22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • mrzed001
    Nos, a szereplők bugyután viselkednek az első 3 rész alapján.
    Mondom, ez nem rossz, kell a story, a konfliktus, meg minden, de azért lásd, hogy nem IQ szörnytegek (és nem ez az elvárt)
    Nézd a Big bránert is, szórakoztató, de tudd, hogy NEM ez a viselkedési minta a jó és követendő
  • fifi
    ha szerinted ez bugyuta, akkor sztem nyugodtan kösd ki az összes csatornát a Discovery-n és AP-n kívül...
  • mrzed001
    Montanosz:
    1) ne játsz a sineken, ne dobálózz kézigránáttal és ne személyeskedj ! Ezek TÉGED minősítenek :p
    2) ha utalgatsz, akkor linkelgess is (öregszünk, és nem tudjuk, hogy mire is célzol)
    3) miért is rontom más filmnézési örömét? Mert leírom, ha valami bugyuta? Nem ezt hívják kritikának?? Ugyanmá, mindenki tudta, hogy a M.Place pl bugyuta, mégis nézte. És ha tényleg láttad a sorozatot, akkor te is láthattad, hogy az elején (direkt, vagy csak így jött ki) teljesen átlag (alatti) amcsi színvonalon van a szereplők IQja
    Miért? Estig sorolhatnám, és nem azért mert én olyan überinteligens Ungarise vagyok (), hanem mert nem logikus
    A sokktól egyébként pont összetartókabbá kellett volna, hogy váljanak, a félelemtől pláne -ezt még tán az ősemberektől örököltük, tudod barlang ...-
    Szóval ha gondolod, lets the flame begin :))
  • Montanosz
    miért gondolod hogy mindenki úgy cselekszik mint TE elvárod?
    nem hallottál még róla hogy Hitler majdnem nobel-díjat kapot??
    ha nem égették el még a hullákat, majd elégetik.
    ha elhasználták az utolsó lőszert akkor elhasználták.
    ne várd már el hogy adott sokkoló helyzetben mindenki racionálisan cselekedjen, ne rontsd el mások filmnézési örömét.
    az meg hogy szappanoperákhoz hasonlítod ezt a viszonylag kiemelkedő sorozatot Téged mínősít!
    a te forgatókönyved szerint veszettül agyonunnánk magunkat a filmen, hiszen teljesen kiszámítható módon cselkednének a szereplők.
    ráadásul egy régebbi fórumról kiollózott érveid hiteltelenitenek téged, mivel az érveid már szószerint elhangzottak egy pár hónappal ezelőtti felszolamlásban.
    Tegnap sikerült a 22. részig megnézni.
    Volt megint érdekes rész.
  • mrzed001
    Mikor is égették el?
    Lusta vagyok letölteni, úgyhogy nézem a tevében, itt a 3. rész volt (eltelt vagy 2-3 nap) és a hullák még ott rohadnak a gépben

Nem buták? Az egyszál lőszerüket arra pazarolják, hogy lelövik a szenvedőt (és ezt mindenki jó ötletnek tartja, mert hangosan üvölt, ezért nem tudnak aludni ), nem osszák meg egymással az információkat (mert akkor elveszne a remény [és vödört tol a tocsogó tv alá]), nyafogás és semmittevés, rinyálás és az "összetartás" (úgy amcsi módra), már legalább a vízre rájött valamelyik, hogy gyűjtögetni kellene, amúgy teljesen síkok ...
  • Phat Smoker
    locke,sayid,jack,kate,sawyer, a kínaiak sem tünnek butának ...szal nem mondanám, hogy olyan iq lite karaktereket formálnának meg.
    a hullákat meg inkább elégették!
  • _Vegeta_
  • mrzed001
    Később remélem jobb lesz, mert eddig 6-7-nél több pontot tőlem nem kapna (a jellenek erősen el vannak tolva az átlag buta amcsi mércére -legaljára-)
    Hol is hallottam: Nem életszagú :)
  • _Vegeta_
    Okey, feladom. Igazad van! ;)
  • mrzed001
    Stephen King minisorozat bizony, mint a Végitélet is (az 4 rész)
    Miért sorozat? Mert 4 részben adták le, van eleje, van vége minden résznek, szóval sorozat :))

