22323
-
#2697 Ennyire odafigyelt volna a rendezo hogy ezeket a szamokt igy belerejtse? Nem volt neki mas dolga is? -
#2696 -
#2695 szerintem pedig még ezek is valamilyen szinten stimmelnek :)
de lehet, hogy csak én vok túl babonás :) -
#2694 A 815-ös járat és 815-ös trezor közti párhuzam hihető, de ez a 4 golyót lőtt ki a pisztolyból meg Locke 4-szer csap rá a kocsira...röhej. -
Cvd #2693 A pilótát a halál ragadta el, aki (és most jön a meglepetés) a 8.! utas! :)))) -
#2692 jaah? nem a pilóta, akit elvitt a szörnyi? :) -
#2691 A "48." az bizony az volt, aki még az első részek egyikében a tengerbe fulladt.
-
#2690 Jó ez mekkora hülyeség, persze és tudom, pont 12 szál fű nőtt a 324. pálmától 2,34 méterre - lol, na ez inkább baromság. De a lost számai inegnis mindenben ott vannak. Főleg időpontokban, járatszámokban, házszámokban, rendszámokban és ez nem fikció... -
#2689 vagy a pilóta...? Akit elvitt a "szörny" az elején -
Dankó #2688 A kutyát mióta nevezzük utasnak? -
#2687 Az is lehetseges, mielott osszevesznenk, hogy a kutya a 48. utas. -
WTH #2686 Az a fickó, akit beszippantott a hajtómű az s01e01 elején, benne van a 48-ban? -
#2685 Stripped of everything, the 48 survivors scavenge what they can from the plane for their survival.
Nézz utána az első rész ismertetőjében... :)) -
atothhu #2684 egysem :D
(szegény forum) -
#2683 ROUND 1
FIGHT! -
#2682 47 túlélő volt. -
#2681 48 túlélő volt... -
#2680 47. -
Lantee #2679 "4 km a távolság a lejárat és a part között"
...öö...vagy inkább mérföld...vagy egyik sem? ...meg ezt honnan veszi? :D -
#2678 48 tulelo volt, nem? -
#2677 47-en élték túl a zuhanást a sziget azon részén, ahol a történet kezdődik.
47 = 5+10+12+20. -
_Vegeta_ #2676 A 16. resznek a szammozasa 16!!!
Hurrá zsenialis! :D -
#2675 A parton a harmadik bokortol kb harom meterre van 5 darab ko a 5-reszben!
Amikor Locke es Boom rohannak eszevbeszettul akkor pontosan 10 lepeskent nez visszafele Locke tatot szajjal.
Pontosan 12-szer ontozte meg Jin a kerti novenyeket egy 12 nap allat.
Minden szereplonek volt legalabb 20 foga.
NA!? -
#2674 Miért ne tudnék?Ilyen erőltetett hülyeségekből, hogy 4 embertől kérdezte meg a vércsoportot, meg 4 golyót lőtt ki a pisztolyból az x. részben én is találnék, ha nagyon akarnék. -
#2673 na mondok pár számot: 5, 10, 12, 20
hozzátok össze a sorozattal. Fogadjunk, hogy tizedannyit nem tudtok mondani, mint azokból a számokból... -
#2672 (ja, 16 az eredeti számsorban is van:)) -
#2671 Baromság.
