22323
-
#1085 lol jack bauer személyesen ?? :DDDDDDDDDDD -
JackBauer #1084 Valószínűleg nem...
Akit érdekel még esetleg, hogy mekkora kult film annak itt egy link:
http://q13.trb.com/entertainment/foxnetwork/stv-24-video-windows,0,5672277.htmlstory
Várom, hogy a Lost is elérje ezt a nívót mert akkor biztos jó film.
Én reménykedem benne.... -
Phat Smoker #1083 a világ egyik legnézettebb sorozata alatt gondolom nem 2 forint a reklámidő! :) -
JackBauer #1082 Akár...de itt a reklámoknak kell helyet szorítani.
Reklámok nélkül meg ugye nincs élet.... -
Phat Smoker #1081 vagy épp kávét isznak a szereplők (amit sose látunk, vagy nagyritkán), ami ugye nem volna hátrány közel egy napi talponlét után!
(nekem hosszú fentlét, alváshiány, és sok óra monitor előtt való gubbasztás után véresek a szemeim...de gondolom a készítőktöl nem várható el mindez, hogy ennyire törekedjenek a realitásokra)
..jaés tompulnak a reflexek, meg miegyéb..de ugye az adrenalin csodákra képes :) -
JackBauer #1080 bajaim vannak ezekkel a válaszokkal...mindíg magamnak reflektálok, de majdcsak megszokom...
Szóval ami kimarad idő akkor épp nem történik semmi, vagy éppen úton vannak valahova, vagy valami érdektelen történik a cselekmény szempontjából...mondjuk épp WC-zni ment -
JackBauer #1079 Közben mennek a reklámok is....
Az órát nézd a filmben és amcsiban úgy adják le, hogy a reklámokkal pont annyi. -
Phat Smoker #1078 Lost második évad vmikor szept. vége fele indul -
JackBauer #1077 Egyébként a Lost-nak nem adták le sehol a második évadját?
Mert azért meg fogom nézni persze... -
Phat Smoker #1076 hát az 1 óra az 1 óra és nem 45 perc!
no..ennyit a valós időről :) -
JackBauer #1075 Nem tudom, miért nem hangzik el...
Az események végig valós időben játszódnak.
De winnie-nek igaza van, ez a Lost topic, úgyhogy én befejeztem a 24H-t,
csak valamihez kellett mérni. -
Phat Smoker #1074 oks..nemsokára a 2. évad (nap) jön
azt nem tudod, hogy az 1. évadnak miért csak az első három epizódjának elején hangzik el, hogy "az események valós időben történnek" ?
a többi esemény nem valós időben zajlik ? (ugyanúgy 45perc az az 1 óra is, a többi részben mint az első 3 rész esetében) -
JackBauer #1073 beszéljünk... -
winnie #1072 beszéljünk a sorozatról inkább - nyilván sokaknak van, akinek nem tetszik a lost és sokaknak, akiknek meg a 24 nem jön be.
-
JackBauer #1071 Jaaaaaaaa...minden világos!
A 24H első napja, az volt a bemelegítés. Tudod az úgy volt, hogy csináltak egy 24H-t, aminek ugye az első napja alternatív véggel is rendelkezik...azaz Teri életben marad. (bocs ha elárúltam valamit) Namármost akkora sikere volt a filmnek, hogy követelték, hogy legyen folytatása. Nézd meg a többi napot is, már másodiknál más lesz a véleményed.
A Lost-nál meg pont fordítva érzem: egy atomot akarnak robbantani, de csak egy petárda pukkanás lesz belőle.
Vagyis, valami nagyszabásút akartak csinálni (kicsit koppintva a 24H-t, legalábbis a feelinget), de ez lett belőle.
Abban igazad van, hogy a 24H első napjában néha engem is idegesített az elnök fia, meg a Bauer feleségének nyivákolása. Hál' Isten ők nem szerepelnek a továbbiakban sehol. -
Phat Smoker #1070 Lost-ban a drámai pillanatoknál vannak párbeszédek bőven melyek hol finoman, hol nem finoman jönnek elő! (leginkább a visszaemlékezések során akadnak ilyen párbeszédek)
a 24-ben meg már rohat unalmas tizenvalahány részen keresztül, hogy a szenátor kuglifejű fia miért hallgatta el 7 éven keresztül a gyilkosságot, majd ennek kapcsán jönnek a szépszövésű, de egy idő után már roppant uncsi, huza-vona párbeszédek, ami egy idő után már rohadt unalmas (leadják a tv-ben az anyagot vagy sem , adjuk le, inkább mégsem, majd én elmondom mindenkinek, inkább mégsem)
(mégcsak az 1.évadnál tartok, de szenátoros blokkok valahogy rohadt uncsik..családon belüli nyűglődés hegyek ) -
JackBauer #1069 Persze. Azért is kérdeztem, hogy miért bizonygatod az igazam.
