22323
-
Nyiri #837 Az is lehet hogy csak 1 elmegyogyintezetben elo sikagy 50x skizofreniajat latjuk :) -
_Vegeta_ #836 En maradok jack bauernel. :)) -
_Vegeta_ #835 Szentem sose fog kiderulni mi ez a sziget, en ezen gyakorlatilag az 5.resz utantol mar nem gorcsolok. -
winnie #834 100 részt simán várhatsz a lost-tól - alsó hangon.
még szép, hogy nem kapsz megoldást, hisz akkor vége lenne a sorozatnak...
az alias egy nagyon komplex háttértörténettel megáldott akciósorozat egy jó csajjal:) -
#833 Megnéztem 3 nap alatt az első évadot. Első nap bejön apám, kérdezi mit nézek. "LostújsorozatmostmegyRTLenvágod" Aham. Bejön harmadnap, megkérdezi hány részes, talán 100? ÁÁÁÁ, mondom csak 25. Hát egy szart, úgy tűnik neki lesz igaza. Azért pillogtam az utsó rész végén rendesen, azt hittem elnéztem valamit a részekkel. Hogy ennyire SEMMIT ne tudjak meg az már a pofátlanság határa. (JA, bocs megtudtam, hogy az ajtó alatt lyuk van, ejjjjj.)
Volt itt valami nanobotos elmélet, az egész jól hangzik. Nekem félúton valami kollektiv hallucináció járt az eszemben mondjuk Jákob lajtorjás felhangokkal. Esetleg már rá vannak kötve a Mátrixra. Elég vad ötlet, el is vetettem később.
Olvasom itt, hogy ez a csávó csinálta az Aliast. Egy deka részt nem láttam abból, ott is igy megy a blöffölés? -
Cvd #832 5 éve ugyanaz, a helyi kábeltv szolgáltat mellékesen. Lefelé 512 (épp holnap duplázzák), felfelé nincs szabályozva, attól függ hogy hányan neteznek még rajtam kívül. Nappal párszáz kb/s, éjjel felmegy 1mbit fölé. Bittorrenthez hasznos.:) Szinte folyamatosan megy a gép+ az Azu, de a feltöltés sebességétől függetlenül mindig megvan a 65-70kB/sec lefelé (persze ha elég gyors(ak) a torrent(ek)). Mindezt úgy hogy csak seedelni vagy 8-10 torrentet szoktam, folyamatosan többszáz szálon csatlakozva. -
#831 Milyen kábelneted van, ami szinkron? Mo-n még ilyenről nem hallottam. :D
Nekem Chello-m van és ha DC-ben nem korlátozom a feltöltést, akkor a letöltés bizony igen-igen belassul. Ha meg FTP-re töltök fel, akkor még a böngészés is idegesítően lassú lesz. -
#830 T-Kábel van nekem, elvileg 20kb/s a max, de ha letölteni akarok max-al, akkor 10kb/s-re le kell lassítanom az upot :( -
Cvd #829 Pl. nekem, meg jópár ismerősömnek.:) Kábelnet, észre sem venni a max. feltöltést se. Esetleg levesz 1-2 KB/sec-et, de az elhanyagolható. Semmit nem kell korlátoznom a csutka letöltéshez. És hasonló szinkron kapcsolat bőven van azért annyi az országban hogy ne általánosítsunk le csak asszinkron ADSL-re.
-
#828 és hány embernek van ma otthon szinkron kapcsolata? :D
Amúgy a kapcsolat szinte tök mind1, mert a letöltés mindenképpen igényel némi feltöltést is. Ha maxon töltesz fel és nincs valamilyen optimalizáló-progid (pl. Cfos), akkor az a letöltés rovására fog menni. -
Cvd #827 Legalábbis ha ADSL kapcsolata van. Normális szinkron kapcsolatnál nem kell ezzel bohókodni.:)
-
#826 érdemesebb inkább a maxfeltöltés 80%-ára állítani az up-pot, mert felette bejáccik "a feltöltés megeszi a letöltést" effektus. -
winnie #825 vagy regges oldalról szedd, vagy várd ki, amíg minél több nagysebességű user-hez kapcsolódsz. ha sokan szedik, akkor megoszlik a sebesség a feltöltési sebességek arányában. állítsd max-re az uppodat -
Darkoo #824 Éppen töltés alatt van az első éved BitComet álltal!De kemény 4-5kb/s-el töltök...Lehet ezen változtatni?Csak nekem ilyen lassú a letöltés másnak nem?Dc-n meg néha 140k-val is töltök... -
Phat Smoker #823 mtv-ből van választék!
méghogy gagyi kis helyi kábel :) -
winnie #822 gagyi, helyi kis kábel. gondolj bele - mtv europe (alap), mtv 2 (alter), mtv base (feka) és mtv hits. -
Phat Smoker #821 OFF:
vh1 classic ? fincsi lehet!
