22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • IMYke2.0.0.0
    Lehet, hogy alapszereplővé avanzsálódik az adott rész felére, aztán megmurdel...
  • Nyiri
    SPOILER

De korabban mondtak hogy alap szereplo hal meg... Ez a ribi meg par resz ota van csak.
  • IMYke2.0.0.0
    Figyelem, élményrontó hozzászólás következik!:

Szerintem, az a szöszi csaj lesz a hulla, akivel összebarátkozott a mi Michael-ünk...

• WTH
    SPOILER (?)

Olvasgatok egy-két külföldi Lost fórumot is, és azokon tényként kezelik, hogy egy nő fog meghalni. Az általad említettek meg bácsik, úgyhogy szerintem nem lesz gond. :)
  • Sephi
    Jah man megijedtem. Nemtudtammibajodvelemhirtelen :D
  • Mayday
    Ez persze djukelnak ment, csak Sephi hozzaszolashoz fuztem hozza!
  • Mayday
    A fo baj talan az, hogy bemesz egy (tkp) rajongoi forumtopicba fikazni az adott temat. Sajnos mas topicokba is van ez igy, beesik valaki, hogy "ez egy kurvaszar jatek/film".
    Es nekem is van, amit gyulolok, de nem megyek oda fikazni a sok rajongo koze megsem.
    Szoval en nem mondom, hogy nem mondj velemenyt, csak ovatosan banj vele, ha barany vagy 100 farkas kozott :)
    Ennek ellenere szivesen olvasom a velemenyedet, es vitazom :)
  • Sephi
    Persze tisztelem a velemenyedet de szerintem oltari nagy baromsag amit leirtal es foleg az is baromsag hogy tobb millio ember odavan erte es akkor josz te egy a sok kozul es megprobalod negativ iranyba terelni a dolgokat. Szerintem ne eroltesd mert csak magadat egeted ezzel a formaval.
  • Mayday
    Nalad :)
    Nalunk, meg a sokszazezer masik rajongonal meg sikerult odakotniuk a tv-hez :)

Sajat nevemben azt mondhatom, hogy semmilyen sorozatot nem nezek, soha nem tudnak ujat mutatni, onmagat ismetlni mindegyik, hagyom a Jobaratoktol kezdve a Baratok koztig az osszeset. Lehet brazil, magyar, amerikai, kurvajo, kurvaszar, nem erdekel. De ez vegre totalisan lekotott a felesegemmel egyutt, mondhatni odavagyunk erte, a rejtelyek vonzanak, kivancsiva tesznek, a szereplok, a karekterek nagyon jol el vannak talalva, szuper a korites, a visszaemlekezesek, ahogy a szereplok jelleme, elete kibontakozik.

Az meg, hogy "unalmas, kiszamithato"? Ezt sztem Te sem gondoltad komolyan. Mert ki ugyan nem szamithato, aki mar ketszer annyit latott, mint Te, az is csak talalgat sokmindenben.

Szoval, en semmit nem akarok eroltetni, mert ha Te mar megcsomorlottel tole, ugysem nezed tovabb, en meg ugyis nezem, nemigen tudjuk egymast meggyozni. De ugy ereztem, a Te velemenyeddel szemben felhozom az enyemet is azert :)
  • djukel
    Vegigneztem az RTL-en az addig leadott reszeket, hat iszonyat nagy csalodas ez a sorozat. Azt elfogam, hogy kell a rejtely, meg a csavar, a kavaras az izgalom fenntartasahoz, de ez a LOST szinte csak ezekrol szol. A rejtelyek allandoan gyulnek es kozben egyse oldodik meg, a flashbackkek es a realtime tortenesek, pedig szinte mindig egy csavarral vegzodnek. Most mar elerkeztem oda hogy ez nem szorakoztato, hanem lapos, unalmas, kiszamithato. Szerintem keszitok atestek lo masik oldalara, nagy izgalmat akartak kelteni, de a tul nagy dozisban torteno adagolas nalam mar megcsomorleshez, az erdeklodes elvesztesehez vezetett.
  • Mayday
    Kozben en meg utananeztem, pro7, ha jol latom, hetfonkent adja, es az elso evad 23. resze lesz ha jol latom, a jovo hetfon.
  • The Hedgehog
    azóta visszaolvastam bocs a -ság miatt.... magyar-német sugárzásra gondoltam. De látom, hogy itt már rég a második évadról van szó.

Sorry
  • Sephi
    Ezt nem ertem. Hogy erted hogy elobb vannak? Amcsiba nem is voltak meg es majd a nemet adon lesznek? Vilagositsa' ma fol jouember.
  • The Hedgehog
    SPOILER!

Nem Sawyer és nem Locke lesz a halott :)
  • The Hedgehog
    hát én a PRO7-en nézem! ott 2 résszel előrébb vannak ha jól tom'... és vasárnap éjjelente nyomnak teljes összefoglalókat az eddigi részekről.
  • Mayday
    SPOILER! (az elozovel egyutt)

A bemutato alapjan ugy nez ki, Sawyer eleg eselyes. Pedig nagyon jo kis karakter, kar lenne erte. De az igazat megvallva, sokan a "szivemhez nottek", barkiert kar lenne. Locke a szememben meg egy olyan "kulcsfigura", hogy meg se forduljon a fejukben, hogy O :)
  • Sephi
    Ha ma lesz az uj resz akkor...szal aszontak hogy valaki meg fog halni :(

Szerintetek ki lesz az? Nekem mindeki a szivemhez nott... oszinten remelem hogy nem hal meg senki...

