meg Mazsolából pecsenyét sütnek, megtalálják a Vakáción a Mézga család szereplőit akik 16 éve a szigeten ragadtak, a francia üzenetet Máris szomszéd küldte. Ja a cipő meg a Gézáé (volt).
  • _Vegeta_
    Az igazan sikeres sorok hamar atjonnek hozzank is. (ER, x-files, stb)
  • _Vegeta_
    Fifi.. nagy szoveged van. ;)
  • sweech
    [nem olvassa el]
  • sweech
    jaja
  • Roll
    Megnéztem az első részt, és megnyerte a tetszésemet. És az is tetszik, hogy ilyen hamar átvette a retek klub.
  • Neogan
    Egyébként én most látom először de nekem nagyon bejön!
    De hosszú ez az 1 hét...:( Meg a suli...
  • fifi
    OFF:
    Tudd meg a nagy titkot:
    a monszta végülis úgy is felfogahtó mint Neo/a mátrixból/ a szigetre teleportálódott személye...
    ez csak az 5. részben derül ki, tehát :SPOILER
    később feltűnik még Süsü a sárkány is/ő megeszi a kutyát/, mindemellett nemtom feltűnt-e a parton a Halálosabb iramból a Skyline... Na ezzel fognak elhúzni az első évad 30. részében a szigetről. Ezután visszatérnek Arnold Schwarzenbergerrel és lekaszálnak mindent/ezzel a rendező a Commando című film oltárán tiszteleg/...
    Az azért nem tetszett, hogy a 25. részben mit keres Jáksó László, Polt Péter és a kockásfülű nyúl...
    Ja és végszóra persze feltűnik Elvis is! Igaziból ez a sorozat lényege: ELVIS ÉL!!!
  • Cvd
    Visszaolvasva találsz némi infót a kérdésedre, de annyit elárulok hogy aki naprakész a sorozatból, az is maximum találgatja a dolgokat. Elvégre ha egy sorozat rejtélyekre épül, akkor nem szokás menet közben, de főleg nem az első részben leleplezni azokat.

Más: Ez a szabóZ kritika indexes szokás szerint veszélyesen nagy baromságokat (is) tartalmaz, gyanítom hogy nem nagyon látta a sorozatot.:)
  • _Vegeta_
    :DD
  • Neogan
    Jegesmedve !! Nagyon kira!
    Mi lesz még, veszett rozmár? :D
  • Pharaoh
    Ja, mert különben meg kell állapítanom hogy ekkora marhaságot rég láttam.
    Nincs feketedoboz, stb és most ez az izé is. Ha legalább azt tudnám hogy mi, akkor lehet képben lennék és más lenne a véleményem.
  • nightgod
    nem jó így ezt a sorozatot (meg mást se) nézni! Hetente egy rész elég gáz... 4-5 részt tolhatnának belőle így alkalmanként. Úgy azé jobb volt!
  • fifi
    mondhatjuk, hogy az...

[asszem]
  • thiefpaper
    Ezt már máshol is írtam:
    Mindent. Rögtön. Azonnal?!
  • CalebJoe
    Hát annak idején amikor megláttam az X-Aktákat az első résznél már megfogott de ez...
    Fifi te horror rajongó vagy mint én is nem?
  • Neogan
    a kutyával mi lesz? ugye nem olyan nyálas dolog mint a Lassie hazatér? :)
  • Pharaoh
    Priviben írja már meg valaki mi van az erdőbnen. Valami kisérleti sziget volt?
  • rorr
    nincs videód?
  • _Vegeta_
    Ecsém mit nyomtatok itt szoveget. :D
    Remelem mostmar igazat adok nekem h mien szar a szinkron. Ez tipikusan az a film amit nem szabad szinkronizalni. :)
  • Montanosz
    szerintem nézni fogják!
    csak éppen péntek este minden fiatal lazít))
    más időpont jobb lett volna
    hű ha még a 4400-at is megvenné a retekTv akkó' le a kalappal)))
  • fifi
    no, engem aztán ugyan nem érdekel, ki nézi ki nem...

úgykellnekik
  • fifi
    meg a lézerdkardos párbajok is jól jöttek volna...
    no meg az autósüldözés...
  • sweech
    :DDD