Ugyanazt írtuk mindketten -
JackBauer #1068 "(bár finoman szőt párbeszéd, érthető okok miatt nem olyan sok van)"
Na ebben egyet értünk.
Mondjuk idejük lett volna rá, míg ugye a 24H-ban minden perc fontos volt, és számított. Az egész film egy időpara, mégis volt idő finom kis árnyalt
beszélgetésekre.
A Lost-nál ez a háttértörténések miatt nem lehetséges.
"...néha a 24H-nál sem sikerülnek a legizgibbre az utoló percek, ugyanez igaz a Lostra!"
Sajnos nem tudom felidézni azt a részt a 24-ből, amit űberelt volna a Lost bármelyik részének befejezése. Na jó...ez kicsit erős volt. Talán a Lost elején lévő részek voltak amik mégis, de döntő többségében szerintem nem.
Persze az izlések és...különbözőek, mint ahogy a vélemények is. -
Phat Smoker #1067 miért kellett kiragadnod azt a két mondatot ? (ugyanúgy...ugyanez...)
az írtam le hogy mindkettőben megvannak ugyanazok a dolgok!
ez hogy "..ugyanúgy szerepett kapott.." a te mondatodban hangzott el! -
JackBauer #1066 Most azt bizonygatod, hogy igazam van?
"ugyanúgy szerepett kapott"
"ugyanez elmondható" -
Phat Smoker #1065 "..És valljuk be a 24H-ban az akció mellett, ugyanúgy szerepet kapott az érzelem,
a finoman szőtt párbeszédek, néhol a humor, és a rejtély ötvözete..."
ugyanez elmondható a Lost-ról is! (bár finoman szőt párbeszéd, érthető okok miatt nem olyan sok van)
"..Mindkét sorozatnál úgy akar vége lenni az éppen aktuális résznek, hogy valami kis döbbenet maradjon meg benned (ez azért a 24H-nál jobban sikerült..szerintem).."
ezt nem lehet egyértelműen kijelenteni, néha a 24H-nál sem sikerülnek a legizgibbre az utoló percek, ugyanez igaz a Lostra! -
JackBauer #1064 Hehe, a Kill-Bill egy tömény akció, nulla valóság tartalommal, kb olyan mint amikor még videjón néztük amikor nindzsák röpködtek egyik fáról a másikra.
Csak az éppen aktuális Hollywood-i trükkökkel és technikával fűszerezve.
Talán még ennyi a bajom a Lost-al, hogy én realistábban nézek meg egy filmet, tehát egy 24H-t (mégha abban is vannak túlkapások)jobban el tudok képzelni a
valóságban. Ha meg misztikumra meg Sci-fi-re van szükségem akkor megnézem a Star Treket...mondjuk. -
JackBauer #1063 Ez van, sajna a cég két hónapja bemondta az unalmast, azóta nuku meló:-D -
JackBauer #1062 Semmi gond, nem volt élesha az lett volna, akkor úgyis válaszoltam volna viszont. Az értelmetlen fröcsögésnek meg nem vagyok híve, azért is próbáltam némi "érvekkel" alátámasztani az érzéseim a filmmel kapcsolatban.
Sok filmet nézek, és annak ellenére, hogy két nap alatt néztem meg, mégis észrevettem az olyan apró dolgokat, hogy Hurley saját magát nézi a Tv-ben
(még vissza sem kellett "tekernem" hozzá), vagy a már említett képregényes jegesmedvét. Ezek érdekes momentumok, de ezért még nem kiálltanám ki szenzációsnak a filmet. Egyszer meglehet nézni, ezért is távolítottam el a HDD-ről, mert valszeg nem tudnám magam rávenni, hogy neki kezdjek mégegyszer.
Más...
24. Hogy miért hasonlítom?...már mondtam.
Mindkettő sorozat, mindkettő amerikában kult film lett.
Mindkét filmben meg kell oldani a rejtélyt, ki kell bogozni a szálakat.
Mindkét sorozatnál úgy akar vége lenni az éppen aktuális résznek, hogy valami kis döbbenet maradjon meg benned (ez azért a 24H-nál jobban sikerült..szerintem).
És hát mindkettő populáris, hisz beszélünk róla.
Nem tudom a Lindához, vagy a Kántor nyomozhoz hasonlítani
És valljuk be a 24H-ban az akció mellett, ugyanúgy szerepet kapott az érzelem,
a finoman szőtt párbeszédek, néhol a humor, és a rejtély ötvözete.
Nos, ha mindezeket figyelembe veszem, akkor számomra mindegyikben felülmúlja a Lost-ot a 24H. -
#1061 ez a véleményed és pont.