Ha meghal Sawyer vagy Locke en nem nezem tovabb a sorozatott!
  • Mayday
    Aztan bocsanatot kerek, mert az utobbi hozzaszolasokban SPOILER-eztunk keveset.
  • Mayday
    Nem tudom. Ha belegondolnek, mennek, es mindent megmozgatnek, amit lehet. Amikor a filmet neztem, en is ugy gondoltam, hogy nemnormalis a viselkedese, de igy beleelve magam a helyzetebe, lehet, hogy hasonloan cselekednek.
  • PyRex
    jó az lehet, hogy először rosszul reagálnál, de utána lehet, hogy át tudnád gondolni és nem fejjel mennél a falnak...
  • Mayday
    Azt hiszem, ha en vesztenem el a gyerekemet, meg sokkal rosszabbul reagalnek, mint O...
  • Mayday
    Ha valaki a par het szunet utan kepes befejezni a sorozat nezeset, az meg is erdemli! :)
  • PyRex
    jaja, pláne így, hogy kimaradt pár hét. szerintem ha semmi válasz nem lett volna, sokan itt be is fejezték volna a sorozatot. így meg még többen is fogják nézni :DDD
  • WTH
    Igazándiból az a jó, hogy a Lost többféle igénynek megfelel. Lehet úgy is nézni, hogy teszek a rejtélyekre, mert jó a hangulat, jók a szereplők, szép a táj stb. Ha a rejtélyek érdekelnek, abból meg annyi van, mint a szemét; be lehet indulni a számokra, mint itt is történt napokon keresztül bár engem a számok szerepe pont nem izgat, de így is marad egy csomó kérdés. Amin lehet agyalni. Egyébként szerencsére a 2. szezonban volt már néhány nagyon fontos válasz. Ideje volt már.
  • PyRex
    na hú, akkor le tudtam volna pofozni a TFT-t az asztalról. de frankón, rohadtul idegesít szegény feka, pedig őszintén mondom, semmilyen rasszal semmi bajom, de a hülye barma, hogy nem tudja megérteni, hogy attól nem jön vissza a fia, hogy nyavajog, mint egy fürdősqrva :)))

(/me ma nagyon csúnya...)
  • IMYke2.0.0.0
    Walt engem is idegesít.
    "Waaaaaallllllt, waaaaaallltttt, where are youuuuuu?! Where is my soooooooon?!?!"
    Fasz ki van...

• Mayday
    Igy van.
  • PyRex
    jó ez így, ahogy van, szerintem.
  • WTH
    A fene enné meg őket!
  • PyRex
    hehe, pedig szerintem minden azokra a qrva számokra épül :D
  • WTH
    Ha minden igaz, ma lesz új rész ámerikában. Zsír.

A számoknak biztosan lesz jelentősége, de valahogy a "nagy rejtélyek" közül a számok izgatnak a legkevésbé. Meg Walt majomkodásai.
  • PyRex
    ja, ilyen erővel ugye ott a hátsó része, ahol méf voltak huszonnemtommennyien, csak közben elfogytak :DDD
  • Mayday
    Akkor megiscsak 48 tulelo volt! Mert ha belevesszuk azokat, akik azota meghaltak, mar 47 sincs! Tehat alapbol a zuhanas utan 48 EMBER, TULELO, UTAS maradt, a GEP ELSO RESZEBOL. :)))
  • Mayday
    Miert, ha a 8. utas a halalt is utasnak nevezzuk :)
  • Mhosah Myth
    jaja teljesen igazad van... Meg annak is, hogy Jack az újraélesztésnél 23-szor üt Charile mellkasára egyhuzamban... Sztem egyáltalán nem véletlen de tőlem azt gondol mindenki amit akar... :))
  • PyRex
    keress a 3-asra... DE NE OLYAN DOLGOKAT, hogy mittudomén a háttérben 3 pálmafa van, hanem konkrét, jelentősséggel bíró példákat (a kilőtt pisztolygolyók igenis jelentősséggel bírnak pl.)
  • Dynamic
    De nem biztos, hogy van benne tudatosság.Mondok mást.Ha én azt mondom keress a 3-as számra példákat, abból is egész biztos, hogy legalább ugyanannyit találnál, holott a 3-nak elvileg nincsen jelentősége, csak mondjuk azokat nem figyeled, ezért nem is veszed észre.
  • PyRex
    jó ez igaz, de pl. az, hogy 4-szer kérdezi meg a vércsoportot, meg 4 golyót lő ki, az IGAENIS a forgatókönyvírón / rendezőn múlik. Tehát az nem véletlen, nem a színész csinálta véletlenül, hanem ez volt neki megírva.
  • North
    Dehogynem. Érdekes, hogy minél kisebb egy szám, annál több mindent találtak róla. A kis számoknak elég nagy a gyakorisága. Neked pl. 4 csillag van a neved mellett, ráadásul éppen a Lost topikban beszélgetünk, nézd csak, 4 betűből áll, de ha hozzáveszem a zárójelt meg a TV-t, akkor az már 8 látható karakter. Mik vannak?:) Én is azzal értek egyet, hogy figyeltek a készítők ezekre, és több helyen elrejtették, de sokat csak a közönség csapott hozzá, és semmi tudatosság sincs a jelenlétükben.
  • Mhosah Myth
    Szerintem meg egyáltalán nem lehet ennyi véletlen...