22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • _Vegeta_
    #3411: Nem csodalkozom h fapofaval nezted. :D
    #3414: En csak kb egy tucat jobb sorozatot tudok nalla. ;D
    #3415: A koreai dumakat enis feliratoztam a feliratoshoz. ;)

• magus
    ah en mar megtettem
  • Tschabi
    Pénteken láttam, hogy az rtlklubon feliratozzák a koreaiak szövegét...

Ez nem fair!
  • Sephi
    Ez a legjobb sorozat ami letezhet. Fasz kivan bazeg lemegy egy ket gyengebb reszecske majd jon egy ami totalisan kikeszit es meg egy honapot is kell ra varni hogy kiderujenek az esemenyek.

IMADOM!
  • winnie
    hehe:) én már 4 éve nem nézek előzetest - jó nézni úgy egy filmet, hogy néha még a műfajt sem tudod.
  • Sephi
    Most mond azt hogy a 10-edik resz c sak januar kozepen lesz es en tokon szurom magam.
  • Tschabi
    A Shrek 2 óta utálom az előzeteseket. Abban lelőttek minden poént és fapofával néztem végig a filmet.:(

Sorozatból meg főleg nem nézek trailert. Minek abból a kis 45 percből bármit is előre látni?!
  • winnie
    tudtommal minden sorozatnak fent szokott lenni az előzetes a tévécsatorna oldalán.
  • magus
    Nem tudjatok, le lehet tolteni valahonnan azokat az elozeteseket amik nehany release vegen rajta vannak?
  • winnie
    elég nagy az összeesküvés, hogy legyen mit nyomozni, elkapni, üldözni. augusztusban én azt írtam, hogy átmegy egy szökevény-szerű sorozatba. az lenne a logikus. (a cím jogos, de változtatni lehet, mint a hogy a threshold címe is változott volna a 2. évadban:)
  • Szolnokboy
    és mégis ha megszöktek utána miről fog szólni ? mert igy teszem azt a cím is értelmét veszti
  • winnie
    nyilván nem írtam, hogy jobb vagy ilyesmi, abban viszont biztos vagyok, hogy nagyon sokan szeretnék - a rajongók meg vitatkoznának az ötlettelenséggel:)

de. azt természetesen senki sem tudja hogyan végződik a prison break, mert az, hogy nemsokára megszöknek az egy dolog - de a sorozat attól még természetesen folytatódni fog.
  • Kou
    Prison Breaket nézem, de sajnos nem több mint egy túlfűtött The Shawshank Redemption.. nem tudják már hova húzni, a végét meg úgyis tudja mindenki.. mondjuk tény a Lostnak is tudjuk a végét, egyszer úgyis megmenekülnek, viszont még így is több ötlet van egy Lostban mint egy Prison Breakben..
  • koryne
    Ezek a képek akár a Resident Evilből is lehetnének :D
  • PyRex
    durva :) mit tesz a smink hiánya meg a kis pia :)
  • winnie
    miért börtönzik be?:) elkapták egy másik szereplővel (külön-külön) ittas vezetésért és michelle rodriguez-nek épp volt egy hasonló ok miatt felfüggesztett büntetése, ami még nem járt le.

waltot a szezon első felében pedig azért nem tudják szerepeltetni, mert gyerek:)

kemény képek 1.

Kemény képek 2.
  • _Vegeta_
    En miatta kezdtem hanyagolni a lostot. :)
    Uccso 3reszt mar nem is lattam, hudejo nekem. :D
  • magus
    spoiler

most olvasgattam a hivatalos forumon par teoriat, a valasz rajuk: IGEN IGEN IGEN, Boone meghalt, lezuhant 20 m magasbol, razuhant egy repulogep, ejtsunk ra megegyet, hogy elhigyjetek hogy meghalt?

jot rohogtem rajta:)
  • magus
    um, miert bortonzik be? es Waltot miert kellett kiirni?
  • winnie
    michelle rodriguez a legjobb arc:) mondjuk most, hogy letartóztatták érdekes lesz az, hogy mi lesz, ha bebörtönzik. (mondjuk walt-ot is, mivel szükséges volt gond nélkül kiírták a 2. évad elejéről, szóval ezt is vlaszeg meg tudják tenni)
  • magus
    Ennel az Ana Lucianat jatszo szinesznonel irritalobbat nem is talalhattak volna. Ha ez volt a celjuk, akkor elertek, amugy meg oriast hibaztak, az meg hagyjan h Dolph Lundgren nagyobb mimikaval rendelkezik, de egyszeruen idegesit, mint a szineszno mind akit jatszik. nem ertem miert kellett egy kis feminizmus az egeszbe.
  • IMYke2.0.0.0
    Az ok igen egyszerű: magyar TV nem vetíti, és nem mindenki tudja nézni az ABC adót. Netről nem is beszélve - akinek inge vegye magára (a 'nem' tetszőlegesen odaképzelhető).