Miben hasonlít BH90210 Lost-ra? A szerepek IQjában. Első 3 rész alapján mindenki IQ Lite, de keményen. PL inkább hagyják rohadni a gépben a holttesteket, minthogy elásnák .... brrrrr
    Ez a része, meg a társalgások egy része szappanoperikus, néhol már-már majdnem Barátok Közt :))
  • _Vegeta_
    Langolierek: CSak mint a rose red. Nemsorozat es kesz, punktum! :D
    BH90210 igy mar ertem, de az nekem inkabb szappanopera. Utalom. Miben hasonlit az a lostra? :]
  • mrzed001
    BH = Beverly Hills 90210 (de írhattam volna Melrose Place-t is :) )
    Langolierek egy 3-4 (?) részes minisorozat volt (író: Stephen King) :))
  • _Vegeta_
    A langoliereket ismerem az nem sorozat. A tobbi nekem csak furcsa irasjelek tomkelege. :DD
  • qper
    Ne haragudj, de nem értelek. Mi a fenéért fizetnél elő erre???????

Hiszen INGYEN is le lehet tölteni!!!!!

Eggy mondatomat töröltem. Szépen lehülyéztem azt, aki felteszi smsweb-re a sorozatot, de közben gyorsan rájöttem hogy az igazi hülye az aki pénzt fizet érte. Az oldal tulajdonosan egyszerűen gané, hiszen kötve hiszem hogy bármit is fizetne pl. azoknak a feliratkészítőknek, akik idejüket nem kímélve tök ingyen lefordították az egész sorozatot. Száradjon le a keze. Remélem valaki feldobja a yardoknak. Sok baja nem lesz, de legalább pár évig nem kapja vissza a gépét.

Addig meg malmozzon.

Ember: le tudod tölteni DC++-ról, Torrentről tökingyen DVD és HDTV minőségben. A felirat is ingyenes hozzá.

• mrzed001
    Azok voltak :p
  • _Vegeta_
    Sorozat nem jut eszedbe? :>
  • mrzed001
    Elég sokat töprengtem azon, hogy mihez is lehetne hasonlítani a Lost-ot, talán:
    BH 90210 * Langolierek
    (szerepek_IQ-ja * fura_misztikum)
    Talán :)
  • _Vegeta_
    Vegigolvastam amit mondtal es semmi bajom vele, nagyon szimpatikus fogalmaztad meg a velemenyed, fi*azasnak nyoma sincs, epp ezert en is igy szeretnek hozzad viszonyulni. Eddig mindenki le lett hurrogva akinek negativ volt a velemenye, bar megindokolni egyikse tudta. :)

Igazad van, de igy egy lakatlan szigeten sokkal misztikusabba teszi az egesz vilagot, amiben a sorozat jatszodik. Vagy nem?

Ha nem lattal volna meg jo sorozatokat szivesen ajanlok. ;)
  • JackBauer
    Kicsit mondatfogalmazási hibába estem.
    Szóval így helyes: Azt is leírtam, hogy valóban a háttércselekmény ami végül is érdekessé teszi a filmet. Ebben egyet értünk. De ezért nem kellett volna a misztikum meg a lakatlan sziget.
    Azt csak most tenném hozzá, hogy a háttércselekmények miatt egy panel házban is elkészíthették volna a filmet.
  • JackBauer
    Ok.

Nos valóban nem sok sorozatot néztem, mert eddig elég gyatrácskákra sikeredtek,
    de remélem ettől még véleményt nyílváníthatok.
    Kitárgyaltuk már, hogy ez egyedi....várjuk meg a végét.
    Ha figyelmesen végig olvastad volna mindazt amit írtam akkor észre kellet volna venned, hogy miként kezdtem a mondanivalóm. Idézem: "Azokkal kell egyet értsek akiknek csalódás volt a film".
    Illetve megpróbáltam artikulálni, hogy nem fikázni, meg mocskolódni jöttem, csak egy vélemény vagyok a sok közül. Valahogy mégis mindenkinek az én véleményem szúr szemet. Nem paranoia ez kicsit?
    Azt is leírtam, hogy valóban a háttércselekmény ami végül is érdekessé teszi valamelyest a filmet, ezért nem kellett volna misztikum, meg lakatlan sziget.
    Ebben egyetértünk.
    De mondom várjuk ki mi lesz a vége....

