22323
-
#998 a másik oldalon kamerák vannak meg a stáb -
#997 aztán kiderül, hogy a másik oldalon van egy nagy város -
WTH #996 Azért az jó lenne, ha a 2. szériában több esemény lenne, felfedeznék a szigetet (eleve furcsa, hogy ezt még nem tették meg), ilyesmi. -
#995 Jólvan. Ebből is látszik, hogy mi emberek különbözőek vagyunk -
#993 Gonosz vagy:) -
qper #992 Hehe, holnap visszamegyek a betegszabimból, a sok RTL-en LOST-ot néző internet nélküli rajongó kollégám hülyét fog kapni hogy picit előttük tartok :)) Viszont legalább sakkban tudom őket tartani. Jó zsarolási alap nem? Ha valami nem csinálnak meg nekem, akkor kíméletlenül spoilerezni fogok :D -
#991 Nem olvasom eeeeelllll:)))) -
#990 Spoiler
Azt nem is kell kiásni, csak lemenni az aljára, merthogy kurvamély akna -
#989 SPOILER
De néztem egy pár promóciós fotót a 2 szezonból és úgy látom,hogy az a valami még ott sincs teljesen kiásva.
Bakker egyre jobban idegesít ez a film :)
Jól fent tudják tartani az emberek érdeklődését.
Fura nekem a francia nő is.Bár ,még nem tudom hova tegyem,de kivábcsi leszek mi igaz abból amit beszélt.
És ott van Ethan aki nem volt az utaslistán.
hm...Érdekes. -
#988 Igaz ilyet spec még nem csináltam, de (némi utánajárás után) ugy kezdenék neki hogy lerippelem a dvd-t, magyar feliratbol subpack-ot készítenék, kicserélném, majd visszaírnám vele dvd-re. Aztán vagy jó vagy nem. :)
google-val rákeresve (pl: dvd change subtitle) pl fórumokon biztos találsz rá sok választ.
Első keresésre pl találtam is egyet: Ezt -
qper #987 nincs meg valakinek az AXN-es magyar szinkron? -
#986 -
#985 doom9.org nem sokat segített, mert nem vagyok egy nagy műszakis.....na mind1...
Az meg nem jó, hogy lecserélem a feliratot csak megnézés rejéig, én szeretném átírni, majd úgy kiírni dvd-re. -
#984 Lehet,hogy a kis kopasz tud valamit. -
qper #983 nem értek nagyon hozzá, de megpróbálok segíteni, hátha: a magyar feliratot letöltötted már? Ha pl. BSplayer-rel nézed, ott kattints rá az éppen futó filmre jobb klikel, majd válaszd a felirat eltüntetése opciót. Ezután pedig egyszerűen töltsd be a magyar feliratot, amit a www.feliratok.hu oldalról tudsz lerántani. -
#982 doom9.org, google.com -
qper #981 Én is töltöm ezerrel, eddig csak a 7. ig jutottam, mindjárt nekirugaszkodom a 8-nak.
Aki az RTL-en nézi, annak spoiler:
az ötödik (vagy a negyedik, nemtom) részben Locke találkozott a "szörnnyel" nem? Azóta elég rejtelmes a faszi, és mintha kezdené kiismerni a sziget titkát. -
#980 Ez is egyfajta vélemény, köszönjük, hogy megosztottad velünk. Ha 6 rész alatt nem keltette fel az érdeklődésed a sorozat, akkor tényleg nem érdemes nézned. Ha csak a 6. résszel kezdted, akkor sajnállak :) -
#979 OFF
"emuléről meg 20-al darabja (egyszerre négy), lejött egy hét alatt a 25 rész"
Én a hülye torrentmániával egy nap alatt leszedtem külföldi(!) torrentről. A torrent talán a legjobb p2p média jelenleg. Ha ismered a trükkjeit, és a technikát akkor a leggyorsabb, 99.9%-ban CRC OK, nincs fake, nincs vírus, többnyire eredeti release-ek vannak fent, és csak terjed-terjed:)
Egy dolog van, a gyors torrent oldalakhoz feltölteni is illik. Mert ugye ettől gyors:D
Szal torrent jó. Csak mint minden mást, tudni kell használni.
bocsi az OFF-ért
ON -
vg #978 Tegnap este elkezdtem nézni a 6os rész, de irtó unalmas volt, ezért csak a 10edik percig jutottam. Asszem erről a sorozatrol ennyit. -
#977 Sziasztok.
Bocsi a félig offért, de lenne egy kérdésem. Éppen a rendes dvd-változatot töltöm, ami amerikában jött ki, ebből kifolyólag angol felirat van hozzá. A következő lenne a kérdésem. Hogy tudnám megcsinálni azt, hogy az angol feliratot lecserélem magyarra? Akár át is írnám, csak nem tudm, hogy csináljam.
