22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Montanosz
    OFF:
    ja látom már győzikére ébredtem...
    Uram, mit megnem kell érnem a tvmaci után 20 évvel((((
  • Montanosz
    szerintem is vacak a szinkron, olyan mintha befőttes üvegből szólna.
    ha nem visított volna fel a reklámban az a szellemifogyatékos nem tom mi, már majdnem elszunyokáltam volt az élettelen kappanhangokon
  • Phat Smoker
    a szinkron télleg eléxar!
    míg az angolban pl. sayid arab akcentussal beszél, a magyar szinkronban nem.
    locke, sawyer, hurley, stb.. szinkronja is kellően béna..illetve szokatlan
  • Morpheus
    Én most őszinte leszek. Sz*r.:) De komolyan. A teljes évadhoz volt szerencsém angol nyelven, de egyszerűen nem tudták eltalálni a magyar szinkronhangokat.:(
  • qper
    aranyanyám, de fura így szinkronnal :)
  • qper
    Nem nem nem, teljesen félreértettetek . A franc se olvasná el, hogy miről fog szólni a második széria (egyébként gondolom hétpecsétes titok), arra voltam kíváncsi hogy a fórumban valaki írta hogy a készítők illetve a színészek a lost-media.com oldalon egy csomó interjúban utalást tesznek arra, hogy ebben a szériában minden kiderül. No én ezeket az interjúkat nem találom, ezekre lennék kíváncsi ahol ezt mondják :)
  • winnie
    annál, aki írta ezt a baromságot:) sehol. nyilván, majd a készítők elmondják mit terveznek.
    Szerintem ne olvass utána,inkább hagyd magad meglepni.
  • qper
    Valaki írta az előző napokban, hogy ebben a szériában állítólag midnen ki fog derülni. Hol lehet erről némi infót olvasni?
    Reméljük,hogy így lesz
  • qper
    az angolt sajna én sem vágom olan szinten, hogy megnézzem felirat nélkül :(

szal én is várok majd ezerrel a feliratokra, mint a prison break esetében :D

Viszont ide a rozsdás bökőt, hogy a Lost 2. szériájának a felirataira nem kell többet várnunk 1-2 napnál. Azt a sorozatot piszok gyorsan fogják "magyarítani" annyira keresett lesz.
    Jah!
    csak sajna én nem vágom az angolt és várhatok a feliratra.Addig meg ti itt vígan kibeszélítek a részeket:)
  • qper
    tudom, az abc-n 21-én kezdődik a móka

bár a franc se fog az AXN-re várni, ha egyszer le lehet tölteni hetenként a HDTV-s változatot :D
  • fifi
    kb. 50X elhangzott, de megint leírom: nem lehet tudni...
  • BADE
    hány évad lesz összesen?
  • petee
    várjál, még az ABC se adta le...
  • qper
    mikor adja az AXN a 2. évadot?
  • Zacsy
    most néztem meg az axn-n
  • PyRex
    lol :)
  • Rafaelo
    :O !!!444
  • WTH
    Ő nem tudott élni a lehetőséggel...
  • Rafaelo
    ja -vigyázzanak mert érzékeny az ütőő..(BBOOOOOOOMMM)
    Az király jelenet volt!
  • Rafaelo
    és aki felrobbant a dinamittol ??
  • qper
    a szigeten mindenki kap egy lehetőséget egy új életre...
  • Rafaelo
    :OOOO má nem
  • gnom
    Locke meg nyomorek. na bummm...
  • Rafaelo
    de meghalt
  • gnom
    az apjanak tunt a kep alapjan...
  • Sheke
    vajon ki lehet az a csávó akit a doktor látott
    De azt még Te sem tudod,hogy mit rejt!

vagy igen?
    http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=27928
    http://filmlexikon.hu/cikk.php?cikk=195
  • thiefpaper
    Én láttam a Lost új promóját, abban is mindegyik szereplő kiemelte ezt a mondatot. Néhányuk elég jól sikeredet, azt hiszem a lost-media.com-on találtam őket (bár lehet, h amúgy is tudjátok).
  • qper
    hála az Magasságosnak :)

Ez jó hír :)
  • thiefpaper
    Nem csoda, hogy Sayid és a koreaiak történetét ragadtad ki, hiszen teljesen más kultúra, mint a mienk. Én is az övéket emelném ki, mint gyengébb flashback-ek, amivel nem azt mondom, hogy rosszak, csak csupán gyengébbek. Én amúgy szeretem a visszatekintéseket, sokat adnak a story-hoz (és most itt nem feltétlenül a Lost-ra gondolok).
    Szerintem azoknak a flash-eknek is meglesz a jelentőségük.
    A második évadján plakátján ott a szöveg : Everything happens for a reason
  • qper
    Na jó, az előb kicsit túldramatizáltam és általánosítottam a dolgokat. tényleg vannak olyan flash-ek, amik fontosak a jelen megértéséhez.

Viszont azt érzem, hogy van nagyon sok olyan flashback, ami egy jottányival sem gördíti előrébb a cselekményt, hanem csak azért van benne, hogy teljen az idő, és nyúljon a sorozat mint a rétestészta.

A Sayid múltját bemutató flashback-eket totál untam, és azt hiszem hogy én mint az egyszeri nézők képviselője ezen múltbéli események megtekintésével semmivel nem kerültem előrébb a sziget titkának a megértéséhez. A korei házaspár múltbéli viszontagságai sem lendítettek előrébb semmit a történetvezetésen.

Mielőtt keresztbe lenyelnétek: nagyon tetszik ez a sorozat, de asszem készült már ennél jobb is.
  • winnie
    ja, ott fogja nyomni ezentúl
  • winnie
    A flashback-ekből meg kezd már lassan elegem lenni :(

ez most olyan, mintha azt mondanád, hogy a vészhelyzetben meg az orvosos jelenetekből kezd eleged lenni meg a műtétekből és inkább koncentráljanak az orvos és a nővér szerelmi kapcsolatára.

ennek a sorozatnak ez a koncepciója és még több flashback-et fogsz csak kapni