22323
-
_Vegeta_ #957 OFF:
DC tok ertelmetlen: Progi inditasa. Hub kivalasztasa. Fajlok megtalalasa. Letoltes inditasa.
Torrent vagy edonkey: Progi inditasa es mar megy is a letoltes.
En mar kb 2eve nem hasznalok semmien szinten DC-t. Raadasul dcbe osszak meg 200giggat, ilyen marha szabaly olyan marha szabaly. A 200giggat lehasheltetni a programmal... felejtsetek mar el. DC a multe. Arrol meg nem is beszelve h azureushoz(torrent) van egy olyan plugin amit winnie is emlitett, h beallitom nekem mindig szedje le a battlestar galacticat pl es az automatikusan letolti nekem. Ugy hogy raadasul meg a torrent oldalon sem jartam.
Boccs az offot de ezt ki kellett adni magambol. :) -
winnie #956 amúgy a torrent akkor hatékony, ha a megjelenés pillanatában azonnal felkapcsolódsz a torrentre (mert akkor a nagysebességű seeder-ről is fogod szedni) vagy akkor, ha már átmegy a torrent minimum 1/1-es arányba.
VAGY
bemész egy regges oldalra - ott nagyon sokáig tudod max-szal szedni a cuccot, hiszen ott nagyon gyors userek is vannak. a BH-ra, ami felkerül, az mindig max-szal szedhető. (ld. azureus belövöm, hogy 3-4-5 óra fele, amikor kijön holnap a prison break 1x03, szedje le (ez 20-30 perc) - reggel pedig teával a kezemben ezzel kezdem a napot - mint anno a lost-okkal:)
a 8-9 gigás lost dvdrip lejött alig több, mint fél nap alatt. -
winnie #955 a dvd-n rajta van az alternatív főcím:) -
Cvd #954 Abban is van nagy igazság, torrentnél is tudni kell hogy mikor/honnan/melyik torrentet érdemes választani a sokból, ugyanúgy mint DC-nél, akkor az is jön max sebességgel. Egy magyar reges torrentoldalon jelen pillanatban is 85kB/s az átlag a LOST dvdripnél, vagyis akinek pl. ott alig csorog, az valamit rosszul csinál. Tény hogy a torrent előnyben van (általánosítva) véve a DC-vel szemben az új, vagy népszerű dolgok esetén. Márpedig a LOST népszerű, a DVD verzió pedig új is. A megbízhatóságról nem is beszélve, amiben leiskolázza a DC-t. Nem akarom persze leszólni az utóbbit, annak is megvan a létjogosultsága.
-
vg #953 Lenne egy kérdésem. Szerintetek a sorozat elején látható LOST logot mennyi ideig, és mennyi pénzből csináltak meg. -
qper #952 Abban azért van nagy igazság, hogy a DC-n (ha van szabad slotja egy LAN-osnak vagy egy kébelesnek) akkor simán jön max sebességgel a cucc. A legtöbb filmem lejön 130 kB/s-el. A Torrenten eddig max sebességem olyan 40 kB/s volt (a Prison Break sorozat). A Lost pl. nálam 5-10 kB/s-el csordogál. Azt vettem észre, hogy a torrenten a bazi friss dolgokat érdemes tölteni (a régieket nem seedeli senki) , míg DC-n a kicsit régebbieket. -
#951 UFF!
ha jön)))
én is ha összeadom, annyival szedem, maxal, és itt mindig van kitől szedni 1,5 millió emberkénél mindig van egy szakajtó, főleg ilyen népszerű sorozatoknál.
ráadásul a torrentnél csak új cuccokat találtam, a Man called Horse-t például csak emulén, éás ez a film veri a farkasokkal táncoló-t, így nem kell ecsetelni milyen élvezetett okoz birtoklása (1970)
bocs de én sem bírtamm ki))) -
gnom #950 OFF!
bocs, nem birom nem megjegyezni, de torrenten pedig 300k-val jon (ami a sebessegem maxa) -
#949 pikulát! nem tom miért ez a nagy torrent mánia! mit kínlódtak vele??
dc: tvepisodes.no-ip.com tarnowhub.pl
45-50 jön nálam,
emuléről meg 20-al darabja (egyszerre négy), lejött egy hét alatt a 25 rész -
vg #948 "Sokan írják, hogy nem tudják, vagy csak nagyon lassan leszedni az első évadot.
