22323
-
thiefpaper #1205 Amúgy Ethan barátunkat a Threshold-ban véltem felfedezni. :) -
WTH #1204 > Kiderül az első sorozatból hogy ki Ethan
Nem igazán! -
qper #1203 ja, még valami.
Mi va fenéért titkolózik mindenki mindenki előtt? Kiderül az első sorozatból hogy ki Ethan, vagy ez is a misztikum része?
drlazi: kifejtenéd egy kicsit a tézisedet a szimbólumrendszerről? Igencsak érdekelne (persze szigorúan spoilermentesen, hiszen még csak a 14-nél tartok) :)) Nekem eddig igazából a fehér és a fekete, azaz a jó és a rossz szimbóluma világosodott meg, több nem. Ez is leginkább Locke karakterén keresztül. Ő lenne a sorozat kulcsfigurája? -
qper #1202 Jó ez a sorozat, de egy kicsit már kezdem unni, hogy az általam eddig látott 14 epizódban egy centivel nem haladt előrébb a történet.
A flashback-ekből meg kezd már lassan elegem lenni :( -
WTH #1201 > ... "történet" ...
Idézőjelben... -
#1200 én is mert maga Lynch mondta azt, hogy a végén már ő sem értette/volt képben a TP-vel :DDDD
ettől függetlenül imádom a Twin Peakset...
a Lost szimbólumrendszerében a számoknak lesz szerepe, úgy gondolom. -
winnie #1199 :) megcáfolom:) tavaly is volt szerintem jobb sorozat, mint a lost:) (dh, house) -
drlazi #1198 Próbáljatok egy kicsit elvonatkoztatni attól, amit a képernyőn láttok. Nem biztos, hogy ez a sorozat egy rakás "hajótörött" emberről szól. Az egész LOST egy nagyon bonyolultan és finoman felépített szimbólumrendszer. Tanulmányt lehetne írni a szimbolizmusáról. Minél inkább előrehalad a "történet", ez annál nyilvánvalóbb. Higyjétek el nekem. (Én is megnéztem a teljes első évadot.)
A fanyalgóknak csak annyit, hogy szerény véleményem szerint ez a legjobb sorozat a Twin Peaks óta. Tessék megcáfolni... -
gnom #1197 csak osszefoglalo (ismetlo) resz az addig leadott reszekbol. nincs benne semmi uj dolog.... -
#1196 az elsó évadnál van egy olyan,hogy 01 special,az mit takar? -
_Vegeta_ #1195 Lol eszre se vettem h ott egy hajo. :D -
#1194 :O halo -
#1193 Baki!
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
#1192 Sziasztok!
Pénteken végignéztem az első évadot.
Nagyon tetszett a 24.rész végén az a jelenet ,amikor mindenkit mutatnak mégegyszer a gépen.Nagyon jó volt alatta a zene. (Jut eszembe nincs meg valakinek?Teljes Lost soundtracket honnan tudok letölteni?)
És mikor ment ez a jelenet összegeztem is magamban az évadot.
Kisebb hibák és annak ellenére,hogy alig tudtunk meg valamit simán megérdemli a 10 pontot.
-
winnie #1191 örülj neki, hogy nincs abc-d - 5-6 reklámszünettel elég kiábrándító lenne nézni... -
pedro870 #1190 kösz a segítséget, már végignéztem az első szezont, csak most épp a másodikra készülök és szept 21-én már szeretném nézni. torrent ezen nem segít, az már legalább szept 22 lesz :) ja és: ... ;) -
gnom #1189 net. illetve torrent szora keress a weben... -
pedro870 #1188 vmi módon lehet fogni az abc-t itthon? műhold, upc direct, net? -
#1187 Lol, hát szevasz -
#1186 kicsit sh!t a kép, talán a sok "főszereplő" miatt -
MolniGee #1185 Lost Fansite 3. hír végén van egy szám linkelve ami az rtles rész végén volt! Lehet hogy ezt keresed? -
#1184 én csak ezt a számot keresem ami amult heti rész végén volt. OST-ben nincs benne, és a filbem sincs semmi írva róla. honlapjukon se lelek sok dolgot erről, szal ha valai felismerné..... -
winnie #1183 -
winnie #1182 monnyuk szerintem a hivatalos oldal csak rendelésre jó, a jobb oldalak azon fan oldalak. -
#1181 KÖSZI -
thiefpaper #1180 A Lost hivatalos oldala -
JackBauer #1179 Valszeg a TV társaság honlapján fogsz róla infót találni....az pedig az "abc" -
#1178 nem tudja valaki mi a lost hivatalos honlapja? -
JackBauer #1177 Húú bammeg...a Dunán meg megy a Derrick....most teljesen dilemmában vagyok melyiket nézzem -
winnie #1176 ez minden sorozattal így van, majdnem minddel -
JackBauer #1175 Ez nem lehet az ok....ott írtam egy példát, ahol percre pontosan stimmel minden. -
#1174 Akkor ez az oka, hohy néha az egymást követő részeknek semmi közük egymáshoz. -
#1173 Akkor a forgatókönyv írók. -
JackBauer #1172 na akkor ebben hasonlít a 24H-ra.....megvan!!!...ott is mindíg más a rendező, de még a forgatókönyv író is asszem:-)) -
JackBauer #1171 Erre mondtam azt, hogy gyakorlatilag akár 14 résztől is elkezdheted nézni....aztán megnézed 8.-at mondjuk.
A végén se derül ki semmi mik akarnak lenni azok a számok csak, hogy az lehet az egyik út a rejtély megoldásához, vagyis megfejtéséhez.
Igaz azt nem értem, hogy mitől leszek balszerencsés, ha megnyerem a lottó főnyeremnényt.
Várjuk a válaszokat...mármint a készítőktől -
winnie #1170 rendező?:) szinte minden részt más rendez. -
#1169 Egy kiscsit az a szemétség a rendezőben hogy elkezd valamit. pl a misztikus számokat a dagival, nagy izgalom meg minden hogy mi lesz a köv részben. Erre a köv részben semmi, sőt egészen az utolsóig. -
JackBauer #1168 Rárepültem én is...:-)) -
JackBauer #1167 Má túl vagyok rajta, de az is lehet mazohista vagyok :-))) -
winnie #1166 ne offoljuk má' szét! modot ide:)