22323
-
Dankó #2657 Én egyben néztem meg az eddigi részeket és szerintem jobb volt mint most várni a következőkre. :) -
winnie #2656 lol, ez nagyon szánalmas volt tőle. -
#2655 Ha egyben megnezed a meglevoket, utana is tudsz csamcsogni hetente (neha 3 hetente) egy reszen :) -
#2654 kibirom, kibirom
ah de nehez megallni h ne egybe nezzem meg, de akkor semmi ertelme, en csamcsogni akarok egy reszen -
#2653 Remek pelda hogy egyesek nem ertik a viccet es eme gyerekes beszolassal probalnak viszautni. -
Dankó #2652 Én ezt csak arra írtam hogy mindenki kombinál a számokkal holott szerintem nem kellene annyira nagy jelentőséget tulajdonítani nekik. Van összefüggés ezt senki nem vitatja, de nem kell mindenben azt keresni hogy mondjuk a 10. epizódban x vizespalackból isznak a filmben, és ha mondjuk összeszámoljuk akkor véletlenül kijön hogy 23, nem kellene egyböl arra gondolni hogy ez is szervesen része a történetnek!Csak azt akarom ezzel érzékeltetni hogy nem kell mindent a számokkal kombinálni. -
Vegas #2651 kösz buzika -
#2650 De mondjuk ha megnézed akkor semmi hülye osztás nincs benne. A megadott számokkal babrálnak nem találnak ki újakat. -
Dankó #2649 Jaj most komolyan! Ne akarjátok már mindenre ráhúzni azt hogy köze van a számokhoz. Ha az én születésnapomat elosztom 2-vel beszorzom 3-al és négyzetre emelem továbbá veszem a négyzetgyökét akkor kijön hogy 42, de ha elveszek belőle 19-et akkor kijön hogy 23.Azt a mindenit, én is részese vagyok a filmnek??? :)))) Szóval van biztos köze pár dologhoz, de azért nem annyira mint azt itt sokan gondolják!!! -
#2648 SPOILER!
Bizonyára láttátok de én még nem láttam belinkelve ide! Nagyon durva olvassátok el...
Lost számmisztika
Plusz egy dolog amit egy haverom talált ki. Ugye le van írva itt a 23-nál, hogy 23szor üti meg Jack Charliet az újraélesztésnél egyhuzamban. Aztán még 9szer üt rá. Ha ezeket összeadod akkor az 32. A 32 az a szám amit Locke tévesen akart beütni a gépbe. :)) De egyébként mindenre lehet így magyarázatot találni. Végigjártam a házat és számtalan dologra tudtam ráhuzni ezt a 6 számot... :))
Ez pl. egy apróság:
Írjuk le betűvel, angolul a számokat: Four, eight, fifteen, sixteen, twenty-three, forty-two. Most számoljuk meg a betűket: 4 + 5 + 7 + 7 + 11 + 8 = 42.
-
#2647 ez hülyeség...szeintem a flashbackek nagyon is fontosak a főszállal kapcsolatban is (pl. Hurley és a lottó ugyebár) -
Dankó #2646 Igen ennyi, rossz sorozatot választottam, mert nem azt kaptam amire gondoltam. Illetve csak részben nem azt, ugyanakkor én is nagyon várom a következő részeket és mindegyiket megfogom nézni, csak teljesen más lesz a hozzáállásom ehhez a sorozathoz.Jah és egy dolgot ki szeretnék emelni. Nem AKCIÓ sorozatot írtam illetve mondtam, és nem is azt szeretném!!!! Csak magából a szigeten lévő történésböl szeretném ha pörgősebb lenne! -
winnie #2645 jaja, a sziget előtt. ahogy az S2 promója is mondja, "mindennek megvan az oka" -
#2644 "Én egy izgalmas, pörgös, misztikus filmre vágyok a Lost személyében, nem pedig filozófiai háttértörténetek boncolgatását, amit azért raktak bele mert különben egy évad alatt végig tudták volna nyomatni az egész story-t.
De ez meg az én véleményem! :)"
Őőő, de értsd már meg. A sztori NEM a szigeten játszódik. A sztori már a szereplők sziget-előtti életében elkezdődött. És ha nem lennének visszatekintések, akkor SEMMIT sem értenél az egész sorozatból: gondolj csak bele... Tehát aki egy pörgős akciót akar látni, az ne a LOST-ot nézze, mert ebben pont az a jó, hogy el kell benne mélyülni, a számmisztikától kezdve ki tudja még hány olyan dolog van benne, ami miatt pontosan nem egy pörgős akciófilmsorozat lett belőle. Hála az égnek... -
#2643 Es ugy jo, ahogy van. -
winnie #2642 akor rossz sorozatot választottál. a készítők már az elején is hangsúlyozták, hogy ez a sorozat arról a 14 emberről szól és a melléktörténet, a sziget csak körítés, ahol a jellemek még jobban kidomborodnak és a fő cél, hogy megismerjük mindenki múltját.
az audiokommentárokban is többször elmondták, hogy nem az a sorozat nagy kérdése, hogy mi a szörny és mi a van a lejáróban, hanem, hogy mi lett jack feleségével, miért csukták le kate-et vagy hogy mi történt _akkor_ sawyer-rel. -
Dankó #2641 MOst van abban is vmi amit te mondasz, de megmondom őszintén én nem azért néztem ezt a sorozatot mert nagyon elakarok mélyülni a mögöttes tartalomban. Én egy izgalmas, pörgös, misztikus filmre vágyok a Lost személyében, nem pedig filozófiai háttértörténetek boncolgatását, amit azért raktak bele mert különben egy évad alatt végig tudták volna nyomatni az egész story-t.
