22323
-
Kingsley #2777 Nem neked ajánlottam :O és csak segítteni akartam, bocsesz :) -
#2776 Nagybetűűűű... -
#2775 hát ez szopás :Ð
sayid kicsit bedurvult képet vágott a végén :Ð -
_Vegeta_ #2774 Abbol nemkerunk :D -
Kingsley #2773 lost.hu fórumában találsz felíratot :I -
#2772 Egy-két napon belül biztosan,szerintem a hétvégére kész lesz a nagy érdeklődés miatt. Nézzegesd a !Feliratok.hu-t! -
Dankó #2771 Bocs, lehet ezt nem ide kellene de az új részhez mikorra várható felirat? -
#2770 na ez egy jó rész volt. -
#2769 Hú bazz, ez a rész durva volt... a vége főleg!
-
DJviolin #2768 Arról, hogy most melyik csajsziu hal meg, az első évadról beszélgettek vagy a másodikról. Mert ha elsőröl, akkor nothing. Ha meg a másodikról, akkor nekem is újat mondtatok. :-)) -
#2767 Tudom, hogy miről beszélek. Éppen ez a baj - a csajszi ott marad, míg a gép felszáll, - hősnőnk megmurdelni látszik - hősünk meg bánatba süllyed... a zegész film erre az egy jelenetre lett kiélezve. Már akkor lehetett tudni, hogy ez lesz, amikor a komplexumba mentek.
-
#2766 mondtam, hogy ne olvasd el... -
Nyiri #2765 Fingod sincs mirol beszelsz. Aki ismeri a tortenet az nem lepodik meg rajta. Amugy meg szo sincs onfelaldozasrol. A 3. reszben kiderul :P -
#2764 Mi volt benne "rulla"? Az, hogy a csaj volt a végén az istenkirály önfeláldozó? Nemá!
Emlékszel: a telekinetikus energiájával a gépet ő emelte ki a hó fogságából... brrrrr.
-
Nyiri #2763 Masodik nagyon rulla volt. -
#2762 Nah akkor innen mar nem olvasom amig kerem nem lattom. -
#2761 A 2. rész gány volt... a 3-ast illene jobban megcsinálniuk.
-
Nyiri #2760 X-Men 3 :)
Alig varom. -
WTH #2759 NAGYON SPOILER
Annyit mondtak, hogy egy ribi hal meg, és egy másik lotyó öli meg. Ha jól értem a jenkiket :) ez valami félhivatalos kiszivárogtatás volt, gondolom, hogy mindenki marhára várja az epizódot, ne pártoljanak el a sorozattól a 3 hét szünet miatt. Ami Shannon-t illeti, azt csak kitotózták, valahol korábban én is írtam, hogy miért ő tűnt esélyesnek. Válasz Nyirinek Shannon-nal kapcsolatban: lehet, hogy nem kapta meg az általad említett szerepet, viszont szerepel a The fog (2005) c. filmben, szóval ebből is vágták, hogy otthagyta a Lost-ot, ki kellett írni. -
#2758 Asszem most estig nem fogom látogatni ezt a topicot, nehogy megtudjak vmit :) A fene egyen meg titeket, akik már látták, nekem már itt lapul vinyón, de csak otthon tudom megnézni :( -
#2757 Mi az az "X3"? -
Nyiri #2756 SPOILER
Onnan hogy a csaj a forgatas kozben ugy tunt szerepet kapott az X3-ban ami miatt lemondta a Lost-t, emiatt kiirtak. De a vegen nem kapta meg a szerepet. -
#2755 Nanemmmmáááá... fákk... még nincs meg a 6. rész... máris el vagyok keseredve!
-
#2754 Nem mondod...
Olvasd el MÉG EGYSZER az alábbi mondatomat! Talán leesik, hogy mire gondoltam... ha nem, akkor baj van nálad... -
#2753 NAGYON SPOILER, TÉLLEG NE OLVASD, CSAK HA MÁR MEGNÉZTED A 6-OS RÉSZT!!!:
[szin=white]Honnan a faszomból tudták ezt előre a külföldi fórumokon, hogy Shannon hal meg és úgy, hogy egy másik p*csa öli meg??? -
#2752 A LOL az egy csapatnak a neve, akik tvrip-eket gyártanak :)
SPOILER!
Na megnéztem a 6-os részt, hát mit mondjak, a vége nagyon durva lett :((((( -
Szolnokboy #2751 az a hülye aki hétröl hétre szolgáltatja nekünk a tv-ripeket a leadás másnapján kurva jó minőségben ! -
#2750 Azon a "LOL"-on mindig nevetnem kell - ki az a hülye, aki ilyen névvel látja el a TV-ripeket... -
#2749 2005-11-10 TV-Rips Lost S02E06 *HDTV* *XViD* LOL 25x15 MB -
#2748 amerikai central idő szerint este 9kor kezdődik abcn -
Szolnokboy #2747 nem mondunk semmit ! wehehe....most komolyan tényleg jobb ha magad nézed meg, hidd el -
rodeo #2746 Heló!
Engem az idegesít, hogy senki nem mond el semmit a másiknak! (Még csak az első évadot láttam)
Érdekelne, hogy mikre derül fény a 2. évadban, illetve elmondja-e Hugo, hogy honnan ismerősek a számok? -
#2745 Meg nem. -
shiftáj #2744 S02E06. rész tölthető már? -
North #2743 SPOILER
Szerintem a francia nő is esélyes. Ő is túlélő, ha nem is arról a gépről. -
#2742 SPOILER:
Szerintem meg pont Rose hal meg szegény. Hogy miért? Mert mindenki arra vár, hogy találkozzon a férjével... És rá senki sem számít, mert - bár alapszereplő - de mégsem volt eddig túl sok dologban része. És szerintem ha ő hal meg, akkor nem is tragikus halála lesz, hanem valami véletlen folytán. Mittudomén: beveri a fejét, vagy hasonlók. De ne legyen igazam! -
WTH #2741 SPOILER
Nézd, ha elfogadjuk, hogy nő, akkor nincs nagyon más. Rose-nak egyesülnie kell majd még :) Bernard-dal. Sun-nak Jin-nel. :) Kate alap szerintem, hogy kell. Lehetne még esetleg Claire, de akkor az a majom Charlie nevelné a gyereket? Vagy esetleg ez az új gázsi, aki folyton fegyvert fog mindenkire. :) -
#2740 Figyelem, élményrontó hozzászólás következik!:
Pont Shannon?! Azért, mert egy kis rinyagép volt az elejétől még nem kellene kiírni a sorozatból - kell egy ilyen "plázacica" is a szigetre, aki majd hú de nagy változáson megy keresztül és valami sorsdöntő dologban lesz szerepe...!
Meglepne, ha ő lenne a leggyengébb láncszem...
-
WTH #2739 SPOILER
Egyébként az említett külföldi fórumok olvasgatása alapján azt tartom a legvalószínűbbnek, hogy Shannon krepál be, és egy másik ribi öli meg! -
WTH #2738 (Spoiler)
Ez tényleg lehet! De ha fogadni kéne, nem rá tennék. Egyébként asszem Libby a neve a lotyónak. :)