"neked csak a 24szeru minden masodperc akcio dolgok tetszenek"
    Hát ezt meg végképp nem tudom miből szűrted le? Szintén idéznék:"És valljuk be a 24H-ban az akció mellett, ugyanúgy szerepet kapott az érzelem,
    a finoman szőtt párbeszédek, néhol a humor, és a rejtély ötvözete".
    Most még azt is hozzáteszem, hogy IS. Ha nem lett volna érthető? A Lost is erre alapoz+misztikum.

Én azt mondom várjuk ki a végét...lehet, hogy még jó is lesz a film,
    illetve én azt mondtam, hogy nekem csalódás a film....ezt is kiegészítem. EDDIG.
    Remélem jobb lesz mint EDDIG.
  • Montanosz
    szerintem is egyedi a lost, úgy mint számomra továbbá a gilmoreG vagy DH vagy még pár.
    valami van bennük ami megfogott, de kétségtelen hogy egysem okozott olyan önfeledt szórakozást min a lost részei amikor megnéztem őket
  • _Vegeta_
    24 rajongo vagyok, csak nezd meg a galeriamat, még magamat is bauereztem.
    Kerdeztem h mien sorozatokat ismersz nem kaptam valaszt, ezzel nyugtaztam h tenyleg nem ismersz olyan sokat.

A lost viszont teljesen egyedi sorozat nem lehet mihez hasonlitani es epp ezert etalon most. Ilyen még nem volt. (legalabbis en nemtudok ilyet mondani, pedig ismerek 1-2sorozatot)
    Mindenkit a sziget rejtelye erdekel, es nem fogjak fel h itt a fo huzoero a foszereplok elete es hogy hogy kapcsolodnak egymashoz. Amit irtal h unalmasak reszek, erre mondom azt h izlesek es pofonok, neked csak a 24szeru minden masodperc akcio dolgok tetszenek, ez van. De ettol a lost nem lesz unalmas, a hattersztorik nagyon erdekesek.
  • Szolnokboy
    http://eltuntek.smsline.hu/

Ehhez mit szoltok ? Nem merek elöfizetni félek hogy megszünik...bah
  • JackBauer
    Hát akkor nincs mit tenni, meg kell várni míg vége lesz a 2. (3.-4.) évadnak,
    addig nem tudunk tárgyilagos véleményt formálni...
    Meg kell várni mi a rejtély, és mi a megoldás.
  • winnie
    a lost-ot nem nagyon lehet mihez hasonlítani, hiszen absz eredeti a koncepció. ott van mondjuk a gilligan's island, de az sitcom volt:)
  • JackBauer
    Ha végig olvastad amiket írtam, akkor minek írjam le mégegyszer?:-)))
    Az általam említett filmeket példaként hoztam fel.

Értem...szóval kaland. Akkor mihez hasonlítsam a Lost-ot?
    Remélem valami konkrétumot is fogsz írni......

Most már csak arra lennék kíváncsi, vajon melyiket szeretheted???
  • _Vegeta_
    #1045: Bakker, jo h nem a kickboxert hasonlitod a starwarshoz. A 24nek akcio ennek pedig kaland a fostilusa. Eg es fold. Ne keverjuk a szezont a f*szommal. ;)

#1058: En a 24et szinte realtime nezem, 1nap alatt. Igy erdemes. :)

#1064: A dallason es a 24en kivul mas sorozatot is ismersz? :)))
    Rendben van h nem tetszik, mert kulonbozoek vagyok, de indokold meg mi ez a nagy negativ hozzaallas. A 24hez ne hasonlitsd, mert ensem hasonlitom a valovilagot a jobaratokhoz. (Egyiket utalom masikat szeretem.)
  • JackBauer
    Bár megtudom magam védeni...ez korrekt volt. THX
  • Rafaelo
    :)
  • JackBauer
    ez igaz, bár a nekem a két nap nem tűnt soknak, meg amúgy is türelmes vagyok.
  • Rafaelo
    dc++ ról gyorsan lejön külföldi hubokrol nem magyarrol
  • JackBauer
    Én a BCDC-ről töltöttem...
  • liftman
    csocsi Mindenki!
    honnan a viharból lehet a sorozat részeit letölteni?
    aki tudja az légyszi irjon a [email protected] ra
    előre is köszi!!!
  • Rafaelo
    én offoltam ?? :OOOOO
  • winnie
    Regisztráció időpontja: 2005. 09. 06.

ne offoljunk már:)
  • JackBauer
    ...de 24 óra alatt tuti :DDDD
  • JackBauer
    ..rend lenne egybő mi??
  • Rafaelo