De ez meg az én véleményem! :) -
#2640 SPOILER:
Az a baj ezzel a gondolkozással szerintem, hogy azt hiszed, hogy azok nem fontos részek. Pedig sokszor sokkal fontosabbak a visszatekintések, mint maga a szigeten játszódó cselekmény. És pont emiatt jó a LOST. Mert ez nem egy túlélőfilm, sokkal több annál...
Amúgy sok ember írta, hogy kezd ráunni a "vontatott" cselekményre. Nem akarok senkit sem megbántani, de szerintem aki ráun, az igazán sosem a valódi értéke miatt nézte a sorozatot. Szerintem azok az emberek, akiknek a visszatekintések unalmasak, még nem fedezték fel a sorozat igazi mondanivalóját.
De ez csak egy vélemény. -
Dankó #2639 Mondjuk ti akkor tovább bírtátok mert én fogtam és az első rész után folymatosan szedtem le az összeset és megközelítően 3 nap alatt meg is néztem az eddig leadott részeket mert annyira megtetszett.Fantasztikus ez a sorozat, de az új 2. évadban:
SPOILER ON
Az nem tetszik hogy borzasztóan vontatják a történetet és egy idő múlva komoylan mondom idegesített amikor 3 rész is azzal telik el hogy a multat mutatja be egy egy szereplőnek a szigeten lévő történetböl meg kapunk összesen 10 percnyi részt.
SPOILER OFF
emélem ezen fognak változtatni a többi részben mert ha így marad kénytelen leszek pörgetve végignézni. :) -
#2638 Mondjuk en azt is elfogadom, hogyha valaki csak a magyar tv-ben akarja megnezni, mi is ugy indultunk a felesegemmel, csak aztan nagyon magaval ragadott a sorozat. Es volt egy resz egyszer, amit a parom nem tudott megvarni, elaludt, ekkor ezt letoltottuk, aztan meg mar a tobbit is... :) Mi olyan 7-8 reszig csak hetente neztuk a tv-ben, utana felgyorsitottuk az esemenyeket. -
Dankó #2637 MOndjuk a letöltés az egy elég hasznos megoldás valóban! -
#2636 Hat es nem tudod felvenni videora, vagy letolteni ezt a reszt? -
#2635 Nyerno fog a lotton ket ikret! A tobiek meg nyitnak vegyes boltot! -
Vegas #2634 valaki privátba irja le plz mi lesz a terhes csajjal, meg a többiekkel a köv részekben..sajna nem toom nézni :(((((((( -
_Vegeta_ #2633 En jol tudnom. :D -
Dankó #2632 Júj bocsánat és abszolút igazad van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2631 A #2630-as kokemenyen SPOILER volt, vigyazzatok! :) -
Dankó #2630 Köszönöm szépen ez is jó zene, meg is szereztem most gyorsan, de nem ez az amire gondoltam. Megkerestem hogy mikor szól.Az 1. évad 20. részében a végén amikor meghal Boone valamint amikor a kis újszülött gyereket nézegeti mindenki. Ez alatt a jelenet alatt megy végig ez a kellemes lassú zenne amit vadászok ezerrel! :) -
#2629 Dankó, szerintem neked a Mamas an Papas-tol kell a Make your own kind of music
Mindenki ezt kérdezi, csak azért -
#2628 Meg lehet hogy nem is lesz,mert már a készítők is elfelejtették. -
Dankó #2627 Sziasztok!
Vki nem tudná nekem megmondani hogy van e olyan oldal ahonnan a filmzenét illetve a részekben lévő zenét lehet letölteni?Tulajdonképpen egy több részben is visszatérő lassú kellemes zene amit keresek. -
Cvd #2626 Nemcsak körülöttük suhant az, az húzta Locke-ot is. -
#2625 SPILER!!!!11
Nam az...azok a "szellemek"-rol kerdeztem hogy mik. -
#2624 SPOILER:
Amúgy szerintem egyértelmű, hogy minden "fura" dolog hátterében a Dharma és a kísérletek állnak. (Kezdve a repülő lezuhanásától, "azok" furcsa és aggresszív viselkedésén keresztül a jegesmedvékig, vagy az említett fekete füstig...) -
#2623 Tiszta, értem már... -
WTH #2622 Nem is lesz rá magyarázat egyhamar, szvsz. Bár nekem annyira nem is hiányzik - csak valami hókuszpókusz lehet, úgyis... -
#2621 Tehát NEM a füstoszlopról beszéltem. -
#2620 Mivel a sok rejtély ülteti le a ézőket hétről hétre a tévé elé, ezért jó ideig semmi se fog kiderülni szerintem. :-( -
#2619 Élményrontó élményrontás következik:
Amikor Locke-ot elkapja az a "valami" az első évad végén, akkor egy pár másodpercre előtte lehet látni egy fekete füstszerű anyagot, ami körülöttük suhant. Na arra semmilyen magyarázat nem volt - eddig... -
#2618 Ez előző nem neked volt válasz.
Sztem ő nem arra a füstoszlopra gondol, hanem azokra a gyorsan eltűnő fekete foltokra az erdőben. Arra pedig nyema válasz.
Spoilerszerűség:
Ugyan ilyen gyorsan eltűnő fekete vmi volt amikor bedobták a dinamitot abba a lukba, amibe Lockot rántotta be vmi.