22323
-
#3297 Én nekem úgy tűnik, vmi rohambilis fószer viszi el hátrakötött kézzel. A polója a nyakánál nagyon megizzadt. Így én vmi sivatagi környezetben felvett
filmre tippelek. :-) -
#3296 Igaza van PyRexnek, az a Sayidos incidens kb 1 oraval a 815-os gep indulasa elott volt, a "tv-szereples" utan meg Kate-nek meg nagyon sok dolga lesz. -
#3295 hülyeség, az nem akkor történt... -
Dankó #3294 Sayid azért lesz benne a tv-ben, mert gondolom a vmelyik hírmüsor filmre vette amikor a rendőrök elviszik a reptérröl mert azt hiszik hogy terrorista(az ottfelejtett csomag miatt) és pont azt mutatják ott. -
#3293 LÉGTERELŐ
Én sztem vmi iraki hadifoglyokról szóló videó lehet. Legalábbis abból a neged másodpercből nekem annak ltászik. :-) -
Bandy #3292 -
_Vegeta_ #3291 Mint a sor. :D -
atothhu #3290
SPOILER
de mit keres ott Sayid? miért van ott? -
Bandy #3289 bepunnyadt a topic ?:) -
#3288 npnp:D -
_Vegeta_ #3287 Jah, rendben. Uccso 3reszt meg nem lattam. Annyira leult a lost h inkabb xaktakat neztem. :D -
#3286 lol:DDD
a legutolsóról, 9. -
_Vegeta_ #3285 Asse tom melyik reszrol van most epp szo. :D -
#3284 roviden, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ennel szemetebb sorozatot nem lattam meg, nem hiszem el (megint) -
#3283 spoiler
sayid -
Alien1024 #3282 éni s 1böl észrvedtem hogy said
-
#3281 tévedsz:)
nemláttad a részt? -
_Vegeta_ #3280 Gondolom hurley. -
#3279 Cool!
Émmá tom ki az. :-D -
#3278 bazzz!!!
nem is vettem észre!!
de brutál:D -
Nyiri #3277 SPOILER :)
32:24 Kate bemegy a katonai hivatalba. Eppen TV-t neznek. Nah ki van a tvben? :) -
martons #3276 aha. kösz -
#3275 Nem kell megnyitni. Elég ha a film mellett van az srt, és ugyan az a neve, mint a filmnek. Ha elindítod a filmet a média pléjerben, automatikusan hozzátölti és lejátsza a feliratot. -
martons #3274 Fel van téve. Megnyitom az egyik .srt fájlt beolvassa és... ezután mit csináljak? -
martons #3273 Kösz. Megnézem. -
martons #3272 Az egy program? Sajnálom, nem vagyok ezen a téren túl informált. Tudtommal nincs. -
#3271 A neten megtalálható egy vobsub nevű cucc. Azt leszeded majd felinstallod, és akkor a WM is tud majd feliratot kezelni. Vagy pl ott a radlight mint lejátszó. Az vobsub nélkül is lejátsza. :-) -
#3270 Vobsub van fenn? -
martons #3269 DivX-szel, és a nevek megegyeznek. Mit tegyek? -
#3268 bizony:) -
WTH #3267 Jó volt a 209! Jó volt a flashback, a szigeten is történtek dolgok... Ez így tulajdonképpen OK. A Kate meg nagyon szép, ezért jó, ha sokat szerepel egy részben... -
#3266 az mindegy, hozzá lehet rendelni bármijen feliratot, legfeljebb furcsa lesz:D -
WTH #3265 Az sem árthat, ha a fájlnév ugyanaz. Természetesen a kiterjesztés az nem, tehát pl. 101.avi és 101.srt . -
#3264 a lejátszodban biztos hogy be lehet llitani. mivel akarod lejátszani? -
WTH #3263 Egy hónapot? A 3227-ben az van, hogy december 14-én van egy "Merged" című rész. Az nem új? -
martons #3262 üdv mindenkinek
Hatalmas problémám van, amit sürgősen orvosolni kellene. Megvan a LOST első szériája ( XVid-WAT ) és szereztem hozzá feliratot is. Sajnos utóbbit nem tudom hozzávarázsolni a képhez. .srt fájlokban vannak a szövegek és fogalmam sincs mit kell csinálni. Végső elkeseredésemben írok ide. Aki tud segíteni, kérem adjon tanácsot. Kösz
-
Bandy #3261 jaja ez már ismétlés lesz :) -
#3260 de ez már olyan rész ami lement.. -
Szolnokboy #3259 Next Episode:
Wednesday, Dec. 7, 9/8c
"Everybody Hates Hugo"
Forrás:http://abc.go.com/primetime/lost/index.html -
#3258 bazz de durva rész volt:D