22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Serpa
    ki lett vmi ollózva?
  • djukel
    Ez is olyan nezettsegvezerelt sorozat mint amivel az utobbi 10 evben etetik a nepet. Megha az elejen van is egy jo alapotlet a story vegkifejlettel sose er veget, ha nagy a nezettsege a musornak, hanem mindenfele uj szalak bekapcsolasaval nyutjak mint a tesztat evekig, amig hozza a nagylovet. Ebbol is kitudja hany avad lesz.
  • fifi
    mostmár megtudtad, nem érdekel: T-Rex az!
  • Neogan
    az is tök borzongató volt amikor a srác kiszámolta, hogy 16 éve ismétlik az üzenetet...
    Jesu- milyen számok?
  • Cvd
    Egyre többet tudni majd róla, az évad végén már látni is lehet, de a kiléte még nem derül ki akkor sem.
  • Montanosz
    kár keresni a film hibáit, ha mind úgy lenne ahogy kritizáljátok akkor csak egy survivorgyőzike 111.rész lenne.
    szerintem pedig a jegesmedve tök poén volt, meg hogy összevan kapcsolva a történés a képregénnyel, vagy például a szereplőket mutatják hogy a repülés előtt is többször találkoztak/találkozhattak..a számokról nem is beszélve aminek később nagy jelentősége LESZ!
    vagy figyeltétek hogy a dokinak a tetkója ugyanaz mint a repülőgépen lébő szimbólum?
    szerintem az ilyen apróságoktól izgalmas ez a sorozat, és hogy páran fikázzák mert nem tudnak elszakadni a nyomorúságos hézköznapoktól ( erre mondja Füles hogy szürke pépet fújtak az agyukba), attól még nagyon jó sorozat, és remélem egy új fellendelüs kezdődik a sorozatok világában. lásd jön a DH, remélem lesz a the4400 és a House is a magyar adókon!
  • Neogan
    ne érts félre fifi én nem szeretném lelövetni a poént, a filmből szeretném megtudni.
  • Zacsy
    A jegesmedve odavágot akkor már inkább King Kong vagy valami hihetőbb
  • Rafaelo
    a szinkronról meg annyit szeretnék mondani hogy igenis vannak a sorozathoz illő szinkronhangok csak nem nekik adták ezeket a szerepeket :(
  • fifi
    de, az egy T-Rex lesz...

[rühelli, ha előre kérdezősködnek, és el kell mesélnie]
  • Rafaelo
    az egész sorozat arról szól hogynemtudják mi a monszta :(
    birom az olyan jeleneteket amik idulás elöttiek :)
  • Neogan
    King Kong!! :) Ő volt nem? Akkor most a végén hazaviszik aztán bedják cirkuszba?? :)
  • Neogan
    Raffaello- Dettó :)
  • Neogan
    hányadik részben derül ki a monszta kiléte?
  • Rafaelo
    még anyám is bele nézett pedig nembirja az ilyen véres hulla a fán filmeket :)
  • olos123
    Szerintem rohadt jó a sorozat, bár nekem a jobban tetszett angol hangokkal mint magyarral, hisz már láttam mind a 25 részt. De azért igy sem rossz!
    Ja meg a kínai csávó beszédjében néha vannak magyar szavak,pedig az angol szövegében egy sem volt :)
  • Rafaelo
    igáz!
  • Neogan
    azt hallottam hogy a kis fadöntögető rosszcsont nem dínó. Igaz ez?
    A dagit azt nagyon bírom. az elején azt hittem lány :) hogy ráájult a rendőrre :)
  • Rafaelo
    nem gyenge baki a fordításban:

másik forumról : ez igaz lehet?

vérmérgezés helyett vérfertőzés hangzott el a doktor úr szájából...

:D

• Phat Smoker
    az ázsiai párnak a mondandóját miért csak az elején feliratozták ?
    miért húzódtak úgy félre a többiektől ?
    A jegemedvének látszó égi tünemény a dzsungelban..roxx! :)
    szerintem semmi baj a szinkronnal!
    tetszik, ahogy több szemszögből bemutatnak különféle dolgokat a visszaemlékezés során!

