22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Kingsley
    Nem neked ajánlottam :O és csak segítteni akartam, bocsesz :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nagybetűűűű...
  • quack
    hát ez szopás :Ð

sayid kicsit bedurvult képet vágott a végén :Ð
  • _Vegeta_
    Abbol nemkerunk :D
  • Kingsley
    lost.hu fórumában találsz felíratot :I
  • petee
    Egy-két napon belül biztosan,szerintem a hétvégére kész lesz a nagy érdeklődés miatt. Nézzegesd a !Feliratok.hu-t!
  • Dankó
    Bocs, lehet ezt nem ide kellene de az új részhez mikorra várható felirat?
  • FtranX
    na ez egy jó rész volt.
  • IMYke2.0.0.0
    Hú bazz, ez a rész durva volt... a vége főleg!

• DJviolin
    Arról, hogy most melyik csajsziu hal meg, az első évadról beszélgettek vagy a másodikról. Mert ha elsőröl, akkor nothing. Ha meg a másodikról, akkor nekem is újat mondtatok. :-))
  • IMYke2.0.0.0
    Tudom, hogy miről beszélek. Éppen ez a baj - a csajszi ott marad, míg a gép felszáll, - hősnőnk megmurdelni látszik - hősünk meg bánatba süllyed... a zegész film erre az egy jelenetre lett kiélezve. Már akkor lehetett tudni, hogy ez lesz, amikor a komplexumba mentek.

• PyRex
    mondtam, hogy ne olvasd el...
  • Nyiri
    Fingod sincs mirol beszelsz. Aki ismeri a tortenet az nem lepodik meg rajta. Amugy meg szo sincs onfelaldozasrol. A 3. reszben kiderul :P
  • IMYke2.0.0.0
    Mi volt benne "rulla"? Az, hogy a csaj volt a végén az istenkirály önfeláldozó? Nemá!

Emlékszel: a telekinetikus energiájával a gépet ő emelte ki a hó fogságából... brrrrr.

• Nyiri
    Masodik nagyon rulla volt.
  • Sephi
    Nah akkor innen mar nem olvasom amig kerem nem lattom.
  • IMYke2.0.0.0
    A 2. rész gány volt... a 3-ast illene jobban megcsinálniuk.

• Nyiri
    X-Men 3 :)
    Alig varom.
  • WTH
    NAGYON SPOILER

Annyit mondtak, hogy egy ribi hal meg, és egy másik lotyó öli meg. Ha jól értem a jenkiket :) ez valami félhivatalos kiszivárogtatás volt, gondolom, hogy mindenki marhára várja az epizódot, ne pártoljanak el a sorozattól a 3 hét szünet miatt. Ami Shannon-t illeti, azt csak kitotózták, valahol korábban én is írtam, hogy miért ő tűnt esélyesnek. Válasz Nyirinek Shannon-nal kapcsolatban: lehet, hogy nem kapta meg az általad említett szerepet, viszont szerepel a The fog (2005) c. filmben, szóval ebből is vágták, hogy otthagyta a Lost-ot, ki kellett írni.
  • Csacsi
    Asszem most estig nem fogom látogatni ezt a topicot, nehogy megtudjak vmit :) A fene egyen meg titeket, akik már látták, nekem már itt lapul vinyón, de csak otthon tudom megnézni :(
  • IMYke2.0.0.0
    Mi az az "X3"?
  • Nyiri
    SPOILER

Onnan hogy a csaj a forgatas kozben ugy tunt szerepet kapott az X3-ban ami miatt lemondta a Lost-t, emiatt kiirtak. De a vegen nem kapta meg a szerepet.
  • IMYke2.0.0.0
    Nanemmmmáááá... fákk... még nincs meg a 6. rész... máris el vagyok keseredve!

• IMYke2.0.0.0
    Nem mondod...
    Olvasd el MÉG EGYSZER az alábbi mondatomat! Talán leesik, hogy mire gondoltam... ha nem, akkor baj van nálad...
  • PyRex
    NAGYON SPOILER, TÉLLEG NE OLVASD, CSAK HA MÁR MEGNÉZTED A 6-OS RÉSZT!!!:

[szin=white]Honnan a faszomból tudták ezt előre a külföldi fórumokon, hogy Shannon hal meg és úgy, hogy egy másik p*csa öli meg???
  • PyRex
    A LOL az egy csapatnak a neve, akik tvrip-eket gyártanak :)

SPOILER!

Na megnéztem a 6-os részt, hát mit mondjak, a vége nagyon durva lett :(((((
  • Szolnokboy
    az a hülye aki hétröl hétre szolgáltatja nekünk a tv-ripeket a leadás másnapján kurva jó minőségben !
  • IMYke2.0.0.0
    Azon a "LOL"-on mindig nevetnem kell - ki az a hülye, aki ilyen névvel látja el a TV-ripeket...
  • Csacsi
    2005-11-10 TV-Rips Lost S02E06 *HDTV* *XViD* LOL 25x15 MB
  • quack
    amerikai central idő szerint este 9kor kezdődik abcn
  • Szolnokboy
    nem mondunk semmit ! wehehe....most komolyan tényleg jobb ha magad nézed meg, hidd el
  • rodeo
    Heló!
    Engem az idegesít, hogy senki nem mond el semmit a másiknak! (Még csak az első évadot láttam)
    Érdekelne, hogy mikre derül fény a 2. évadban, illetve elmondja-e Hugo, hogy honnan ismerősek a számok?
  • Mayday
    Meg nem.
  • shiftáj
    S02E06. rész tölthető már?
  • North
    SPOILER
    Szerintem a francia nő is esélyes. Ő is túlélő, ha nem is arról a gépről.
  • PyRex
    SPOILER:

Szerintem meg pont Rose hal meg szegény. Hogy miért? Mert mindenki arra vár, hogy találkozzon a férjével... És rá senki sem számít, mert - bár alapszereplő - de mégsem volt eddig túl sok dologban része. És szerintem ha ő hal meg, akkor nem is tragikus halála lesz, hanem valami véletlen folytán. Mittudomén: beveri a fejét, vagy hasonlók. De ne legyen igazam!
  • WTH
    SPOILER

Nézd, ha elfogadjuk, hogy nő, akkor nincs nagyon más. Rose-nak egyesülnie kell majd még :) Bernard-dal. Sun-nak Jin-nel. :) Kate alap szerintem, hogy kell. Lehetne még esetleg Claire, de akkor az a majom Charlie nevelné a gyereket? Vagy esetleg ez az új gázsi, aki folyton fegyvert fog mindenkire. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Figyelem, élményrontó hozzászólás következik!:

Pont Shannon?! Azért, mert egy kis rinyagép volt az elejétől még nem kellene kiírni a sorozatból - kell egy ilyen "plázacica" is a szigetre, aki majd hú de nagy változáson megy keresztül és valami sorsdöntő dologban lesz szerepe...!
    Meglepne, ha ő lenne a leggyengébb láncszem...

• WTH
    SPOILER

Egyébként az említett külföldi fórumok olvasgatása alapján azt tartom a legvalószínűbbnek, hogy Shannon krepál be, és egy másik ribi öli meg!
  • WTH
    (Spoiler)

Ez tényleg lehet! De ha fogadni kéne, nem rá tennék. Egyébként asszem Libby a neve a lotyónak. :)