22323
-
Szolnokboy #2577 jesszus ! ez már egy kicsit azért súlyos -
#2576 Ez a topik [is] arról szól, amiről az "itt lakók" írnak - szóval, ha most a gagyi, menőző, angolszász-utánzó rövidítésekről szól, akkor ez a téma...
-
Phat Smoker #2575 de ez a 'Lost' topik, nem pedig az 'ékes anyanyelvünk' című :) -
#2574 Csak annyit mondanek, hogy tenyleg zavaro ezt a sok gagyi roviditest olvasni :( -
#2573 Jol meg kell oket verni es lekudeni a pincebe a fracba! -
#2572 ah szulok mar lelottek ma delutan szinte az osszes poent az elso evadbol... -
#2571 Nem érted.Ez egy ironikus megjegyzés volt.Magyarul: a topikok nagy százaléka valaminek a bírálatáról, kritizálásáról szól, de akkor ezeknek semmi értelmük-szerinted. -
kow83 #2570 Sziasztok, itt egy érdekes cikk a LOST-ról.
http://www.egyetemibuli.hu/index.php/content/view/605/2/ -
Phat Smoker #2569 akkor miért kritizálod ki hogy ír ? -
#2568 Ergo, a valamit/valakit kritizáló véleményeknek,topikoknak sincs létjogosultsága. -
Phat Smoker #2567 ne okoskodj már! nem mindegy az neked ki hogyan ír ? attól te még ugyanolyan okos maradsz! -
#2566 Szeretnek quack neveben elnezest kerni. -
#2565 A helyzet az, hogy az általad utalt mondat vagy fél millió filmre utalhat...
Sőt, hétköznapi helyzetben - legtöbbször - ezt is mondják az amik, nem a "He is dead" -et...
-
#2564 a 909-es South Parkban van egy kis utalás a Lostra (legalábbis nekem annak tűnt :Ð ), Butters leugrik a háztetőről, szétloccsan, mindenkire rémegy egy csomó húscafat, orvos odamegy a hulla maradványaihoz: "He didn't make it" :D
(lehet h csak nekem tűnt "losztpoénnak" de röhögtem rajta :Ð ) -
#2563 Leloz -
#2562 úgylátom a téma pont úgy járt, mint a 815 utasai.. LOST :-) -
#2561 Bazeg ez most helyesirasi forum vagy a LOST?
.... -
#2560 Most úgy sincs új rész -
#2559 És?Interneten már nem kell helyesen vagy normálisan írni?Úgy terjed a sok hülyeség, hogy rossz nézni.
Meg nem is igazán értem.Kicsit nevetséges, hogy valaki félodalas hozzászólásokat ír, de rövidítve ír le 1-2 amúgy is párbetűs szót, mert így 500 karakter helyett "csak" 498 kell írnia. -
#2558 nem... -
Szolnokboy #2557 ez nem a Lost fórum, gyerekek ? -
#2556 Oké, mondjuk soha nem szoktam csetelni és az im fórumot is csak a gumiból ismerem(egyszer megnéztem, na).De mivel mindig találkozom ezekkel a kifejezésekkel(már a zenei tv-műsorok sms-eiben is) és szisztematikusan tinipicsák "szájából", ezért nyakam rá, hogy a fent említett helyek tobzódnak az "vok"-ozóktól, meg az "ien-oan"-ozóktól, ezért mertem írni. -
#2555 Nem az a baj, hogy van, hanem az, hogy úton-útfélen ezt hallod...
-
#2554 -
atothhu #2553 "fejletlen tinilányok"? Te nem voltál fiatal? :)
Honnan tudod mi megy az im forumokon, és cseten? Csak nem "fejletlen tinilányokkal" időzől? :D
Egyk meg amióta sms van, vok is van :)
bocs az offért -
atothhu #2552 ez 2005, és az internet, nem az "álljunk meg egy szóra" :) szerintem...öö...illetve, szintem :D
A "kultúr embereknek" itt a forumon ajánlom Patricia Wallace: Az Internet Pszihológiája c. könyvet. -
#2551 Vaok :F -
_Vegeta_ #2550 #2542: Elso evadot ense birtam h ne nezzem amikor kijon az uj resz, most se birom.
Viszont 24nel kenytelen vagyok megállni, mert azt csak egybe lehet. :]
#2543: Kulturemberek kozott nem. :)
#2545: Szentem a "h" alias "hogy" nem ego. Francnak van kedve minden mondatba hogyokat irogatni.
#2547: Enis, a baj csak az h :D ez divat lett, mostanaba mindenkit "vok"ozni hallok még elobeszedben is. :( -
#2549 Ez egy fórum, nem pedig nyelvtanóra. Nem kell mondent olyan komolyan venni.
szvsz :))))))))) -
#2548 En mostanaban kezdem eszrevenni, hogy nem tesz nekem jot az sg...
Egyre többet irom azt, hogy "ba, be" a "ban, ben" helyett... -
#2547 És okádok is ettől... -
#2546 A "vok" újabban a fejletelen tinilánykáknál divat.Nézz meg valami im fórumot vagy csetet.Tele van "vokozó" picsákkal -
#2545 Az óvodások közt igen... kultúremberek között azonban égő...
Ahogy ezek is égők:
h = hogy
vok = vagyok
és társaik...
-
tomi101 #2544 Szia Guara!
A kérdésedre a válasz az hogy magam töltöm le és írom ki a filmet, viszont a DVD lemezeket a www.rcdvd.tk ról rendelem. Szerintem nagyon jó oldal! Megadnád az email címed? -
#2543 a nemvan az menőbb :\\ :( -
#2542 En is fontolgatom hogy bevarom a masodik evad veget es akkor megnezem mindet de nem tudom....mennire fogom en ezt kerem birni. -
_Vegeta_ #2541 "3 heting nem van uj resz" :DD
Helyesen: 3 hetig nincs uj resz. :P -
_Vegeta_ #2540 Nekem fel év. :P -
#2539 na énis "beértem" az abc-t. kár h most 3hétig nemvan új rész... :( -
#2538 lol