22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • _Vegeta_
    OFF:
    DC tok ertelmetlen: Progi inditasa. Hub kivalasztasa. Fajlok megtalalasa. Letoltes inditasa.

Torrent vagy edonkey: Progi inditasa es mar megy is a letoltes.
    En mar kb 2eve nem hasznalok semmien szinten DC-t. Raadasul dcbe osszak meg 200giggat, ilyen marha szabaly olyan marha szabaly. A 200giggat lehasheltetni a programmal... felejtsetek mar el. DC a multe. Arrol meg nem is beszelve h azureushoz(torrent) van egy olyan plugin amit winnie is emlitett, h beallitom nekem mindig szedje le a battlestar galacticat pl es az automatikusan letolti nekem. Ugy hogy raadasul meg a torrent oldalon sem jartam.

Boccs az offot de ezt ki kellett adni magambol. :)
  • winnie
    amúgy a torrent akkor hatékony, ha a megjelenés pillanatában azonnal felkapcsolódsz a torrentre (mert akkor a nagysebességű seeder-ről is fogod szedni) vagy akkor, ha már átmegy a torrent minimum 1/1-es arányba.

VAGY

bemész egy regges oldalra - ott nagyon sokáig tudod max-szal szedni a cuccot, hiszen ott nagyon gyors userek is vannak. a BH-ra, ami felkerül, az mindig max-szal szedhető. (ld. azureus belövöm, hogy 3-4-5 óra fele, amikor kijön holnap a prison break 1x03, szedje le (ez 20-30 perc) - reggel pedig teával a kezemben ezzel kezdem a napot - mint anno a lost-okkal:)

a 8-9 gigás lost dvdrip lejött alig több, mint fél nap alatt.
  • winnie
    a dvd-n rajta van az alternatív főcím:)
  • Cvd
    Abban is van nagy igazság, torrentnél is tudni kell hogy mikor/honnan/melyik torrentet érdemes választani a sokból, ugyanúgy mint DC-nél, akkor az is jön max sebességgel. Egy magyar reges torrentoldalon jelen pillanatban is 85kB/s az átlag a LOST dvdripnél, vagyis akinek pl. ott alig csorog, az valamit rosszul csinál. Tény hogy a torrent előnyben van (általánosítva) véve a DC-vel szemben az új, vagy népszerű dolgok esetén. Márpedig a LOST népszerű, a DVD verzió pedig új is. A megbízhatóságról nem is beszélve, amiben leiskolázza a DC-t. Nem akarom persze leszólni az utóbbit, annak is megvan a létjogosultsága.
  • vg
    Lenne egy kérdésem. Szerintetek a sorozat elején látható LOST logot mennyi ideig, és mennyi pénzből csináltak meg.
  • qper
    Abban azért van nagy igazság, hogy a DC-n (ha van szabad slotja egy LAN-osnak vagy egy kébelesnek) akkor simán jön max sebességgel a cucc. A legtöbb filmem lejön 130 kB/s-el. A Torrenten eddig max sebességem olyan 40 kB/s volt (a Prison Break sorozat). A Lost pl. nálam 5-10 kB/s-el csordogál. Azt vettem észre, hogy a torrenten a bazi friss dolgokat érdemes tölteni (a régieket nem seedeli senki) , míg DC-n a kicsit régebbieket.
  • Montanosz
    UFF!
    ha jön)))
    én is ha összeadom, annyival szedem, maxal, és itt mindig van kitől szedni 1,5 millió emberkénél mindig van egy szakajtó, főleg ilyen népszerű sorozatoknál.
    ráadásul a torrentnél csak új cuccokat találtam, a Man called Horse-t például csak emulén, éás ez a film veri a farkasokkal táncoló-t, így nem kell ecsetelni milyen élvezetett okoz birtoklása (1970)
    bocs de én sem bírtamm ki)))
  • gnom
    OFF!

