22323
-
#3257 Amit megtudtunk ebből a részből, az csak tovább halmozza a kérdéseket, és most több mint egy hónapot kell várnunk a következő részig. Fú de utálom a sorozatokat! -
#3256 nagyon szépen köszönöm!:) -
#3255 kenzo.uw.hu/ -
#3254 és nebazz hogy még regelnem is kell,ami egy napig tart?
ne huzz fel teljesen! -
Alien1024 #3253 kössz
-
#3252 www.reteksub.atw.hu
Felirat a 209. -hez! -
#3251 SPOILER.
Na, csak nem tudtuk meg, hogy mi lesz ha nem nyomják meg a gombot :DD -
January #3250 én még nem láttama 9. részt, csak a Kate-Jack dologhoz hozzáfűzném most, hogy végigfutottam az összes részt: eleinte Kate odavolt Jackért és akkor ez elég egyoldalúnak bizonyult, aztán pedig fordított lett a felállás. csak mikor 1 hét alatt néztem meg az egészet, ez nem igazán tűnt fel. hát így van ez... de úgyis csak a végére dől el minden, az pedig hol van még.:)
amúgy (bár külsőre ő a legjobb pasi) Sawyer mégis inkább a vicces figura számomra. szétröhögtük magunkat a becenevektől, amiket ő adott (Betty, Bruce, Chucky...) -
winnie #3249 ilyen helyről ki szerez infót? -
#3248 -
Dankó #3247 Ha minden igaz holnapra megvan a felirat! -
DJviolin #3246 Engem is érdkelne. Az előző, 8. részhez nagyon hamar kiadták. Asszám már pénteken magyar felirattal néztem. Reméljük most is így lesz. :-) -
#3245 Mikor lesz a 9-edik részhez felirat?
(jav. Grétsy) -
#3244 amikor lesz oly rendes valaki és szabadidejét erre áldoz va lefordit ja nekünk magyar ra -
#3243 ma jött ki a rész itthon nem?
türelem!!! -
Alien1024 #3242 mikor lesz a 9edikrészhez felirat
-
#3241 ja
nekem is nehéz volt... :) -
#3240 mondom nem miattam mondtam, csak megelözve az ujabb cseszegetést!
béke van tezsvir! -
Cvd #3239 No ellenpélda, azért nem állítottam biztosra. Viszont ugyan csak egyszer láttam Ural-t, de határozottan nem az a kategória amit egy nő ülve berúg.:) -
#3238 OFF:
jobb oldalon dekompresszor is lehet berúgós nagy motornál>Ural... -
Cvd #3237 Most rám gondolsz? Elárulnád miben spoilereztem? Az köztudott hogy a rész kirőzól, tehát ebben nehezen. Vagy a bakival? Az mióta tartozik a sloiler kategóriába?:)
De mivel van másik is benne, ezért akkor
SPOILER!
A motorral elindulás is érdekes. Eleve nem láttam még jobb oldalon berugókart, elvégre azért kell hozzá erő, ezért szokás a motor mellett álva jobb lábra tervezni a műveletet, de lehet hogy van ilyen. De az biztos hogy a hangjából ítélve sokkal nagyobb a motor, mint amit egy nő a motoron ülve csak úgy bepöccint. Plusz lehet látni hogy a jobb hüvelykujjal nyom valamit eközben, márpedig jobb hüvelyknél az önindító van. A hangján is hallani hogy nem berugták hanem önindítóval indult, habár az önindító hangját levették. Nem tudom mi szökség volt erre, miért nem lehetett simán indítani. Az mondjuk pozitív hogy bevállalta, mert látszik hogy talán soha nem vezetett motort előtte.:)
-
#3236 ilyet hogy SPOILER vagy vmi?
[nemmiatta, a többiek miatt]
-
#3235 looool, télleg :DDDDDDDDDDDD láccik az idomár keze :) De ciki -
#3234 milyen baki? -
Cvd #3233 Egész jó rész a 9, végre sokat szerepel Kate.:) Van benne egy baki is 41:02-nél.:) -
#3232 kácc:CCC -
#3231 Aha tényleg. A cím ismerős volt, csak nem rémlettt, hogy volt ilyen rész.
Hát akkor ezt jól bebuktuk. :-( -
#3230 De bár ne lenne igazam :D -
#3229 De az ismétlés lesz, méghozzá az Everybody Hates Hugo.(S02E04)
De Itt írja is hogy next wednesday és ezt a részt hozza.
Valamint itt pedig mutatja, hogy azutáni héten meg az S02E05 lesz.
Szóval januárban lesz a következő rész méghozzá 11-én. -
#3228 muhahhaa!!
dejo lenne -
#3227 Szerintem meg lesz meg egy resz, a 10. ket het mulva, dec. 14.-en, es aztan marad ki majd' egy honap.
-
#3226 Az ABC honlapja szerint a következő rész Dec 7. -
#3225 Na jól készüljetek, mert csak jauárban jön a 10-es rész. Úgyhogy biztos vmi nagy dologgal lesz vége, hogy húzzák az ember idegeit több mint 1 hónapig :DD -
#3224 Persze. Clidey már csak ilyen. Lángszóróval hozza a világosságot oda ahol nincs. -
#3223 Nekem csepereg szépen a pirátról. :-) -
#3222 azért van, ahonnan ne lehetne tölteni :D -
Cvd #3221 Nekem a torrentspy-on keresztül jön elfogadhatóan (10-30K között ingadozva). Vannak rajta összesen 20ezer körül. -
Szolnokboy #3220 valaki letöltötte már az uj részt ? mert se a piratebayen se a mininován nem seedelik -
pedro870 #3219 3205-re. A szándék egyébként abszolút poz. :) -
pedro870 #3218 "9.-ik" jujj? :)