22323
-
#3497 a 2x09 volt múlt hét szárdán azthiszem, a 2x10 az ABC-n (ők csinálják, ott van mindig a legújabb rész) 2005 2. hetében szerdán (jan 11) lesz -
technopeter #3496 azért mert ami 10es rész megvan neked az fake állítólag 4azért nincs !10es rész csa kjanuárba nlessz állítólag -
#3495 Sziasztok!
Lehet tudni, hogy hol tart ez a sorozat, amerikában (gondolom ott vetítik először), hogy melyik résznél?
Mert a 2x10 es részhez nem találok feliratot. :) Az angolom meg nem a legjobb. Nehogy aztán meg valami fontos részletet félreértsek :D -
#3494 Hya en is azert nem nezem :D -
#3493 Így van! Hihetetlenül szar úgy nézni, multkor én is belenéztem és majd elhánytam magam - már elnézést. Egyszerűen annyit ront a sorozat élményéből, hogy hihetetlen... -
#3492 De szar ez a Lost szinkron, te jó szagú atya úristen!!!
Eddig egyetlen részt sem láttam magyar szinkronnal, most vettem egy TV Tuner kártyát és nézem a TV-t... hát okádék szinkronhangokat talált a szinkronrendező!
Az összes pasi hangja nyálas szar. A nőké még elmegy.
-
Kou #3491 Irigykedsz picur irigykedsz?! Jah Himsa is ingyé volt :D -
genory #3490 köszönöm
-
#3489 Januar 11-en lesz! -
genory #3488 csa
Nem tudja valaki, hogy mikor jön a szezon 2 epizod 10 része?
Nem találom sehol!?Éas már nagyon megnézném! -
January #3487 úristen, tényleg nagyon durva. én is szeretem a lostot, de azért ilyenekre akkor se tudnék odafigyelni..ez már fanatizmus:) -
#3486 mivan ringyo, ma nincs ingyenjegyed?:D :P
amugy neztem lost.hu-n a szamokrol szolo szedetet, hat, ezt komolyan gondoljak?:) -
_Vegeta_ #3485 Az elejenek volt ertelme, ami most megy arra inkabb nem mondok semmit. :D -
Kou #3484 tete csak kussoljál -
Tschabi #3483 Részemről kb az első 15-20 rész dögunalom volt, csak muszájból néztem (szó szerint. Azt mondták, ha nem nézem, baj lesz), de onnantól fogva nagyon megtetszett! Kicsit pöröghetett volna jobban az eleje... -
#3482 peace mar, a semmin vitatkoztok. -
#3481 Ezek kérem szépen az elvonás tünetei. Ezért is az ABC felelős, mert csak januárban jön a következő rész. :-) -
#3480 Atyaég, ez a topic 5 évesek anyázós szórakozóhelye lett úgy látom...
[going to lost.hu] -
winnie #3479 fura, de úgy tűnik van kivétel:) -
#3478 Aaaa, a haborunak mar kovetkezmenye szokott lenni a "szanalmas"... :) -
#3477 [elokesziti a pop-cornt mert kezdi a szokasos "Sg SPAM War"]
Megfigyeltetek hogy amikor egy hozzaszolasban bekerul a "szanalamas" szo tuti haboru kezdodik? :D -
#3476 Szanalmas vagy. Inkabb megkoszonned, hogy normalis hangnemben szolok, hogy hogy nem kellene viselkedned egy nyilvanos kozossegben, de ehelyett "rinyapinazol" (gondolom mostanaban tanulhattad ezt a szot, mert eloszeretettel hasznalod), sirsz, es szemelyeskedsz. Nem kell meghallgatnod, de egy kis onmagadba nezes talan segitene rajtad. Talan az sem. Sajnalom :( -
Nyiri #3475 Rohadtul nem erdekel egy szamomra semmit nem ero ember szanalmas kis eszmefuttatasa. Orulj, hogy te tudod hogy kell elni es hagyj beken mindenkit. Akarmilyen mellennyel is oktatsz ki masokat a helyzeten nem valtoztat. Egy kis rinyapina vagy aki hozzaszolasokon keresztul bizonygatta, hogy miert nem nez meg egy rohadt filmet. Akkor ne nezd meg es kesz. De ne is pofazz rola. Menj es sird ki magad. -
#3474 Nezd, mivel az eddigi hozzaszolasaidbol itelve nem tanultal meg normalis ember modjara viselkedni/beszelni, nagyon szivesen. Esetleg atmehetunk privatba, es nagyon szivesen adok meg tanacsokat az eletrol, kulturalis viselkedesrol, stb. -
#3473 -
Nyiri #3472 Minden hetfo kivetelevel reggel hettol este 6ig dolgozom es hetfokent iskolaba jarok, de koszi hogy kioktattal hogy kell elni. -
January #3471 azért nekem a lost 1. része nem annyira jött be. ha nem lett volna meg a többi, és nem tudtam volna zsinórban nézni, lehet hogy most nem várnám ennyire a januárt...
