22323
-
#2617 Spoilerszerűség:
Annak a szörnyek a hangjából is egyértelműen kiderül, hogy vmi gép, mert kattog, csörög, zörög, és fémes hangja van. :-)
-
#2616 SPOILER???
Az RTL-en az elso resz vetitese elott volt valami werkfilm szeruseg, es egyetlen mondatot kaptam el belole, amint azt mondja a rendezo: Nem dinoszaurusz, nem trex lesz a szigeten! :) -
#2615 Élményrontó kijeletés következik!:
A füstöt egy nagy máglya okozza. Mégpedig a parton.
-
#2614 Hát nemtom, én nem kaptam meg. Mármint, hogy KONKRÉTAN mi az, azt nem. -
#2613 A füstre is megkapod a választ, az első sorozat végére és a második elejére...
-
#2612 SPOILER -
Meg maga a teny hogy egy T-rez az cafatokra szedne egy embert de ketszer is lathato volt hogy az aldozat egyben van.
Es akkor mijazisten az a fekete kod szerinted? Szellem? Vagy az is valami mechanikus cucc? -
#2611 Élményrontó kijeletés következik!:
Tuti nem Tirannoszaurusz Rex lapul az őserdőben - az egész egy gép. Aki látta az első széria utolsó két részét, az tudja miről beszélek - Lock lábát bizony egy hurok(?!) kapja el, s nem egy lény... -
_Vegeta_ #2610 Es ez a sorozat lenyege "esszenciaja" nem a T-rexek a fak alatt. :D -
winnie #2609 ha még nem tartasz ott, akkor viszont ugyancsak nem spoiler, mert azért rengeteg minden kiderül róla. -
#2608 igazad van:/ nem nezek tobbet ide amig nem hoztalak be, es nem vagyok kivancsi ki az az oltonyos csoka:D -
#2607 Tudom en mar megtanultam ne nekem mondjad :D -
#2606 Nezd, tenyleg jo tanacs:
Sztem ne olvasd addig a topicot, amig nem "erted utol" a masodik evadot is!
Sajnos nem tudod elkerulni, hogy veletlenul is, ne olvass el akar egy mondatreszt, ami mar Neked tonkrevag sokat a sajat elmenyedbol.
En is igy tettem, azota jovok csak a forumra, miota utolertem a tobbieket :)
(Sot, meg azt a 2-3 napot is kihagyom, ami egy uj epizod utan van, a magyar feliratig :) Mert az angolul nagyon jol tudok mar spoilereznek) :))) -
#2605 Ne legyel mar ennyire tyutye. En is az elso resz ota mar alig vartam derujon ki tobbek kozott hogy mijaza szorny erre bejovok ide leirom banatom de direkt oda irom hogy ne mondjatok meg mi lesz vegul erre meg beirja nekem valami hogy az bizony nem derul ki.
Mar alapbol idegesito dolog hogy ugy nezzem hogy tudom hogy "AZ" tuti nem derul ki az elso evadban. -
winnie #2604 "Nekem is elottel regebben egy spoilert "
én erre gondoltam.
amit itt írtál le most, arra az előbb írtam, hogy honnan tudnám, hogy mi ez a szörny? (nyilván nem fog ilyesmi kiderülni, de lehet, hogy tévedek) -
#2603 Mondta magus hogy :
"kezdek megorulni h csak ugy telnek a reszek de nem derul ki h mi az a nagy szorny..."
Mire te valaszolsz :
"hát, az nem is fog még kiderülni 1-2 évig."
-
winnie #2602 1. honnan a francból tudnám, szerinted?:) (csak logikus lenne)
2. mit lőttem el, amúgy? (előre is sorry, én rühellem ezt a legjobban, de érdekelne) -
#2601 Mondjuk ez szerintem mar egyenesen szemetseg volt vaze. Nekem is elottel regebben egy spoilert most meg masnak is elrontod. Amugy ezt te direkt csialod vagy most nem figyeltel oda?
Maga a teny hogy tudod hogy nem derul ki mar totalisan mas hozzalast teremt elo a sorozattal kapcsolatban. -
WTH #2600 -
winnie #2599 lol
hol lenne? -
#2598 végülis csak pár sort kellett volna lejjebb olvasnod....de az nem megy....ahogy látom -
Szolnokboy #2597 te inkább megse szólaltál volna ! -
shiftáj #2596 az S02E06 hol van ? :O -
winnie #2595 hát, az nem is fog még kiderülni 1-2 évig. -
#2594 Ohh fiam...az fix lopikula ahoz kepest ami meg lesz...lol azt el is felejted. -
#2593 kezdek megorulni h csak ugy telnek a reszek de nem derul ki h mi az a nagy szorny... -
#2592 Idáig úgy volt hogy most van az Orientation jövőhéten meg a Hugo-s rész lesz nem? -
#2591 Koszonom!
(De nehez varni) -
#2590 Original US Airdate: 09 November 2005
Szóval igen, jövőhéten lesz.
-
#2589 valtsatok mar meg mashol a vilagot most nem azert. -
#2588 Namarmost, hogy kicsit ON legyek, mikor is lesz a kovetkezo epizod? Jovo heten mar, igaz? -
Cvd #2587 Nálam az arany középút a magázódás-tegeződés között az az MP3-ban hozzáférhető telefonhívás, ami több társával együtt valami kábeltv-s hibabejelentő üzenetrözítőjéről származik. Gondolom sokan ismerik a sorozatot, ezek között van egy női hang, aki a következőképp szólítja meg a derék TV-s munkásembeket: "Tisztelt f*szlengetők!":)) -
Phat Smoker #2586 esetleg megtalálták az arany középutat:
pl. -Helló cimbi, hozna nekem egy kis kókuszdiót ? :) -
#2585 Hát, reméljük, hogy tényleg olvassák - mert [én se nézem, csak itt olvastam] a beharangozókat is elqrják rendre... s tévedés ne essék, azokat itthon [is] szoktak készíteni, függetlenül az eredetiktől.
[Off: Anno voltam az RTL Klub-ban és egy stúdió munkatárs előttünk készített egy montázst az esti filmről...]
-
Cvd #2584 Akkor micsoda? Csak úgy odahánytál valamit? Egyébként meg a #2578-ban is kisbetűvel kezdted a mondatnak tűnő "izét", úgyhogy neszójjábe.:)
De hogy a sorozatról is szó legyen nagyritkán, mintha többen nehezményezték volna hogy az RTL-es szinkronban magázódás megy (nem tudom, nem nézem ott). A tegnapi beharangozóban már keményen tegeződtek, lehet hogy olvassák a topicot?:) -
#2583 Minden leírt mondanivaló mondat... -
#2582 Egyik sem volt mondat, tehát:nyasgem... :DDDD -
Cvd #2581 Mondatot nagybetűvel kezdünk és írásjellel fejezzük be, láma!:))))) -
Phat Smoker #2580 lehet offolni, bármiről csevegni itt ? az tökjó :)) -
#2579 ja: LeJJebb
még mielőtt én is megkapom -
#2578 valaki majd jelezné privátban, ha a kéretlen nyelvtanórának vége, és az ifjú Grétsy Lászlók lejebb vesznek, és talán a sorozattal is fog foglalkozni a topik?
köszi