22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • mukika
    link
  • SKABALABABA
    honnan tok lost feliratokat letölteni?
  • knightbali
    tetszik a filmben a történet amit jól adgol a rendező,tényleg szép munka
  • knightbali
    én csak azt mondom hogy jó a sorozat
  • anis
    hi! megtudná valaki mondani hogy honnan tölthetem le a lostos paródiát( amiben olyan hevesen táncolnak a szereplők)?
  • qper
    ezért fizetik őket :)
  • magus
    most nezve a dvd extrait, megint egyre nehezebben birom h nincs lost
  • Tschabi
    Ez tök jó, csak az a baj, hogy újra meg kell nézi a részeket (nekem nics rá időm/türelmem), hogy észrevedd, hacsak nincs szerencséd. Bár pont ez benne a szép, hogy csak úgy mellékesen tették bele, apró részletként.
  • gnom
    kutassal tovabb. pl a szobaszama
  • January
    kutatómunkát végeztem: nem tom észrevettétek-e ,amikor Hurley el akarja érni a gépet, egy autóba száll be, ami később leáll. nos, az autó műszerfalán ez olvasható: 42km; 23 (celsius-fok); 16, majd 15, 8, 4kph. nagyon kemény, h mi mindenre odafigyelnek.
  • Tschabi
    Mi az, hogy a sorozatról beszéljünk?
    3 hét óta nincs új rész!!! Mit beszéljünk róla? Hogy Jack és Kate, vagy Kate és Sawyer, vagy esetleg Jack és Sawyer?

Szegény srác (A tasi) mondjuk megemlített egy normális témát, valaki meg egyből arcon hányta galád módon(annak ellenére, hogy szerintem is elképzelhetetlen a földönkívülis magyarázat, de azért kultúráltan is szólhatunk egymáshoz, annak ellenére, hogy ez egy névnélküli fórum).
  • atothhu
    SPOILER 2.évadból

én már nem tudom :) az évad kezdete körül Josh Holloway, azt nyilatkozta már nagyon várja, h Michelle Rodriguezzel dolgozzon, és szerepük szerint összejöjjenek. nekem úgy is tűnt, egészen az 'alternatív kezelésig' amiben Kate részesítette Sawyert mikor az antibiotikumot lenyelette vele (apró megjegyzés, amit abban az egy percben Matthew Fox játszott, eszméletlen volt, gyakran vissza szoktam nézni azt a jelentet...az a felismerés, nagyon bejött). De ez is csak a készítőket dicséri, sok sok részen keresztűl felépítenek karaktereket, az ember azt hiszi, aztán ... :)

Korábban Kate - Jack párti voltam, de ahogy alakúlt a történet most már (én is) örülnék ha Ana - Jack, és Kate - Sawyer párosok alakúlnának ki :)

még valami :) a hetedik részben, mikor Sawyert kínozták, és Kate-tel csókolózott, valahogy mindig is gyanus volt, mert Kate csókolt vissza 2* is ...
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem Sawyer-t inkább sajnálja, mint szereti. Őszintén szólva - és nem agyonütve a korábbi mondandómat - Sawyernek drukkolok, miközben sejtem, hogy a befutó [sajna] Jack lesz...
    Sawyer-nél amúgy Ana Lucia lehet még a befutó amazon, ha Jacknek nem jön össze. Szerintem.

• PyRex
    Nekem úgy tűnt, hogy Kate eléggé zavart volt a csók történtekor, ráadásul utána, amikor visszament Sawyerhez, majdnem elolvadtak együtt :)) De majd kiderül :)
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem meg Kate lesz az "áldozat"... a csók eléggé ezt sugallja.

• PyRex
    tippem Ana Lucia :)
  • Papirzacsi
    Ha van esze, akkor pont ebben a sorrendben. :-) Ha mégtöbb van neki, akkor fordított sorrendben.
  • koiritffd
    Tegyem bele az összes off-ba
    Ez a lost topic, és már kibaszott régóta nem is beszéltetek róla.Csak egymást baszogatjátok a hülyeségeitekkel.Inkább azt mondjátok meg hogy most a doki akkor a kis latin csajossal fogja a dugovics tituszt megjátszani avagy a kis rab lánykával?
  • Szolnokboy
    milyen lenne ha télleg UFO állna a háttérben (persze én sem hiszek benne) de ez egy sorozat akármi megtörténhet
  • Ferike007
    Van itt még valaki,vagy mindenkit elvittek a szigetre???
  • Ferike007
    Éljenek az UFO-k:)
    Új játékos a láthatáron...
  • PyRex
    mondom: tanulmányt lehetne írni :)))))))))
  • atothhu
    jól látod, de az ilyenekkel egyszerűen nem lehet mit kezdeni. ráérnek, gy***** és kőkemények, én még egy szót is sajnálok ho neki írjak :)
  • A tumi
    Látta valaki a Rome c. sorozatot?
  • IMYke2.0.0.0
    Magyarázd már meg, hogy miért csak 3 ember "látta" azokat a képeket...

