22323
-
#753 magyarul? -
#752 ettől függelenül nem biztos, hogy igazam van... -
#751 (pszt! csak növelni akartam a feszültséget azokban akik még nem látták) -
#750 én is gondolkoztam rajta korábban, van-e jelentése, de pl Winnie szerint is csak "meglepetés", kis poén a rendezőktől... Nem valószínű. hogy konkrét köze van a cselekményhez, bár ki tudja...
SPOILER
a számok már inkább jelentős tényezők! -
#749 rtl kivágott vmit az első 2 részből? -
winnie #748 mindehonnan lehet szedni az első 25 részt. -
#747 nem! jegesmedve, mutatták is egy pillanatra a képregényt és még lesz párhuzam a történésekkel (utasok pánikja a repülőn, meg az a bizonyos Dolog) majd figyeld. -
Roller75 #746 Szasztok !
Help ! Lemaradtam az első részről. Hol tudnám ezt letölteni, megnézni.. Vagy ismétlik valamikor ?
-
#745 B-er
-
#744 ez hülyeség -
#743 én mikor a lost 1. évadot töltöttem torrentről (egyben), a sederek száma 40 körül mozgott a leechereké pedig 5000-6000 között. A letöltés 1-2 óra alatt felment 100 K körülire és folyamatosan tartotta. Szal' szerintem azért nem olyan reménytelen. -
winnie #742 az első kérdésedre választ kapsz, ha megnézed, hogy a topik már egy évvel ezelőtt megnyílt, és már akkor is nézte a többség. -
#741 jegesmedve volt, mutatták a képregényt is! mindig nézzétek amikor a kisgyerek a képregényt olvassa, onnan tudtok információt leszűrni.
emuléről leszedheted és 1 szezon van idáig -
#740 Hol nézted végig? és hány szezon van? -
#739 arról beszélek amit lelőtt az emberünk! valami fehérszínű akármit -
#738 nagyon brutál. az első rész még elmegy családi filmnek, de a másodikat csak azok nézzék akik voltak katonák, legalább egy hónapot a családjuk nélkül töltöttek egy elhagyatott szigeten és tudják mi az ikerdeficit, és hogy hat az amerikai gazdaságra)))).
anélkül csak a szokásos "köcsöghamburgerzabálóamcsik" érzés önt el. -
winnie #737 ne akard tudni, hogy miről fog szólni, mert rengeteg meglepetés vár rád. ha megnézed a köv. részt, akkor a lényeg le fog esni. aztán vagy továbbnézed, vagy hagyod a fenébe,. -
_Vegeta_ #736 Ugyan mar reg vegigneztem az elso szezont, de szornyet egyet se lattam. Segits ki te mit lattal. :D -
#735 mi a filmben az sok szörny?
vagy miről is fog ez szólni? -
winnie #734 into the labyrinth
over there: tényleg jó? lent van az első 5 rész, de még nem néztem meg. ütős, drámai? vagy olykor laza? beszélső vagy inkább akció? -
#733 időlabirintusnak mi az angol címe?
OFF: ja meg most néztem a over there második részét, örök hála a fordítónak!
nagyon kemény film, végig markolásztam a fotel karfáját))))
kellene ez a sorozat is a magyar tévébem, mert az összes gagyi ismerősöm azt hiszi hogy az olajért mentek az amcsik irakba, most legalább látnák hogy nem.
( mondjuk nem is csökkent az olaj ára, most már tudható)
ON -
winnie #732 így van, szépen kiegyenlítik egymást - sok kicsi sokra megy. emlékszem múltkor a promnight és az i spit on your grave c. horrorklasszikusok szaladtak le onnan, most meg a gyermekkori alapsorozattal, az időlabirintussal küzdök:) -
_Vegeta_ #731 eMule akkor kell ha torrent nincs. :) -
#730 ja igen ténleg igazad van, persze én darabszámra gondoltam,))) meg arra hogy ritkaságok ott igazán elérhetők mint a 1979-es Fogadó a halott alpinistához vagy a benhur méltó társa a 68-as Vikingek! -
Phat Smoker #728 köszi, megnézem az emulet is!
-
#727 szóval a torrentet szerintem kár erőltetni ha több részt akarsz tölteni egyszerre! -
#726 aki tölteni akar!
én az emule plus-t ajánlom a sorozatokra mivel sokan töltik, lassan indul be de aztán ha beindul viszonylag hamar lejönnek csak ne szakítsd meg a netet mert sorbanállós a progi. (minnél több megosztás persze!)
viszont nekem 4-5 rész egyszerre jött és két hét alatt végeztem az összessel, ugyanez a DH meg a 4400-ra is igaz.
vagy dc és a sorozat hubok, arra meg úgyis rá lehet keresni a www.hublist.org -on. -
Phat Smoker #725 köszi, próbálkozom magyar torrent oldalakon! -
winnie #724 olyat tölts akkor torrenttel, ami friss.
ld. house első évad dvdrip - sok seeder van. dettó lost dvdrip. nemsokára jön a desperate housewives dvdrip is. (vagy szedd magyar oldalról, ott 10mbitesek is seedelik) -
Phat Smoker #723 melyik dc klienst használod többszálú letöltésre ?
illetve milyen külföldi hubokon nézelődsz sorozatok ügyben ?
nem kifejezetten a lost érdekelne engem, hanem más külföldi sorozatok!
(pl. desperate housewives, house stb..)
torrent nem igazán vált be sajna (kevés seeder->csigatempó) -
#722 helllo!
REal MAdrid Fan OLdal!
Nézzétek meg! -
#721 én többszálú dc-vel töltök, és külföldi hubokon 1176 embernek van meg a lost 1 évad. Tehát max sávszéllel jön :) -
#720 az igen, akkor mondhatni, hogy én "szerencsés" vagyok? :) -
#719 basszu 5 éve odakapcsoltam az rtl -re a berényi mikit láttam erre elkapcsoltam
pár napja megint oda kapcsoltam és még mindig a berényi miki volt a képen
basszus 14 év mulva odakapcsolom még mindig ott lessz vajon? :OOOOO -
gnom #718 szerintem ac3-as hangja van. tehat ac3filter, vagy vmi olyan lejatszo ami tudja... -
chuckyX #717 Köszike -
winnie #716 google, vagy más torrentkeresőt próbálj. mindegyiken fent van -
#715 dc++ -
#714 Ja hogy ez egy filmsorozat?:P Azt hittem valami sziget túlélős reality szirszar:D -
chuckyX #713 Nekem meg valaki azt mondja meg plz hogy honnan tudom leszedni a Lost-ot!
Dc nem találtam :(