22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • thiefpaper
    Amúgy Ethan barátunkat a Threshold-ban véltem felfedezni. :)
  • WTH
    > Kiderül az első sorozatból hogy ki Ethan

Nem igazán!
  • qper
    ja, még valami.

Mi va fenéért titkolózik mindenki mindenki előtt? Kiderül az első sorozatból hogy ki Ethan, vagy ez is a misztikum része?

drlazi: kifejtenéd egy kicsit a tézisedet a szimbólumrendszerről? Igencsak érdekelne (persze szigorúan spoilermentesen, hiszen még csak a 14-nél tartok) :)) Nekem eddig igazából a fehér és a fekete, azaz a jó és a rossz szimbóluma világosodott meg, több nem. Ez is leginkább Locke karakterén keresztül. Ő lenne a sorozat kulcsfigurája?
  • qper
    Jó ez a sorozat, de egy kicsit már kezdem unni, hogy az általam eddig látott 14 epizódban egy centivel nem haladt előrébb a történet.

A flashback-ekből meg kezd már lassan elegem lenni :(
  • WTH
    > ... "történet" ...

Idézőjelben...
  • fifi
    én is mert maga Lynch mondta azt, hogy a végén már ő sem értette/volt képben a TP-vel :DDDD

ettől függetlenül imádom a Twin Peakset...
    a Lost szimbólumrendszerében a számoknak lesz szerepe, úgy gondolom.
  • winnie
    :) megcáfolom:) tavaly is volt szerintem jobb sorozat, mint a lost:) (dh, house)
  • drlazi
    Próbáljatok egy kicsit elvonatkoztatni attól, amit a képernyőn láttok. Nem biztos, hogy ez a sorozat egy rakás "hajótörött" emberről szól. Az egész LOST egy nagyon bonyolultan és finoman felépített szimbólumrendszer. Tanulmányt lehetne írni a szimbolizmusáról. Minél inkább előrehalad a "történet", ez annál nyilvánvalóbb. Higyjétek el nekem. (Én is megnéztem a teljes első évadot.)
    A fanyalgóknak csak annyit, hogy szerény véleményem szerint ez a legjobb sorozat a Twin Peaks óta. Tessék megcáfolni...
  • gnom
    csak osszefoglalo (ismetlo) resz az addig leadott reszekbol. nincs benne semmi uj dolog....
  • BADE
    az elsó évadnál van egy olyan,hogy 01 special,az mit takar?
  • _Vegeta_
    Lol eszre se vettem h ott egy hajo. :D
  • Rafaelo
    :O halo
    Baki!

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
    Sziasztok!

Pénteken végignéztem az első évadot.
    Nagyon tetszett a 24.rész végén az a jelenet ,amikor mindenkit mutatnak mégegyszer a gépen.Nagyon jó volt alatta a zene. (Jut eszembe nincs meg valakinek?Teljes Lost soundtracket honnan tudok letölteni?)
    És mikor ment ez a jelenet összegeztem is magamban az évadot.

Kisebb hibák és annak ellenére,hogy alig tudtunk meg valamit simán megérdemli a 10 pontot.
  • winnie
    örülj neki, hogy nincs abc-d - 5-6 reklámszünettel elég kiábrándító lenne nézni...
  • pedro870
    kösz a segítséget, már végignéztem az első szezont, csak most épp a másodikra készülök és szept 21-én már szeretném nézni. torrent ezen nem segít, az már legalább szept 22 lesz :) ja és: ... ;)
  • gnom
    net. illetve torrent szora keress a weben...
  • pedro870
    vmi módon lehet fogni az abc-t itthon? műhold, upc direct, net?
  • akyyy
    Lol, hát szevasz
  • tigeroo
    kicsit sh!t a kép, talán a sok "főszereplő" miatt
  • MolniGee
    Lost Fansite 3. hír végén van egy szám linkelve ami az rtles rész végén volt! Lehet hogy ezt keresed?
  • akyyy
    én csak ezt a számot keresem ami amult heti rész végén volt. OST-ben nincs benne, és a filbem sincs semmi írva róla. honlapjukon se lelek sok dolgot erről, szal ha valai felismerné.....
  • winnie
  • winnie
    monnyuk szerintem a hivatalos oldal csak rendelésre jó, a jobb oldalak azon fan oldalak.
  • akyyy
    KÖSZI
  • thiefpaper
    A Lost hivatalos oldala
  • JackBauer
    Valszeg a TV társaság honlapján fogsz róla infót találni....az pedig az "abc"
  • akyyy
    nem tudja valaki mi a lost hivatalos honlapja?
  • JackBauer
    Húú bammeg...a Dunán meg megy a Derrick....most teljesen dilemmában vagyok melyiket nézzem
  • winnie
    ez minden sorozattal így van, majdnem minddel
  • JackBauer
    Ez nem lehet az ok....ott írtam egy példát, ahol percre pontosan stimmel minden.
  • Pharaoh
    Akkor ez az oka, hohy néha az egymást követő részeknek semmi közük egymáshoz.
  • Pharaoh
    Akkor a forgatókönyv írók.
  • JackBauer
    na akkor ebben hasonlít a 24H-ra.....megvan!!!...ott is mindíg más a rendező, de még a forgatókönyv író is asszem:-))
  • JackBauer
    Erre mondtam azt, hogy gyakorlatilag akár 14 résztől is elkezdheted nézni....aztán megnézed 8.-at mondjuk.
    A végén se derül ki semmi mik akarnak lenni azok a számok csak, hogy az lehet az egyik út a rejtély megoldásához, vagyis megfejtéséhez.
    Igaz azt nem értem, hogy mitől leszek balszerencsés, ha megnyerem a lottó főnyeremnényt.
    Várjuk a válaszokat...mármint a készítőktől
  • winnie
    rendező?:) szinte minden részt más rendez.
  • Pharaoh
    Egy kiscsit az a szemétség a rendezőben hogy elkezd valamit. pl a misztikus számokat a dagival, nagy izgalom meg minden hogy mi lesz a köv részben. Erre a köv részben semmi, sőt egészen az utolsóig.
  • JackBauer
    Rárepültem én is...:-))
  • JackBauer
    Má túl vagyok rajta, de az is lehet mazohista vagyok :-)))
  • winnie
    ne offoljuk má' szét! modot ide:)