22323
-
winnie #3741 nem vágják. tévésorozat, tévére lett elkészítve. (csak mozifilmes tévéverziókat adnak, melyeket ugye a stúdió és a készítők megvágnak tévére) -
Szolnokboy #3740 az hogy lehet hogy párhozamosan néztem most a 20ik részt az rtlklubbal, ugyanakkor kezdtem és annak 7 perccel hamarabb lett vége ugy hogy ott reklám is volt ??? esetleg vágja az rtl ? ÁÁÁ dehogy ! ezt nekik köcsögök !
-
lampard99 #3739 cs ha valakinek van axn-je és fel tudja venni dvdre az írjón mert nagyon fontos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! please -
#3738 t - 5 nap -
winnie #3737 Komolyan gondolod, hogy ez jobb részenként mint mondjuk 2-3 órás szakaszokba nézni? Nagyon tévedsz!
abban tévedek, hogy mit gondolok? te jobban tudod? nem mondod:)
egy sorozat azért sorozat, mert hetente/kéthetente van egy rész. kvázi ezzel lehülyéztél többezer embert, aki hetente nézi. én azt mondom, hogy az hülyeség, ha valaki egy évet vár egy új részre.
x időre érjek haza bármikor mert ilyen meg olyan sorozat megy. Ez betegség.
ember. miről beszélsz? neked a géped magától lejátsza a lostot és utána letörli? nyilván akkor nézem meg, amikor akarom. itt a gépen a 2x07 és a 2x08, megnézem, amikor kedvem szottyan. ha valami a tévében van, akkor felveszem dvd-re és majd megnézem valamikor. nyilván nem érdekel, hogy mi mikor van a tévében. -
#3736 de amugy tudod melyik a shannon nem? :D -
#3735 akkor sem mély a hangja :p -
#3734 Hát "ha bemélyül mint az állat" kifejezést használsz most, akkor szegény M.Rodriguez (Ana) kapcsán mit fogsz mondani majd? ;] Másik dologhoz annyit, hoyg nem kell hazaérned, elég egy videó ;], vagy ha neten nézed akkor is csak időzítés kérdése, és mire hazaérsz már ott figyel a vinyódon az új rész, amit aztán megnézel újra. -
static #3733 Ja, most direkt lefigyeltem ha kedvesen beszél inkább ilyen csilingelő hangja van, viszont ha már megemeli a hangját egyből bemélyül mint az állat. Nézzétek meg nyugodtan. -
static #3732 Komolyan gondolod, hogy ez jobb részenként mint mondjuk 2-3 órás szakaszokba nézni? Nagyon tévedsz!
Arról nem is beszélve, hogy én nem tudom és nem is akarom megcsinálni, hogy x időre érjek haza bármikor mert ilyen meg olyan sorozat megy. Ez betegség. -
static #3731 Kicsit elszálltam nem nagyon mély hanem simán csak mély, és természetesen az eredeti hangjára gondoltam. Nőnél ez már igenis mély... Persze nem azokra a jelenetekre gondolok amikor sayiddal turbékolnak. Amikor a csaj rendesen hangosan beszél igenis mély hangja van. -
#3730 héj te meg ezt kapd el szpojler->és a bazi mély csőben egy ember laik akinek még számítógépe is van, de csak egy szar játék van rajta
ugye most menő vagyok? -
#3729 héjj, kirol eszt kabd L: meghal egy emberke, förrobban a dinamittól, ami kell a fülke kinyitásához...ott menőzött a gyökér biosztanár, h ért a dinamitokhol, oszt förrobban. A Jack hátára esik az eggyit húsdarabcafatkája, és a Dagi, meg azt mongya neki, hogy "Hé Jack, van egy kis Arzt a hátadon..." LOL -
#3728 komiba? -
#3727 énmeg láttam, akkor én nyertem? -
#3726 Mostmár mindegy, úgysem olvasom el! Bibi! -
#3725 ujrek -
#3724 pazdmek
akkor is nézd meg mer van benn egy hasznos információ..olvasd csak el nyugottan a spoilert csaj viccből irtam hogy ne nézzék meg
szal... -
#3723 tuggyátok mi van a fülkébe? egy qurva mélly cső, lefele a földbe!! De az alját még nemláttam, mer az volt az uccsó rész az 1. évadból asszem... -
#3722 Akkor ezt elb@sztad, mert az oldalon felülről mentem lefelé, így rögtön láttam hogy SPOILER! -
#3721 ja az elejére akartam írni:
SPOILER
:D -
#3720 Ja igen mikor pakojják a dinamitot a hurley így nézi a dzsekket aztán a jack kérdi ő is akare vinni..aztán a hurley aszongya igy rámutat a jack hátára:
(van rajt egy húscafat) You have some Artz on you..
:DDD ez tök lol volt
meg mikor pakojják a dinamitot a lock megijeszti a jackket :DDD -
#3719 a 24edikben az lesz hogy felrobban az Artz mer menőzik a dinamitttal..
a francia nő otthaggya őket a hajónál és elmegy a táborba és ellopja a kleer kölkit..aztán a sayid ad a csárlinak egy pisztolyt és utána erednek a füst felé.
megállnak a roncsgépnél és a sayid elmongya hogy ott van benn heroin..és a csárli ott nézi már majnem belövi magát!!!
Aztáán mi is volt még?
Ja igen a shannon nem bírta el egyedül a cucait igy segítet neki a sayid..
A tutajosok mennek aztán egyszercsak leszakad a lapát és a sawyer beugrik érte..>>>a nigger faszi észreveszi hogy vann ála egy pisztoly és berág
több most nemjut eszembe -
#3718 Én meg még csak a 23-ik résznál tartok. Úgyhogy van még mit néznem, csak az idegesít, amikor másoktól meghallom véletlenül, hogy mi volt az x-részben, amit még nem láttam. -
#3717 Pontosan.
-
#3716 ja a szinkronhangja mély..de igazából egyátalán nem.. -
winnie #3715 sorozat. ennek az a lényege, hogy egyenként. az jobb, ha mindig egy évet kell várni, hogy aztéán lenyomd egy nap alatt? -
#3714 Shannon-nak messze nem mély hangja volt...
-
#3713 Következő rész jövőhét vdütörtök reggel várható a neten. És így, hogy behoztad a lemaradást, neked is várnod kell, bár irigyellek egy picit, mi már december eleje óta várunk a 10. részre. -
static #3712 Shanonnak a hangja az nagyon ott volt! Igazi vadállat, megnyugtató, nagyon mély női hang. -
static #3711 Mikorra várható warezba a folytatás? Mert szerintem egyenként nézni hülyeség. -
static #3710 Megnéztem 9-ig és hát csak annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy ez nagyon büntet!!! -
#3709 az pedig alap
-
#3708 persze cFos-on keresztül -
#3707 Limewire és egy rész kb 2óra alatt lepotty
limewire -
#3706 torrentspy
isohunt
ezekbe ha a lostot bepotyogod tobb tizezer ember osztja meg, innen eleg gyorsan szokott jonni -
#3705 de a kritérium(ok)nak ("jó torrent oldal") nem felel meg? -
Kou #3704 -
Kou #3703 mininova csak egy gyűjtő oldal, nincs saját trackere. -
#3702 le lehet tölteni a .torrent fájlokat onnan, és én idáig 20gb cuccott töltöttem le abbol egy sem volt fake
es az uj lostok mindig 270el jöttek