22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Geeryy
    Végre talalok egy oldalt ahonnan gyorsan ( vagyis a torrentol lenygesen gyorsabban) le tudom kapni az eslo sorozatot,erre mirre raszanom magam h sms-t irjak 404 nem a 300ft bant hanem h igy megint szenvedhetek a torrentel.nemtudom ez kit erdekel csak gondoltam megosztom :D
  • Phat Smoker
    bár még nem néztem bele, de a sztori alapján csak jó lehet.
    szeretem a csavaros cselekményeket egy filmben!
  • winnie
    ja. a warezolók ízlése elég korrektül belőhető (ezekhez jön a 3 scifi és a smallville + külfödön a simpsons) - nem tévedek, ha már most megjósolom, hogy warez körben a prison break sikerre van ítélve.
  • Phat Smoker
    szerintem a '24'
  • attilabal
    mi a legnézettebb? Az első?
  • Phat Smoker
    "Aki tudja a második season torrentjét írjon" erre térjünk vissza kicsit később :))
  • winnie
    az azért fura, hogy ha egy sorozatot "kultsorozat" jelzővel illetnek akkor rögtön mindenkinek ajnározni kell.A csordaszellemet ugyanúgy mellőzni kéne mint az általatok említett gyerekes fikázást...

ezt nem is értem. egyrészt én voltam, aki először kultsorozat jelzővel illettem, amolyan jós módjára még egy évvel ezelőtt az első két rész megtekintése után. (hogy miért? mert már a pilot-ból nyilvánvaló volt, hogy az lesz)

másrészt nem tudom milyen csordaszellemről beszélsz? szép fokozatosan egy csomóan megismrték a sorozatot - aki nézte, annak persze, hogy tetszett, hiszen akinek nem tetszett az nem nézte. szerintem érthető.

a f*ka, mivel széles közönséghez is eljutott a sorozat természetesen megjelent - de ez az alapvető különbség, hogy aki f*káz az egy rész után teszi azt, aki meg istenít az 25 rész után.

hidd el, nem véletlen, hogy ez itthon a második legnépszerűbb netes sorozat (népszerűbb a battlestar galactica-nal, a the 4400-nál, sőt még a desperate housewives-nál is) - és dettó a nemzetközi warezben is ez a 2., ha megnézed a letöltéseket.
  • Bandy11
    Az első season megvan :D Aki tudja a második season torrentjét írjon
  • Montanosz
    a Vikingek is akkora kultfilm mint a Ben Hur, mégse ismeri nálunk a kutya sem, vagy a sztrugockij testvérek filmje a Fogadó a Halott Alpinistához, vagy Stalker. egyszerűen a hülye kömmunizmus alatt nem láthattuk így nem lett ismert.
    most viszont bárki megnézheti a lostot, szószerint bármikor és bárhol.
    és ha 10 emberből 8-nak tetszik, fogjuk rá hogy Az.
  • Phat Smoker
    az álmos megfogalmazás is jó volt, de leginkább a tartalma tetszett! :))
  • Phat Smoker
    vmi oka csak van neki, hogy kultsorozat lett!
  • Ronny
    az azért fura, hogy ha egy sorozatot "kultsorozat" jelzővel illetnek akkor rögtön mindenkinek ajnározni kell.A csordaszellemet ugyanúgy mellőzni kéne mint az általatok említett gyerekes fikázást...
  • Hunnenkoenig
    :-)))

Meg almosan irtam, talan kicsit atfogalmaznam, hogy magyarosabb legyen:

"A magyarral az a baj, hogy azt hiszi, mindent tud a vilagrol, mert mar egyszer elment busszal görögorszagba, es irto nemzetközinek kepzeli magat, mert mar pesten is lehet kapni gyrost" :-)))
  • winnie
    ez az első 25 rész torrentje - dvdrip
  • BADE
    tudtok valami linket az első részhez?
  • winnie
    naaa! az NAGYON ritka, hogy valahol egy sorozat elkezdődjön az amerikai sugárzással párhuzamosan. az egy évad nagyon jó (de pl. a CSI, CSI: MIAMI, a crossing jordan és még pár sorozat az amerikai évaddal párhuzamosan ment - ld. lost az axn-en)

