22323
-
#3701 a USENeXT-t megéri letölteni??
vagy csak felesleges spam a gépnek -
winnie #3700 az csak egy kereső. torrentoldalt kért. ott is vannak rossz, fake torrentek. -
#3699 mininova.org -
#3698 megvan a 01 is de azt sem játsza le..
de midnegy elkeztem másik torrentről szedni csak msot úgy hogy nem egybe a 9 részt hanem külön külön..
de nem tudtok valami jó torrent oldalt? mert eddig a leggyorsab amivel töltött az kb 30 kb/s volt most is 10el tölt -
#3697 egyebkent ez a 00 ez csak ilyen összefoglalo ha jol tudom, annyira ne sirasd
pl a 01 már lentvan es az működik? -
#3696 esetleg valami codec hiba? -
#3695 Bizony ám...
-
#3694 ja:DDDDD kicsit félre néztem
[lapít] -
#3693 ez torrent 9 részből áll..és én letöltöttem az első részt és már ottvan aviban..de a többit még nem szedte le..attól még elkéne indulnia nem? vagy az egésznek lekell jönnie? -
#3692 ezaz..
mondo hogy már avi-ban van -
#3691 éppen ezért írta, hogy avi a kiterjesztése... -
#3690 nemá:DDD a befesezetlen fájlok kiterjesztése a bc vagyi amit nem töltöttél le teljesen -
#3689 és a francia tyúk? -
#3688 Azért Michelle nénénket se feledjük season2től... ;] -
#3687 -
az összes részt torrentről szedem, mint a topikba járók 3/4-e. -
#3685 de akkor nem avi lenne hanem bc a kiterjesztése -
#3684 hátaztán te ezt hol látod??
max ha amerikában élsz vagy leszeded torrentről -
#3683 tuti, hogy leszedte teljesen? nekem gyanús, hogy még nem... -
#3682 Csak sanszos volt, de nem kapta meg a szerepet végül. Két szék közé pottyant a földre :) -
#3681 2. széria 10. rész : 2006-01-11
milyen fanok vagytok, hogy azt sem tudjátok, hogy mikor jön az új rész??!! -
#3680 én aztis hallottam azért mert mindegyik szereplővel kavart aztán balhéztak a sawyer feleségével meg iylenek... de állítólag meg közben a booneal jár (mármint igazából)
szal a bulvár egy szar -
#3679 hát nemtom, de sztem Kate is meg Clair is sokkal jobb csaj, mint Shanon ;-)
egyébként azt lehetett hallani, h azért irják ki a sorozatból, mert egy másik sorozatban kapott nagyobb szerepet -
#3678 ez a bajom nekem is [szomoru1]
de én a boonet is birtam de azis megdöglött..
remélem a sawyer nem fog -
#3677 Hát ja, nagy kár, hogy pont a legjobb nő hal meg. -
#3676 de kiírja hogy 1:12 az ideje.. :o és 350 mega..ez hogy lehet? és mér nem jácca le?
amugy ez nem epizód hanem csak valami előzetes féle szerintem... -
#3675 mi lesz 7 nap mulva? AXN-en 22én aggyák le a 2. évadot..
Az elsőnek meg holnap már vége lesz..ma lesz a 24. rész
A shannon télleg meghal ?????????
nehoggymmááárrr
Amugy segijjen valaki..leszedem most torrentről az első 9 részt..a 00adik epizód a Destination Lost az már megvan de nem indul el.
avi..winampban nem megy, beteszem rámegyek és továbbugrik a következő számra..úgy kezeli mintha ottse lenne -
#3674 Mi lesz 7 nap múlva? Csörögni fog a telefon? Vagy nem is, bekapcsol a TV? -
#3673 még 7 nap -
#3672 Tulajdonképpen az egész sorozat zavaros kicsit, nem igen derül fény semmire, viszont annál több új rejtély jön elő! De ezért jó! -
North #3671 Miért lett zavaros? Ennél tökéletesebb befejezést ill. kezdést a második évadban nem is tudtam volna elképzelni.:) -
#3670 végignéztem az első évadot.
Az utolsó rész igen zavaros lett sztem... -
#3669 mininova.org én anno innen szettem es mindig volt sok seed, gondolom meg most is van pár -
#3668 a bithumen most be van zárva. legalábbis nekem nem jön be -
technopeter #3667 csak a bithumenen vanak fenn de ott az összes! jaja regelni kell vagy meghívót kérni ! most van sok meghíívó próbálj meg kérni -
#3666 a bithumen-en sztem fent van, de oda reg kell ,) -
#3665 1. series
25. rész : Exodus (3)
24. rész : Exodus (2)
23. rész : Exodus (1)
22. rész : Born to Run
21. rész : The Greater Good
20. rész : Do No Harm
ezeket a részeket honnan tudom beszerezni? magyar torrenten nem találtam. külföldit amit találtam 1 seeder volt és 2k val jött. Valaki tud segíteni? -
N3rg4l #3664 kosz ez már jo -
winnie #3663 igen, addig. -
gator #3662 Csak annyi lenne a kerdesem h amerikaban a lostot meddig vetitettek le ? ugyanugy mint ausztraliaban a 9.reszig ?! mert ha ott mar leforgattak volna akkor ...