• IMYke2.0.0.0
    Saját magadnak rúgtál egy gólt: ez a fórum azért van, hogy elméleteket gyártsunk, beszélgessünk és a másik (mások) órási tévedéseit eloszlassuk.
    A tiéd óriási volt... fáj vagy nem, így van. Csak azért nem érzed ennek a súlyát, mert mindez írásban zajlott le. Egy "Lost"-ról beszélgető, épésszel gondolkodó baráti társaságban közröhej tárgya lettél volna a földönkívülis elméleteddel...

• A tumi
    Ez csak 1 ELMÉLET hangsúlyozom!!!!!!!!
  • A tumi
    Egybként miért ne lehetne ufós buli.
    Esetleg arra megy ki a kisérlet,hogy öszzezárnak x embert 1 lakatlan szigeten mindenféle csúcstechnológia nélkül,és bombazzák az elméjüket képekkel,hangokkal és kivárják mit hoz ki belöllük ez az állapot ez olyan pszichológiai dolog,viselkedéskutatás,teszem fel.
  • WTH
    > Vagy letezik az, hogy egy elhagyott "elfelejtett" kutatoallomasrol van szo?

Szerintem létezni nem nagyon létezik ilyen, viszont az könnyen lehet, hogy a sorozatban erről van szó.
  • Mayday
    Es ha mar a titkos kiserletnel tartunk:

Szerintetek tudja valaki, hogy ok ott vannak? Figyelik esetleg oket, a tuleloket? (Persze nem kis zold emberkekre gondolok, hanem kutatok, a hadsereg, stb) Vagy letezik az, hogy egy elhagyott "elfelejtett" kutatoallomasrol van szo?
  • IMYke2.0.0.0
    Talán, ha méltóztatnál egy kicsit gondolkodni, és használni a józan eszedet is, akkor rájönnél...
    De segítek:
    - Ha földönkívüliek lennének, akkor a felszerelés nem hinném, hogy ilyen őskövület lenne!
    [Ugye, a számítógéppark, a lemezjátszó, a számláló, a falak, az energia-ellátás, és társaik]
    S itt semmiféle ellenmagyarázat nem fogadható el, hogy "persze, mert azt akarták, hogy a földiek azt higyjék, hogy...", meg "mert így nem tűnik fel majd, hogy a földönkívüliek kísérletezgetnek..." meg hasonló baromságok.
    Ha az ítik annyira kísérletezgetni akarnának, ahhoz nem kellenének ennyire közvetett eszközök. Sőt, azt a saját közegükben könnyebben, minden macera nélkül megtehetnék.
    - Ha földönkívüliek lennének, akkor valamiféle megfigyelőrendszernek is lennie kellene a territóriumon. Mert ugye, a kísérlet csak akkor kísérlet, ha megfigyelhető, annak minden pillanata egzakt módon rögzíthető. Már pedig, ha az UFO-k lennének a dologban, nem hinném, hogy egy orsós magnó lenne ez az eszköz...

Nem is feccölök több energiát a cáfolásba, ha ennyiből nem látod be, akkor úgy kell neked.

• Csacsi
    Mert azt mondták a készítők, hogy lesz racionális magyarázat mindenre.
  • A tumi
    Miért ne lehetne??????

• IMYke2.0.0.0
    A földönkívülieket nyugodtan elfelejtheted...
  • A tumi
    Szerintem ez vagy 1 titkos kisérlet a kormány részéről vagy 1 titkos kisérlet a földönkívüliek részéről.De inkább hajlok az első variáció felé.
    Kiváncsi vagyok mi sűl ki a film végén.
    Egyébként ki tudja hány évad(rész)készült a sorozatból?
  • Mayday
    Ird nyugodtan, szivesen meghallgatjuk! :D
    Kulonben is ez a film orult teoriakat szul a rajongok fejeben :)
  • A tumi
    Egyébként ki nézi a Rome sorozatot?TV-ben még nem adják.
    Kiba jó ugyanúgy bejött mint a LOST.
  • A tumi
    Hello
    Szerintetek mi folyik azon a szigeten?
    Nekem lenne 1 teóriám de olyan képtelen ötlet nem tudom írjam-e le.................................................
  • nagybal
    Ja ja, fake volt. Nos én is találtam infót: január 11 én fogják vetíteni. Már várom! :)
  • quack
    2006 2. hetében, sry