22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Szolnokboy
    jesszus ! ez már egy kicsit azért súlyos
  • IMYke2.0.0.0
    Ez a topik [is] arról szól, amiről az "itt lakók" írnak - szóval, ha most a gagyi, menőző, angolszász-utánzó rövidítésekről szól, akkor ez a téma...

• Phat Smoker
    de ez a 'Lost' topik, nem pedig az 'ékes anyanyelvünk' című :)
  • Mayday
    Csak annyit mondanek, hogy tenyleg zavaro ezt a sok gagyi roviditest olvasni :(
  • Sephi
    Jol meg kell oket verni es lekudeni a pincebe a fracba!
  • magus
    ah szulok mar lelottek ma delutan szinte az osszes poent az elso evadbol...
  • Dynamic
    Nem érted.Ez egy ironikus megjegyzés volt.Magyarul: a topikok nagy százaléka valaminek a bírálatáról, kritizálásáról szól, de akkor ezeknek semmi értelmük-szerinted.
  • kow83
    Sziasztok, itt egy érdekes cikk a LOST-ról.
    http://www.egyetemibuli.hu/index.php/content/view/605/2/
  • Phat Smoker
    akkor miért kritizálod ki hogy ír ?
  • Dynamic
    Ergo, a valamit/valakit kritizáló véleményeknek,topikoknak sincs létjogosultsága.
  • Phat Smoker
    ne okoskodj már! nem mindegy az neked ki hogyan ír ? attól te még ugyanolyan okos maradsz!
  • Sephi
    Szeretnek quack neveben elnezest kerni.
  • IMYke2.0.0.0
    A helyzet az, hogy az általad utalt mondat vagy fél millió filmre utalhat...

Sőt, hétköznapi helyzetben - legtöbbször - ezt is mondják az amik, nem a "He is dead" -et...

• quack
    a 909-es South Parkban van egy kis utalás a Lostra (legalábbis nekem annak tűnt :Ð ), Butters leugrik a háztetőről, szétloccsan, mindenkire rémegy egy csomó húscafat, orvos odamegy a hulla maradványaihoz: "He didn't make it" :D
    (lehet h csak nekem tűnt "losztpoénnak" de röhögtem rajta :Ð )
  • Sephi
    Leloz
  • Papirzacsi
    úgylátom a téma pont úgy járt, mint a 815 utasai.. LOST :-)
  • Sephi
    Bazeg ez most helyesirasi forum vagy a LOST?

....
  • Dynamic
    Most úgy sincs új rész
  • Dynamic
    És?Interneten már nem kell helyesen vagy normálisan írni?Úgy terjed a sok hülyeség, hogy rossz nézni.
    Meg nem is igazán értem.Kicsit nevetséges, hogy valaki félodalas hozzászólásokat ír, de rövidítve ír le 1-2 amúgy is párbetűs szót, mert így 500 karakter helyett "csak" 498 kell írnia.
  • fifi
    nem...
  • Szolnokboy
    ez nem a Lost fórum, gyerekek ?
  • Dynamic
    Oké, mondjuk soha nem szoktam csetelni és az im fórumot is csak a gumiból ismerem(egyszer megnéztem, na).De mivel mindig találkozom ezekkel a kifejezésekkel(már a zenei tv-műsorok sms-eiben is) és szisztematikusan tinipicsák "szájából", ezért nyakam rá, hogy a fent említett helyek tobzódnak az "vok"-ozóktól, meg az "ien-oan"-ozóktól, ezért mertem írni.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem az a baj, hogy van, hanem az, hogy úton-útfélen ezt hallod...

• IMYke2.0.0.0
  • atothhu
    "fejletlen tinilányok"? Te nem voltál fiatal? :)

Honnan tudod mi megy az im forumokon, és cseten? Csak nem "fejletlen tinilányokkal" időzől? :D

Egyk meg amióta sms van, vok is van :)

bocs az offért
  • atothhu
    ez 2005, és az internet, nem az "álljunk meg egy szóra" :) szerintem...öö...illetve, szintem :D

A "kultúr embereknek" itt a forumon ajánlom Patricia Wallace: Az Internet Pszihológiája c. könyvet.
  • Sephi
    Vaok :F
  • _Vegeta_
    #2542: Elso evadot ense birtam h ne nezzem amikor kijon az uj resz, most se birom.
    Viszont 24nel kenytelen vagyok megállni, mert azt csak egybe lehet. :]

#2543: Kulturemberek kozott nem. :)
    #2545: Szentem a "h" alias "hogy" nem ego. Francnak van kedve minden mondatba hogyokat irogatni.
    #2547: Enis, a baj csak az h :D ez divat lett, mostanaba mindenkit "vok"ozni hallok még elobeszedben is. :(
  • PyRex
    Ez egy fórum, nem pedig nyelvtanóra. Nem kell mondent olyan komolyan venni.

szvsz :)))))))))
  • Hunnenkoenig
    En mostanaban kezdem eszrevenni, hogy nem tesz nekem jot az sg...
    Egyre többet irom azt, hogy "ba, be" a "ban, ben" helyett...
  • IMYke2.0.0.0
    És okádok is ettől...
  • Dynamic
    A "vok" újabban a fejletelen tinilánykáknál divat.Nézz meg valami im fórumot vagy csetet.Tele van "vokozó" picsákkal
  • IMYke2.0.0.0
    Az óvodások közt igen... kultúremberek között azonban égő...
    Ahogy ezek is égők:
    h = hogy
    vok = vagyok
    és társaik...
  • tomi101
    Szia Guara!
    A kérdésedre a válasz az hogy magam töltöm le és írom ki a filmet, viszont a DVD lemezeket a www.rcdvd.tk ról rendelem. Szerintem nagyon jó oldal! Megadnád az email címed?
  • quack
    a nemvan az menőbb :\\ :(
  • Sephi
    En is fontolgatom hogy bevarom a masodik evad veget es akkor megnezem mindet de nem tudom....mennire fogom en ezt kerem birni.
  • _Vegeta_
    "3 heting nem van uj resz" :DD
    Helyesen: 3 hetig nincs uj resz. :P
  • _Vegeta_
    Nekem fel év. :P
  • quack
    na énis "beértem" az abc-t. kár h most 3hétig nemvan új rész... :(
  • FtranX
    lol