• winnie
    csak az a baj, hogy a prison break-et még mindig nem nézikelegen itthon:) (a legtöbben persze cak azért, mert nem tudják, hogy van egyáltalán)
  • winnie
    érdemes visszaolvasni, de januér 16, asszem
  • technopeter
    10ik rész mikor lessz?
  • IMYke2.0.0.0
    A Prison Break már messze veri a Lost-ot nálam - sajnos.
    Mindkettőt nézem az elejétől.

• winnie
    tévét én sem nézek, max a netről szedek.

ha fűt-fát ígértek, akkor gondolom semmi esélyem, de azért leírom, hogy szerintem érdemes kipróbálni az idei év azon sorozatát, ami jelenleg népszerűbb, mint tavaly ilyenkor a lost volt - prison break-et. (ha minden évben egy sorozatot kezd el az ember, akkor azt érdemes)
  • Mayday
    Hat en meg megmondom oszinten, alig nezek tv-t, mert tele van szemettel. Semmilyen sorozatot nem nezek, talan az utolso a Mission: Impossible (Szupercsoport) volt, amit neztem. Es ajanlanak Nekem fut-fat, hogy nezzem, de nem erdekelnek. Ebbe a Lostba belekostoltam az elso resszel, de ugy voltam elotte vele, hogy ebbol is 1 reszt fogok nezni. Aztan annyira megfogott, hogy imadom, es nezni is fogom, barmi tortenik. Nekem meg egy percre nem volt unalmas, hogy elpartoljak tole. Es igen, elore megelolegezem az eselyt a keszitoknek, hogy barmit is csinalnak, en nezem, mert eddig nem okozott csalodast, es a sok sorozat kozul nekem tkp ez az egyetlen.
  • _Vegeta_
    En mar el is partoltam tole. :P
  • winnie
    a szappanopera abban más, hogy egy évben 200-250 rész van - egy sorozatban 13-22. (asszem ez a legfontosabb, nem érdemes összemosni - odakint van, aki a szerepével együtt hal meg az amcsi szappanoperákban) (a lényeg, hogy ott újra lehet hasznosítani a dolgokat, hiszen a szappanopera közönsége mindig cserélődik)
  • FtranX
    miben más egy szasppanopera? Sztem amiről beszélünk, az ugyan úgy érvényes midnkét műfajra.

btw lol. 47 éve menő szappanopera... lehet itt is megéljük, hogy a danikának unokája születik. :)
  • winnie
    a baráto közt az azért más, az szappanoper, vagyis végtelen műfaj. amerikában van olyan szappanopera, ami 47 éve megy.
  • FtranX
    Szerintem sem lesz 7-8 évados, mert képtelenség annyit kihúzni a történetből. Egyszerűen unalmassá válna. Már csak azért sem lehetne, mert biztos, hogy egy idő után lecsökkenne a nézettség is, ami pedig magával vonná a sorozat befejezését.
    Én így voltam Barátok Közttel is. Évekig néztem, de már fél éve nem láttam egy részt sem. Meguntam.
  • winnie
    én nem vagyok tökéletes, ée is írtam, hogy lehet, hogy tévedek és kértelek, hogy cáfolj meg, ha tudsz. én mindig örülök, ha kiderül, hogy valamit rosszul hiszek - mert akkor meg tudom, hogy mi az igazság. a kérdéseimet továbbra is kerülöd...
  • Szabacs
    Oh sry, a most szerdai is ismétlés volt akkor?
  • PyRex
    muszáj, tudod: alacsony vagyok.
    a többi no komment. megint kiderült, hogy elvakult vagyok, fasságokat olvasok és még meg is sértődök. Szeretem, amikor más emberek megmondják, hogy mit csinálok :))) De olyan jó, hogy ti tökéletesek vagytok :)) Na nem offolom szét a topicot, peace. Majd kiderül, hogy hány évad lesz, én amúgy olyan 4-nek örülnék. Ha annál tovább húznák, akkor valószínüleg annyian elpáértolnának a sorozattól, hogy befejezni sem érné meg, amit nagyon nem szeretnék.
  • Papirzacsi
    Az nem új rész, hanem a második széria 5. része. Ha elolvasod alatta a pár soros ismertetőt, akkor rájössz.
  • _Vegeta_
    Huu, de fennhordja itt valaki az orrat.

winnie: Hagyjad nincs értelme vitazni. :)
  • Szabacs
    Vagy én nézek rossz oldalt vagy ti, de szerintem lesz még új rész ől 14.-én

abc
  • winnie
    igazából annyi a különbség kettőnk között, hogy ha te olyat írsz, ami szerintem nem igaz, akkor én azt megcáfolom. (ld. példák lent) - ha én olyat írok, ami szerinted nem igaz, akkor azt írod, hogy össze-vissza beszélek, de nem cáfolsz meg. (pedig lehet, hogy tévedek - én elfgoadom,ha kiderül, hogy hülyeséget beszélek - te már kevésbé)

ha pedig rákérdezek, hogy mondjuk írj egy sorozatot, akkor rutinosan kikerülöd a kérdést és még meg is sértődsz... nokomment?:D (ha ilyen érzékeny vagy és ennyire naiv (origó cikk, mint hírforrás), akkor szerintem kár fórumoznod)