22323
-
#1285 ja, csak ne torrent, főleg ne arányozásos torrent :(( -
qper #1284 nem. 21-én adja az első részt az ABC a 2. szezonból. De egy-két óra múlva már varez is lesz belőle :DDD -
#1283 Shannonról nincs valakinek intim képe?
télleg 21.-ém kezdi a 2. season-t? akkor forgatják, vagy már akor boltokban illetve tévékben, illetve warezon lesz? -
Szolnokboy #1282
igy ! -
Szolnokboy #1281
bannernek ? ha nem jó a méret szóljatok ! -
qper #1280 Persze, hogy nem véletlen. Ameddig nézett lesz a sorozat nem valószínű hogy kitárulkozik előttünk a sziget titka :) -
qper #1279 szept 21. -
DJviolin #1278 Sziasztok!
A második évad mikor startol? -
#1277 Amúgy nem értem azokat, akik azt mondják, hogy semmi nem derült ki. Igenis rohadt sok dolog kiderült az első évadban, persze nem minden de ez nem véletlen. -
#1276 angol felirattal nézem angolul. (újabban magyar felirattal, egészen jól sikerült) -
Phat Smoker #1275 ez egy olyan sorozat melybe nem 'belelesegetni' kell, ha nem elejétől a végéig megnézni :)
a season 2-ben biztos sok mindenre fény derül! -
#1274 halljátok?!
én 07-ig láttam+mindbe belelesegettem... de el nem tudom képzelni, hogy mi a lényege!!!!!
kik azok a "gyerekrablók", meg elviszik Walt-ot, hát ez kibaxott értelmetlen! eddig.. de az hogy Walt-ot elvitték: na hogyan csinálják meg a season02-ben, hogyan fog mégis előkerülni????? -
#1273 Aki még nem látta,most ezt ne olvassa!
Nem tudom,hogy észrevették-e,de a kb. a 7. részben,amikor Shannonnak kell fellőnie a rakétát,mitha a francia nővel beszélgetne.Ezt csak én vettem észre?Lehet,hogy nem volt több statiszta a szerepre?:) -
Phat Smoker #1272 hátjah...magyar szinkron suxx! :/ -
qper #1271 Hurley a legnagyobb arc a sorozatban, csak az a kár, hogy a szinkronnak hála a karakteréből alig jön valami át a szinkronos verzióban. -
qper #1270 nekem megvan a bővített kaidású Das Boot, illetve menéztem a 6 vagy 8 részes TV sorozatot is, de határozottan állíthatom, hogy buzulás nem volt a filmben. -
#1269 Legjobb amikor az egyik rész végén Hurley elkezdi hallgatni a cd lejátszót és a zene szépen átúszik a filmbe, mindenki lenyugszik, már megy le a nap, ilyen életképeket mutatnak alkonyatban a szereplőkről, békésen beszélgetnek a tengerparton, közben szól a zene amikor recsegés és kifogy az elem... Erre megszólal Hurley "Son of a bitch" - hát akkor majdnem lefordultam a székről :) -
#1268 Már rég van magyar felirat az összeshez, nem baj? :)))))) -
Phat Smoker #1267 szakáll, idő közben megnőtt haj, bőven elég lenne a hitelesség kedvéért a lostba
buzulás mi a francnak kéne ? vagy mindjárt gruppenszex a szigeten..'miért is ne?!' alapon ..valóban rohadtul hitelesebb lenne azáltal! LOL
nem tudom miért érezték úgy a készítők a Das Boot-nál, hogy föltétlen kell buzulni a legénységnek..enyhe botrányszagúra szerették volna csinálni valszeg..fúú eksztended verzsön!! wow...a soha nem látott buzulós képsorokkal, óriási!
-
#1266 buzulás? :DDDDDD -
_Vegeta_ #1265 Elkepzelheto. -
Cvd #1264 Azt olvastam hogy a Das Boot bővített verziójában már helyet kapott a b*zulás bemutatása is a hónapok óta összezárt Hansok között. Ennek fényében kérdezem: Biztosan szükség van a legapróbb részletekig terjedő hitelességre? :) -
Phat Smoker #1263 na úgy a hiteles! -
Inquisitor #1262 Nem lehet olyan kidolgozott, mint a Das Boot-ban, ahol mindenki 3 hónapos szakálban rohangált már a sorozat/film egyharmadánál ;) -
Phat Smoker #1261 a dzsungelt igen nehéz volna ráadásul pár hét altt..tudom biztos vannak turistajelzések a fákon :D
valaki vitt ollót és levágták a haját neki..no igen valószinű :DD
-
_Vegeta_ #1260 Jájjájjjájjjájj. Eznagyonrosszul hangzik.
