22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • winnie
    nyáron nem adnak semmit, mert akkor senki nem néz tévét kint. amúgy meg van 3 hónap, amikor eldőlnek a reklámköltések (akkor majd minden héten adni kell - november, február, május) - szóval az nem megy, hogy egy fél évig ez, egy fél évig az. pláne, hogy a fél éves szünet alatt sokan lehet hagynák a fenébe a dolgot:)
  • Tschabi
    Az is lehetne megoldás, hogy 2hetente adják és úgy kisebb szünetek...

Vagy: fél év egy évad, következő fél év pedig egy másik sorozatból egy évad, és nem megy csődbe senki.
  • NeoMaN
    megvan oké.. :))))
  • NeoMaN
    Miez a House?? :)
  • NeoMaN
    Eleinte mi is Lost függők voltunk a kedvesemmel. Aztán jött a PB....
    Simán kibírjuk már Lost nélkül akármeddig, de a PB március az durván érint. :)
    1 szó mint 100: PB szerintünk sokkal jobb.
  • winnie
    ezért jó a sorozat műfaja. megnézed az első részt (nagyon sok első rész van) és, ha nem jön be, akkor hagyod a fenébe az egészet. ennyi. azonban érdemes csekkolni az első részeket, mert ha nem teszi az ember, akkor pár igen nagy sorozattól foszthatja meg magát. ott van pl. a prison break vagy a house
  • winnie
    nézd meg a topikjában:)
  • REALista
    Mi a szar az a PB????
    Miről szól???
  • Mayday
    ?
  • Nyiri
    Mint valami picsa... aki nyavog.
  • Mayday
    Hat nem tudom.
    Lehet, hogy tul valogatos vagyok, meg hat, mar irtam lejjebb is, nem vagyok egy nagy sorozat rajongo. A Lost most a kivetel, az minden perceben tetszik, de ez elott egyetlen sorozat volt, amit tenylegesen, nagyon szerettem, a Twin Peaks. (Ezenkivul meg a Mission: Impossible jott be.)
    Es hiaba nagyon jo valami, mert ott van pl a Szuletett felesegek, ami szinten nagyon jo allitolag, sok-sok nezovel, mint a Lost, megsem erdekel az a vilag. Jobaratok is millio ember nagy kedvence, en megis hanyok tole.
  • IMYke2.0.0.0
    Nagy élménytől fosztod meg magad...
  • Mayday
    Akkor pontositok: nem jutottam el odaig sem (akarmennyire jo is), hogy le akarjak tolteni, es meg akarjak nezni belole :)
  • qper
    minek győzködni Téged a PB miatt?

Tölts le egyet, és nézd meg! ha nem tetszik, akkor nem töltesz le többet, ennyi :)
  • Mayday
    Hat, en meg ugy vagyok vele, hogy muszaly kibirni, fuggo is vagyok (Lost), es nem gyoztetek meg tovabbra sem errol a PB-rol :)

Meg nem ertem: nem birtad ki januarig (Lost) ezt irtad. Attol, hogy egy tok masik filmet elkezdesz nezni, a Lostban meg nem jutsz elorebb...
  • qper
    Nna, jelölték a PB-t és a Lost-ot is a 2006-os Golden Globe-ra. Kiváncsi vagyok, ki nyeri meg :)
  • corleone
    Én nem bírtam ki januárig (Lost) és letöltöttem az első PB-et. Azt hiszem függő leszek. Már töltöm a 2.-at
  • winnie
    Nem tudom mi a francért nem lehet egy évadot egyben leadni

mert ez nem így működik. akkor az év több mint felében nem lenne sorozat és csődbe mennének a tévék. szépen el kell osztani a 9 hónapra
  • IMYke2.0.0.0
    A PB jobb, mint a Lost. Majd meglátod.

• Tschabi
    Lassan már annyit hallom a Prison Break-et, hogy muszáj leszek letölteni...
    Bár a Lost tökéletesen elég jelenleg. Kibírom január közepéig.

Kíváncsi vagyok, hogy az amcsik nézik-e most a Lost ismételgetéseket. Nem tudom mi a francért nem lehet egy évadot egyben leadni.
  • Sephi
    Akkoris durva a 9-es vege :D
  • NeoMaN
    én meg feladom asszem ha nem pörgetik fel egy kicsit...
    Azon kapom magam soxor, hogy ásítozom.

PB-nél ez elképzelhetetlen :) /egyenlőre/
  • WTH
    Lassan csordogál a Lost, az tény a PB meg magát siettette, miután kitűzték a kivégzés időpontját, nem lehet tökölni.
  • Kou
    Nézd ez a te véleményed az meg az enyém, és pont ez tesz minket emberré, hogy van véleményünk :)
  • Bandy
    Elkezdtem nézegetni az enterprise részeket újra és lássanak csodát kit találtam meg a 3 évad első részében. Csent a koreai srácot rohamosztagost játszik az enterpriseban :D.
  • winnie
    nem, de mivel hat hét szünet van a lostban, így nem kéne bezárni addig a topikot, nem?
  • technopeter
    az biztos h nem ijesztő de qrva jó sztem!! legalábbis én elkezdem nézni és már kéne a következő

• IMYke2.0.0.0
    Mert tényleg nincs benne semmi ijesztő.
  • magus
    mikor az elso evadot neztem az elejetol altalaban ejfel utan jutottam oda, es azert nem egyszer paraztam, mikor othersek susogtak, mikor menekultek a biztonsagi rendszer elol, vagy amikor egyszercsak befekezik a legizgalmasabb pillanatban az epizodot, mikozben a parnamat harapom. azert ez eros, hogy nincs benne ijeszto
  • koiritffd
    Most amúgy a Topic címe az hogy Lost vs Egyéb sorozatok?????? Kinek ez tetszik kinek az szerintem innentöl le lehetne zárni ezt a kérdést!!
  • _Vegeta_
    NEM
  • Sephi
    ..............
  • Tschabi
    "#3411: Nem csodalkozom h fapofaval nezted. :D"
    Pedig csodálkozhatsz, mert azért voltak benne jó poénok, csak a bemutatókban nagyrészüket elsütötték.

"#3415: A koreai dumakat enis feliratoztam a feliratoshoz. ;)"
    Szerintem csak azokat, amelyikhez volt angol felirat.
  • IMYke2.0.0.0
    Azért ne túlozz Te se... a Lost-ban semmi ijesztő nincs.

• Sephi
    AMEN!
  • winnie
    ízlések és pofonok, nem?:)
  • Sephi
    Azert ez eros tulzas.... PB be eddig nem razott ki a hideg semminl mig LOST-ba majdnem ketreszenkent :D
  • Cvd
    Namost amit te mondasz annak semmivel sincs több alapja mint amire reagáltál.:)
  • qper
    Ne mondd már, hogy a PB ötlettelen!

Egy epizódnyi PB-ben több ötlet és cselekmény van, mint a Lost eddigi második szezonjában együtt véve.
  • thiefpaper
    Wow, végre! Talán nem Jin-nek is eltűnt a szinkronja?! :D