22323
-
#3337 durva durva durvaaaaa:DD -
#3336 Erről van szó. Az egész sorozatot megölné ez... -
#3335 10. rész előzetes -
#3334 inkább legyen 2-3 király évad, évad mint 8 azt az uccsó 5 má retek...pl a Mátrixnál is sokkal jovóbb lett volna ha nincs a 2-3. rész, főleg a 3. volt sztem (önmagában) fos -
winnie #3333 és? pár évet el lehet nézni - ráadásul film/tévébizniszben ez nem számít, hisz 27-29 évesek játszanak gimnazistákat tinisorozatokban:) -
Inquisitor #3332 Az oké, hogy több évad lesz, de mit csinálnak a szereplők öregedésével? Aki túl fiatal, azt kinyírják/írják a forgatókönyvből? Hiszen évadonként csak "pár hét" telik el a történetben ... -
corleone #3331 Amit a fószer hallgatott a bunkerban:
The Mamas and the Papas - Make Your Own Kind Of Music
De hová tünt az ipse? Elment "gyufiért" és azóta se került elő.
A másik dal, amivel a rocker barátunk folyton előhozakodott:
Oasis - Rock'n'Roll Star
Eredetiben ez volna, csak egy kicsit átköltötték.
A Driveshaft - You All Everybody elég érdekesen hangzik. Amilyen dilisek a jenkik, képesek így keresni a lemezboltokban.
Egyébként valaki tud előzetesről linket? (2/10) -
WTH #3330 Én is így emlékszem. -
#3329 Én úgy emlészkem egy órát kell kézbesítenie Los Angelesbe vkinek. -
#3328 szerintem menekülnek az öreg elöl, de nemtom miért.
majd mingya jönnek a DURVÁN függök, és elmondjákD:DDDD -
#3327 vmi hawaii inges csoka h nem menekulhet el, es Sun apja az Atyauristen, csak azt felejtettem el, hogy ok miert vannak a repulon, mi jaratban egyaltalan. -
#3326 huh, bazz, ez jo kérdés.
elkapja vki,é smond neki vmit, de fingom nincs ki és mit:DD -
#3325 majd, most szenvedek meg:)
ize, egy kerdes, spoiler gyanus...
Jint ugye a repteren elkapja a hawaii inges csoka es elmondja h nem menekulhet. De nem emlekszem mar, hova is mennek egyaltalan? -
#3324 akkor álj neki a másodiknak, és a 9. rész végén nem ezt mondod, hanem azt hogy és hol a 10.?????
jah januárban lesz csak? -
#3323 most neztem meg az elso evadot teljesen. roviden: váááááááááááááááááááááááááá -
#3322 en tud om de nem mondom meg mert arra se vagy kepes hogy normalisan le irj egy mondatot -
Alien1024 #3321 a 2évad első részében az elején mikor mutatja hogy mit csinál az a faszi a bunkrbe az a zene ki az elö adoja vagy linket honna lehet letölteni köszi elöre is -
winnie #3320 persze, majd meglátjuk - de ennek ellenére ne kezeld hírforrásként az origót, mert azzal csak magad járatod le:) (pláne az azt követő "én megmondtam" melldöngetéssel)
ha az alkotó azt mondja, hogy 2 évad, akkor oks - de ugye az audiokommentekben és a 2. évad eleji interjúkban is többször elmondták, hogy az alap megvan 4-5 évadra - és persze a történet van olyan rugalmas, hogy igény szerint folytatható.
de valóban dőre (és legfőképp példa nélküli) dolog lenne a csatornától és a készítőktől amerika 3-5. legnézettebb műsorát mindössze 2 évad után megszüntetni. (ld. még kibabrálás a rajongókkal) -
#3319 majd meglátjuk... -
winnie #3318 Nem szerettem volna akár csak 4 évadot is végigülni, nem hogy 8-at.
izé... kötelező? a sorozat azért jó műfaj, mert mindig abba lehet hgyni a nézését. gondolom sehol sem kényszer. -
winnie #3317 Csókoltatom a sok okos kötözködőt, aki vitatkozott velem és a többiekkel,
asszem nokomment. origó, mint hírforrás?
ne legyetek már LOL-ok. hogy lehet olyan cikknek hinni, amely még azt is leírja, hogy a 2. évadban samuel l. jackson szerepel a lost-ban???
természetesen lesz a lost-ból még bőven évad és nem zárul le a 2.-kal -
Bandy #3316 én szerintem sem valós a dolog, nem hinném, hogy egy ekkora sikerü sorozatról 2 ávad után lemondanának a készítők én is úgy látom, hogy kb 4 évadra számíthatunk. -
pedro870 #3315 nem kell elhinni, mondtak vmit, amit nem tudom milyen forrásból szedtek... -
thiefpaper #3314 Az origónak sem szabad hinni. Egyáltalán én úgy vagyok, hogy magyar forrásnak sem nagyon hiszek.
Szóval amit az origó írt az egy hatalmas baromság, természetesen. (bár ez lehet, hogy csak nekem az?) -
#3313 Én speciel örülök neki, hogy nem lesz 8 széria.Be is szartam volna:D
Szerintem a 3-4 szériától már amúgy is csak izzadság szagú lenne. -
#3312 egyetértek.. -
#3311 Nos ha igaz a cikk, és a végén vmi értelmes megoldás lesz,és nem vmi semmitmondó zárás, hogy később ezt elővéve folytathassák, akkor örülök neki. Nem szerettem volna akár csak 4 évadot is végigülni, nem hogy 8-at. Sztem az megölte volna a sorozatot. -
#3310 Ez gáááááááz! De - sajnos - úgy tűnik (megint) igazam volt. Csókoltatom a sok okos kötözködőt, aki vitatkozott velem és a többiekkel, bizonygatva, hogy "minimum 8 évados lesz a sorozat" meg, hogy "egy sorozat addig tart, amíg nézik". Mondjuk jobban örültem volna, ha nekik van igazuk, dehát ez van :) -
pedro870 #3309 "Bár a történet két évad után lezárul - ígérik az alkotók - felmerült a kérdés: hogyan tovább?"
origo cikk -
#3308 jah, csak azért írtam le megint, mert nekem meg ez egyértelmű :D -
qper #3307 asszem valaki már említette. de télleg kemény volt :D Bár ez az a baki, ami pl. nálunk a 4:3-as sugárzás miatt nem is fog látszódni :)) -
#3306 A lovas baki volt már? -
WTH #3305 Ez történhetett... -
#3304 En is irtam, megis utanam a masodik hozzaszolasban mar irta, hogy "mindenkinek egyertelmu"... Ugyhogy sztem magyarazhatod... -
qper #3303 akkor lehet hogy a toborzóirodában is épp Lost-ot néztek. -
#3302 pontosan -
#3301 nem ott történt... Kate-tel utána még csomó dolog történik, elutazik Ausztráliába és csak a visszaút előtt van a Sayid-os incidens... -
fradimende #3300 van valaki?
-
qper #3299 nekem pl. abszolute nem volt az. de hogy most mondod, leesett a dolog. -
Nyiri #3298 En azt hittem mindenkinek egyertelmu volt hogy a Sayidos tv felvetel az a repteren tortent.