Bármelyik nagylétszámú külföldi hubról pillanatok alatt lejön (DC).
Én egyik este elkezdtem, 370 embernek volt meg a full évad, és másnap este már az összes rész megvolt. Szóval irány a DC. :)"
Pillanatok alatt <--> DC = Kibékíthetetlen ellentmondás! -
#947 -
#946 nekem egy éjszaka alatt jött le a 8,9GB (bár zárt torrent oldalról) -
qper #945 lehet, hogy akkor DC lesz a dologból, mert pl. a Lost esetében a nagy külföldi torrentoldalak szépen megbuktak. Nem értem miért ez a lassúság a torrenten...
-
Lantee #944 Sokan írják, hogy nem tudják, vagy csak nagyon lassan leszedni az első évadot.
Bármelyik nagylétszámú külföldi hubról pillanatok alatt lejön (DC).
Én egyik este elkezdtem, 370 embernek volt meg a full évad, és másnap este már az összes rész megvolt. Szóval irány a DC. :) -
#943 a lost második részéneka végén volt egy zene! OST-n (ami nagyon ritka ) nem volt rajta! nem tudjátoka cimét? -
Phat Smoker #942 az ilyen spoilereket miért nem írod fehér szinű betűvel ?
és akarja az majd elolvassa! -
#941 Azt sajna nem láttam,azt se tudom miről szól.
Nem nagyon fognak meg a sorozatok,de ez nagyon bejön.
Jó dolog,hogy van min törni a fejünket :) -
qper #940 A fene se tudja. Emléxem, tavaly az index TV&Rádió topikjában heteket beszélgettünk a Taken-ről, hogy vajon miként végződik? Agyaltunk a jobbnál-jobb befejezéseken, mert úgy gondoltuk, hogy ahoz a hihetetlenül eltalált minisorozathoz valami baromi jó záróepizódot kaptunk.... Erre úgy elszúrták az uccsó részt, hogy sz.tem minden jóérzésű embernek a hideg futkosott a hátán. Csöpögött a kliséktő és a nyáltól :( -
#939 Az ilyet már sok helyen eljátszották.Szerintem valami ötletesebbet találtak ki az alkotók. -
qper #938 vagy esetleg Lost-akik az RTL-en nézik topikot, bár ahogy az sg moderátorait ismerem, azonnal zárnák be és adnák a büntipontot. -
#937 elhiszem :) lehet nyitni kéne egy új topikot Lost - SPOILERS néven akkor nem lenne ebből probléma -
qper #936 :D
Bár elvileg jövő héten indíta az AXN az első széria ismétlését, és napi rendszerességgel folytatják a sorozatot. Két hét alatt kivégzik az első szériát, és jön a második :)) Addig megpróbálok minél több részt tölteni, de a mostaniak keserves lassúsággal csordogálódnak lefelé. -
qper #935 visszaolvasni nem merek a spoilerveszély miatt, ezért nem tudom hogy volt-e már róla szó, tehát:
Olvastam valahol, állítólag baromi sokan arra gyanakodnak hogy ez az egész az egyik lezuhant utas (akinek megemlítették a cikkben a nevét is, de akkor még nem nagyon fiygeltem a dologra, hisz a sorozatot sem néztem) lázálma, vagy ha úgy jobban tetszik víziója, és csak odaképzeli a többi túlélőt maga köré. -
WTH #934 Meg tudlak érteni. És kellemes helyzetben vagy, mert mire végignézed az 1. szezont, lassan (elvileg) elkezdődik a 2. -
WTH #933 > nem lehetséges, hogy egy újfajta, perverz valóságsó passzív résztvevőihez van szerencsénk?