ebben nem vagyunk olyan rosszak - sőt, egyre jobbak:)
  • Phat Smoker
    "..Az a baj, hogy a magyarok azt hiszik, az a vilag megismeresenek netovabbja, hogy busszal elmegy görögorszagba egy szigetre nyaralni es hogy mennyire nemzetközi, mert mar pesten is lehet kapni Gyrost.." :))) ez jó!!
  • Rafaelo
    akko nem lenne pénz győzikére meg az anyátok köztre 2030-ig :O
  • Nyiri
    Altalaban az a gond a sorozatokkal hogy itthon mindig kesig egy evadot.
  • Nyiri
    Vagy mar az indulaskor meg kellett volna venni... Nem 1 evvel kesobb.
  • Hunnenkoenig
    Szerintem magyar szinkronnal nem sok mindent szabad nezni. A forditasok meg jok, de a technologia ugy kaki ahogy van (hatterzörejek teljes hianya - studio hatas).

Ez valahogy tipikus, hogy az egesz vilagon mindenki meg van örülve a sorozatert, a neten mar egy eve mast sem hall az ember a különbözö chateken csak Lost-ot, magyarorszagon meg persze a kutya sem hallott rola es meg szidjak az RTL-t, hogy nagy feneket kerit neki!

De ugyanez megy minden mas sorozattal/Filmmel is...

A TV tarsasagok marketingfelelösei eleg rosszak...
    Ha tudtak, hogy LOST-ot fognak nyomni, mar az USA indulasnal el kellett volna hinteniük a port mindenfele utalasokkal meg hirekkel, aztan bedobni a reklamhadjaratot.

Külföldön sokszor mar egy evvel a vetites elött indul a kampany, ha nem is annyira süritve...

Az a baj, hogy a magyarok azt hiszik, az a vilag megismeresenek netovabbja, hogy busszal elmegy görögorszagba egy szigetre nyaralni es hogy mennyire nemzetközi, mert mar pesten is lehet kapni Gyrost :-(((
  • Aschil
    downloads link?
  • Montanosz
    (hehe) - szerintem meg az egész sorozat ezekből az izgalmakból áll hogy kiderül kinek a dobozgyárába dolgozik valki.
    viszont épp ezek az apró rejtélyek adják az ízét))))
  • R0sc0
    pff ezt nem hiszem el..
    20 rész után még mindig nem derul ki semmi a történetbol. Direkt arra csinálták hogy ne lehessen abbahagyni. Nagyon király, sorozat és várom a második évadot is. Nagyon durva, olyan mint egy hosszu film csak darabokra van szétvágva. :)
    Egy részbol nem derul ki semmi, csak ha valaki mindegyik részt látta akkor alakul ki valamien kép a fejébem. Én még csak a 20. résznél tartok, még asszem 4 rész van hátra az 1 évadbol, addig remélem alakulnak valahogy a dolgok

• Phat Smoker
    okés, majd utánanézek!
  • fifi
    egyre több helyen fent van...
  • Phat Smoker
    nem vagy egyedül...én se láttam még 1 részt sem a '24'-ből :-)
    az 1. évadot gondolom nem lessz könnyű levadászni :/
  • winnie
    24? az alias mellett az egyetlen akciósorozat, ami most van amcsi tévében.