bocs, nem birom nem megjegyezni, de torrenten pedig 300k-val jon (ami a sebessegem maxa)
  • Montanosz
    pikulát! nem tom miért ez a nagy torrent mánia! mit kínlódtak vele??
    dc: tvepisodes.no-ip.com tarnowhub.pl
    45-50 jön nálam,
    emuléről meg 20-al darabja (egyszerre négy), lejött egy hét alatt a 25 rész
  • vg
    "Sokan írják, hogy nem tudják, vagy csak nagyon lassan leszedni az első évadot.
    Bármelyik nagylétszámú külföldi hubról pillanatok alatt lejön (DC).
    Én egyik este elkezdtem, 370 embernek volt meg a full évad, és másnap este már az összes rész megvolt. Szóval irány a DC. :)"

Pillanatok alatt <--> DC = Kibékíthetetlen ellentmondás!
  • akyyy
  • gergod
    nekem egy éjszaka alatt jött le a 8,9GB (bár zárt torrent oldalról)
  • qper
    lehet, hogy akkor DC lesz a dologból, mert pl. a Lost esetében a nagy külföldi torrentoldalak szépen megbuktak. Nem értem miért ez a lassúság a torrenten...
  • Lantee
    Sokan írják, hogy nem tudják, vagy csak nagyon lassan leszedni az első évadot.
    Bármelyik nagylétszámú külföldi hubról pillanatok alatt lejön (DC).
    Én egyik este elkezdtem, 370 embernek volt meg a full évad, és másnap este már az összes rész megvolt. Szóval irány a DC. :)
  • akyyy
    a lost második részéneka végén volt egy zene! OST-n (ami nagyon ritka ) nem volt rajta! nem tudjátoka cimét?
  • Phat Smoker
    az ilyen spoilereket miért nem írod fehér szinű betűvel ?
    és akarja az majd elolvassa!
    Azt sajna nem láttam,azt se tudom miről szól.
    Nem nagyon fognak meg a sorozatok,de ez nagyon bejön.
    Jó dolog,hogy van min törni a fejünket :)
  • qper
    A fene se tudja. Emléxem, tavaly az index TV&Rádió topikjában heteket beszélgettünk a Taken-ről, hogy vajon miként végződik? Agyaltunk a jobbnál-jobb befejezéseken, mert úgy gondoltuk, hogy ahoz a hihetetlenül eltalált minisorozathoz valami baromi jó záróepizódot kaptunk.... Erre úgy elszúrták az uccsó részt, hogy sz.tem minden jóérzésű embernek a hideg futkosott a hátán. Csöpögött a kliséktő és a nyáltól :(
    Az ilyet már sok helyen eljátszották.Szerintem valami ötletesebbet találtak ki az alkotók.
  • qper
    vagy esetleg Lost-akik az RTL-en nézik topikot, bár ahogy az sg moderátorait ismerem, azonnal zárnák be és adnák a büntipontot.
  • gergod
    elhiszem :) lehet nyitni kéne egy új topikot Lost - SPOILERS néven akkor nem lenne ebből probléma
  • qper
    :D

Bár elvileg jövő héten indíta az AXN az első széria ismétlését, és napi rendszerességgel folytatják a sorozatot. Két hét alatt kivégzik az első szériát, és jön a második :)) Addig megpróbálok minél több részt tölteni, de a mostaniak keserves lassúsággal csordogálódnak lefelé.
  • qper
    visszaolvasni nem merek a spoilerveszély miatt, ezért nem tudom hogy volt-e már róla szó, tehát:

Olvastam valahol, állítólag baromi sokan arra gyanakodnak hogy ez az egész az egyik lezuhant utas (akinek megemlítették a cikkben a nevét is, de akkor még nem nagyon fiygeltem a dologra, hisz a sorozatot sem néztem) lázálma, vagy ha úgy jobban tetszik víziója, és csak odaképzeli a többi túlélőt maga köré.
  • WTH
    Meg tudlak érteni. És kellemes helyzetben vagy, mert mire végignézed az 1. szezont, lassan (elvileg) elkezdődik a 2.
  • WTH
    > nem lehetséges, hogy egy újfajta, perverz valóságsó passzív résztvevőihez van szerencsénk?

