22323
-
#1245 OFF:
ja látom már győzikére ébredtem...
Uram, mit megnem kell érnem a tvmaci után 20 évvel(((( -
#1244 szerintem is vacak a szinkron, olyan mintha befőttes üvegből szólna.
ha nem visított volna fel a reklámban az a szellemifogyatékos nem tom mi, már majdnem elszunyokáltam volt az élettelen kappanhangokon -
Phat Smoker #1243 a szinkron télleg eléxar!
míg az angolban pl. sayid arab akcentussal beszél, a magyar szinkronban nem.
locke, sawyer, hurley, stb.. szinkronja is kellően béna..illetve szokatlan -
#1242 Én most őszinte leszek. Sz*r.:) De komolyan. A teljes évadhoz volt szerencsém angol nyelven, de egyszerűen nem tudták eltalálni a magyar szinkronhangokat.:(
-
qper #1241 aranyanyám, de fura így szinkronnal :) -
qper #1240 Nem nem nem, teljesen félreértettetek . A franc se olvasná el, hogy miről fog szólni a második széria (egyébként gondolom hétpecsétes titok), arra voltam kíváncsi hogy a fórumban valaki írta hogy a készítők illetve a színészek a lost-media.com oldalon egy csomó interjúban utalást tesznek arra, hogy ebben a szériában minden kiderül. No én ezeket az interjúkat nem találom, ezekre lennék kíváncsi ahol ezt mondják :) -
winnie #1239 annál, aki írta ezt a baromságot:) sehol. nyilván, majd a készítők elmondják mit terveznek. -
#1238 Szerintem ne olvass utána,inkább hagyd magad meglepni. -
qper #1237 Valaki írta az előző napokban, hogy ebben a szériában állítólag midnen ki fog derülni. Hol lehet erről némi infót olvasni? -
#1236 Reméljük,hogy így lesz -
qper #1235 az angolt sajna én sem vágom olan szinten, hogy megnézzem felirat nélkül :(
szal én is várok majd ezerrel a feliratokra, mint a prison break esetében :D
Viszont ide a rozsdás bökőt, hogy a Lost 2. szériájának a felirataira nem kell többet várnunk 1-2 napnál. Azt a sorozatot piszok gyorsan fogják "magyarítani" annyira keresett lesz. -
#1234 Jah!
csak sajna én nem vágom az angolt és várhatok a feliratra.Addig meg ti itt vígan kibeszélítek a részeket:) -
qper #1233 tudom, az abc-n 21-én kezdődik a móka
bár a franc se fog az AXN-re várni, ha egyszer le lehet tölteni hetenként a HDTV-s változatot :D -
#1232 kb. 50X elhangzott, de megint leírom: nem lehet tudni... -
#1231 hány évad lesz összesen? -
#1230 várjál, még az ABC se adta le... -
qper #1229 mikor adja az AXN a 2. évadot? -
#1228 most néztem meg az axn-n -
#1227 lol :) -
#1226 :O !!!444 -
WTH #1225 Ő nem tudott élni a lehetőséggel... -
#1224 ja -vigyázzanak mert érzékeny az ütőő..(BBOOOOOOOMMM) -
#1223 Az király jelenet volt! -
#1222 és aki felrobbant a dinamittol ?? -
qper #1221 a szigeten mindenki kap egy lehetőséget egy új életre... -
#1220 :OOOO má nem -
gnom #1219 Locke meg nyomorek. na bummm... -
#1218 de meghalt -
gnom #1217 az apjanak tunt a kep alapjan... -
#1216 vajon ki lehet az a csávó akit a doktor látott -
#1215 De azt még Te sem tudod,hogy mit rejt!
vagy igen? -
#1214 http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=27928 -
#1213 http://filmlexikon.hu/cikk.php?cikk=195 -
thiefpaper #1212 Én láttam a Lost új promóját, abban is mindegyik szereplő kiemelte ezt a mondatot. Néhányuk elég jól sikeredet, azt hiszem a lost-media.com-on találtam őket (bár lehet, h amúgy is tudjátok). -
qper #1211 hála az Magasságosnak :)
Ez jó hír :)
-
thiefpaper #1210 Nem csoda, hogy Sayid és a koreaiak történetét ragadtad ki, hiszen teljesen más kultúra, mint a mienk. Én is az övéket emelném ki, mint gyengébb flashback-ek, amivel nem azt mondom, hogy rosszak, csak csupán gyengébbek. Én amúgy szeretem a visszatekintéseket, sokat adnak a story-hoz (és most itt nem feltétlenül a Lost-ra gondolok). -
#1209 Szerintem azoknak a flash-eknek is meglesz a jelentőségük.
A második évadján plakátján ott a szöveg : Everything happens for a reason -
qper #1208 Na jó, az előb kicsit túldramatizáltam és általánosítottam a dolgokat. tényleg vannak olyan flash-ek, amik fontosak a jelen megértéséhez.
Viszont azt érzem, hogy van nagyon sok olyan flashback, ami egy jottányival sem gördíti előrébb a cselekményt, hanem csak azért van benne, hogy teljen az idő, és nyúljon a sorozat mint a rétestészta.
A Sayid múltját bemutató flashback-eket totál untam, és azt hiszem hogy én mint az egyszeri nézők képviselője ezen múltbéli események megtekintésével semmivel nem kerültem előrébb a sziget titkának a megértéséhez. A korei házaspár múltbéli viszontagságai sem lendítettek előrébb semmit a történetvezetésen.
Mielőtt keresztbe lenyelnétek: nagyon tetszik ez a sorozat, de asszem készült már ennél jobb is. -
winnie #1207 ja, ott fogja nyomni ezentúl -
winnie #1206 A flashback-ekből meg kezd már lassan elegem lenni :(
ez most olyan, mintha azt mondanád, hogy a vészhelyzetben meg az orvosos jelenetekből kezd eleged lenni meg a műtétekből és inkább koncentráljanak az orvos és a nővér szerelmi kapcsolatára.
ennek a sorozatnak ez a koncepciója és még több flashback-et fogsz csak kapni