Ha nem is valóságsó, de egy kisérlet alanyai például lehetnek. -
qper #932 Asszem pontosan ezek miatt kezdtem el töltögetni a DVD ripet :)
Nem lesz nekem türelmem megvárni a heti egyszer 45 percet. -
Cvd #931 No ez az. Később garmadával jönnek olyan események, amiket semmiféle a Falu-hoz hasonló megoldással nem lehet megmagyarázni. Az eddigi 3 részben ilyesmik még nem igazán voltak.
Az RTL-es első rész a valóságban az első 2 volt egyben, vagyis eddig 3 részt nyomtak le, a héten jön a negyedik. -
qper #930 mekkora önuralom kell a Spoiler felirat alatti sorokat nem elolvasni, ne tudd meg :D -
qper #929 Dögg, Cvd:
Igen, bár a faluból kiindulva simán belefér. Ott is történt bazisok misztikus dolog,aztán a végén kiderült hogy csak mókáztak szerencsétlenekkel a nézettség kedvéért.
/igaz jelentem ezt ki úgy, hogy eddig a pilotot láttam csak illetve a második részt:D/
bajdövéj: a pilot egy résznek számít, vagy kettőnek? Hallottam már ezt is azt is. Valaki azt mondja hogy az az elsp epizód valaki kettőnek datálja. -
#928 SPOILER
azért azt amikor a végén a lyukba bevágták a dinamitot mert az öreget be akarta húzni valami és kijött egy ilyen fekete szellemalak/füst és iránytvátoztatva mozgott majd szétfoszlott azt kiváncsi leszek hogy magyarázzák meg :) -
vg #927 "> 1. Meghaltak és a paracsimba kerültek...
Állítólag a készítők többször kijelentették, hogy a megoldás NEM paradicsom (gondolom nem is paracsim ), NEM purgatórium, semmi ilyesmi."
-
Cvd #926 Ahhoz túl sok rejtélyes dolog történik, hogy szimplán csak ez legyen a magyarázat. A "köztes állapot" és társai meg azért nem lehetnek, mert tudományos oldalról megközelített logikus magyarázatot ígérnek a végére. Ebbe némi scifi belefér, a szellemvilág és hasonló ötletek viszont nehezen.
-
#925 Kb mint a Trumann show?
Hm ,lehet,hogy valaki csak játszik velük,mint a bábukkal. -
qper #924 akkor biztos valami köztes állapot a fizikai lét és a szellemi világ között :)))
A viccet félretéve:
nem lehetséges, hogy egy újfajta, perverz valóságsó passzív résztvevőihez van szerencsénk? -
WTH #923 > 1. Meghaltak és a paracsimba kerültek...
Állítólag a készítők többször kijelentették, hogy a megoldás NEM paradicsom (gondolom nem is paracsim ), NEM purgatórium, semmi ilyesmi. -
vg #922 "Azért bízom benne,hogy úgy kezdték el az egészet,hogy a végét is kitalálták és nem csak úgy sodródnak,aztán majd vége lesz lesz valahogy.
Bár ki tudja.Szerintem a vége már megvan,csak közben még találnak ki pár fikciót hozzá."
Ez egyértelmű. -
#921 Azért bízom benne,hogy úgy kezdték el az egészet,hogy a végét is kitalálták és nem csak úgy sodródnak,aztán majd vége lesz lesz valahogy.
Bár ki tudja.Szerintem a vége már megvan,csak közben még találnak ki pár fikciót hozzá. -
#920 Nekem is ezek jutottak az eszembe. -
_Vegeta_ #919 #911: Francokat.
#912: Sorozatnal sose tudni elore hany reszes lesz. Kiveve a miniknel.
#916: Szentem meg millio magyarazat van. :)) -
Mester01 #918 Fiuk tudtok adni egy olyan SMS oldalt (Ami müködik rendesen) vagy FTP vagy valami ilyesmit ahonnan gyorsan letudnám szedni a sorozatot?
Nem kell Torent,Dc++
Kösszi elöre is..