Ha nem is valóságsó, de egy kisérlet alanyai például lehetnek.
  • qper
    Asszem pontosan ezek miatt kezdtem el töltögetni a DVD ripet :)
    Nem lesz nekem türelmem megvárni a heti egyszer 45 percet.
  • Cvd
    No ez az. Később garmadával jönnek olyan események, amiket semmiféle a Falu-hoz hasonló megoldással nem lehet megmagyarázni. Az eddigi 3 részben ilyesmik még nem igazán voltak.

Az RTL-es első rész a valóságban az első 2 volt egyben, vagyis eddig 3 részt nyomtak le, a héten jön a negyedik.
  • qper
    mekkora önuralom kell a Spoiler felirat alatti sorokat nem elolvasni, ne tudd meg :D
  • qper
    Dögg, Cvd:

Igen, bár a faluból kiindulva simán belefér. Ott is történt bazisok misztikus dolog,aztán a végén kiderült hogy csak mókáztak szerencsétlenekkel a nézettség kedvéért.

/igaz jelentem ezt ki úgy, hogy eddig a pilotot láttam csak illetve a második részt:D/

bajdövéj: a pilot egy résznek számít, vagy kettőnek? Hallottam már ezt is azt is. Valaki azt mondja hogy az az elsp epizód valaki kettőnek datálja.
  • gergod
    SPOILER

azért azt amikor a végén a lyukba bevágták a dinamitot mert az öreget be akarta húzni valami és kijött egy ilyen fekete szellemalak/füst és iránytvátoztatva mozgott majd szétfoszlott azt kiváncsi leszek hogy magyarázzák meg :)
  • vg
    "> 1. Meghaltak és a paracsimba kerültek...

Állítólag a készítők többször kijelentették, hogy a megoldás NEM paradicsom (gondolom nem is paracsim ), NEM purgatórium, semmi ilyesmi."

• Cvd
    Ahhoz túl sok rejtélyes dolog történik, hogy szimplán csak ez legyen a magyarázat. A "köztes állapot" és társai meg azért nem lehetnek, mert tudományos oldalról megközelített logikus magyarázatot ígérnek a végére. Ebbe némi scifi belefér, a szellemvilág és hasonló ötletek viszont nehezen.
    Kb mint a Trumann show?
    Hm ,lehet,hogy valaki csak játszik velük,mint a bábukkal.
  • qper
    akkor biztos valami köztes állapot a fizikai lét és a szellemi világ között :)))

A viccet félretéve:

nem lehetséges, hogy egy újfajta, perverz valóságsó passzív résztvevőihez van szerencsénk?
  • WTH
    > 1. Meghaltak és a paracsimba kerültek...

Állítólag a készítők többször kijelentették, hogy a megoldás NEM paradicsom (gondolom nem is paracsim ), NEM purgatórium, semmi ilyesmi.
  • vg
    "Azért bízom benne,hogy úgy kezdték el az egészet,hogy a végét is kitalálták és nem csak úgy sodródnak,aztán majd vége lesz lesz valahogy.
    Bár ki tudja.Szerintem a vége már megvan,csak közben még találnak ki pár fikciót hozzá."

Ez egyértelmű.
    Azért bízom benne,hogy úgy kezdték el az egészet,hogy a végét is kitalálták és nem csak úgy sodródnak,aztán majd vége lesz lesz valahogy.
    Bár ki tudja.Szerintem a vége már megvan,csak közben még találnak ki pár fikciót hozzá.
    Nekem is ezek jutottak az eszembe.
  • _Vegeta_
    #911: Francokat.
    #912: Sorozatnal sose tudni elore hany reszes lesz. Kiveve a miniknel.
    #916: Szentem meg millio magyarazat van. :))
  • Mester01
    Fiuk tudtok adni egy olyan SMS oldalt (Ami müködik rendesen) vagy FTP vagy valami ilyesmit ahonnan gyorsan letudnám szedni a sorozatot?
    Nem kell Torent,Dc++
    Kösszi elöre is..