az elején amikor vki megkérdezte, hogy -És mi a neved?
hatásszünet, majd - I'm Jack.
ez a szájbarágós duma...ettől erősebben nem tudták volna érzékeltetni, hogy igen, ő az akiről szó lesz a sorozatban, jegyezd meg a nevét
így utólag nem vészes, de akkor majd' kikapcsoltam
-
Cvd #3470 Az azért kicsit erős hogy mostmár több hozzászóláson át te erőszakolod rá valakire a PB-t, szerencsétlen kénytelen ismételgetni hogy nem érdekli, és még ő sír? Azért ott ne tartsunk már hogy bárkinek is azért kelljen valamit néznie mert te (vagy bárki más) kiadja parancsba. Egyszer elég volt ajánlani hogy jó, teljesen felesleges erőszakoskodni, sőt kifejezetten bunkóság. Az se jelensük már ki hogy biztosan tetszene neki, totálisan más a két sorozat, maximum kivitelezés/igényesség szintjén mérhetőek egymáshoz. Ennyi erővel a pl. a Rome-ot is erőltethetnéd neki a Lost után. -
#3469 Jo jo en meg aszondom nezd meg mert megeri. Most oszinten szerinted mondanam ha nem errne meg? Szerinted eroltetnem ha szar lenne? En csak azert mondom neked mert en pl igy jartam a Oz-ak hogy nem akartam megnezni es veressel fenyegettek ha nem nezem meg. Mire nagynehezen raszantam magam az elso par reszre es aztan fizikai fajdalmat ereztem amikor csak ket nap utan tudtam megszerezni a kovetkezo reszeket. Nalam azota is kultusz :D -
#3468 Hat latod, ez mar normalis hozzaszolas volt, koszonom.
De remelem, azt azert mindketten tudjatok, hogy egy rossz szavam a PB-rol nem volt - nem kritizalom azt, amit abszolut nem ismerek! Csak leirtam, hogy nem nezem, es ennyi. -
#3467 Miért kell elmenni ennyire a PB iárnáyba? És miért kell ennyire rábeszélni vkit? Ha akarja, majd megnézi. Én sem láttam még, és most engem sem érdekel, nem értem mi baj ezzel? Ettől mi szegényebbek vagyunk, és szerencsétlenek? Ez a LOST topic, nem kéne elmenni szerintem ennyire más irányba. -
#3466 Ugy latom, Te egyszeruen tusko vagy. Es meg vak is, mert nem latod, mit irok. Eldontottem, ez van. Lehet, Neked anyukad segitsege kell ilyen volumenu dolgokhoz is meg, Nekem nem.
Azt nem tudom, mit ertesz ezen. Lehet, hogy neked annyi van, hogy hazamesz az iskolabol, es nezed, hogy mit tolts le/nezzel meg, nekem nem ebbol all az eletem, ritkan erek ra erre, sajnalom. -
#3465 Apukan mezescsokom angylavirag attol lesz egy beszolas eros hatasu ha neha belerakunk morbid beszolasokat. Tehat en nem direkt sertesnek szantam amaz csunya szavakat. Annak hasznaltam hogy a NEZDMARMEGBAZDMEGAZTANKOMENTAJA' hatasat el probajam erni nalad mert ha neked teccik a LOST en garantalom neked hogy a PB-ert is odaleszel mert hihetettlenul utos egy sorozat.
Punktum. -
#3464 Szerintem a bazdmeg-olas meg a kurva elet-ezes pedig bunkosag egy ilyen forumban. Raadasul en semmi rosszat Neked nem mondtam, nem ertem, miert kapom ezt?
Elmondtam, hogy nem tervezem megnezni. Nem mondtam a filmrol semmi rosszat, csak hogy nem tervezem megnezni. EZ BANT annyira??? Tenyleg nem ertem, mi bajotok van!? -
Nyiri #3463 Te meg menj es sirj mashol. Vagy kerdezd meg a mutert hogy mit nezz meg ha meg ezt sem tudod eldonteni. -
#3462 Nem vaok bunko. Viszont idegistel hogy nem vagy kepes megnezni mar ket kurva reszt . Oszt itt rinyalsz mindekinek. Annyira nehez AAAAAAA?????? -
#3461 Rinyal a fene. El tudom donteni, ezek szerint Ti nem ertitek meg. Es talan nem ilyen taho stilusban kellene forumoznod, ezt tartogasd a baratnodnek, vagy a haverjaidnak! -
Nyiri #3460 Ez nem bunkosag. Csak itt rinyalsz mar jo ideje mint valami kis ribi aki nem tudja eldonteni mit akar. -
#3459 Mi a francert vagy bunko? Menj at a PB topicba, es ott osszad az eszt! -
#3458 Tolsd mar le bazd+ az elso ket reszet a PB-nek, szakitsal masfel orat az eletedbol es nezd mar meg a kurva eletbe mar idegesitel oszt neked megyek es eltepem a kabatod.