• franco
    ezmiez? vótmá?

[abszolutnemérdekli]
  • _Vegeta_
    Aki nem szereti a sorozatokat az meg levan sajnalva. :)
  • NuCLEARScoRp
    Jó film!!... az előzö hozzászólásom törlőjének meg gratulálok...
  • winnie
    hehe. anno, amikor tavaly júliusban kijött a dupla pilot, vagyis ami most ment a tévében, már akkor éreztem, hogy bazz, megvan az ősz egyik sorozata. szerintem, akinek ez nem ütött, annak a többi sem fog ütni, hanem unalmasnak fogja találni és idegesítőnek.
  • Nyiri
    Szornyes resz? Milyen szorny? Nincs is szorny. :)
  • Nyiri
    Aki mar most fikazza csak sajnalni tudom. 1 resz meg nem jelent semmit.
  • PLaci #646
    Hát, ha nem lenne ez a szörnyes dolog, akkor én kb. 100%-ot adnék rá...

Hogy mért megy a hajtómű? Ha jobban figyeltél volna, akkor észre vehetted volna, hogy a törzs közepe a faje tetején landolt. A hajtómű csak akkor áll le és esik szét, ha belefúródik a földbe vagy telibetrafál jópár fát/madarat/stb. Ráadásul a repülőgépekben a szárnyakban tartják az üzemanyagot...
  • winnie
    paharoh - esküszöm, hogy filmek közben nem foglalkozom ilyesmivel. inkább próbálok szórakozni:)
  • FrezeR
    pont ez tünik jó dolognak, hogy van min agyalni
  • tehen_m
    jaja Aki most elvesztette a fonalat az nézzen rajzfilmet.
  • Brankley
    csak egy "picit" drága...
  • Brankley
    Hát, engem nem kötött le...(persze nem azt mondom, hogy rossz)
    24 sokkal jobban lekötött.
  • nightgod
    Hidd el, ez a sorozat le fog kötni. Fog még itt történni nagyon sok érdekes dolog. Szerintem tök jó, hogy minden ilyen ködös. Ez nem nagyon fog változni, de hálistennek nem is igazán fogod tudni megjósolni mi következik. Igaz elfogult vagyok, de SZERINTEM messze veri az összes szerencsétlen kereskedelmi tévés vacak. Ez persze csak az én véleményem, és nem kell velem egyet érteni...

• FrezeR
    nekem tetszett az első rész. szeretem a rejtélyeket:) meglátjuk mit hoz a folytatás..
  • Pharaoh
    Jójó, csak egy Robinson Crusoe-os sorozatra számítottam erre jött az a valami, ami egy kicst meglepett. Majd kihecerem és tán tetszenni is fog a sorozat.
  • nightgod
    Imádom az olyanokat, akik minden mögött valami hibát keresnek, vagy minden egyes mozzanatot annak akarnak tekinteni. De hálistennek ez a sorozat őket is leköti, még ha csak ennyire is!
  • Pharaoh
    Nem írrom, de voltak amik nagyon szembetüntek.
    És nem hiszem hogy te pl nem gondolkpdtál el rajta, hogy mitől megy még az a hajtómű
  • winnie
    amúgy lol, hogy a f*kázók is idejönnek:) pláne lol, aki jegyzetfüzettel írja, hogy hol mi a hiba. éljenek a lelki szegények?:)

mindegy. a lényeg, hogy a 24 után ez a legnépszerűbb sorozat a magyar netezők körében.

második évad: szepember 21, aki nem tudná.

amúgy már tölthető a dvdrip és természetesen mind a 25 részhez a magyar felirat.
  • winnie
    én se tudtam, hogy a 24-et adták az M1-en!
    gondolom a csatorna pénzügyi helyzete nem tette lehetővé, egy nagyobb kampány létrejöttét! de azért egy kicsi is megtette volna!

srácok, a 24 volt az mtv legjobban promózott sorozata. nemhogy állandóan mentek a promók és betették egy nagyon erős időpontba, de még citylight plakátokra is kitették a reklámot - legalább is pesten.
  • fifi
    erre is lesz válasz