Phat:
Ezek nagyon apro dolgok es teljesen lenyegtelenek. Olyan mint a scifikben mindenki angolul beszel, nabumm.
Jack haja: Valaki vitt egy ollot es levagjak, nemnagy cucc. (borotvalkozas ua.)
Bar Shannon sminkje mindig szuper..csak nemtom hogy. :DD
A masik meg, te is nagyon hamar kiismerned a kornyezeted ha ilyen helyzetbe lennel. Gondolj bele amikor eloszor vagy egy uj helyen minden furcsa es nemtudod mi hol van, de ha nagyon hamar mexokod. nem? -
Phat Smoker #1259 ühüm...jó hogy figyelnek ilyen 'lényeges' dolgokra a készítők!
de olyan aprósággal minthogy pl. jack haja pont olyan rövid a 24. részben mint az 1.-ben az már nem lényeges. meghogy bárhol is legyenek a dzsungelben, soha nem tévednek el, pillanatok alatt beazonosítják, hogy honnan jön a segélykiáltás, pillanatok alatt ott teremnek, meg bárhonnan a dzsungel mélyéről, pillanatok alatt visszatalálnak a 'bázisra' ..ezek már nem voltak olyan fontos dolgok a készítők részéről, ám az akcentusra oda kellett figyelni.
-
winnie #1258 ennyi 'A' kezdőbetűvel még szép, hogy dukál neki az első hely.
a másik főszereplő (vagyis a nevét a rész elején kiíírós szereplő) michelle rodriguez lesz, aki már szerepelt egy flashback-ben. -
winnie #1257 ausztrál, azért beszél olyan érthetetlenül furcsán:) -
qper #1256 Hoppáhoppá
itt a második szezon új szereplője (az IMDB-n az első helyet adták neki a stáblistán:
Adewale Akinnnuoye-Agbaje -
qper #1255 igazad van, télleg auszi csirke :) -
qper #1254 Claire nem angol? -
_Vegeta_ #1253 Mert nem vetettel magadnak ágyat. Hát nem olvasol fantasyt? -
_Vegeta_ #1252 Koszi, remelem is nem vagyok egyedul aki igy gondolja!
Phat:
Michael: tipikus nigro duma.
Walt: Apja fia.
Clair: Ausztral akk.
Charlie: Tipikus angol akk. (Osszehasonlitaskepp nezz dead like me-t es hallgasd meg hogy beszel Mason. Nagy kedvenc karakter) :D
Sayid: Mondtad arab csoka. :)
Sun, Jin: Mondtad koreai.
Sawyer: Asszem az ove ilyen texasi feeling. De Amcsi-amcsi tajszolasokat nemtom biztosan megallapitani.
Shannon, Boone, Lock, Kate, Jack, Hurley: Az amics tajszolasokat nemigazan tudom melyik melyik (new yorki, californiai), de nekik is kulonbozik valamennyire a beszeduk. (hangleejtes, bizonyos szavak) Talan hurley-é a new yorki? Nemtom. -
Phat Smoker #1251 ez az éjszaka-természetben alvós dolog varázsa :) -
#1250 egyszer én is kipróbáltam a szabadtüzes, éjszaka természetben alvós életmódot:
- valami mindig zörgött a bokorban
- csíptak a szúnyogok
- egy meztelen csigát fogtam a fogkefenyelemen
úgyhogy a második éjszaka után szépen összepakoltam és visszahúzódtam ide a számítógép elé))) -
Phat Smoker #1249 ja Sun kimaradt mikor angolul beszél, amúgy még kire gondoltál akcentusilag és ki milyen akcentusban beszél akkor ? -
#1248 OFF
az aláírásod harmadik sorával makkszimálisan egyetértek
ON -
_Vegeta_ #1247 Mindegyik szereplonek van egy fajta akkcentusa. Erre nagyon figyeltek a keszitok. :] -
#1246 jaja