22323
-
Phat Smoker #917 "..Kiváncsi vagyok ezt a sok rejtélyt hogyan magyarázzák majd meg.."
szerintem arra maguk a készítők is kiváncsiak! :) -
vg #916 Három válasz lehet szerintem;
1. Meghaltak és a paracsimba kerültek...
2. Visszamentek, vagy előre az időben egy időkapun.
3. Egy másik dimenzióba jutottak egy dimenzókapun. -
#915 Ezt akartam tudni :)
Egyébként nagyon kiváncsi vagyok a folytatásra.
Kiváncsi vagyok ezt a sok rejtélyt hogyan magyarázzák majd meg.
-
winnie #914 hogy lenne fix? lehet, hogy 60, de lehet, hogy 160 lesz még. -
#913 Bocs ha már volt!De nekem még új.
www.i-am-lost.com -
#912 Azt tudom,hogy az első évad 25 részes,azok megvannak.
csak azt szerettem volna tudni,hogy fix-e már,hogy az egész sorozat hány rész lesz. -
Phat Smoker #911 ez a 'google a barátod' duma már nagyon elcsépelt! :/ -
_Vegeta_ #910 Kar. Azert koszi.
dög: 25reszes az elso szezon. De a google a baratod. -
winnie #909 nem. -
#908 Sziasztok!
A 8. résznél járok és nagyon bejön a sorozat.
Érdeklődnék,hogy tudni már hány részes lesz a sorozat? -
WTH #907 Tény, hogy beszippantott egy embert. De az általam látott lassított videóban más is volt ott. Lehet egyébként, hogy fake volt. Ha megtalálom valahol újra, akkor belinkelem. -
winnie #906 passzolok. -
_Vegeta_ #905 NAGYON OFF:
Nemtod veletlen a dead like me-bol nem jott ki vmien soundtrack feleseg? A 204ben, amikor a halott sracot daisy elkiseri a templomba van egy nota amire szuksegem lenne. :) -
Lantee #904 Azért robbant fel a hajtómű, mert egy fazon túl közel állt hozzá, és beszippantotta. Szóval az a "nagy fekete valami" egy ember volt. Még szóltak is neki, hogy menjen onnan... -
#903 az első évad lejött 20 óra alatt -
winnie #902 regges oldalról tuti max lenne (filelist.org, torrentbytes,net - próbálkozni kell derekasan), de ha a sebességcsökkenés néküli max upload-dal szeded akkor is be fog gyorsulni, minél többen szedik le. -
qper #901 Mi a baj vele? Én spec. most három lost-ot töltök folyamatosan, mindegyik hozza a 20-25 kB/sec-et. -
#900 épp most szenvedek vele már lassan 2 órája és szinte semmi nem jött le -
winnie #899 mi a baj a torrenttel?:O -
#898 valahova felrakhatnák az első 2 részt is,természetesen ne torrentre -
Figo7 #897 http://www.gportal.hu/portal/ncsoki/ ezt nézd meg most találtam van rajta egy csomó jó háttérkép meg egyébb -
Phat Smoker #896 maga a csaj is szimpi! jópofa lány
-
Szolnokboy #895 Magasan a legjobb akkor is Claire pocija :PPP :D -
_Vegeta_ #894 Csini. :D -
Phat Smoker #893 jaja :) -
#892 jó ott más is... :P -
Phat Smoker #891 shanonnak még mindig jó lábai vannak! ;-) -
Phat Smoker #890 anno volt a suliban egy hasonló kaliberű és fizimiskájú osztálytársam..jó arc volt ő is! :-)) -
_Vegeta_ #889 Hurley nagy arc. :D -
#888 aranyosak :)
-
_Vegeta_ #887 #873: Áz. Nekem nagyon tetszett ahogy kidolgoztak a trex fogait.
#875: WOW. Nagyon komoly. :)
#877: 1) OK :) 2) Nem figyeltem, de most hogy kijott a dvdrip megnezem megeccer. :)
#885: Hu ezt meg kell majd nezni! -
Phat Smoker #886 én meg arra volnék kiváncsi vajon miért kellett....... Walt-ot elrabolni ? nomeg a felrobantott tutaj legénységének sorsa is érdekelne, már amennyiben túlélték a robbanást! vajon mi lesz a sorsuk a nyílt vizen? kiváncsian várom a 2. évadot :).......(pontozott rész között fehér szöveg, az olvassa el aki látta az 1. évadot :)
-
WTH #885 Hülyén hangzik, de egy fekete "valami" repült a levegőben, belecsapódott a hajtóműbe és a hajtómű a becsapódás pillanatában robbant fel! Lassítás nélkül nem lehetett látni, legalábbis nekem nem tűnt fel. Lehet, hogy ennek köze lesz a majdani magyarázathoz. -
winnie #884 van, szedhető a netről -
Phat Smoker #883 szinkronos évad jó volna vmilyen formában :) -
winnie #882 uzi kepszlok... (sorry) -
winnie #881 számomra is,d e sajnos a nézők ott hagyták, miutén kiderült a rejtély. (ANNO MÉG A LOST-NÁL IS NÉZETTEBB VOLT) -
#880 de kivolt a gyilkos? :O -
Phat Smoker #879 engem inkább a twin peaks misztikus világa fogott meg!
nem igazán koncentráltam laura palmer gyilkosára! :)
számomra a mai napig egyedülálló sorozat! -
#878 mé mivolt a robbanásnál??????????