Ha más számokat mondanék 3,9,16 stb. akkor mindegyik részben találnék olyan dolgokat amiből 3,9,16-ot tudok összeszámolni.Az ilyen belemagyarázás már beteges. -
Dankó #2670 Ááááááá ez már kóros!!! -
#2669 4. hó 8.-án 15 óra 16 perc 23 másodperckor kell megtenni egy 42. szám alatt lévő lottózóban... :DDD -
#2668 én megtettem a múlt héten, egyiket se húzták ki :( -
Cvd #2667 Gondolom annyi a lényeg hogy van egy ember a stábban aki azért felelős hogy ahová csak lehet, becsempéssze a számokat (vagy valami hasonló). Nagy részüknek az égvilágon semmi lényege nincs/lesz, viszont bárhol felbukkannak azonnal elindul az agyalás, így ebben a témában könnyű fenntartani a pörgést. -
#2666 Kicsit sok a véletlen egybeesés... Komolyan megteszem ezeket a számokat a 6os lottón... :D -
#2665 Ha megnézed nem csak a 4,8 az ismerős belőle :))
Most néztem ha összeadod a számokat 16 jön ki -
_Vegeta_ #2664 Mit nem ertettek? A sracnak (Hoz_Hun #2658) tok igaza van. Nem is kell vegigolvasni, es rogton latni h mien sok belemagyarazas van. Az oké winnie h a repcsin ott a jel meg minden, de h: " Lock anyja a Greenwood Avenue 2248-ban lakik. (4,8; 48 túlélő)". Istenem. Szoval oké nagy a szamok jelentosege, de ez a mindenbe belemagyarazas felesleges. -
winnie #2663 nem sértés, de egy ilyen sorozatnál, amikor leforgatják az első 4 részt, akkor még igazából semmit sem tudnak előretervezni, mert nem tudják, hogy mi lesz a sorsa a sorozatnak. (feleslegesen nyilván senki nem dolgozik előre)
a lost-nál 5 rész leforgott, amikor lement a premier és jó nézettséget hozott, de a sorozat csak a 8. rész forgatása közben kapta meg a zöld lámpát a teljes szezonra.
(az elején nyilván megvolt az alap, de áprilisban amikor forgatták a pilotot még azt sem tudták, hogy ez lesz a koncepció, hogy a szereplők múltját fogják bemutatni)
és természetesen rengeteg dolgot menetközben találnak ki, hiszen az internetes fórumokat folyamatosan figyelemmel követik - ezt többször is lenyilatkozta damon lindelof a lost szülőatyja. (de ezek nem főszállal kapcsolatos dolgok - a köv. 3-4 évad szinopszisa már vázlatszerűen megvan nekik, de azt, hogy pl. hogy fejezik be a 2. évadot még ők sem tudják) -
#2662 Nem sértésként, de az már régen rossz, ha csak a 3. résznél tudták, hogy mi a sziget lényege...
Egy ilyen sorozatot iszonyat marketing, tervezés előz meg. Ne hidd, hogy menetközben találták ki a dolgot!
-
winnie #2661 mondod te. a készítők már a haramdik részben pontosan tudták, hogy mi a sziget lényege - nem véleetlen, hogy a lejáróban lévő jel ott van a lezuhant repülőgépen is. -
#2660 Ez nagyon eros hozzaszolas volt. Es nagyon ertelmes is. Komolyan hogy lehet ilyen baromsagokat irni? -
atothhu #2659 "Komolyan, hogy erre valakinek (valakiknek) volt ideje. Én végigolvasni sem bírtam" - - - szokásos, szabályos magyar fika :)
1. végig nem olvasta, de szar
2. aki elolvasta? hogy hogy volt rá időd?
3. ha meg van időd és szart olvasol...gyökér vagy
:)
Neharagudj kedves Hoz_Hun azthiszem személyeskedés amit írok, de egy ilyen kezdőmondat után, nem tok komolyan venni egy hszt... -
Hoz_Hun #2658 Komolyan, hogy erre valakinek (valakiknek) volt ideje. Én végigolvasni sem bírtam. Ez már a szokásos túllihegés, amikor a kákán is csomot keresnek már.
Szerintem egy rakás dolgot még maguk a készítők sem tudják, hogyan oldják meg. Majd kitalálnak valamit (pl elolvassák a fanok ilyenrétű kutatásit aztán gondolkodniuk sem kell).
Szerintem az egész füstös mizériáról sem tudják maguk sem, hogy mit fognak majd egyszer valamikor (mikor a fanok nagyon reklamálnak) kitalálni.