szerintem a vh1 a legjobb zenei adó
amúgy azaz 'itt' az hol van ? :)
ON:
-
winnie #820 itt még vh1 classic is van a normál mellett. -
Phat Smoker #819 apropó zenei adó..nálam meg VH1 nincs :(
-
#818 No AXN, no Pro7, no VOX, de pl a francia komolyzenei adó az jön nekünk... T-űzrevaló T-ársaság -
Phat Smoker #817 hmm..sebaj, most legalább azzal a boldog tudattal fog lefeküdni este, hogy jáj de fasza gyerek vagyok bi-bi-bí -
Phat Smoker #816 Az AXN csatorna a SPTI több mint 30 különböző globális hálózatot számláló csoportjának tagja, amely a Sony Pictures Entertainment támogatását tudhatja maga mögött. Figyelemfelkeltő, dinamikus műsorstruktúrájával az AXN csatorna több mint 86 millió nézőhöz jut el Ázsia, Közép-és Dél-Amerika, valamint Európa különböző országaiban, a nap 24 órájában.
egész nap akció és kalandfilmek! (hogy milyenek azt ne kérdezd)
www.axn.hu -
#815 Mi az az AXN???
Geci T-Kábel :(( -
#810 pár hónapja meg anticionista gondolatokat görgettek a MH lapjain, hát nem véletlen hogy a Lost kritika is silány emberi eszmefuttatás,..most biztos azt hiszi hogy nagyon művelt és magasröptű, kár hogy nem mondta neki a jó anyukája hogy műveltséget lehet szerezni, de intelligenciával születni kell. -
#809 szemét aki irta grrrrr -
Phat Smoker #808 "..Neki is csak hosszú és sikeres karriert tudok kívánni - valami jó messzi kontinensen.."
esetleg egy lakatlan szigeten! :)) -
Cvd #807 Jól van, újjabb elképesztően tehetséges kritikus mondja meg a frankót 2 rész után. Neki is csak hosszú és sikeres karriert tudok kívánni - valami jó messzi kontinensen.
Komolyan mondom olyan huszadrangú momentumokat tudnak kisarkítani két részből amik nekem a teljes évad után sem tűntek fel. -
Phat Smoker #806 ebben igazat adok a cikk írójának: "A sok szereplőt mintha egy modellügynökség termékkatalógusából választották volna ki.." az rtl klubos lost fórum pl. televan josh holloway (james "sawyer" ford)képeivel..elérték tehát céljukat a készítők/castingolók, a lányoknak bejön ez a macho-s vonal, így leülnek szépen a tévé elé és megnézik nyálcsorgatva kedvenc szereplőiket!
nomeg a lányok: pl. a jólábú shannon, vagy az édi claire, vagy a simlis és harcias katie!
mondhatni tehát az igény mindkét fél részéről kivan elégítve!
mindenki megtalálhatja kellően jól kinéző kedvenc karakterét! -
Inquisitor #805 Ennyire nem volt rossz, iagából megkapirgálva sorozatból nem túl sok van ami szinvonalsabban meg van csinálva, és életközelibb.
(Talán az Evonli-ban játszódó 1000 részes Kanadai családsorozatot kivéve?) -
thiefpaper #804 Olvasta valaki az MH kritikáját? -
#803 basszu s kispesten nincs axn és nem is lessz szoval beszoptam -
Bandy11 #802 Csak egy kis segítség akinek törlik az sms-es oldalát ott általában van ilyen rész ahol átregisztrálhatsz és a mákod van van még egy olyan oldal ahonnan lejön a sorozat.(csak annak szól aki nem tudta nem akarom a "deokosvagy" válaszokat látni) -
winnie #801 Az egyik német adón (asszem RTL) már valami CSI:NY -ot reklámozgattak...
lehet, de a csi:ny 2004. szeptemberben indult. nálunk már évad közben, 2005.márciusban indut, és 2 hónappal az amerikai sugárzás után fejeződött. a lost után a csi:nye az egyik leggyorsabban behozott sorozat magyarországra.
-
Cvd #800 Azt is nyomja MO-n jó ideje az AXN, és nemsokára kezdi a Viasat3 is.
-
#799 BitTorrent :D -
#798 Az egyik német adón (asszem RTL) már valami CSI:NY -ot reklámozgattak... (persze nálluk CSI nem volt még, és a CSI:Miami is csak nem rég kezdődött nálluk) (bocs, ha lett volna a Pro7-em, de a MatávKábelTV/T-Kábelnek köszönhetően nincs Pro7-em kb 4-5 éve ) -
#797 emuléről is szedhetitek vagy dc-ről -
#796 a 2001. évi CVIII. Törvény alapján - Az Audiovizuális Művek Szerzői Jogait Védő Közhasznú Alapítvány (ASVA) értesítési és eltávolítási kérelme szerint az oldalt töröltük.
A kellemetlenségekért elnézést kérünk, megértéseteket köszönjük.
Átregisztrálhattok a szerverünkön található más oldalakra itt.
hat szuper -
winnie #795 be kell jutni egy regges torrent oldalra, onnan tuti max-szal húzhatod -
Phat Smoker #794 vacak lenyúlós sms oldalak :/