Ha vkinek van ötlete, akkor írjon. Köszi. -
#976 Tegnap megnéztem a 12 részig a sorozatot.
SPOILER
Charlie újraélesztése elég gáz volt,de ezen kívűl minden rendben.Idegesítő,hogy úgy van vége egy résznek,hogy Locke talál valamit a földben,és a következő részben szó sincs arról a valamiről.
Kiváncsian várom a folytatást.Remélem ma is megtudok nézni vagy 3 részt. -
#975 Lost soundtracket honnan lehet tölteni? -
qper #974 eddig nekem is megvan :D -
winnie #973 valami 555-tel kezdődik. -
qper #972 Nem voltak rosszak ezek sem!
Evangeline Lilly (Kate) pedig valami eszement szép színésznő. Reménytelenül szerelmes lettem belé :D
Nem tudja valaki a tel.számát? -
_Vegeta_ #971 #968:"..nekem meg csak eszi a memóriát."
Az elobb emlitettem van egy verzio ami rossz volt anno. Egy masik verzio lehet mar menne, probalgasd.
#969: "pardon, nem konkrétan rád értettem.."
Oke, en nekem tejesen igy jott le, de a problemat en is ismerem. :)
"..mást meg nem akarok.."
Az agnitum a legjobb, en meg virusirtot se hasznalok.
#970: "..Link is jó lenne leírással :).."
Hogy az eg szakadjon le, mintha olyan baromi nehez lenne megkeresni. :)
Tessek: Azureus RSS feed Plugin -
#970 ha már így eloffolgatunk:
Mi a neve annak az azureus pluginnek, ami magától letölti a cuccokat? Link is jó lenne leírással :) de végülis a neve is elég
-
#969 pardon, nem konkrétan rád értettem, csak így volt harmoniában a "felhördülésem" mivel állandóan ráncigálnak, holott min1gyuknek van nete.
én emule+dc párost használom de akkor videót nem tudok nézni...és egy letöltéssel teli éjszaka után meg annyira lelassul a reakció idő hogy újra kell indítani a gépem.
viszont egyszer véletlenül kilőttem az agnitum outpost-ot, hát nem simánt ment minden? de tűzfal nélkül mégsem lehet....mást meg nem akarok mert amúgy a nod32 mellé nagyon klafa és biztonságos. -
winnie #968 nem kell bika gép - másnál láttam, hogy simán elfut, nekem meg csak eszi a memóriát. -
_Vegeta_ #967 Az azunak van egy hibas verzioja arra vigyazzal. Amugy nekem 2500+ bartonnal megy rendesen. :) -
qper #966 Yess, lejött a 4. 5. epizód!!! :D :D -
qper #965 2.4-es PIV-em van 1 giga rammal. Nem azt mondom, hogy a NASA is ilyet használ az űrsiklók röppályáinak a kiszámítására, de nem is egy szarurusz masina.
Eddig nagyjából nem gondolkodtam procicserén mert nem indokolta semmi a dolgot. De egy sz*ros torrent kliens miatt nem invesztálok újabb tízezreket procivásárlásba :) -
_Vegeta_ #964 En ertek hozza szal nemtom miert nekem mondtad. :)
De amugy igaz.
qper: Sajna az azureushoz qrva bika gep kell. A regi nekem sem birta, az uj mar kb okes. :)
-
winnie #963 ja, ez sokaknál így van - én is csak időzített leszedésre használom.
amúgy meg irc, persze. -
qper #962 Azureus-t használok, de ez néha úgy zabálja a prociidőt, hogy percekig nem lehet smmit csinálni a géppel. -
#961 -
#960 OFF:
különben én a G3 Torrent progit favorizálom, sokkal hamarabb elindul a letöltés
On. -
#959 OFF:
hát ez az!
ha valamihez nem értesz akkor az értelmetlen ugyi?
járok szerelgetni a környéken, látom hogy mindenki fizetős ftp-t használ mert kicsit állítgatni kellene tűzfalat meg egyebet, vagy persze torrentet ahogy mondod...
aztán jönnek hozzám hogy ezt vagy azt töltsem le nekik mert már hetek óta sdorban állnak, meg egyáltalán nincs is fenn az vagy ez a film.
biztos jó a torrent, de megfejeltük már hogy csak új cuccra, ha különleges vagy ritka cucc kell akkor ott a dc vagy az emule. -
#958 nekem jobban teccett az alternatív főcím, a jelenlegi nagyon minimaldesign :D