én kaptam ugyanezt, amikor kimondtam, hogy szvsz a KillBill1-2 egy rakás sz@r... :D -
#1060 2.Van szabadidőd bőven :) -
thiefpaper #1059 Bocs nem akartam éles lenni. Már rég leszoktam a "hittérítéseimről", nem akarok meggyőzni senkit (különben is nem nekem lesz rossz, hanem nekik). Te még viszonylag normálisan is nyilvánítottál véleményt (máshol sokkal élesebben fogalmaznak). A 24-el való hasonlítást én sem értem, teljesen más (mellesleg én is szeretem a 24-et). -
JackBauer #1058 1,Nekem 2 nap alatt lejött a BCDC-ről.
2,A 24H-t is két nap alatt néztem meg (egy szezont) -
#1057 nem gondolod hogy az a baj hogy egyhuzamban nézted végig a sorozatot..persze hogy orra buksz az álmoságtól?
épp az az izgalom hogy remegő kézzel markolászom hogy mikor jön már le a következő rész a netről.... -
JackBauer #1056 Asszem kevertem kicsit....kinek mentek a válaszok...sorry -
JackBauer #1055 "nem tudom, de szerintem majdnem minden rész eseménydús és izgalmas volt. szerintem a háttérsztorik sokkal érdekesebbek, mint a sziget történései."
Igen, talán ez az egy dolog ami érdekfeszítő volt benne valamelyest, a háttérsztorik.
"ezt viszont nem értem. 14 főszereplő van, de a többiekkel is történnek a dolgok, csak nem veszik fel őket az operatőrök kamerára. (így is minden idők egyik legkockázatosabb vállalkozása volt, hogy ennyi főszereplővel indítottak útnak egy sorozatot)"
Ezt meg én nem értem. Akkor mi a francnak 48 túlélő?....maradtak volna életben 12-en, amúgy se volt semmi szerepük (eddig legalábbis) a többieknek.
Így kevesebb lett volna a költség is amit említettél. Vagy volt néhány cimbi, és legyenek má statiszták jó pézé effektus van?
-
winnie #1054 ezért is írtam anno, hogy aki a 3. résznél nem szereti meg a sorozatot, annak a többi sem fog bejönni. -
JackBauer #1053 Miért?...Mert minden relatív. Amnikor azt mondod, hogy jó a Lost, akkor valami ellenében teszed....én nem bántani jöttem, értsétek meg, csak a véleményem mondtam el, és én is összehasonlítok. Nekem a mérce a 24H. -
JackBauer #1052 Nem. Valóban nem. -
winnie #1051 je, korrekt véleménynyilvánítás! nem a vita jegyében, de:
de, hogy húszonvalahány részen keresztűl nézel egy sorozatot, kb 12-13 órán át, és semmi sem történik kissé fura.
nem tudom, de szerintem majdnem minden rész eseménydús és izgalmas volt. szerintem a háttérsztorik sokkal érdekesebbek, mint a sziget történései.
persze ez ízlés kérdése. nemsokára ideér a dvdpakk:)
Talán annyit, hogy elvileg kb 48 zuhantak le, de mindíg ugyanavval a 8-10 emberrel történik valami. Kissé nevetséges lesz már a vége felé amikor tök ismeretlen emberekkel ölelkeznek valami miatt, de még egy mondatot nem hallottál tőlük a filmben.
ezt viszont nem értem. 14 főszereplő van, de a többiekkel is történnek a dolgok, csak nem veszik fel őket az operatőrök kamerára. (így is minden idők egyik legkockázatosabb vállalkozása volt, hogy ennyi főszereplővel indítottak útnak egy sorozatot)
végülis ott vannak x napja a szigeten, de te nem látod realtime azt az x napot (ld. 24) csak mondjuk nettó 5-6 órát látsz a 600-ból mondjuk. hidd el, ha az ott töltött 600 órát is mutatnák, akkor még unalmasabb lenne (erre írták, hogy nem egy reality show ez vagy nem a 24) - remélem nem az kell, hogy alszanak, meg ilyesmi:) -
Phat Smoker #1050 miért kell vele összehasonlítgatni ? -
thiefpaper #1049 Akkor gondolom már 8Gb-al könnyebb lett a géped, legalábbis remélem, hogy nem terheli a géped ez a barátok köztös, instant levesporos "valami"... -
JackBauer #1048 Ezt nekem mondod????:-DD -
WTH #1047 SPOILER
És az, hogy Sawyer, Ausztráliában, találkozott Jack apjával - az is "tidbit"? Vagy az viszont már fontos a történet szempontjából? -
Phat Smoker #1046 ez egy másik sorozat és nem a 24!