22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Joker Hun
    http://www.torrentz.com/torrent_197204.htmlTalán most?
  • RelakSfromhome
    most megy a lost összefoglaló az axn-en
  • SiRRuRG
    nah most néztem meg a 2. évad 9. részét :) király meg minden, de sokmindent még nem értek belőle :P
    kár h a következő rész csak 11.én lesz :(
  • N3rg4l
    bocsi de ez nemjo link.megadnád még1
  • Joker Hun
    Itt de legyél türelmes lasan jön.http://www.torrentz.com/torrent_197204.html
  • Tschabi
    "Locke és Boone még mindig a fedélzeti nyílásbejáróval bajlódik. Még beljebb mennek a sziget belsejébe, mivel Locke úgy véli, hogy ott rátalál a neki küldött jelre, melynek segítségével ki tudja nyitni a ajtót. Sawyert fejfájás kínozza, szemüvegre van szüksége. Több dologra is fény derül Locke múltjából, köztük az igazi szüleiről. Az erdőben Locke és Boone egy repülőgéproncsot talál. Mint kiderül, a gép kábítószercsempészeké volt, és évekkel korábban zuhant le a szigeten."

lost.hu
  • N3rg4l
    csá

ti tudjátok hol lehet letolteni wat féle 1 évadot???mármint bit formátumban ami pár mbos.mert volt egy lost oldal de azt beszuntették ésmost kellene.kosz
  • gnom
    Locke vesejet kioperaltak...
  • Realtibi
    mi volt a multkori részében mert elfelejtettem meknézni :CCC
  • MikX
    na ja, csak hirtelen ezt nyomtam be...
    Nem használok én mankónak semmit! :D
  • winnie
    annyinak tudták egy külföldi oldalról átmásolni az időpontját, de ezek az adatok még nem véglegesek.

el kell felejteni, hogy egy magyar oldalt használsz mankónak. rengeteg fals infót találhatsz rajta.
  • RelakSfromhome
    Érdekes...
    Egyáltalán nincs összhangban az AXN műsorrendjével...
  • MikX
    Ja!!
    értem, thx, csak nem volt világos!
    Egyébként ez a 15 rész lesz a 2. sorozat, vagy csak ennyi van kész jelenleg?
  • Kou
    az egy összefoglaló azoknak akik a második szezonnál csatlakoztak a lost nézők táborába.
  • MikX
    Akkor itt az mi? Egy órás bevezető!
  • winnie
    nem volt nulladik rész. összefoglaló részek voltak, illetve egy unaired pilot
  • MikX
    Csak most olvasom, hogy van egy 0.rész is! Hahh, azt nem is láttam! NA akkor azt is megszerzem!
    Fura is volt kicsit, hogy csak úgy elkezdődik... :DD
  • Zs0lt1
    jaja én csak az első évszakot néztem meg egyszerre, de soxor vamn ugy h vissza kell néznem, mert van amire nem emléxem :-))
  • mukika
    nekem kettő van, igaz lényegében ugyanaz a kettő, de tartalmilag különbözik.

The Journey és a Destination Lost. Az első az első 20 rész tartalmát foglalja össze, a második pedig a 25 rész tartalmát.
  • MikX
    Akkor az, eltévesztettem!
    Az a baj, hogy majdnem egyszerre néztem meg az össes részt, és sok kicsit az infó! :D
  • MikX
    Hát én kb 1 részt nézztem az ertéellen, mert a szinkron valami nagyon gagyi!
  • Zs0lt1
    lol, ez jó :Ð
  • PiszkosFred
    A szigeten mászkálnak meghalt orvos apukák, versenylovak, embereket bosszantó vaddisznók, akik talán korábbi emberek reinkarnált "verziói", van egy vadiúj cipőben feszítő gyerekrabló francia tyúk (aki nem rest felrobbantani bármit ha úgy hozza a sors), cipő nélkül halkan lopakodó "ők", kissé eltévedt jegesmedvék, suttogó fák - akikről ha kiderül hogy entek, a Tolkien örökösök perelni fognak;] - meg a fene tudja még mi... Ezek után ember legyen a talpán, aki kitalálja bármiféle rendezői és forgatási háttérinfo nélkül s209 után felállva, hogy az a fekete massza, az mi.
  • gator
    jah es nem tudja valaki a szigeten szellemek vannak vagy mi a fene ? mert amikor utanaeredtek a francia nonek akkor valami fekete kodfelho vagy mi a fene hatul csak elsuhant ... mondom ez igen,ez mi a fene ?
  • gator
    Sziasztok ! Most szereztem meg a 2 evad 9.reszet is , es azt kerdeznem h mikor vetitik az ABC-n ezt a filmet es hogy nem lehet e fogni ezt az adot valahogy ? ASTRAn vagy valamin , mert meg az AXN-es S02 meg nagyon messze van :S !!!
  • mila69en
    persze:D nagyon bejövős csak eddíg nem szántam rá magag, hogy össze szedjek annyi részt....de ma amikor végelett kicsit felhúztam magam, hogy mért pont itt van vége:DDaztán úgy gondóltam b**sza meg az ertéel a sorozatát...
  • Zs0lt1
    az dharma, ;->
  • MikX
    hi!
    Te is lostot nézel?
  • IMYke2.0.0.0
    Egy darab.

• mukika
    ja és vannak speciális összefoglaló részek is...
  • mukika
    jaja első évad 19. része volt a mai retekklubbos.

az első évadban 25 rész van (ne lepődj meg az utolsó 2 rész szinte mindenhol egyben van fent)

a második évadból pedig 9 rész tölthető le idáig.
  • mila69en
    :DD az mit is jelen mert én ilyen évadokat találtam akkor első évad 19?

és hány rész van az első évad-ban?
  • fifi
    igen??? és megnézni lesz időd???
    kössünk olyan üzletet, hogy nem kell senkinek semmit letölteni, én elmesélem neked az egészet, és plussz összegekért kérdéseket is feltehetsz majd...
  • mukika
    a mai rész volt a 19.
  • mila69en
    a tv-be most hányadik résznél tart a sorozat?

csak hogy dudjam honnan kezdjem el letölteni:D
  • MikX
    Hi!
    Nagyon jó ez a sorozat, megszereztem egyszerre az összes részt, és meg is néztem kis kihagyással!
    eleinte nem érdekelt nagyon, de aztán egyre csak bonyolódik a történet, és mindíg követeli, hogy megnézd a következőt! :D
    Már nagyon várom a 10. részt a 2. szériából!!!!
    Lenne pár kérdésem!
    Vki tud vmit erról a Dharpa v. mi ről? NO Spoiler!!
    Meg hány sorozat lesz egyáltalán?
  • hnoemi
    Sziasztok! Szeretem a sorozatot, de nincs időm letölteni. Alig vagyok itthon mostanában. Ha valakinek megvannak az epizódok és kedve lenne üzletelni,ne habozzon okés? Írjatok (ne a fórumba mert nincs időm olvasni). Kösssssz.
  • PiszkosFred
    ..és a 23as kapun keresztül ment ki a repülőhöz az utolsó másodpercben ;]
  • RelakS
    LOST:
    Dec31: 18:40-06:00 (I. 1-14)
    Jan01: 18:40-04:35 (I.15-25) (megj: 3:55-4:35-ig meg adásliba?)

Első évad az aXn-en, gondolom origi hanggal :) Nézendő! :D Pontosabban felkúszik videóra ;)
  • magus
    pech (megjegyzem, szerintem a Losttal nagyobb sikert erhetett volna el, mint egy filmmel amelybe egy kezdo szinesznot szerzodtetnek)