22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Gabesz amd64
    magyarul?
  • fifi
    ettől függelenül nem biztos, hogy igazam van...
  • Montanosz
    (pszt! csak növelni akartam a feszültséget azokban akik még nem látták)
  • fifi
    én is gondolkoztam rajta korábban, van-e jelentése, de pl Winnie szerint is csak "meglepetés", kis poén a rendezőktől... Nem valószínű. hogy konkrét köze van a cselekményhez, bár ki tudja...
    SPOILER
    a számok már inkább jelentős tényezők!
  • Serpa
    rtl kivágott vmit az első 2 részből?
  • winnie
    mindehonnan lehet szedni az első 25 részt.
  • Montanosz
    nem! jegesmedve, mutatták is egy pillanatra a képregényt és még lesz párhuzam a történésekkel (utasok pánikja a repülőn, meg az a bizonyos Dolog) majd figyeld.
  • Roller75
    Szasztok !

Help ! Lemaradtam az első részről. Hol tudnám ezt letölteni, megnézni.. Vagy ismétlik valamikor ?
  • Breki33
    B-er

• fifi
    ez hülyeség
  • FtranX
    én mikor a lost 1. évadot töltöttem torrentről (egyben), a sederek száma 40 körül mozgott a leechereké pedig 5000-6000 között. A letöltés 1-2 óra alatt felment 100 K körülire és folyamatosan tartotta. Szal' szerintem azért nem olyan reménytelen.
  • winnie
    az első kérdésedre választ kapsz, ha megnézed, hogy a topik már egy évvel ezelőtt megnyílt, és már akkor is nézte a többség.
  • Montanosz
    jegesmedve volt, mutatták a képregényt is! mindig nézzétek amikor a kisgyerek a képregényt olvassa, onnan tudtok információt leszűrni.

emuléről leszedheted és 1 szezon van idáig
  • Gabesz amd64
    Hol nézted végig? és hány szezon van?
  • Gabesz amd64
    arról beszélek amit lelőtt az emberünk! valami fehérszínű akármit
  • Montanosz
    nagyon brutál. az első rész még elmegy családi filmnek, de a másodikat csak azok nézzék akik voltak katonák, legalább egy hónapot a családjuk nélkül töltöttek egy elhagyatott szigeten és tudják mi az ikerdeficit, és hogy hat az amerikai gazdaságra)))).
    anélkül csak a szokásos "köcsöghamburgerzabálóamcsik" érzés önt el.
  • winnie
    ne akard tudni, hogy miről fog szólni, mert rengeteg meglepetés vár rád. ha megnézed a köv. részt, akkor a lényeg le fog esni. aztán vagy továbbnézed, vagy hagyod a fenébe,.
  • _Vegeta_
    Ugyan mar reg vegigneztem az elso szezont, de szornyet egyet se lattam. Segits ki te mit lattal. :D
  • Gabesz amd64
    mi a filmben az sok szörny?

vagy miről is fog ez szólni?
  • winnie
    into the labyrinth

over there: tényleg jó? lent van az első 5 rész, de még nem néztem meg. ütős, drámai? vagy olykor laza? beszélső vagy inkább akció?
  • Montanosz
    időlabirintusnak mi az angol címe?

OFF: ja meg most néztem a over there második részét, örök hála a fordítónak!
    nagyon kemény film, végig markolásztam a fotel karfáját))))
    kellene ez a sorozat is a magyar tévébem, mert az összes gagyi ismerősöm azt hiszi hogy az olajért mentek az amcsik irakba, most legalább látnák hogy nem.
    ( mondjuk nem is csökkent az olaj ára, most már tudható)
    ON
  • winnie
    így van, szépen kiegyenlítik egymást - sok kicsi sokra megy. emlékszem múltkor a promnight és az i spit on your grave c. horrorklasszikusok szaladtak le onnan, most meg a gyermekkori alapsorozattal, az időlabirintussal küzdök:)
  • _Vegeta_
    eMule akkor kell ha torrent nincs. :)
  • Montanosz
    ja igen ténleg igazad van, persze én darabszámra gondoltam,))) meg arra hogy ritkaságok ott igazán elérhetők mint a 1979-es Fogadó a halott alpinistához vagy a benhur méltó társa a 68-as Vikingek!
  • Phat Smoker
    köszi, megnézem az emulet is!
  • Montanosz
    szóval a torrentet szerintem kár erőltetni ha több részt akarsz tölteni egyszerre!
  • Montanosz
    aki tölteni akar!

én az emule plus-t ajánlom a sorozatokra mivel sokan töltik, lassan indul be de aztán ha beindul viszonylag hamar lejönnek csak ne szakítsd meg a netet mert sorbanállós a progi. (minnél több megosztás persze!)
    viszont nekem 4-5 rész egyszerre jött és két hét alatt végeztem az összessel, ugyanez a DH meg a 4400-ra is igaz.
    vagy dc és a sorozat hubok, arra meg úgyis rá lehet keresni a www.hublist.org -on.
  • Phat Smoker
    köszi, próbálkozom magyar torrent oldalakon!
  • winnie
    olyat tölts akkor torrenttel, ami friss.

ld. house első évad dvdrip - sok seeder van. dettó lost dvdrip. nemsokára jön a desperate housewives dvdrip is. (vagy szedd magyar oldalról, ott 10mbitesek is seedelik)
  • Phat Smoker
    melyik dc klienst használod többszálú letöltésre ?
    illetve milyen külföldi hubokon nézelődsz sorozatok ügyben ?
    nem kifejezetten a lost érdekelne engem, hanem más külföldi sorozatok!
    (pl. desperate housewives, house stb..)
    torrent nem igazán vált be sajna (kevés seeder->csigatempó)
  • dankaa
    helllo!
    REal MAdrid Fan OLdal!
    Nézzétek meg!
  • Brankley
    én többszálú dc-vel töltök, és külföldi hubokon 1176 embernek van meg a lost 1 évad. Tehát max sávszéllel jön :)
  • Brankley
    az igen, akkor mondhatni, hogy én "szerencsés" vagyok? :)
  • Rafaelo
    basszu 5 éve odakapcsoltam az rtl -re a berényi mikit láttam erre elkapcsoltam
    pár napja megint oda kapcsoltam és még mindig a berényi miki volt a képen
    basszus 14 év mulva odakapcsolom még mindig ott lessz vajon? :OOOOO
  • gnom
    szerintem ac3-as hangja van. tehat ac3filter, vagy vmi olyan lejatszo ami tudja...
  • chuckyX
    Köszike
  • winnie
    google, vagy más torrentkeresőt próbálj. mindegyiken fent van
  • Rafaelo
    dc++
  • Davidus
    Ja hogy ez egy filmsorozat?:P Azt hittem valami sziget túlélős reality szirszar:D
  • chuckyX
    Nekem meg valaki azt mondja meg plz hogy honnan tudom leszedni a Lost-ot!
    Dc nem találtam :(