1 rész - 1 óra. minden évad 1 teljes nap. izgalmas, mint az állat. alap, magyarország legnépszerűbb warez sorozata:)
  • Phat Smoker
    leszedtem az 1. évadot, hogy véleményt alkothassak a sorozatról!
    összességében nem rosz, tetszenek a csavaros fordulatok!
    nem szőrszálhasogatásképp de azért feltünt egy-két baki.
    pl.: jack haja pont olyan rövid a 21. résznél, mint az 1. résznél :)
    jól látszik profilból, amint a "halott" ***** lélegzik a hullazsákra kijelölt vmiben.
    miután claire megszülte a gyereket, nagyon kis spéci bababebugyoláló alkalmatosságot kapott az újszülött (ok, biztos vmelyik utas csomagjában volt)
    ezek nem is inkább bakik, hanem apróságok...mindezek ellenére egész jó sorozat!
    eredeti nyelven tényleg hitelesebben szól, mint szinkronosan (pl. sayid arab akcentusa, nomeg a háttérzörejek!)
  • Rafaelo
    24 kurvajó akcio sorozat de télleg egyfolytában akcio van terrorelháritás meg ilyesmi
  • Montanosz
    furi, én meg olyan hangosan vihorászok, fel-fel nyerítve hogy az utcán játszó gyerekek hazaszaladnak)))).....de persze nem vagyunk egyformák, én meg egyrészt sem láttam a 24-ből, és nadon zavar amikor a fórumokon említik, csak bambán bámulok hogy mi?
  • Rafaelo
    :I
  • winnie
    ütni, igazából csak angolul ütnek. a fordítás jó, de sok minden elvész törvényszerűleg...
  • Rafaelo
    én gilmore girls -t nemnagyon értem :O nem ütnek a poénok
  • Montanosz
    én még egyedül a gilmore girls-t nézem, de nincs is még egy ilyen szellemesen sziporkázó sorozat. kár hogy az m1-en megy, így valaki elvből bele se néz.
    hát a tv2-ben is teli vannak sárgainges, cicanadrágos bu...kal, vagy nem tudom
    talán sima elmebeteggel mert ki fogja megnézni a Desperate housewives-t ilyen címmel hogy: Született feleségek. hát nem igaz hogy ilyen hülyék hogy saját maguk alatt vágják a fát????
  • Rafaelo
    pedig alias kurvajó :(
  • winnie
    a vészhelyzetet nem kellett reklámozni, hiszen az hozza magát folyamatosan - a maffiózókat meg nincs hova reklámozni, hiszen erősen rétegsorozat.

promózni csak sikergyanút (kommersz) érdemes.

legutoljára az alias-t promózták ennyie (csak tévében) - de az megbukott.
  • Rafaelo
    szerintem aki nemnézte végig a sorozatot ne alkosson elhamarkodott véleményt
  • Waterhorse
    Tegnap megnéztem felvételről az "első 2?" részt. Sok, máshol már látott momentum volt benne, de összességében sokkolt, és tetszettek a különböző karakterek. A kövér srác jó arc, az öreg furcsa fószer, de ezért lesz rokonszenves, a doki tényleg túl hero-s, Kate pedig jó csaj:))
    Képregényes összeffüggés fel sem tűnt nekem, ha csak apró viccnek szánták nekem tetszik:) Nem értettem a kóreai pár miért különül el, különösen akit Daniel Dae Kim játszott, azt mondta a csajnak hogy ne foglalkozzon a többiekkel, ő meg körbekínálja őket kajával?
    Következő részeket is megnézem, aztán majd keresek dvd-ripet, mert kiváncsivá tettek páran az eredeti hangokat illetően. Sztem nem a legjobb sorozat, van/volt ennél jobb is (1. rész alapján tudom csak mondani), de a mostaniak között ez a 2. amit megnézek tv-ben, van még több is de azok vagy megvannak, vagy rongyosra játszották már őket (pl. Hegylakó, Sliders, Rém Rendes...)

A promóval kapcsolatban annyi a véleményem, hogy az RTL csúnyán melléfogott, hogy túlajnározta, aki ezt túlságosan figyelemre méltatta, talán csalódhatott kicsit, sztem főleg a középkórú és idősebb nézők. Ezért nem kell még leírni a sorozatot, amit az RTL csinált annak semmi köze hozzá, nem ez alapján kellene megítélni milyen:)
    Nem értem azonban minek kellett ekkora reklám neki? Jó tudom, azért, hogy ne legyen bukás és nézzék a sok reklámot, vagy ha optimista akarok lenni akkor a sorozatot. De hogy ez a 10, vagy nem tudom hány éves pályafutásuk alatt most jutott eszükbe először, (valóság showkon kívül) akkor az nagyon amatőrségre vall a részükről. Ezt megtehették volna a Vészhelyzettel, vagy a Maffiózókkal is évekkel ezelőtt, de még a Gyűrűk Ura sem kapott ekkora reklámot náluk.
  • Rafaelo
    a legjobb az a kürtszerü hang ami akkor szól ha jöna izé :D